- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberNetik
csendes tag
Sziasztok!
Volt egy kis félreértésem egy kínaival így a a nekem kellő szinek helyett 3 random színű tokot küldött...
Ha kell vmelyik a 3 közül, szóljatok, írjatok!
Elérhető színek, most...
Mélybordó, Babakék, és UV reagens narancssárga
Postázást vállalok, összegben megegyezünk,
Személyesen Szegeden átvehető
ja és ha kell vmi akkor írjatok és megrendelem nektek e-bay-ről! -
CyberNetik
csendes tag
a készülék Itt van meghirdetve, leírásban van egy javítási módszer, és egy kis leírás hogy mi is történt!
de ha esetleg tudtok rá megoldást az kelleni fog!! -
CyberNetik
csendes tag
azt nem tudni mi lett vele, csak cserébe ajánlották, és ennyit írtak róla, hogy ilyen hibát dob ki a telefon viszont ha le tudnád írnád hogy hogyan sikerült újta éleszteni nem kicsit segítenél!!!!
-
CyberNetik
csendes tag
Sziasztok van egy atrix, ami ilyen hibát dob ki bekapcsolásnál...
SVF:105:1:2
Failed to boot 0x1000
Entering NvFlash Recovery mode
Battery is too low to flashKérdés ezzel mit lehet kezdeni, mert 40ért hozzá tudnék jutni, és ha meg tudom csinálni akkor el tudnám adni nem kis haszonnal!
PLZ HELP!!!
-
CyberNetik
csendes tag
Vki tudna segíteni hogy mit takar ez a frissítés?
45.31.0.en.03
Az asian alap szoft van függetlenül a telómon, és kb egy hónapja jött ki a gingerbread frissítés! -
CyberNetik
csendes tag
Esetleges, szimpla S9 tulajok figyelmébe ajánlom ezt a linket ahol le van írva hogyan varázsoljunk pár perc alatt S9-ünkből, S9-HD-t
Használjátok egészséggel!
Nekem faszán működik -
CyberNetik
csendes tag
Holnapután itt a Motorola S9-em
De jó lesz! -
CyberNetik
csendes tag
Headset vàsàrlàs elött állok,
Esèlyes versenyzök...
Motorola s10hd
Nokia bh-505
Tesztekben a motorolàt lehurrogjàk, na meg mahd egy 10essel dràgàbb is...
Nokia melett szól az àr... meg dsp, plyssz minden teszt pozitivan nyilatkozik róla
Szóval szerintetek? -
CyberNetik
csendes tag
Skacok mért van az hogy ujraindítás után megy minden rendesen, gondolok itt a finger sensorra, aztán bizonyos idő után ha oldanám fel a zárat a megszokott "Swipe Finger Sensor" helyett "Initializing Finger Sensor" felirat jelenik meg kis háromszögben felkiáltójellel... És persze nem működik a szenzor!
Reboot után minden megy újra...ÖTLET????
-
CyberNetik
csendes tag
válasz
Phoenixy #373 üzenetére
Úgy könnyű
A Blur megújjult igen, de Go-t használom...
rolo színe tényleg szép lett, és átlátszó is vmennyire, mondjuk a ki ikonok hiányoznak a tetejéről
wifi+proxy nem tom mire jó, de szerintem volt
Effektek tetszenek, és benne van az is amit a Nexus S-ből irigyeltem, amikor lezárod és olyan mint a régi tv-k kikapcsolása... -
-
CyberNetik
csendes tag
Megy, tölti az update-t, de ugye nem fog factory resetet csinálni? Mert akkor leállítom
-
CyberNetik
csendes tag
Megtalálta a telefont, és tölti amit töltenie kell
-
CyberNetik
csendes tag
válasz
bence1204 #364 üzenetére
Hát nekem ugye az ázsiai firmware van fent, gyárilag, most arra is kijött a gingerbread
About phone menü, software update, letölt kicsit több mint 190 mb-ot aztán kiirja hogy install now, újraindítja a telefont elkezdi telepíteni, aztán a kicsi droid mögötte kicsomagolós dobozos kép átvált kicsi droid mögött csúnya rosszindulatú háromszög képre, és megáll, sehova tovább, akku ki, vissza és ennyi... MEGOLDÁS????? -
CyberNetik
csendes tag
válasz
Phoenixy #361 üzenetére
Annyit tudok tanácsolni, egy próbát megér, nekem (Telenor) ha be van kapcsolva a 3g, lemegy a térerőm egy csíkra, meg néha vészhívás, de ha bemész, Settings->Wireless&Network-> Mobile network-> Select Network-> itt be tudod állítani hogy 2g/3g/vagy automatikus...
Na ha én itt beállítom 2g-re amikor nincs térerőm, láss csodát lesz!Egy próbát megér!
UI.: Van mobilnetem, megcsináltam, de nem tudom hogy!
-
CyberNetik
csendes tag
Atrix - mb860 me860
the mb860 is for the american market - different radio etc - at&t being the carrier
the me860 is for europe and asia - there is also different radioware for these areas
basically both the mb860 and me860 are hardwared the same
with some firmware differences -
CyberNetik
csendes tag
Emberek kérdésem van!!!
Telenoros vagyok, és megrendeltem a Klikk-et hogy legyen mobilnetem!
APN-be benne van rendesen a telenoros fos, de nem csinál semmit, 3g re van állítva a network type, de semmi adatkapcsolat nincs, nem tölt, nincs ott a kis 3g logo se, meg semmi...
Ötlet?
Vagy kezdjek telenor üzletben? -
CyberNetik
csendes tag
Az mitõl lehet h kb 2csikos wifit randomba ledobálja? ?
-
CyberNetik
csendes tag
System version: 4.3.13.MB860.AsianRetail.en.03
Bootloader nyitással annyi bajom van, hogy mostmár kezdem "otthonossá" tenni a telót, és az ugye factory resettel jár! Meg amikor próbáltam, fent van minden driver, ugye teló kikapcs, fastbootnél ki kell választani hogy RSD Support vmi. Hangerő fel... és a progi gépen meg nem ismeri fel, vagy legalábbis nem csinál semmit :S
Ugyh részemről megvárom a 4.0-át hogy legyen vagy főzve nem bétásan, vagy origi OTA-sal, addig jó nekem a 2.2.2
Amugy kegyetlenül tetszik a telefon! Az ujjlenyomatolvasó megjavulni látszik, de lehet csak szarul huzigattam le rajta az ujjam beállításál, de most jó!! -
CyberNetik
csendes tag
hova valósi vagy? csak mert ha nem túl messze megpróbálhatnánk frissíteni, hátha közösen többre jutunk
-
CyberNetik
csendes tag
Hátuljáról védő matrica levéve, amire jutottam...
- No At&t logo
- Semmi At&t-s progi.
- Sztem gyári független a teló...Kérdés:
nincs a telóban sd kari, mert előző telómmal el kelett adnom, sajna...
Lehet hogy azért nem frissíti a MSU??? és azért nem tudom unlockolni? RSD lite-al??? -
CyberNetik
csendes tag
Ettől a root megoldástól minden nullázódik?
És a bootloader nyitása az teszi ugye lehetővé a custom romok telepítését...???
Valószínűleg nem At&T-s mert semmi olyan cuci muci nincs telepítve!
Amugy az update nem megy, még a Motorola Software Update-el se... -
CyberNetik
csendes tag
Ja és én csak 1880MaH-s akksit kaptam hozzá :S
-
CyberNetik
csendes tag
Na szóval a telefon megjött!
Végül GSM Line melett döntöttem. Nem tudom hogy At&T-s-e vagy se, mert a hátulján még ott figyel a védőmatrica, ami egy darabig marad.
Első 3 nap tapasztalatai
- Kiba*****tt gyors! (Lehet h csak nekem mert előtte Spica volt...)
- Ujjlenyomatolvasó néha nem veszi észre hogy az én ujjamról van szó, de lehet a swipe technológiámmal van baj!
- Nem vészes hogy angolul van benne minden, megszokható!
- Settings- About phone- System updates- NO UPDATE IS NECESSARY... pedig csak 2.2.2. ... Nem éretem mért...
- Alap motorola homescreen prog cserélve, Go Launcherre.Kérdések:
- ROOT how to?
- Recovery how to?
- Custom rom, miben más, érdemes-e feltolni rá? Vagy olyan egetrengető különbséget nem hoz??
- És hogyan lehet azt megoldani hogy az lcd képét "clónozni" lehessen hdmi-n...??
- Egy lapdock mennyi lenne mellé?Előre is köszönöm a válaszokat, és bocs ha hülyeségeket kérdezek!
-
CyberNetik
csendes tag
Holnap kiderül minden, délelött kezemben foghatom újdonsült telefonomat!
-
CyberNetik
csendes tag
na akkor amin most gondolkozok!
gsmline-os és Ebay-es árban ugyanannyi, viszont magyarországon egyszerűbb a garit intézni... Szóval szerintetek? -
CyberNetik
csendes tag
-
CyberNetik
csendes tag
Akkor viszont nem értem hogyha nincs Motyorola forgalmazó akkor itt hogy árulják????
Na de mind1 nem lényeg!
A lényeg hogy légyszives keress nekem 107es ezerért max. -
CyberNetik
csendes tag
Szia akkor
107 ezer forint plafonnal keresnél nekem egyet?
szállítással együtt, tartozékokkal meg mindennel! Dock nem kell MÉG hozzá -
CyberNetik
csendes tag
Szóval szerintetek mennyi az esély arra hogy kifogom én is az olyat ami nem működik?
Vagy teszem fel csak telefonálni nem fogok vele tudni? -
CyberNetik
csendes tag
És amit gsmline-ról rendeltél azzal sincs semmi probléma? azis gyári független?
Segítenétek egy olyat találni, ami tuti jó lesz és maximum 107 ezerből megvan... :S Ennyim van rá, de ha 100 körül van az se gond mert akkor tudok még venni memo karit is bele!
Köszönöm segítségeteket! -
CyberNetik
csendes tag
és szerintetek Atrix vagy Sensation???
-
CyberNetik
csendes tag
Sziasztok, nekem olyn problémám van,
Megvan a pénz hogy megvegyem a telefont- ma fel is hívtam a gsmhome-ot hogy megrendelem,
és olyan választ kaptam hogy nem ajánlják nekem merth ugye amcsi a telefon és hoy nem birkózik meg a magyar hálózatokkal, és hogy eddig 2-t eladtak de mind2-t vissza kelett venniük mert ledobálta a hálózatot és és 3g se ment vele!
Ez hirtelen elrettentett, viszont jó lenne a telefont megvenni!
Kérdés! Mennyire valós ez a fenyegetés?
Használható teljese itthon? 3g, mobilnet meg miegymás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged