- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
mindthecrap #6033 üzenetére
Nem mindenkinek mindene a telefon. Én is telefonálásra használom. Azért vettem, hogy akkor használjam ki a tudását, amikor szükségem van rá, nem azért, hogy egész nap faszpókon lógjak és a mellettem ülővel is úgy kommunikáljak. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Attól, hogy nem mindenki meríti le a telefonját egyetlen nap alatt, lehet még normális ember. Sőt, talán egy kicsit több barátja is akad, mint annak, aki csak profilképről ismeri fel a másikat, de az utcán simán elsétál mellette.
Ha kell BP menetrend, Elvira, navigáció, naptár (részletes, mert a dátumot ki is tudom számolni), vagy éppen-éppen unatkozom a vonatol/máshol ücsörögve, egy kis játék, legyen nálam egyetlen eszközben. No meg egy elfogadható kamera.
Szerk.:
OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged