- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
-
RAiN91
őstag
válasz
jano2101 #2312 üzenetére
Nem tudom, mert raktam is vissza gyorsan a gyárit. Az ICS launcher nagyon tetszik, sajnálom, hogy 2.3-ra nem lehet felrakni ezeket. (illetve a gyári ICS launcher-t fel lehet, de annak az animációja a home-n akadós laggolós, mint a gyári blur, és a többi gyári android launcher).
Egyébként az AOPK-t felraktam 2x is, de nem akart elindulni a teló, nem tudom mit ronthattam el 2x is. -
RAiN91
őstag
válasz
jano2101 #2280 üzenetére
Én "rum-cajsz" leírása szerint csináltam
Kicsit nehezen ment, de össze jött, mire rájöttem a dolgokra. Én is brickeltem, nekem "failed to boot 2" üzenetet írt ki, RSD-vel visszahoztam, most inkább nem nyúlok hozzá. Sok sikert.fastboot parancs után kell írni a dolgokat, vagy csinálni a leírás szerint. ADB, driverek legyenek fent a gépen.
-
gothic20
aktív tag
válasz
jano2101 #2217 üzenetére
Szia
Én ezt a romot használom. Elég stabil és nincsenek benne eget rengető hibák. Egy próbát megér szerintem.
-
Imdre
aktív tag
válasz
jano2101 #2219 üzenetére
Nem tudtam, hogy még a hangokat sem lehet testreszabni. Én nem próbáltam ics romokat, így nem tudok ajánlani sem másikat. A kamera lehet azért nem működik, mert nem jó a kiválasztott camera app - lehet választani az installer által vagy öt fajtát.
Hátha lesz valaki, aki ajánl valami jó romot, bár sajna elég kihalt ez a topic...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest