- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#41180928 #3728 üzenetére
Én még nem futtattam a V6 scriptet, de ennek ellenére törlődik a widget minden újraindításkor. Ezen kívül nem tapasztaltam hibát. Kipróbáltam sok romot, de a nottach a legjobb. Hangminőségben, ha ki van hangosítva verhetetlen, az ubuntop is integrálva van, és használható is, ujjlenyomat is megy (nekem fontos), és végre a bluetooth is rendesen működik az autókihangosítóval, listázza a telefonkönyvemet, nem fogadott hívásokat stb..
Mielőtt felraktam a nottach romot pár hete, sokat gondolkodtam készülék cserében, de azóta nem jutott eszembe. -
Nem vagyok akkumulátor fejlesztö, de ezeket olvastam a témában:
Nem az akkumulátor miatt kell a "töltés-kisütés", hanem az androidnak, hogy megtanulja az akku határait, mert nincs két egyforma akku. Ezt a battery.stats-ban tárola el, ez alapján fogja legközelebb feltölteni, és kijelezni, hogy mennyire merül a telefon. Ezért nem is lehet, és nem is engedi "tökig meríteni". -
-
A Hely és biztonság beállításai alatt az adattitkosítás mire jó, mit csinál, ér valamit?
-
Adnak hozzá mindent töltőt, speckó kábelt, aminek van jack kimenete is, amit ráköthetsz az autórádióra, ha van ilyen bemenete. Itt megnézheted, mi van a csomagban. Amint berakod a dokkolóba, feldobja a cardock alkalmazást, amit a képen is láthatsz.
Az UPS egy futár cég.
Nem írták ,hogy akció lenne, egyszerűen ennyibe kerül.A probléma az, hogy rendeltem utólag egy Otterbox commuter tokot, és ezzel nem fog beférni. Így lehet, hogy eladó lesz az enyém is, vagy megpróbálom belefaragni valahogy.
-
Ha valaki esetleg HD dokkolót vagy autós tartót venne. Én most vettem az amazon.de-n az autós tartót 23,89 EURO, a HD dokkolót 18,2, a kiszállítás pedig UPS-el 7,32 volt. Az egész csomag 1 nap alatt ideért.
-
-
Nottachtrix 1.3.1-es van fent. Sajnos nem csinál semmit, ha megnyomom a keresőgombot. Úgy néz ki valamit elfelejtettem bejelölni valamit az aromában. Mit kéne utólag telepítenem, vagy a menüben be lehet ezt állítani valahol?
-
válasz
premete #1470 üzenetére
Kipróbáltam, ezzel a a gps.conf-al működik azonnal. Köszönöm.
A bluetooth-al van egy kis problémám. Van egy beépített Renault Radiosat rádióm, az ebben lévő bluetooth tudná elvileg a telefonkönyvet is, és még sok mindent szinkronizálni a telefonnal, de sajnos nottachtrix 1.3.1-el nem akar működni. Előtte zte blade first strike rommal ment szépen.
Le lehet valahogy cserélni a bluetooth.apk-t, vagy más felel ezért a funkcióért?
(#1514) Kispósi
Nekem tökéletesen működött az aroma. Persze én még nem próbáltam a cm7-et, és úgy néz ki, hogy maradok is a nottachtrix-nál.
-
Felraktam a webtop2sd-vel a webtopot. Gondoltam, hogy nem lesz gyors, de teljesen használható. A felbontást tudom valahogy 1080p-re venni, van rá valamilyen hack?
Közben találtam az xda-n egy leírást, mindjárt kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest