- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple iPhone 17 - alap
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- AI-ra cserélte a concierge szolgáltatást a Vertu
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
AiRborNee
csendes tag
Tokot nem használok, vagyis igen, de az csak a belecsúsztatós eazycase, hogy a zsebem ne koptassa, karcolja, hőleadásban nem játszik szerepet.
Újonnan vettem Gsmline-nál. 2.3.4-es asian rommal, nem húztam, nem rootoltam ki.
jó, persze, hogy nem maguktól futnak, voltak már pda-im tudom mennyit bírnak ezek, csak arra lettem volna kíváncsi mennyire átlagos adatok ezek az atrixnál, készenléten nincs semmi gond, de ha már netezek a proc 50 fokon van, ha netán a tegra adottságait kihasználom, akkor aztán egy fagyos téli napon azt a 65 fokot már zsebmelegítőnek is használni tudnám. ez az ami kicsit aggaszt, nem tudom szabad e ennek ennyire melegedni.
azért kérdezem, hogy ez mennyire átlagos, mi a tapasztalatok, mert ha visszaküldöm hogy szar aztán kapok egy ugyanolyat akkor igazán megspórolhattam volna magamnak a fáradalmat.
Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy volt pár embernek ilyen, de fix jellemzően nincs rá, 1-2 hogy régi a sim, azt ki kell cseréltetni és utána jó lesz, ujjlenyomat érzékelőt nem kell használni... de olyat hogy na most ezt csináld meg és akkor biztos, hogy nem melegszik olyan nincs, legalábbis olyan ami nem a proci órajelének vagy feszének csökkentésével járna.
üzemidőt azért is kérdeztem, mert ha teljesítményt disszipál el azt az akkuból nyeri az pedig tudjuk mit jelent.természetesen nem csak játékra vettem, azt csak egy példának szántam, igazándiból játszani, vagy filmet nézni is csak abban az 1 órában szoktam míg a buszon ülök munkába menet, vagy éppen hazafele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux kezdőknek
- Xeon 6+ néven hozza a Clearwater Forestet az Intel
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő