- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
-
RAiN91
őstag
válasz
jano2101 #2312 üzenetére
Nem tudom, mert raktam is vissza gyorsan a gyárit. Az ICS launcher nagyon tetszik, sajnálom, hogy 2.3-ra nem lehet felrakni ezeket. (illetve a gyári ICS launcher-t fel lehet, de annak az animációja a home-n akadós laggolós, mint a gyári blur, és a többi gyári android launcher).
Egyébként az AOPK-t felraktam 2x is, de nem akart elindulni a teló, nem tudom mit ronthattam el 2x is. -
RAiN91
őstag
válasz
jano2101 #2280 üzenetére
Én "rum-cajsz" leírása szerint csináltam
Kicsit nehezen ment, de össze jött, mire rájöttem a dolgokra. Én is brickeltem, nekem "failed to boot 2" üzenetet írt ki, RSD-vel visszahoztam, most inkább nem nyúlok hozzá. Sok sikert.fastboot parancs után kell írni a dolgokat, vagy csinálni a leírás szerint. ADB, driverek legyenek fent a gépen.
-
gothic20
aktív tag
válasz
jano2101 #2217 üzenetére
Szia
Én ezt a romot használom. Elég stabil és nincsenek benne eget rengető hibák. Egy próbát megér szerintem.
-
Imdre
aktív tag
válasz
jano2101 #2219 üzenetére
Nem tudtam, hogy még a hangokat sem lehet testreszabni. Én nem próbáltam ics romokat, így nem tudok ajánlani sem másikat. A kamera lehet azért nem működik, mert nem jó a kiválasztott camera app - lehet választani az installer által vagy öt fajtát.
Hátha lesz valaki, aki ajánl valami jó romot, bár sajna elég kihalt ez a topic...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest