- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Ekkor a gépeden lépj be egy terminálba, és add ki az alábbi parancsot:
moto-fastboot32 oem unlockA parancs kiírja a device ID-t, arra lesz szükséged az alábbi parancsba helyettesítsd be:
moto-fastboot32 oem unlock IDE_KELL_A_DEVICE_IDHa végzett, akkor indítsd újra a telefont:
moto-fastboot32 rebootHa ezekre nem reagál akkor cseréld ki a moto-fastboot32-t sima "fastbootra"
Nekem ez volt anno a megoldás.
-
JSaN
addikt
El kezdtem ezen iras alapjan a telepitest. Az RSD -n most tul is estem, minden ok. Utana jonne a fastboot, de itt elakadtam. Elvileg itt latni kene a telot usbrol fastbootban is? vagy kihagytam valamit. Mert itt nem tudok tovabb menni, nincs otletem.
Valakinek van valami tipje? Megkoszonem. -
Matada2.3
veterán
Ha még nem fontos neked a webtop akkor fel tehetsz JB-t ha nem kell a kamera. Én most azon vagyok és minden jó benne. 2. Tudja használni a 2 magot de minek ha nincs hw gyorsítás és stb. Ezért van a kernelbe lockolva a 2. mag.
Ha inkább 2.3.6-ot használnál akkor nottachtrixot ajánlom.
Webtopban pedig nem rég írták mi a helyzet 3-4 hsz.-el ezelőtt
Ha ránézel a linkre a leírásomban válogathatsz a romok közül.
Üdv a csapatban!
-
stbtamas
aktív tag
Köszönöm!
Idő közben megtaláltam én is. Nincs valami app amivel ezt egyszerűbben, mondjuk a home sreenre ki lehetne tenni, ne kelljen állandóan a beállításokban keresgélni?
Tovább kérdés, feltettem egy 1.58GB .mkv 720p.mkv filet, és valamiért kicsit szaggat, csúszik a hang.. Nem bírja a telefon, vagy esetleg lejátszó probléma? Kipróbáltam többet is, de hasonló a helyzet.
Az akku kinek hogy bírja? -
Adnak hozzá mindent töltőt, speckó kábelt, aminek van jack kimenete is, amit ráköthetsz az autórádióra, ha van ilyen bemenete. Itt megnézheted, mi van a csomagban. Amint berakod a dokkolóba, feldobja a cardock alkalmazást, amit a képen is láthatsz.
Az UPS egy futár cég.
Nem írták ,hogy akció lenne, egyszerűen ennyibe kerül.A probléma az, hogy rendeltem utólag egy Otterbox commuter tokot, és ezzel nem fog beférni. Így lehet, hogy eladó lesz az enyém is, vagy megpróbálom belefaragni valahogy.
-
-
premete
veterán
Ha teljes fényerőn, mindent bekapcsolva használod az Atrix 300-500 mAh-t is megehet, tehát 4-5 óra alatt teljesen lemerül, ahogy mindegyik mai modern okostelefon.
Minimális használatnál elmehet 3-4 napot is, ahogy mindegyik, ha megfelelően be van állítva. Ilyenkor 2g-n szinkronizál éjjel-nappal, ritkán van bekapcsolva a kijelző, nincs játék és filmnézés, kevés telefonálás, stb. -
hito
nagyúr
Nem, szerintem ez nem reális. Ennyi az új ára (tudom, nem rendelhető). Szerintem 65-70eFt a reális ára használtan, tartozékostul, garival. Próbáltam lealkudni a kollegánál én is, de nem hajlandó komolyan tárgyalni az árról. Szerencsére (mint utóbb kiderült) nem ezt vettem meg, így spóroltam nem keveset. Privátba írj neki, kínálj érte 70-et, ha el akarja adni nem csak árulni, akkor oda fogja adni. Többet szerintem nem ér.
-
hito
nagyúr
Használt, garis kizárva? Csak mert ki lehet fogni, mint ahogy nekem is sikerült. Én pl. nem szeretem megfizetni azt az értékvesztést ami kb. 3mp alatt következik be, mialatt a polcról odaadják nekem. Elhozom a boltból, kibontom és máris 20-30%-al kevesebbet ér. Fizesse meg más ezt az értelmetlen értékvesztést, én jól elhalászgatok a másodlagos piacról. Sosem zavart, hogy nem én bontom ki és hogy előttem valaki használta pár hétig.
-
-
tvamos
nagyúr
Ne torodj vele, probald ki a telefonokat, amik szamitasba johetnek!
Csak ne dugj az SGS II-be fejhallgatot, mert rosszul leszel!
Bocs a beszurt fikaert, nem tudott kimaradni...Mindenki azt mond, amit akar! En is!
En elegedett vagyok a kijelzovel.
Ellenben a kameraja szar ennek is, meg mindnek.
Az egyetlen, ami talan hasznalhato manapsag, az az i4s. Soke...Viszont az az igassag, szerintem ezt a telefont... hogy is mondjam csak...
Reszelni kell egy kicsit, hogy jo legyen! Akkor az egyik legjobb. -
hito
nagyúr
Szubjektív vélemény: a kijelző gyönyörű és hibátlan. A Galaxy S túlszaturált kijelzője után felüdülés. Nekem jobban tetszik pl. a böngészőben ez a fajta LCD, sokkal közelebb áll a valósághoz.
Sokan szidják, meg is értem hogy miért (specifikáció), de mivel nekem úgy tetszik ahogy van, azonosulni nem tudok a véleményükkel. Inkább hiszek a saját szememnek és benyomásomnak, mint a technikai paramétereknek. Szerencsére sosem éltem a számok bűvöletében, saját benyomások alapján alakítottam ki mindig a véleményem. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a módszert
-
rum-cajsz
őstag
Azért fontos, mert, ha nincs működő rom, akkor nem tölti fel az aksit.
Továbbá bootloader módban biztos nem, recovery modban, pedis sejtésem szerinte nem tölt.Ha romcsere közben félremegy valami, akkor nem tudod ebben a készülékben feltölteni az aksid.
Ezért is ajánlják a fruit caket az xda-sok, mert úgy legalább nem cseszed el a bootloadert romcsere közben, és elég valahol máshol feltöltened az aksidat, ha a próbálkozás közben lemerült volna. -
hito
nagyúr
Mivel valószínüleg gari sincs rá, mert nem ír róla, ezért szerintem nagyon nem éri meg. Én két napja vettem egyet 60eFt-ért, több mint másfél év hivatalos garival, dobozában minden tartozékával. Szerintem használtan garival max. 65-69eFt ami reális érte. Én kifogtam egy alkalmi vélelt.
Az én akksimra érdekes módon mind2 fel van tüntetve: 1880/1930.
-
hito
nagyúr
Nem hiszem, hogy Floridába fogok telefonálgatni, mert magyarázkodni, utána meg várni 3hetet, hogy ideküldjék. Eleve hogy igazolom, hogy én vettem? Sehogy, mert nem én vettem. Aki vásárolta az meg tudná csinálni, hogy bemegy abba az üzletbe és kér egy másolatot a telefonnal a kezében. Zsákutca
-
hito
nagyúr
Nem, nem külföldről. Itt is tag akitől vettem. Pici szépséghibája van, nevezetesen, hogy letöltések után kikapcsol. Megpróbálok vele együtt élni, remélem nem lesz túl idegesítő, eddig egyszer csinálta és tényleg csak letöltés után.
Ne add fel! Tény, hogy nem egy tucatdarab, de szerintem azért beszerezhető. Mennyi idő amíg le tudják szállítani? Több hetet kéne várnod?
-
premete
veterán
Akkor itt a hivatalos forrás
Vagy rendelhetsz az expansys.hu-n. -
premete
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest