- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
stbtamas #4278 üzenetére
Hát valami óriási sebességváltozás
gyönyörű kijelző (jó a betekintési szög nem a legjobb) és a sony gondolt ránk mivel jön a 4.3 ebben hónapban ès a 4.4 is be van jelentve
. Minőségi összeszerelès, közepes kamera jellemzi. A 4.6 os kijelző meg pont ideális. Szóval én boldog vagyok
Negatívum a kijelző oldalról való homályosodása, de ez nem nagy dolog :-)
-
ADP10
aktív tag
válasz
stbtamas #4216 üzenetére
Rosszat linkeltem... Ha még nem találtad volna meg, akkor itt van az előző, az 5.0.21.
-
ADP10
aktív tag
válasz
stbtamas #4177 üzenetére
Én is régen lemondtam már a mindennapos használatra való, jó akkuidővel rendelkező, bugmentes JB romról. Minden tiszteletem a fejlesztőké, de amit lassan egy éve hegesztenek és még mindig elég messze van a tökéletestől, abban én már nem nagyon reménykedem. De remélem rámcáfolnak.
-
Tomacko
őstag
válasz
stbtamas #4177 üzenetére
Azért annyira csak nem meleg a pite
Szerintem még van a telefonnak 1 éve simán, a használhatóságot nézve és akkor még mindig nem írnám le mert a kiegészítőivel még mindig (ár-értéket nézve) nem tud versenyezni vele senki. De kövezzen meg aki tud, mindig jó "tanulni", új infókhoz jutni
-
Herczi
senior tag
válasz
stbtamas #4122 üzenetére
Én nem gyárin vagyok, nekem nincsenek ilyen lag problémáim, RAM használat pasz sose nézem. Nekem is egy éve van meg kb, lehet azért is akarom lecserélni, 1 évnél tovább sosincs telefonom
Ha igazából végig gondolom nincsen vele semmi bajom, (néha napján előjövő idiótaságokon túl), plusz én kb 40 ezret szánok mindig telefonra, androidban sztem jelenleg ennyiért nem igazán van hú de nagy előrelépést jelentő telefon, vagyis nem tom a jelly mekkora lépést jelentene, egy oylan átlag felhasználónak mint én.
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
stbtamas #3535 üzenetére
Ezek fantasztikus hírek
én is láttam a videót már csak 1 két fontos dolgot kell fixálni és kezdődhet a publikus teszt!
Epinter már rajta is van a wifi modulon.
Szerk1.: Döntöttem, nem adom el a drágaságom (bár ma szétszedtem a főgomb sz*rakodása miatt és portalanítottam is) az SII meg majd mellette egy tesztkészülék lesz
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #3456 üzenetére
"Engem csak az izgat ez mennyire biztos infó, és mikor fog ez a telefonra kerülni.."
Nem is igazán érem a kérdésed. Melyik infó biztosságát kérded?
Hogy a Motorola leveleket küldözget Atrix 4G felhasználóknak egy majdani rom teszteléséről? Ez biztos. A többi a találgatás.Hivatalos frissítés lesz vajon amit a telefon menüjéből tudunk majd frissíteni, vagy azért kell majd vele babrálni?
Ezt most senki nem tudja megmondani neked, mivel azt sem tudjuk miről van szó. -
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #3401 üzenetére
bwoay kollégával szokunk értekezni, erről jutott eszembe, hogy megosztom veletek is tapasztalataimat, hátha érdekel mást is.
A paranoid Android legutóbbi verziója elkezdett nálam szórakozni a 3G-vel, amit meguntam kb 1 hónapja és elhatároztam visszatérek a gyári vonalra.
Először feltettem a CSROM-ot, és majdnem elégedett voltam vele. Két dolog nem működött benne: a lapdock és a Play 3G alatt (wifin jól működött).
Ezért gondoltam még visszább megyek, és premete deodexed romját tettem fel. Abból gyomláltam ki a nekem szükségtelen funkciókat.
Na ezzel már több gondom is volt, viszont végre volt webtop és Play. (öröm és bodottá)
A problémáim a következőek voltak: kegyetlenül laggolt (pl newsreaderben a lapozáskor, amikor csak szöveges oldalak vannak), nem működik a 2G/3G váltás, nem működik a Hotspot funkció.Most visszateszem a CSROM-ot és kipróbálom mégegyszer. Mert találtam rá egy webtop fixet, és azt gondolom a play is valami félrekattintás miatt nem működhetett....
[ Módosította: 7 ]
-
nortol
senior tag
válasz
stbtamas #3331 üzenetére
Hidd el, hogy ha az xda-s srácok megoldották volna már a problémát, akkor itt mindenki fullos ics-el nyomulna már.
Azt az energiát, munkát és szabadidőt amit ebbe a magára hagyott hardverre pazarolnak, sokkal hasznosabb dolgokra is pazarolhatnák, de ők kitartanak és keresik a megoldást arra, hogy neked legyen egy olyan romod, amilyet leírtál... (és persze nekem is
)
Ha eddig még nem tudtad volna, a motorola is lemondott az atrix 4g-ről, egyáltalán nem fejlesztenek már hozzá semmit sem.
Kivéve persze az xda-s probálkozást, aminek viszont ugye semmi köze sincsen a motorolához.
-
bwoay
nagyúr
válasz
stbtamas #3037 üzenetére
és melyik maintenance release fogja kezelni a 2 magot? sok értelme volt legyártani ezt a telefont ezzel a konfigurációval. raktak volna bele valami egyszerű snapdragont, olcsóbb lett volna, ugyanez a siker megvan, utána meg kisebb a hőbörgés, mikor leállnak a támogatással.
-
tvamos
nagyúr
válasz
stbtamas #3037 üzenetére
Mivel en szeretem a telefonom ugy hasznalni, ahogy a kezembe adja a szolgaltato, es ez a telefon abban a formajaban hasznalhatatlan volt, kerdeses az, hogy akarok-e megegyszer Motorola telefont vasarolni tobb szaz USD ertekben... megha le is jon belole a 100.
Persze, ha hekkerkedem vele, akkor lehet jo is, de en annal sokkal jobban feltem a szemelyes adataimat, meg a garanciat, meg ilyenek... Persze, lehet mondani, hogy egy louncher csere meg belefer. De akkor is. Az nem Motorola, ami rajta van, es toluk semmi fele javito frissitest nem lattam jonni, sot, meg informaciot sem!
Mindezek fenyeben kisse visszatetszo ez a kijelentes:
"but continue to be supported with maintenance releases to Ensure optimum performance for the consumer"Es ezek utan, ez a szituacio, eljaras, hozzaallas meg idegesitobb, meg akkor is, ha alapjaban veve elegedett vagyok a keszulekkel, ugy, ahogy van.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #3035 üzenetére
Erre a kérdésre nehéz lesz megmondani.
- Epinter JB romja elég jó sok embernél, a fejlesztés is jól halad, de nálam katasztrófális volt a fogyasztása
- Jokesax jelenleg pihen, a JB romját is más csinálja
- AOKP, ez ugye a leegyszerűbb android, (Th3Bill fejleszti)
- MIUI, nincs vele tapasztalatom, (Th3Bill fejleszti)
- XenonHD, ez egy elég új rom, páran szeretik, de még az elején jár a fejlesztés, (Th3Bill fejleszti)
- Paranoid Android, a tabletek előnyeit próbálja a telefonra elhozni, én ezt használom, és szeretem, (Th3Bill fejleszti) -
Kispósi
aktív tag
válasz
stbtamas #3037 üzenetére
Én simán a zsebemben hordom de egy darab karc sincs rajta. Mondjuk szerintem emberfüggő menniyre sérül egy telefon...
Arra kíváncsi leszek nálunk lesz-e 100$ (bár szerintem nincs rá esély se). Gondolom csak be kell mutatni hogy atrixod van (papírok) és megkapod a 100$ kedvezményt (ha nem így lenne nagy lehúzás lenne).
-
Matada2.3
veterán
válasz
stbtamas #2770 üzenetére
Az kizárt kimegyek a központba és pofán verem az összes vezetőt
. Más Motoroláknak azért jó mivel egyező a hardware lásd Atrix 2 és Razr (TIOMAP 3valamennyi) és ezért könnyebb át portoloni egyikről a másikra. Csak nekünk meg a photonnak van NVIDA hardware-e. Meg, hogy az NVIDIA cseszik kiadni a megfelelő drivereket az ICS-hez, vagy olyat is olvastam, hogy már a driver kinnt van csak a motorola nem csinálja a kernelt.
Így-is úgy-is várni fogunk
-
kurion
senior tag
válasz
stbtamas #2691 üzenetére
Ez alapján először
1.Bootloadert nyitsz(Unlokolod a telefont)
2.CWM telepítéseÉs ezek után a romok cwm-ből telepíthetők. A telepített CWM-et legkönnyebben ezzel a a paranccsal tudod elindítani: "adb reboot recovery"
SDK telepítése (Ha ezt felrakod utána tudod használni az adb parancsokat)
Fastboot parancsablakot windows alatt úgy lehet nyitni hogy Windows intézőben megkeresed a Fastboot.exe-t itt üres helyre shift+jobb klikk és "parancsablak nyitása itt"
-
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #2452 üzenetére
nekem most cm9 van, de amiről beszélek az a Nottachtrix 1.3 volt ezt használtam fél évig.
-
Imdre
aktív tag
válasz
stbtamas #2437 üzenetére
Play-ről töltsd le a data ON/OFF progit, az kirakható widget-et is tartalmaz. De kismillió ilyen app van fenn.
Mx video playert próbáld ki, az támogatja a több magot is. De van több jó lejátszó is.
Nekem másfél napot bír: összesen 6 óra kijelzőhasználattal, 3 óra böngészéssel, 1 óra telefonálással, meg némi navigálással - én ezt jónak tartom.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
stbtamas #2430 üzenetére
Amikor megy a wifi, akkor a "net" nem megy. De a kollégá által javasolt helyen kikapcsolhatod véglegesen.
JSan
Nem csak Te. Nagyon sok Atrixos van hasonló véleménnyel. Főleg a lapdock támogatás hiánya és a zárt bootloader veszi el a kedvet, a nem érkező JB-ről nem is beszélve.
De hétfőn kiderül, hogy mennyire sikeres. Mert a 100 dolláros ár elég barátságos azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG Wing (8GB RAM, 128 GB, szürke) független
- Apple iPhone 15 Pro (Használt, független , 512 GB, 8 GB RAM, Natúr Titán)
- Samsung Galaxy Z Flip6 (használt, független , 256 GB, 12 GB RAM, ezüst)
- Honor 400 Pro (Újszerű, Független, 512 GB, 12 GB RAM, fekete)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Titánium kék)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest