- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
mindthecrap #6033 üzenetére
Nem mindenkinek mindene a telefon. Én is telefonálásra használom. Azért vettem, hogy akkor használjam ki a tudását, amikor szükségem van rá, nem azért, hogy egész nap faszpókon lógjak és a mellettem ülővel is úgy kommunikáljak. Szerintem nem csak én vagyok így ezzel. Attól, hogy nem mindenki meríti le a telefonját egyetlen nap alatt, lehet még normális ember. Sőt, talán egy kicsit több barátja is akad, mint annak, aki csak profilképről ismeri fel a másikat, de az utcán simán elsétál mellette.
Ha kell BP menetrend, Elvira, navigáció, naptár (részletes, mert a dátumot ki is tudom számolni), vagy éppen-éppen unatkozom a vonatol/máshol ücsörögve, egy kis játék, legyen nálam egyetlen eszközben. No meg egy elfogadható kamera.
Szerk.:
OFF
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged