- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
Hosszú idő után végre rávettem magam hogy lecseréljem a kis atrixot.. Én még mindig 2,3-an vagyok, heckelés nélkül..
Az új családtag egy lenovo p780-an lett.. ma rendeltem meg, holnap már a kezembe lesz.. Az atrix is megmarad mig nem találok rá kliens.. szóval kb el fogom hagyni ezt a kis fórumot..
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4181 üzenetére
Én is nexus 4-re szeretnék váltani.. akkor sok ismerős lesz innen abban a topikban
Akinek végképp elege van a frissítés mizériából, annak mindenképp érdemes nexust venni..
Nem kevés a 16GB.. rengeteg felhő alapú tárhely van már, szóval feleslegeses a hatalmas tárhely, ha nem filmeket akar nézni rajta az ember.
-
stbtamas
aktív tag
Így több mint 1 év atrix használat után, alig várom hogy túladjak rajta! Én még mindig gyári softon vagyok, szívok is vele rendesen. Folyamatosan 80-130MB ramom van szabad, pedig semmi + nincs telepítve a telefonon. random kifagyások random softokon, néha úgy laggol még főképernyőn is hogy végem van tőle.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4034 üzenetére
Most épp nyaralok.. gondoltam készítek videókat is, de így elmarad. Most nincs időm ezzel foglakozni.. esetleg majd vasárnap vagy jövőhéten..
Addig ha segítenétek milyen romot tegyek fel, mik kellenek hozzá.. töltsem le..
A lényeg hogy az aksi tartson, kamera legyen jó fotó/video és lehetőleg minden működjön normálisan, és nem hátrány ha android 4.x lenne -
stbtamas
aktív tag
Másnak is van problémája a kamerával? Konkrétan nekem szakadozik a videózás, meg meg akad, elmegy a hang, stb.. Valami megoldást erre esetleg tud valaki?
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #3587 üzenetére
MX playert használok.. de nekem eleve rosszul veszi fel a videót. Utána bárhol játszom le, ilyen.. akadozik a kép, eltűnik a hang egy idő után.. szóval itt vagy a kamera softal lehet a gond, vagy maga a kamerával szerintem..
Gyári 2.3.4 dübörög a telefonon még mindig..
-
stbtamas
aktív tag
Nekem van egy problémám a telefonnal, de már mióta megvettem..
Videó készítésnél ha visszanézem van hogy szaggat, vagy egy ideig van hang, aztán nincs..
A gépem elég hozzá, a telefonon is szaggat, nem fogom le a mikrofont.
Mi lehet a gond?
-
-
stbtamas
aktív tag
-
stbtamas
aktív tag
Már fut az ICS a 3-as kernelen! A fizikai gombok is működnek, a kijelzőt is érzékeli, viszont a képernyő alatti gombokat még fixálni kell!
-
stbtamas
aktív tag
Elég gáz hogy még mindig nincs semmi fejlődés..
Azt mondtam ezután mindig Moto-s leszek.. de elnézve ezt a supportot, kétlem. Drágák is a Motorola telefonok, a suport is szutyok, kösz, de nem kell többet motorola..
-
stbtamas
aktív tag
Sziasztok!
Meguntam várni mostmár tényleg, nem látok semmi kilátást új hivatalos softra, ezért akarok cserélni romot, meg mindent amit kell. Nem tudom hogy kezdjek neki, mit kell, de majd időközben utánannézek.. remélem nem rontok el semmit.
A kérdésem a következő: Van normális rendszer, ami nem 2.3.4 és stabil, és működik rendesen minden benne? Nem baj ha az alap android design van, sőt, előny..Telefon: Motorola Atrix MB860
-
stbtamas
aktív tag
Engem csak az izgat ez mennyire biztos infó, és mikor fog ez a telefonra kerülni..
Hivatalos frissítés lesz vajon amit a telefon menüjéből tudunk majd frissíteni, vagy azért kell majd vele babrálni?
Tovább még egy kérdés..
Mi a különbség az Atrix és az Atrix 4G között? Ez fogja valamiben befolyásolni a frissítést?
-
stbtamas
aktív tag
Szerintetek érdemes elcseréljem az Atrixot egy HTC Evo 3D-re?
Arra legalább van ICS.. Régen mondjuk olyat akartam venni, csak nem volt már mikor volt pénzem..
-
stbtamas
aktív tag
Sziasztok!
Elhatároztam hogy teszek ICS vagy JB a telefonra. Meguntam a gyári 2.3.4-et.
Kérem ajánljatok egy használható, viszonylag tökéletes romot és ami kell még hozzá.
Fontos:
- 3G/wifi működjön normálisan.
- Kamera + vaku működjön
- Videózni is tudjon (min 720p)
- Ne zabálja nagyon az aksitNem szoktam játszani (vagy csak nagyon ritkán). Facebook + twitter, néha egy kis youtubeozás + böngészés + zene.
Van olyan rom jelenleg ICS/JB ami ezeket hozza?
Ha igen akkor kérem segítsetek.. egy érthető magyar leírást is mellékelhettek, mert nem szeretném elkúrni a telefon.. nem értek ehhez..
Régen rootoltam és tettem más rendszert egy Galaxy Minire, de ha jól tudom az sokkal egyszerűbb volt..
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
stbtamas
aktív tag
Hali!
Van már használható ICS vagy JB atrixra?
Mindennapi használatra legyen jó, ne húzza le az aksit és a kamerája + flash működjön rendesen.
-
stbtamas
aktív tag
Ez engem is érdekelne.. és látható módon én milyen különbséget veszek észre.. mert azt hiszem nekem sima atrixom van.. :-/
Van egy problémám is.
A telefon nem töltődik fel, csak 90%-ig, tovább, hiába tartom órákon keresztül a töltőn..
Mi lehet a probléma? Kb egy hete kezdődött ez a hiba..
Gyári 2.3.4 van rajta, nem volt babrálva, úgy van ahogy megvettem üzletből.
-
stbtamas
aktív tag
MI ujsag uj rom temaba? Van valami normalis ICS mar?
-
stbtamas
aktív tag
Nekem csak tok van, de ugy tunik eleg eros, ketlem hogy barmifele gond lenne vele majd.
Egyeb..
Uj fejlemeny.. A motorola europa facebook oldalan, az anyazasokra ezt az uzenetet tettek koze:
Hi xy, thanks for letting us know how you feel, we apologize for getting back to you so late. At Motorola, we have reviewed how the ATRIX could deliver the very best experience possible, Which led us to make this tough choice Relating to it's software. Yes, we decided that the ATRIX will not receive the 4.0 Ice Cream Sandwich upgrade but continue to be supported with maintenance releases to Ensure optimum performance for the consumer. Learning from this experience, we have committed to being more transparent than ever on our software upgrade strategy - even when we're delivering news you may not want to hear.We are doing everything possible to Continually improve our communication with the community here on the page and make sure you are a satisfied customer. That's why we recently announced our $ 100 rebate program for owners of this and other devices launched in 2011 and beyond that will not get Android 4.1 Jelly Bean. This program starts in the U.S. this fall, and we are working to expand it to select regions around the world. Please watch for updates at motorola.com / TradeUp
-
stbtamas
aktív tag
Na akkor melyik a legjobb, kevés hibával rendelkező ics-jb rom ami jelenleg van ehhez a telefonhoz? Lapdock nem érdekel.
-
-
stbtamas
aktív tag
Pár hónap múlva lehet én is nexus tulaj leszek.. csak bánom ezt az üzemidőt.. bár úgyis tudnám tölteni ha kell akár egész nap, mert vagy áram, vagy gép közelben vagyok non-stop..
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #2979 üzenetére
Akkor most erdemes meg varni, vagy dobjak fel mindent es tegyek ICS-t? Mondjuk nekem a 2.3.4-is tokeletes, de csak jobban nez ki az az ICS, es ha lesz hivatalos veletlen, az csak jobb lenne..
Szoval nekem, akinek nem fontos meg, raerek, varjak meg szerinted, vagy dobjak fel valami romot es bukjam a garanciat es mindent? -
stbtamas
aktív tag
Tud mar valaki valamit a hivatalos ICS frissitesrol?
-
stbtamas
aktív tag
Nem tudom miert irtak olyan, hogy az anyaghasznalat nem valami jo.. teny hogy a kepernyo gyujti az ujlenyomatokat, de melyik erintokepernyos telefon nem? A hatlap gyorsan karcolodik, kopik, de ezt egy tokkal siman meg lehet oldani. Mas problema szerintem nincs vele, ossze van rakva tokeletesen, nem nyoszorog, kopog, egyben van az egesz. (sikerult padlocsempere leejtenem, a felso reszre esett, de meg a hatlap se esett le rola)
-
stbtamas
aktív tag
Elvileg startbol 2.3.4-el fogod megkapni.. nekem is azt mondtak hogy 2.2 lesz rajta, de elso inditaskor a dobozbol kiemelve mar 2.3.4 volt rajta.. De ha nem is az lesz, egyszeruen tudod frissiteni wifirol. Settings->About phone ->System updates.
Mondjuk en nem Magyarorszagon vettem, de nekem nem volt magyar nyelvu hasznalati utasitas, sot, meg a menut se lehet magyarra tenni..
-
stbtamas
aktív tag
válasz
wertigo1984 #2902 üzenetére
A rági samsungommal buszon, nagy forgalomban, villamoson soha nem tudtam beszélni, mert vagy nem hallottak, vagy én nem halottam a beszélgető partnerem. Mióta Atrixom van, bárhol bármikor tudok telefonálni, és a hangerő csupán félig van feltolva. Koncerten nemrég fel kellett majdnem max-ra toljam a hangerőt beszélgetés alatt, de szerintem ez olyan körülmények között simán belefér
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #2773 üzenetére
Már ahol lehet kapni.. Itt mifelénk sehol nem volt üzletekben, egyetlen egy helyen találtam csak, ez is volt az utolsó darab amit én megvettem.. Próbáltam ma keresni valami email címet a weboldalukon, de nem találtam semmi használhatót.. írnák az európai részlegnek hogy érdeklődjek a frissítéssel kapcsolatban..
Ha esetleg valaki tud egy mail címet, privátban elküldheti, majd írok nekik mi hogy hány óra..
-
stbtamas
aktív tag
-
stbtamas
aktív tag
Szia!
Gyari allapot, 2.3.4-as androiddal.
Antutu: 5114 (ez volt tobb is, ha jol emlekszek 5200 valamennyi.. utolso futtatasnal elfelejetettem kiloni valamit.)
Quadrant 2.0: Total: 2665, CPU: 2863, MEM: 2671, I/O: 5412, 2D:333, 3D:2025
Smartbench 2012: Productivity index: 2122, Gaming index: 1761 (ezt most futtattam, eleg sokminden fut a hatterben)
Linpack: nincs telepitve. Ezt majd valaki mas lefuttatja remelhetoleg. -
stbtamas
aktív tag
Nem igazán értek az ilyen dolgokhoz, de én pl youtubon lazán lejátszom a 720p videókat, akadás nélkül. Pedig nincs telepítve semmi appom.. sőt, még weboldalról is simán elindítja és lejátsza.. mp4 formátumban a stock lejátszóval is viszi az 1080p videokat, .mkv-vel viszont már vannak gondok.. de ha leszedsz egy normális lejátszót azok is mennek.
-
stbtamas
aktív tag
-
stbtamas
aktív tag
Új probléma..
Szeretnék háttérképnek egy fix álló képet betenni, úgy hogy minden oldalon ugyan az legyen és ne fúzza szét az egész képet az összes képernyőre.. hogy tudom ezt megoldani?
Továbbá hogyan lehet törölni oldalakat? Nekem van 7, amiből csak 3-at használok, a többit szeretném törölni de eddig nem sikerült sehogy.
Gyári 2.3.4-es rom van a telefonon.
-
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #2668 üzenetére
Hangilag nekem is abszolút tökéletes, sőt, én sokkal rosszabbra számítottam. De ez az összeszerelés minősége vagy nem is tudom minek nevezni viszont kritikán aluli egy ilyen készülékhez mérten..
Más: aki ICS-t vagy JB-t használ, nem csinálna egy quadrant és egy antutu benchmarkot?
Eldöntöttem mostmár ha a gyári 2.3.4-nél jobb eredményeket kap, akkor nem várom tovább a gyári ICS-t, nem sok esélyt látok rá..
-
stbtamas
aktív tag
Az eredeti fülest amit kaptam a csomagolásban elég nagy csalódás, minőségileg..
Ma bedugtam a laptopba és amikor ki akartam húzni kicsúszott a fej, vagy nem tudom hogy magyarázzam meg.. Nektek is ilyen gyenge minőségű?
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #2655 üzenetére
USA folyamatosan kapja az ICS-t a telefonokra, nem biztos hogy az atrix nem kapja meg még idén.. szinte hetente jön valami régebbi modelre.. reméljük európát se hagyják ki.. Én aláírtam egy peticiót ezzel kapcsolatba, hogy ne csak usa kapjon hivatalos frissítést, hanem ázsia és europa is.
-
stbtamas
aktív tag
Írtam facebookon a motorola hivatalos csatornájára ics frissítés miatt. USA-ra is, europara is. Kíváncsi vagyok reagálnak e rá..
-
stbtamas
aktív tag
Olyan problémám van, hogy kb 2 napja, youtubon videó nézegetés közben random időnként kifagy a telefon és semmire se reagál.. Hosszan tartva a power gombot restartol. Ez mitől lehet?
Facebookon a motorola hivatalos európai oldalán nem próbált senki még informálódni hogy lesz e hivatalos ICS, esetleg JB európai verzióra? (esetleg ha valaki lenne olyan kedves megformálni egy mondatban angolul és szívesen kiteszem)
-
stbtamas
aktív tag
válasz
ressting #2615 üzenetére
Ha ugyan olyan iramban oldod fel, ahogy beállítottad, akkor pontos. De többnyire csak akkor érzékeli jól az ujjad, ha úgy tartod és olyan sebességel húzod le, mint amikor beállítottad. Beállításkor tehetsz be kódot (pint) ahogy már írták előttem. A feloldógomb megnyomásakor kéri a pint.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
ressting #2607 üzenetére
A mikrofon tökéletes. Engem mindig minden körülmények között (
) kristálytisztán hallottak még eddig és én is mindenkit ugyanígy. Hozzáteszem hogy a samsung galaxy minimmel régen buszon sose tudtam telefonálni, mert vagy én nem hallottam a másik félt, vagy ő nem hallott engem. Ez a jelenség is megszűnt mióta atrixom van. Egyszerűen tökéletes telefon!
Ha lesz valójában hivatalos ics a gépre és a support jó lesz, akkor ezután mindig csak motorolát veszek! -
stbtamas
aktív tag
Köszönöm.. de akkor is kell rootoljam a telefont és ha vissza is állnék a a gyári rendszerre, úgyan úgy elbuktam a garanciát, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest