Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AiRborNee

csendes tag

válasz nortol #2410 üzenetére

Tokot nem használok, vagyis igen, de az csak a belecsúsztatós eazycase, hogy a zsebem ne koptassa, karcolja, hőleadásban nem játszik szerepet.

Újonnan vettem Gsmline-nál. 2.3.4-es asian rommal, nem húztam, nem rootoltam ki.

jó, persze, hogy nem maguktól futnak, voltak már pda-im tudom mennyit bírnak ezek, csak arra lettem volna kíváncsi mennyire átlagos adatok ezek az atrixnál, készenléten nincs semmi gond, de ha már netezek a proc 50 fokon van, ha netán a tegra adottságait kihasználom, akkor aztán egy fagyos téli napon azt a 65 fokot már zsebmelegítőnek is használni tudnám. ez az ami kicsit aggaszt, nem tudom szabad e ennek ennyire melegedni.
    azért kérdezem, hogy ez mennyire átlagos, mi a tapasztalatok, mert ha visszaküldöm hogy szar aztán kapok egy ugyanolyat akkor igazán megspórolhattam volna magamnak a fáradalmat.
    Olvasgattam külföldi fórumokon, hogy volt pár embernek ilyen, de fix jellemzően nincs rá, 1-2 hogy régi a sim, azt ki kell cseréltetni és utána jó lesz, ujjlenyomat érzékelőt nem kell használni... de olyat hogy na most ezt csináld meg és akkor biztos, hogy nem melegszik olyan nincs, legalábbis olyan ami nem a proci órajelének vagy feszének csökkentésével járna.
    üzemidőt azért is kérdeztem, mert ha teljesítményt disszipál el azt az akkuból nyeri az pedig tudjuk mit jelent.

természetesen nem csak játékra vettem, azt csak egy példának szántam, igazándiból játszani, vagy filmet nézni is csak abban az 1 órában szoktam míg a buszon ülök munkába menet, vagy éppen hazafele.

Új hozzászólás Aktív témák