Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AiRborNee
csendes tag
Üdv!
Múlthéten atrix 4g tulajdonos lettem, idáig piszkosul tetszik, de van 2 dolog ami aggaszt.
1. alapjáraton a cpu kb 35-40 fokos, használat mellett pl. dolphin felmegy 50 fokig, viszont intenzív használatnál játék ilyesmi már 65 fok-ig is felmászik(és ezt nem két óra után, kb 5-10perc és már ott is jár) a hőmérséklete. tehát a telefon alja piszkosul melegszik, mikor már huzamosabb ideig használom szabályosan forró. Alkalmazásokat igyekszem a háttérből kilőni, általába a hálózat figyelő, app killer és egy proc terhelés figyelő megy, meg esetleg email kliens, steam. alap 2.3.4 asian van rajta. akku az igazándiból nem melegszik 40 fok fölé még nem nagyon láttam menni.
2. hogy eléggé eszi szerintem az akkut, legalábbis azok a csodálatos folyamatos használat melletti üzemórák nincsenek meg. kb 2 óra alatt esik 30-40 százalékot az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Szólánc.
- YouTube
- További aktív témák...
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest