- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAxxYD
tag
Kicsit késve, de jobb, mint soha
Mivel már nagyon viszketett a tenyerem néhány cuccra az angol ebay-ről, ezért kipróbáltam őket: http://www.csomagbroker.com/
Három csomagot bíztam rájuk első körben, kb. 100eFt értékben (hangfalkábelek meg egy sérülékeny fém kenyértartó). Tudom, hogy rizikós, de kénytelen voltam kockáztatni, mivel az ebay-en már hónapok óta vadásztam egy hangfalkábelre és akkor sikerült hozzájutnom
Személyesen vettem át a cuccot és el is beszélgettem kicsit a tulajjal (merthogy Ő szállít).
Egy középkorú úriember és valóban elég közvetlen a stílusa
Állítólag azért ilyen olcsó, mert ezt csak mellékesen csinálja, egyébként is van egy fuvarja havonta Angliából Magyarországra. Leginkább unatkozhat odakint és ezzel foglalja el magát
Szerintem abszolút megbízható, rendes fickó.
E-mail-ben mindenre egyből, vagy max. egy órán belül reagált és azt is azonnal jelezte, amikor csomagom érkezett.
Most is csücsül nála már két csomagom, amiket május vége felé fogok megkapni.
Szóval a magam részéről bátran merem ajánlani -
Igen, ez állítólag úgy történt, hogy a Moto szándékosan úgy fejleszti a rendszert, hogy a lehető legkevesebb változás legyen az alap androidhoz képest. Így tudják ilyen gyorsan kiadni a frissítéseket is. Csakhogy az alap androidban 2008 óta nem jelez nem fogadott hívásnál a led. Csak mikor már sok visszajelzést kaptak, hogy mégis kéne, akkor tették külön bele.
-
lazlogogola
tag
Kezdek reménykedni a pozitiv visszajelzések miatt,hogy jól választok, ha ilyet veszek.
Egy hónapja gyűrök egy Huawei G525-t,ami valóban jó és gyors,de bitang gyorsan merül. Ezért cserélném le az expansysnál.
A másik alternativa a Hongmi R. lett volna,de a barátomnak ilyen van és fél napos teló szerinte mint a Huawei.
Iphone 4S-m volt, ott megszoktam az "egy napos" telefon dolgot,de a fél nap az kiborit! -
Igen, de ha az egész topikot nézed, azt taglalják, hogy az X-ben egy custom SOC van (revised S600-ként hivatkozik rá):
"MSM8960Pro found in the Moto X uses most of the silicon found in the Snapdragon 600"
"Qualcomm updated the CPU cores from Krait 200 to 300 (IPC increases)"
"X8 is more like a dual-core S600 (as compared to the quad-core S600 found in the GS4 and HTC One) than a dual-core S4 Pro (as compared to the quad-core S4 Pro found in the Nexus 4)"A srác azt írja, hogy magas fill-rate a bizonyiték rá, hogy több az ALU, mert kevés ALU egységgel, csak az órajelet megemelve, nem ennyi lenne a fill-rate.
-
Rick4
félisten
Sufni bolt 22ezer eladással?
Jó, akkor játsszunk, leszel szíves tisztázni, neked konkrétan mit jelent a hivatalos szó? Nekem azt, hogy nem kéz alól, nem használtan vásárolok, hanem egy cégtől, számlával. Ha azok ott nem így csinálják, elnézést is fogok kérni. De ugye kevésbé valószínú, hogy 15 éves gyerekek szórakoznak az ebay-en, és épp 22000 eladásnál tartanak?
A kiinduló probléma ugye az volt, hogy Angliában nem kapható dual sim-es, ami nem igaz. Azt meg, hogy mit nevezünk hivatalosnak, hogy is néz ki? Én is vettem magyar gyártmányú tévét BP-en az atomtv-nél, számlát, garit kaptam, előttem bontották ki, és a samsung is tud róla, elismerte, hogy a rendes szervizhálózat szervizeli. Akkor mitől is lesz hivatalos, ill nem hivatalos?
Mert ciki, de kapni kapható Angliában. Ezen változtatni meg úgyse tudsz.
-
Lovi24
senior tag
-
-
robagp
tag
Az elvakultságod, és negativitásod szánalmas!
Ha nem csak olvasnál, hanem értelmeznéd is a leírtakat, akkor értenéd, hogy csak a szemedben fikázás, míg a valóságban egyszerű megoldást keresek a problémára!
Semmi rosszat nem írtam a telóról!
Az, hogy te képtelen vagy egylépésnél tovább előre látni mutatja, hogy még van hová fejlődnöd!
Mivel a támadó témád off, így itt le is zártam! -
lord.lakli
őstag
Egy gyagya vicc jut eszembe.
asszony a férjének: drágám a szülinapomra szeretnék valami pirosat, ami 3 másodperc alatt van szászon.
az ura: rendben drágám, akkor veszek neked egy piros szobamérleget.(#3267) zsirfecske: ugyanez megy az autóiparban is. Van ahol renault, van ahol ugyanaz dacia. Van ahol opel, van ahol ugyanaz vauxhall. És lehetne sorolni. Szerintem is csak a név kellett neki bizonyos piacokra. Mert mint Lenovo ismert USA-ban, de mint noti gyártó és nem mobil gyártó. Erre ott lesz neki a Moto név.
-
namyang
tag
hopsz
Bocs. Igazából nem olvastam el, csak kerestem valami cikket, ami erről ír, hogy egyértelmű legyen miről beszélek. Lakótársam nexusszán meg ez van (ezek szerint nyilván) és eddig azt gondoltuk, hogy KitKat tartozék, és nem értettük ebbe miért nincs.
Lehetett volna mondjuk ennyi eszem, hogy utána olvasok, dehát egyszerűbb szidni a dolgot.
Kösz az infót!
Kár, mert egyébként menő. próbáltam feltenni lakótárs apk-ját, de az kifagy.
No ez van. -
acura13
aktív tag
-
caverinha
aktív tag
Nagyon jól néz ki! Nekem is be kellene ruháznom egy kék hátlapra a fülesem mellé,de nem rég jött meg hozzá a fekete s-line tokom,így nem tudom,h mennyire lenne érdemes beruházni rá,mert teljesen meg vagyok elégedve a tokkal,annyira nem vastagítja a telót és sokkal biztosabb fogást nyújt,nincs meg az az érzés,h figyelnem kell rá,h mennyire biztosan tartom,mert bármikor kicsúszhat a kezemből és nagyon jó az anyaga!
-
Sh4rk
aktív tag
Nah ha valakit érdekel megérkezett a füles. Füles Szép és jól is szól, a csomagban volt egy elég jó anyagból lévő tarto szák is, valamint +3 pár fül pad, nagyon jók a basszusai, nem tulzóak, nem is tolakodóak. Dvbbs - tsunami azért leeszi a fejem de olyat ritkán hallgatok. Magasai meglepően szépek, tere is elég jó. Szállítással is 8 ezer alatt maradt, annyit mindenképpen megér.
A legnagyobb szívfájdalmam a hívás indítás, sajna itt sem működik.
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ezt a funkciót kivették a telefonhoz való rendszerből. Azért gondolom, mert pl BT fülessel megy. :-(De viszont csodálatosan fog kinézni a piros hátlappal.
-
kelly416
veterán
Látjátok, én is két nagyon kedves Hölgynek köszönhetem, hogy van Moto G-m, egyéb esetben most vagy egy Lumia-t nyomkodnék várva az ismerősöket, hogy jöjjenek hazafelé, vagy még inkább egy LG F6-ot. (Sosem volt még WinCE utáni win-es telefonom, nem tudom, mennyire jók/rosszak nekem, de lehet, hogy F6 lett volna a "Járt utat a járatlanért sose hagyd el." szemlélet mentén.) Akkor még nem tudtam, hogy van ilyen is. Most lehet, hogy bevállalnám, de most meg nagyon nincs mit vennem külföldről. Ha valakinek lesz tapasztalata, azt azért szívesen elolvasnám, de szerintem nagyon nem lehetnek rosszak, mert egyéb seetben már tuti olvasott/hallott volna róla valamelyikünk. Általában sajnos a rossz hírek gyorsabban terjednek, mint a jók.
-
contaxg
veterán
Lehet, hogy a bluetooth-on keresztül egy kötött(ebb) protokolt használ?
(#2902) Lovi24
Így szemre rendbe van. A dobozát biztos (98%) nem fogják becsomizni mellé.(#2900) Root Banane
Nekem bő 2 fontot számoltak szallításra...
Semmi mással nem terhelték a vételárat.
Igaz, hogy többször is rendeltem már tölük. -
bwoay
nagyúr
amelyik Apple eszközökkel kompatibilis, azzal kár is próbálkozni
-
contaxg
veterán
Remélem ez fog.... :-D
A remény hal meg utoljálra.
Drukkolok, hogy működjön igényed szerint.Az Audio-technikának elég sok gyártmány specifikus fülhallgatója van.
-
namyang
tag
Kipróbáltam most egy ilyen philips-szel. Rövid nyomásra indítja szépen a power ampot, két röidre számot vált (power amp beállítás) hosszan nyomva pedig hangvezérelt hívásindítás, beugatom neki, hogy kit akarok hívni, visszakérdez (ha több találat van felsorolja kire gondolok) és hívja.
-
-
namyang
tag
Én defy-hez tudom hasonlítani (most itt hallgatom egymás mellett a kettőt, ugyanazzal a számmal), annak sokkal jobb hangja van (és a mély az, ami hiányzik ebből, nyilván nem egy mélynyomóra gondolok, de azért tud jól is szólni egy telefon). Ilyen erőtlen az egész. A hangerő az nem minden. Persze nyilván nem azon kell zenét hallgatni, arra mindegyik alkalmatlan.
Fülessel viszont valóban teljesen korrekt, tehát nem is az mp3 dekódolás a szar. De mindjárt kipróbálok valami losslesst akkor, bár kétlem, hogy az megjavítaná. -
ghiottone
nagyúr
Tescos-verzión működik valakinek a 4.4.2 Lang csomag? Eddig csak US verzión erősítették meg a működést. A framework-res eltérhet, ezért lehet nem megy csak ezen a verzión, de kíváncsi vagyok van-e vállalkozó kedvű (saját felelősségre!). - Amúgy ha nem megy akkor be se fog bootolni a teló szóval csak óvatosan és csak akkor ha már kint van a flash-elhető firmware. (bár ha a system->framework mappából a saját framework-res.apk-od belerakod a .zip system-framework mappába, felülírva az ott lévőt akkor be kellene boot-olnia.)
Ja, hanggal kapcsolatban M3-ason telefonálás közbe vígan visszaváltott a teló 2G-re, mert éppen zónán kívül esett, és addig a másik fél nem hallott semmit, szóval ez így érdekes jelenség volt.
-
zsirfecske
addikt
nem, de jól hangzik. a miért nem lopunk? rész különösen
mondjuk értékbiztosítás részt nem láttam a csomagküldésnél. én erre kérdeznék rá, mert ahhoz első ránézésre túl olcsó.
szertinem megjegyzem, és legközelebb kipróbálom UK only ebay cuccnál.
-
Upo
addikt
Úgy értettem az ilyen árú készüléket hogyha teszem azt nekiállsz pereskedni egy német vagy brit céggel és mondjuk 1x vagy 2x ki kéne miatta utazni akkor annak az árából simán veszel egy másikat. Nem biztos hogy nekiállnék egy nemzetközi pernek ha akkor 30 körül mennek majd a használt piacon...
ekem se cikizés akart lenni de már vártam hogy valaki ilyesmivel jöjjön. Nekem is 3 év defyzés volt előtte, és habár én nagyon baráti áron jutottam hozzá mert unokatesóm jött haza karácsonyra Londonból és dobott egy mailt hogy ne hozzon-e nekem is egyet, de akkor is a lélektani határ amit egy telefonra költenék. Ennyiért a T galaxy young és hasonlókat akart bekínálni ha aláírok LOL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest