- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
válasz
Rascally81 #4175 üzenetére
Akkor minden rendben
egy kis project update: sajnos most holt ponton vagyunk mivel egy két drivert és bugot a kódok le g mélyéről kell ki keresni. A kamera minőségre már meg van a megoldás, már csak kivitelezni kell. Kitartás
-
Matada2.3
veterán
válasz
Rascally81 #4143 üzenetére
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #4141 üzenetére
Èn elègedett vagyok vele (epinter cm10.1 08/26). Pàr dolog mèg nem megy de azt kivàrom, nem vèszes.Cserèbe gyors akadàsmentes ès ha nem netezek akkor elèg keveset fogyaszt 0.9% / h vagy mèg kevesebb. Ami nem megy: vaku, kocsiban bt kihangosítàs, hdmi, fp csak rèszben. S ha ezekkel együtt tudsz èlni pròbàld ki vsgy vàrd meg a hètvègèt akkor màr szükebb lesz a lista ha minden igaz
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #4138 üzenetére
Nekem van egy app a neve data defender. Azzal be lehet állítani bàrmelyik màsik appra hogy csak ùjjlenyomattal induljon el. Illetve navigálni lehet vele cm10.1-en
-
Matada2.3
veterán
válasz
Rascally81 #4138 üzenetére
A legújabb kernelben igen, de eddig csak csak a leaked moto ICS-eken
-
Matada2.3
veterán
válasz
Rascally81 #4132 üzenetére
Akkor ez megy rá tuti
-
Matada2.3
veterán
válasz
Rascally81 #4130 üzenetére
Ha alapból ez volt rajta a készüléken akkor csak simán fel kell tenni.
-
ADP10
aktív tag
válasz
Rascally81 #4111 üzenetére
A Chrome nem eleve csak ICS+ rendszerrel kompatibilis?
-
ADP10
aktív tag
válasz
Rascally81 #4109 üzenetére
Nézd meg, amit itt írnak, elvileg így működik.
A Primo nekem az előző telefonon is fagyott még JB alatt is (gondolom a DCIM mappa miatt, hiába volt olyan apk, ami ezt elvileg javította), szóval maradtam a jól bevált korábbi verziónál. De jó tudni, hogy itt működnek a frissebbek is CM alatt.
-
ADP10
aktív tag
válasz
Rascally81 #4104 üzenetére
Nálam a 9.6.7.235654 jól működik, az ennél újabbak mindig lefagytak indulás után, szóval egy ideje már nem is figyelem a frissebbeket. (Így például az általad említett 9.6.22-t sem próbáltam.)
-
Matada2.3
veterán
válasz
Rascally81 #4103 üzenetére
Szia,
Vissza lehet SBF file-al de csak saját felelősségre és nagy körültekintéssel
-
Tomacko
őstag
válasz
Rascally81 #4011 üzenetére
Szeva. Nézd meg a hirdetésemet, van egy eladó darabom HDMI dockolóval.
-
törölt tag
válasz
Rascally81 #4011 üzenetére
Egy teló volt eddig 30-ért, amit láttam is (Vatera) és egy kolléga vett e körül gyönyörű állapotút - ezzel csak arra célzok, hogy 30-ért "normál" (itt-ott kopás, esetleg apró karcok etc) állapotúak vannak többnyire, mintsem újak.
-
nortol
senior tag
válasz
Rascally81 #2787 üzenetére
Egyrészről szomorú, hogy ennyire lement ennek a készüléknek az ára, mert szószerint vetekszik a mostani csúcskészülékekkel, ha pedig a minőséget nézem, akkor meg veri is a legtöbbjét.
Másrészről viszont jó, mert egy nagyon jó telefonhoz lehet hozzájutni elérhető áron :-) -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #2460 üzenetére
Át kell állítani a phone app dpi-jét phone módra.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Rascally81 #1854 üzenetére
Kulso aksira gondolok. Jo nagyot rendeltem...
Valami tatyo meg kell majd neki. -
ktg3
őstag
válasz
Rascally81 #1759 üzenetére
És azt hogy?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Rascally81 #1249 üzenetére
Nekem nem at&t-s, es kicsit irigykedek.
Ma reggel a vonaton az ilyesszto, 1340mA-es aramfelvetelt mutatta a kutyu... -
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1247 üzenetére
Nekem at&t-s a cucc, ehhez itt a friss gyári, ez jobb, mint a cyanogenmod és egyéb gányoltak, megy rajta minden tökéletesen, csak információnak szántam a hírt, annak, akit érint.
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #1239 üzenetére
Köszi ez már barátibb. Most egy nap után lenne mèg pár kèrdèsem.
-utólag tudok romban cserèlgetni dolgokat? Pl billentyüzetet, kamerát. Vagy ehhez szèt kell szedni a zipet ès újra feltenni? A "z" ès az "y" felcserèlhetö valahogy? Az 1.2.9ben volt egy jó bill ami tetszett.
-nektek hogyan fogyaszt este 9mW-ot? Nekem 33mW. Ezen hogy tudnèk javítani? Most úgy nèz ki h 1 nap 8 óra után mèg 21% van. -
Kispósi
aktív tag
válasz
Rascally81 #1237 üzenetére
ok megpróbálom, mehet egyből 1.2.9b-re? Csak wipe-olnom kell előtte?
Kernelt kell raknom külön? Az 1.2.9b-ben lehetett választani, akkor felraktam a faux-ot. Csak nem tudom most megmarad e. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1210 üzenetére
Egy hónapost Atrix használat után (főleg a 2.3.6-os frissítés után) bátran ki merem jelenteni, hogy ez az egyik legjobb Androidos telefon, amit próbáltam.
Egyszerűen nem látom értelmét saját részre az újabbnál újabb romok próbálgatását, a készülék folyamatosan és jól működik, nem akad, és immár a fogyasztása is kiváló.
A Task Killer használata nemhogy értelmetlen a készüléken, hanem egyenesen káros véleményem szerint, és a proci húzásnak sem látom egyelőre értelmét.Sőt nemrég azt vettem észre, hogy tök értelmetlen a 2G-re váltás, mert nem fogyaszt kevesebbet a telefon az állandó 3G kapcsolattal.
Ma ünnepélyes keretek között letöröltem a Battery Manager Widtetet is, mert azt vettem észre, hogy már egy hete nem nézem a logot.
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1210 üzenetére
A 250 MB még bőven sok, a legtöbb készüléken nem is láttak 250 MB szabad ramot, kíváncsi lennék, lemegy-e egyáltalán 50 MB alá mint más készülékeknél?
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1185 üzenetére
Akkor fog kolompolni ha van emlékeztető hozzáadva.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1182 üzenetére
és ha megnyitsz egy eseményt (születésnapot) ott van egyáltalán beállított emlékeztető?
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1172 üzenetére
Nem, a 30-as és a 100-as tavaly nyári a 2.3.4-hez volt, a 37-es decemberi, azt adták ki februárban. a 2.3.6 4.5 141-es rommal együtt. A 30-as és 37-es at&t-s, a 100-as ázsiai vagy francia.
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1169 üzenetére
Akkor nem is panaszkodhatok, ha a tiédhez hasonlítom.
Elég régi radioid vannak, nekem a februári update feltette a 37p végűt. -
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1165 üzenetére
Az enyém is, biztos front van.
Este 81%-on volt, most pedig 92%. -
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1144 üzenetére
[link]
Itt vannak csak a values-hu cuccok külön, ezeket bele tudod tenni bármelyik változat apk-iba, ahogy linkeltem egyik nap:
apktool if framework-res.apk
apktool if moto-res.apk
apktool if blur-res.apk
java -jar apktool.jar d minta.apk
java -jar apktool.jar b Mintakönyvtár -
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1138 üzenetére
Amit linkeltél, arra felmegy simán a cucc, amit tegnap linkeltem, és magyar lesz részben, +ICS.
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1131 üzenetére
Köszi, közben rum-cajsz már elküldte. Most próbálom összefésülni őket.
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1124 üzenetére
Ilyen lett újrarakva:
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1124 üzenetére
Látod, milyen pontosan meg tudod fogalmazni,ha akarod.
Úgy látszik, ez az ICS-téma megkeverte a naptárat, szétszedtem-összeraktam újra, valamint az ics-es Gtalkot kivettem és beletettem a gyárit.
Most az Agenda is rendben van és a gtalk is megy már. letölthető a javított ics téma+magyarítás innen -
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1120 üzenetére
Próbálj meg értelmesen fogalmazni, ha valakinek/valamire válaszolsz, nyomd meg a "válasz" gombot, ne írkálj a vakvilágba.
Ha a 01 CS márc. nem magyarul van, akkor szerinted milyen nyelven?
Az, hogy március 1. csütörtök nem fér ki, eredetiben is rövidítve van.
Azt végképp nem értem, hogy miért szeded ki a values-hu mappát egy apk-ból, és akarod visszatenni ugyanabba?
Csak részben van a rom lefordítva, nem teljesen; pár apk-t én fordítottam, többet rum-cájsztól, illetve a Defy magyarító csapattól vettem át, esetenként korrigáltam és a Defy rom apk-inak values-hu mappáit tettem bele az Atrix megfelelő apk-iba, visszacsomagoltam és szignáltam.
Nekem mindegy, hogy magyarul, vagy angolul, vagy németül van, csak azoknak próbáltam segíteni, akiknek gondot okoz a készülék használata magyar nyelv nélkül, így a fontosabb részek magyarul vannak; a kb. 190 fájl lefordítása nem kis munka lenne, azt kihagynám. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1119 üzenetére
ok, ha apktoolsszal dolgozol, akkor kell a fordításhoz a framework-res, blur-res és moto-res, amit az apktoolssal kell fordítás előtt a user könyvtárába másoltatni. (talán if kapcsoló, de erre nem veszek mérget)
premete
Nájsz, letöltöm és kipróbálom.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1114 üzenetére
De most látom, hogy premete feltette a kész apk fájlokat, szerintem ne akard újrafordítani.
Tedd fel az alap nottachtrixot, és indulás után a premete által leírt módon másold be a kész apk fájlokat a helyükre. -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1113 üzenetére
Ha jól értelek, Te csak simán bele akarod másolni Total Commanderrel a magyar fájlokat az apk-ba, de ez nem fog menni.
Mivel ez system app, kell hozzá az android sdk, az apktoolsszal ki kell csomagolni, módosítani a fájlokat, és utána becsomagolni és aláírni.Ez egy egyszerű program a magyarításhoz: [link]
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1114 üzenetére
Melyik romod van Nottachtól?
Így próbáltad?
C:\>cd\
C:\>android-sdk-windows\platform-tools\adb shell
su
stop
mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p12 /system
cp /sdcard-ext/BlurCamera.apk /system/app/
mount -o ro,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p12 /system
reboot -
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #1110 üzenetére
Mielőtt fordítassz, a *res fájlokat be kell állítani a fordítónak
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1110 üzenetére
Furcsa, nekem is ez van benne, ahogy a délelőtti képernyőmentésen látszik.
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1107 üzenetére
ICS vagy alap változatban kéred?
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1104 üzenetére
Milyen romba akarod beletenni?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Rascally81 #1057 üzenetére
zajszűrő mikrofon, mindenkinek működik
-
premete
veterán
válasz
Rascally81 #1016 üzenetére
-
macsek18
aktív tag
válasz
Rascally81 #533 üzenetére
Szia!
De bekapcsol és működik. Ma pl egyszer sem halt be. De van olyan nap,hogy kétszer,háromszor is (egymás után).Próbálom felébreszteni,de semmire nem reagál. Aksi ki-be.Ezt eljátszom párszor és utána zökkenő mentesen hasít. Lehet,hogy egy ROM csere megoldaná?GB 2.3.4 van rajta.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Rascally81 #408 üzenetére
Remélem, ez valami újnak a kezdete, és eztán nem 1 éves késéssel kapjuk meg a telefonokat.
-
Phoenixy
senior tag
válasz
Rascally81 #389 üzenetére
Telepítés után, wipeoltad a datát, factory reseteltél és wipeoltad a cachet?
-
Pubszon
veterán
válasz
Rascally81 #387 üzenetére
Első lépésben az RSD-vel kell unlockolni, azt követően fastboot-al fel kell rakni a CWM recovery-t, majd abból mehetnek a ROM-ok!
De bírd ki, és segítek!
-
Pubszon
veterán
válasz
Rascally81 #384 üzenetére
Szia.
Láttam írtál privit.
Én segítenék szívesen, de nagyon én sem vágom a dolgot és hétköznap nem is nagyon érek rá sajnos.
Annó mikor én is csinálta, verejtékezve néztem a dolgokat mikor unlockoltam.
De szívesen segítek ha tudok, de legközelebb hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest