- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
eddig sem volt gondom az üzemidővel, de próbaképpen felraktam az MROM kernelt. WOW! 3 és fél nap???
a vége azért már lájti volt, hétvége, kevesen zargattak. de előző nap, meg aznap (igazából a mai napról van szó) pörgettem ezt az ökör Into the dead játékot (jó ám, nézzétek meg).
Szóval állítom, hogy közepes használattal simán hozza a 3 napot. Heavy use: két nap.
Melyik készülék tudja ezt még? -
bwoay
nagyúr
válasz
Matada2.3 #3609 üzenetére
faux kernel és nottachtrix 1.3.1.
de most már a premete féle 2.3.6 fut rajta, és ugyanaz a jelenség.
szóval akinek megy a foursquare, az árulja el pls, hogy éppen milyen ROM-ot használ...ok, elárulom magamnak
gyári 2.3.6-tal megy, nottachtrix 2.1.0-val szintén,
premete mókolt romjával és a nottach 1.3.1-el nem.az új nottach ránézésre bitangjó, majd kiderül hosszabb távon is.
olvastam a blogodban, hogy több a beállítási lehetőség,
nekem ebből az jött le, hogy több lépésből áll az install,
de szerencsére nem erről van szó, csak minden egyes lépésnél több a választható opció.maradok ennél, amíg nincs új kernel.
-
bwoay
nagyúr
nottach 1.3.1:
a mai napon a foursquare megszunt mukodni, arra hivatkozva, hogy a google play services nem tamogatott ezen a keszuleken. wtf? izolaltan szopok, vagy masnal is van ilyen nyüg? -
bwoay
nagyúr
csak én szívok ezzel?
a telefon a gyári 2.3.6-al PC USB kapcsolat után
rendre elfelejtgeti a beállított csengőhangokat.
van valakinek megoldása? -
bwoay
nagyúr
válasz
stbtamas #3037 üzenetére
és melyik maintenance release fogja kezelni a 2 magot? sok értelme volt legyártani ezt a telefont ezzel a konfigurációval. raktak volna bele valami egyszerű snapdragont, olcsóbb lett volna, ugyanez a siker megvan, utána meg kisebb a hőbörgés, mikor leállnak a támogatással.
-
bwoay
nagyúr
egy hirdetést töröltem
-
bwoay
nagyúr
válasz
Glasstiger #1858 üzenetére
tetszik nagyon, hogy az Atrix "hamarosan újra rendelhető" készülékként szerepel a honlapon, a Razrnek meg nyomát sem leltem, pedig érdekelt volna, hogy mi az az árkülönbség, amit ő picinek talál.
-
bwoay
nagyúr
Pepeninho:
te igazából összetéveszted ezt a topicot ezzel.
A tegnapról mára született postok zöme a lamentálásodból áll, ahogy csapongsz egyik készüléktől a másikig. Ez egy szakmai topic, ennek nem itt a helye. Mivel a többiek türelmesek és választ kaptál minden kérdesedre, a hozzászólásaid zömét utólag törlöm, és kérem, hogy a továbbiakban kerüld a floodolást. -
bwoay
nagyúr
szakmai topicban tilos a hirdetés, így töröltem a postokat, viszont másét linkelni szabad
-
-
-
bwoay
nagyúr
de aki XDA-ra megy, az valszeg nem gyári állapotában akarja használni a telefont, ott meg adott minden információ, csak keresgélni meg olvasgatni kell. már egy kérdés feltevéséből is jól lehet látni, hogy az illető most esett be a fórumra, és azonnal tudni akarja a megoldást valami problémára, vagy mondjuk előzőleg órákat szánt a keresésre, és csak akkor érdeklődik, ha valahol elakadt. amúgy többször voltam már én is úgy vele, hogy szívem szerint beírtam volna: jóember, ott a kereső, hajrá, rövidebb idő alatt ad találatot, mint amennyi ahhoz kell, hogy az ember egy postba öntse a bánatát. csak az esetek zömében premete már megelőzött, és számomra csodálatra méltó türelemmel beírta 100-ik alkalommal is, hogy pl mikor lesz ICS, és melyik változatra
-
bwoay
nagyúr
nem rossz az, ha vannak elvárásaid egy drága készülékkel szemben, pláne, ha azok reálisak is. ugyanakkor tény, hogy ez a röccenésmentesség (smoothness, vagy ahogy itt a fórumon olvastam egyszer - smoothosság
) már központi kérdéssé nőtte ki magát, mindezt úgy, hogy mindenkinél mást jelent, hiszen nincs mérőszáma/mértékegysége, és nem lehet benchmarkkal tesztelni. én pl úgy vagyok vele, hogy ha a telefon használatának gördülékenységét akadályozza a "röcögés", akkor egyértelmű negatívum, de ha pusztán esztétikai szempontból marad el egyéb készülékek mögött, funkcionálisan semmiféle hátránnyal nem bír, tehát nem jelent pl sebességbeli elmaradást, akkor leszarom. csak ugye jelen korban az eye-candy oly' mértékben túl van értékelve, hogy a funkcionalitást háttérbe söpörve sokan ez alapján ítélik meg egy készülék használati (!) értékét.
-
bwoay
nagyúr
egyelőre még nem volt szívem nyugdíjba küldeni a Nexust One-t, szóval SIM nélkül nyomogatom a telefont, és próbálom fokozatosan belakni. ennyi használat nyilván nem mérvadó, de semmilyen problémát nem tapasztaltam egyelőre, szerintem nekem hosszabb távon is meg fog felelni a 2.3.4. Röcögést nem vizsgáltam külön, mert kétlem, hogy jelenleg létezik olyan készülék & Android verzió, aminél ne lenne tapasztalható bizonyos körülmények mellett.
ha jó áron be tudod szerezni, akkor mi a dilemma?
dokkolóval még vitamaxos 90-ért is kóser. legrosszabb esetben rámókolod a gyári 2.3.6-ot vagy valami customot és voilá.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Hohohohóóó.. #1314 üzenetére
nem arról van szó, hogy csak ekkora házba fér bele a komoly hardver, hanem az, hogy a felsőkategória egyik kitételévé vált a 4" feletti display. egyébként a prognózisoddal egyetértek, ezért választottam én (is) az Atrixet.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Bernardo20 #1296 üzenetére
ha beírod a keresőbe, hogy vodafone, a 2. találat az én postom, amiben megerősítem
-
bwoay
nagyúr
ezt mar a TV-re kotott webtoprol irom, egy wireless billentyuzet/eger komboval. dobbenet, mennyire hasznalhato, rosszabbra szamitottam.
-
bwoay
nagyúr
bejelentkeznék első vodafone Atrix tulajként. sikerült flotta csomagból beszerezni, így 75-be került a Vitamaxos 90 helyett.
érdekes köröket futottam amúgy a héten, ugyanis MINDEN forrás megerősítette (mailben, telefonon), hogy a kiemelt ügyfeleknek járó csomag olyan kiszerelés, amiben nincs dokkoló. van benne. morbid is lett volna, ha vitamaxhoz jár, kiemelt céges ügyfeleknek meg nem.
ha nekiállok mókolni, folyamatosan beszámolok majd a fejleményekről, de egyelőre szerintem nekivágok 2.2-vel, amit tulajdonképpen izgatottan várok, ugyanis már vagy fél éve 2.3.6-ot használok a Nexus One-onbár utóbbin a 2.2.1 is jobb volt, mint Defy-on a (gyári) 2.3.5.
ja, nem csak az ügyfélszolgálat nincs a helyzet magaslatán, a weboldalon található információk is tévesek, a telefonon nem Froyo van, hanem 2.3.4-es GB.
-
bwoay
nagyúr
nem kell, hogy vodás legyen (bár megnézném azt a jóember, aki a korábbi 136e. Ft-ot leszurkolta érte), bármilyen international jó, mint pl Pubszoné.
premete:
jaja, thx, de pont ez az, hogy a legritkább esetben lehet üzletben megnézni, és pl ahol te vetted, ott is könnyen megeshet, hogy már az int.-t árulják. én azt láttam, hogy vegyes a kínálat, XXL GSM-nél korábban ki volt írva, hogy logós, vagy anélküli, de már náluk is csak a "sima" van, ami nagy valószínűség szerint az international. mindegy, én szívesen kísérletezek majd a sajátommal -
bwoay
nagyúr
válasz
premete #1218 üzenetére
pedig ennek érdemes lenne utánajárni (mármint nekem
), mert ennyiért szerintem többen is inkább a vodást választják, és jó lenne tudni, hogy mi az, ami biztonsággal felmókolható rá. ha pl rum-cajsz azt mondja, hogy az általa használt nottachtrix garantáltan felmegy (max kell a RAM-fix utólag, más trükkről én egyelőre nem hallottam), akkor én nem ragaszkodom az AT&T-hez. Amúgy sem vágom, milyen módszerrel lehet kideríteni vásárlás előtt, hogy a telefon melyik verziójához van szerencsém, pláne úgy, hogy a GSM-kufárok jelentős többsége (vagy inkább 100%-a) nem tartja raktáron, hanem 1 órán belül hozza meg rendelés esetén.
-
bwoay
nagyúr
hátha érdekel valakit: megnéztem a telefont a vodánál, a multimedia dock jár hozzá, távirányítóval.
premete:
egy februári postodból idézek - "fel lehet tenni európai atrixra is at&t-s romot, fizikailag ugyanaz a készülék."
meg egy tegnapiból - "Mivel fizikailag sem egyeznek az at&t és international cuccok, a romok sem kompatibilisek."
most akkor hogy van ez? -
bwoay
nagyúr
nekem kezdetektől fogva szimpatikus a koncepció, hogy van egy hordozható (lap)dock, meg egy olyan, amit az ember az íróasztalán összedug a klaviatúrával, egérrel, monitorral, és kvázi asztali gépként tudja használni a telefont. ha jól láttam, jobb helyeken távirányító is jár hozzá, úgy TV-re kötve is kényelmes a dolog. szerintem teszek egy próbát ezzel a kiszereléssel, bár még várom, hogy flotta csomagból mennyiért sikerül kivarázsolni, hátha olyan ár kerekedik ki, amire nem érdemes nemet mondani. -
bwoay
nagyúr
válasz
premete #1199 üzenetére
miért ugrana a garancia attól, hogy ráteszed a hivatalos 2.3-at?
egyébként (legalábbis a képek alapján) a multimedia dockot adják hozzá,
nekem ennyit bőven megérne a felár. a gyári ICS meg annyira nem aggaszt,
ha kijön bármelyik Atrixre, akkor rá lesz mókolva erre is ugyanaz a verzió.
kérdés, hogy egy jó CM9 és tsai mellett mennyire lesz értelme ragaszkodni hozzá.
amúgy 100, hogy a Voda európait és mondjuk nem internationalt árul? -
bwoay
nagyúr
- tök mindegy, mivel adják, frissíted (én amúgy szívesen kipróbálnám 2.2-vel is, pedig nem rajongom azért a verzióért).
- ha szolgáltatótól veszed, gyári garanciával kapod. nomeg a Defy-t alapul véve megeshet,
hogy független készüléket árulnak.ez az árcsökkenés mióta él amúgy? mert ahogy olvastam a postod, első gondolatom az volt, hogy WTF, mi a frászról beszél, a vodánál a legdrágább... aztán látom, hogy elég drasztikus mértékben nyestek az árból. időszerű volt egyébként, de a mértéke rendesen meglepett
-
bwoay
nagyúr
válasz
rum-cajsz #1148 üzenetére
Defy+-nál én sem tapasztaltam, hogy észrevehetően pontatlan lenne, ezért nem is zavar, hogy tizesével ugrik, Milestone-nál ugyanez volt a helyzet. Nem vágom, miért van így a Motoroláknál, de szvsz az Atrixnél is ugyanazon okból ilyen a kijelzés, és nem azért, hogy elfedje a rossz kalibrálást. Az csak hab a tortán
-
bwoay
nagyúr
a multimedia dockot adják hozzá tudtommal (a képeken az szerepel), viszont ha a Defy-okból indulunk, akkor könnyen lehet, hogy még SIM lock sincs rajta. bár ezzel együtt sem éri meg azt az árat. nem is értem, hogyan jött ki nekik ez a 135, ha mindenütt 90 alatt van a telefont, a dokkoló ára pedig olyan 25... 120-ért lehet, hogy nem variálnék, és a gyári gari miatt megvenném tőlük, de így szerintem nincs az az épeszű ember, aki ennyivel többet adna érte. vagy van itt közöttük valaki, aki a vodafone-nál vette?
PS:
bár belegondolva, hogy mire mentem a gyári garanciával a szervizet legalább 4x megjárt Milestone-nál, egyszer már megállapítottam, hogy Motoroláknál a bolti garancia a gyárinál biztosan nem lehet rosszabb. -
bwoay
nagyúr
válasz
Rascally81 #1057 üzenetére
zajszűrő mikrofon, mindenkinek működik
-
bwoay
nagyúr
válasz
rum-cajsz #1030 üzenetére
a Galaxy Nexus is referenciamodell, mégis folyamatosan azt hallom, hogy nem igazán hozták még össze rá az ICS-t...
amúgy viszont jogos, mindössze két Android készülék tetszett, és mikor a milestone kiesett a kosárból, váltottam a másikra, ami pont a fejlesztői típus, és úgy fut rajta a GB, ahogy mindegyik telefonon kellene...
más:
MJ12 folyamatosan sír, hogy sehol nem kapható a telefon, egyet kell értenem vele, kb egy hónap leforgása alatt az üzletek zöméből eltűnt. ami ezen túl is aggaszt: a korábban taglalt összevisszaság a készülék színével kapcsolatban a típusjelölésekre is igaz, így sokszor nem is igazán lehet eldönteni, melyiket árulják. pl az Atrix 4G minden esetben az AT&T logós hátlapot jelenti? ami meg enélküli, az az international? -
bwoay
nagyúr
válasz
premete #1023 üzenetére
ok, thx.
ugyanakkor azt továbbra is tartom, hogy katasztrófa volt, amit a Motorola művelt a Milestone-nal, nálam legalábbis harmatosan szerepelt a gyári 2.2 a telefonon, de legalább minimum egy évet kellett várni a megjelenésére.rum-cajsz:
értem én, hogy nem ad ki gány romot, csak más a tapasztalatom
egyébként Nexus One-t használok már lassan egy éve, Milestone után maga volt a csoda, és nem is igazán jutott eszembe, hogy custom romot rakjak rá, mert annyira jó a gyári. Van viszont egy Defy +-om is, szerintem arra hamarosan megy fel a CM7, mert... ezt neked nem is igen kell elmagyaráznom -
bwoay
nagyúr
válasz
premete #1019 üzenetére
az rendben, de ez mennyire 100%?
egyrészt Motorolát már szerintem mindenki jól ismeri ilyen szempontból,
másrészt több forrás ennél jóval szkeptikusabban, illetve kevésbé határozottan nyilatkozik, legutóbb azt olvastam, hogy a Motorola még fontolja az ICS-t az Atrix esetében.
Meg aztán amilyen a 2.2 volt a Milestone-on, mire végül kijött rá... -
bwoay
nagyúr
thx, m8!
én is úgy gondoltam, hogy faszságokat írnak, de adtam annak 1-2% esélyt, hogy én vagyok tájékozatlan, mert annyi helyen láttam ezt a 2 féle színt, hogy megingott a saját ítélőképességembe vetett hitem. már csak azt kellene kideríteni, hogy hol árulnak AT&T logos telefont, és hol van olyan, amin full "brandless" -
bwoay
nagyúr
ezzel kapcsolatban nincs valakinek érdemi meglátása?
-
bwoay
nagyúr
jaaaaj, há' nem az Atrixre, az árára!
ez a Tegra2-es generáció ennyibe kerül. de ha túl olcsónak találod, akkor a Vodafone-nál kell nézelődni, ők jóval többre tartják, és ugyan adnak hozzá dokkolót, de ez valahogy nekem nem éri meg a kb 20 rugó felárat ahhoz képest, mintha bárhol máshol külön venném a telefont, és külön a dokkolót
-
bwoay
nagyúr
most tűnt fel, hogy a magyar (de tényleg, jellemzően a magyar!) gsm kufárok két különböző színben hirdetik a telefont. én eddig úgy tudtam, hogy csak fekete színben létezik, sőt, még most is ezt vallom, de egészen elbizonytalanít, hogy rengeteg helyen írják titanium greynek, van, ahol lehet választani a kettő közül. ugyanakkor netet túrva semmi bizonyítékot nem találtam arra, hogy utóbbi szín tényleg létezne. ez most akkor mi? már arra is gondolam, hogy talán úgy szerepel hivatalosan, mint black/titanium grey, utóbbi a hátlap miatt.
-
bwoay
nagyúr
azért nyugtass meg, hogy ezt nem veszed szentírásnak
pont tegnap túrtam a netet a két típust keresve. igaz ugyan, hogy az me változat ritkább, de sikerült azonos árban fellelnem végül. de még egy gyors keresés is rácáfol az árukereső találatára.íme, itt egy másik
ettől függetlenül szerintem az mb a jobb vétel, ha másért nem, a támogatottság miatt, ugyanis flash file-ok tekintetében nem kompatibilisek.
Pubszon, a tiéden van valami brand logo?
-
bwoay
nagyúr
válasz
Richee11 #437 üzenetére
de a 3 szolgáltató oldalát egyikőtök sem nézte át
nem mintha ez érdemi ajánlat lenne -
bwoay
nagyúr
válasz
misirulez #227 üzenetére
van egy összahasonlító teszt youtube-on, ahol a csóka az Atrixet a régi telefonjával veti össze, ami egy Nexus One. Külön kitér a méretbeli különbségekre, amik tulajdonképpen nincsenek is, szélességben térnek el alig pár mm-t. Nexus One-ra szerintem még senki nem fogta rá, hogy tepsi, az pont egy karcsú telefon, az Atrixről meg már több helyen olvastam, hogy milyen nagy, holott erről szó sincs, csupán nagyobbnak tűnik a kijelző miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- További aktív témák...
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged