- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
egyelőre meglepően szaggat, bár a fórumban azt írják ez elmúlik.
A lapdock nem működik rendesen, szétesik a kép, amúgy meg nagyon tetszik megint ez a motorola féle ICS.
Egyelőre próbálgatom állítani, nem sok dolgot próbáltam még ki.Ja és ebben a romban ismét nem lehet változtatni a mobilhálózat sebességét...
-
tvamos
nagyúr
En tuti nem vettem volna meg egy Snapdragonnal, mert engem az erdekelt, hogy ket magos legyen, meg hogy nagy szamok jojjenek ki az Antutuban. (Egy kis tulzassal.) Szoval... nem volt ez alternativa a Moto-nak! Szegyeljek ossze magukat, hogy nem adnak ra rendes OS-t!
De mondjuk... amig nem beszelhettunk rola, nem zavart ez az egesz! (Az mondjuk igaz, hogy Froyoval nem vettem volna meg, akar hany magos!) -
rum-cajsz
őstag
xda-n azt pletykálták, hogy azért nem lett frissítás végül (amit egy héttel előtte a Motorola fejlesztője biztosra ígért), mert a céget, aki az ujjlenyomat olvasót szállította az Atrixba felvásárolta az Apple, és nem fejlesztették ki a drivert.
Mondjuk ha jól tudom a Photonban (amit szintén töröltek) nincs is ujjlenyomat olvasó, szerintem valami más oka lehet ennek a törlésnek, és szomorú, hogy ugyanazt eljátszák, amit a Milestonenal két éve. -
Matada2.3
veterán
-
Gabó75
senior tag
Én is így vagyok az Atrix 2 telómmal. A feleségemnek nézek új telefont az LG GT540 után (nekem is az volt, míg el nem romlott), de jó szívvel nem tudnék neki most venni semmit. Lehet, hogy megint egyforma telónk lesz?:-) Az Atrix HD jó lenne, ha megkapná a Razr Maxx akksiját, mert így gyenge.
-
m0car
csendes tag
100 dodó alatt kb. mindegyikhez odaírják, hogy kell hozzá a pluszcsomag, de azt hiszem írni fogok az eladóknak, ott, ahol mégsem írták oda, lehet úgy gondolják, h ez nem olyan fontos információ
Feltételezem, hogy a lapdock használatát a telefonon keresztül tudják korlátozni,
nem láttam még sehol, hogy, lapdock dobozára és rányomták volna az AT&T logót, vagy esetleg van itt is külön kiadás a telefonhoz hasonlóan?Arra gondoltam hogy vodánál megvenném a telefont, aztán rendelnék hozzá kintről egy lapdockot..Amint leütöttem a hozzászólást, persze rögtön találtam AT&T logós lapdock csomagolást..
-
tvamos
nagyúr
Nekem is segitett mar. Meg ugy altalaban segitettetek. Rogton a keszulekvalasztastol kezdve. Koszonom, megegyszer!
Neha valahogy nem jo a forum keresoje, de a google megtalalja. Ezzel nem reklamalni akarok, vagy kimagyarazni, miert nem olvasok vissza, csak ha valaki maskor keres... -
premete
veterán
Természetesen, legyenek az embernek elvárásai, az normális, viszont ő maga is tegyen meg minden tőle elvárhatót a megfelelő működéshez; sajnos, az utóbbi években inkább az a tendencia, hogy elvárják az emberek, hogy a sült galamb a szájukba repüljön, gyakran a tudatlanságukra is büszkék, ami a legrosszabb.
2005-ben az xda-developersen még szégyen volt a tudatlanság, és két oldal visszaolvasásának hiánya; ma ez dicsőségnek tűnik és a legbutábbak próbálnak diktálni, követelőznek, és a ha a válaszoló csak visszakeres és adja a választ, még azt is letagadják, hogy ott volt.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem leégne a pofámról a bőr a feltett kérdések 90%-ától; de nem is formálok véleményt olyan dolgokról amit nem ismerek. -
premete
veterán
Mivel amilyenekkel eddig fizikailag találkoztam, mind at&t-s volt, arra a 4 darabra fel is tettem az at&t-s legújabb romot, az európaiak esetén csak arra tudok hivatkozni, amit az android-hilfe.de oldalon olvasok, mely szerint más a tegrapart, főzött romot bizonyos ramfix-szel és egyéb bűvészkedéssel fel lehet tenni, de gyárit nem.
Szóval, 100 %-os biztonsággal az európai Atrixokra inkább nem mondok semmit, az olyan kérdéseket, amelyekben nem szerepel az at&t figyelmen kívül fogom hagyni a jövőben itt a fórumban és privát üzenetekben is.
A biztonság kedvéért a letölthető 3 romomat is átneveztem at&t-re, nehogy valaki rápróbálja a vodafonos készülékre. -
premete
veterán
Az új Atrix rom, a 2.3.6 4.5 141-es csak az at&t-s készülékre jött ki, házilag fel lehet talán tenni egy részét unlock és root után, de ez akkor már nem hivatalos. Mindegyik Atrixhoz adnak hdmi-kábelt, azzal a webtop megy külső monitoron/TV-n, ennél a dokkoló annyival tud többet (de csak a multimedia dokkoló!) hogy rá lehet kötni usb-s egeret és billentyűzetet, az pedig nagyon nem életszerű, hogy valaki félméteres keyboardokkal szaladgáljon, bluetooth-os perifériákhoz pedig a dokkoló nem kell. Mondjuk a lapdock az jó lenne, de azt itthon nem is láttam boltban (USA-ban 50.- USD a készülékhez)
-
premete
veterán
A függetlenség valószínű, de a 2.2-esre ha ráteszed a 2.3-at, többé nem lehet a 2.2-re visszaállítani, tehát a gari ugrott; a másik, hogy az európai Atrixekre valószínűleg ICS sem lesz, így azért meggondolandó a vodás cucc szvsz, még akkor is, ha adnak hozzá dokkolót, azért még mindig 90 ezer forint alaphangon.
-
premete
veterán
Hdmi kábel, füles, autós töltő hol van, hol nincs.....nem tudom követni.
Megtetszett egy másik Motorola, és ezen már minden megy rendben, magyar nyelv, stb, és nincs több kihívás.
Azért a 90K, amit írtam, sok extrát tartalmaz, mint 32 GB-os Kingston microsd, hdmi kábel, füles, összecsukható bluetooth bill
és Logitech v470 black
Gondolkodok rajta még egyébként....... -
premete
veterán
Az enyém at&t-s, a mostaniakat nem tudom. Frissítések miatt az at&t lenne a nyerő, arra már van ez a részlegesen ICS, februári kiadás, és nyáron jön a full ICS.
Atrix 85-ért
Lehet, az enyém is eladó lesz, 90K, extrákkal. -
premete
veterán
Árképzésben a Vodafonék szerintem teljesen el vannak rugaszkodva a piactól, ahogy ezek is.
Az enyém gsm-boltból van, 2 év garival adták az ősszel 105-ért, most 85, mivel 2000 óta üzemelnek, gondolom meg is javítanák, ha elromlana. Multimedia dokkoló van az ebayen újonnan 16 ezerért, szvsz az sem indokol ilyen árkülönbözetet, reálisan a 130 ezerbe még egy lapdockot is adhatnának (amit az at&t + 50.- USD-ért ad kint hozzá). -
rum-cajsz
őstag
A Milestone vonallal kapcsolatban igazad lehet. Nagyon nem szépen bántak azokkal a készülékekkel.
A Nexus One meg jó, hogy jól muzsikál, amikor arra fejlesztik az Androidot.
Ha lett volna pénzem, én is azt vettem volna a Defy helyett annó.
A Cm7 nekem is sokáig volt az előző telefonomon, de nekem pont az az apróság hiányzik belőle, amitől kényelmes a használata egy telefonnak. Novemberben vissza is tértem a gyári vonalból faragott MS2Gingerre, mert egyszerűen jobb érzés azzal használni a telefont, még ha nem is olyan szélvészgyors a kezelés, mint a CM7 esetén.
Ugyanezt éreztem most Atrixnál is, hogy feltettem a CM7-et és a Cm9-et is. És tényleg jónak néz ki elsőnek, de valahogy mégis visszavágytam a (gyomlált) Blurhoz, mert számomra kényelmesebb a használata.
Szóval én bízom a Motorolás ICS-ben, és a tegnap RAZR ICS-ről megjelent képek is bíztatóak. -
premete
veterán
Amit ígértek februárra, azt is kiadták, sőt pár ICS-figura már bele is került (a semmire sem használható facelock nem, de ebben van ujjlenyomat-olvasós beléptetés, az biztosabb).
Működésben szerintem is jók a Motorola romjai; az ICS-re fix időpont olyanra van, mint az enyém, az at&t-s, a többiekre kétséges, hogy mikor lesz. Ez a Motorola oldaláról származó hivatalos információ, amit rum-cajsz is linkelt 15.-én, nem kamu, kétes oldalakról.
Minden másik MB860-asra rá lehet tenni egyébként az at&t frissítéseket, amit az enyémre rátettem, abból elmentettem a boot.img-t és system.img-t, ezek cwm-ből feltehetőek, ugyanúgy az új rádió is, ebben az esetben az rsd lite-tal sem kell szórakozni, ami veszélyesebb művelet. A telepítést, rootolást rum-cajsz szépen leirta szintén.
Még egyszerűbb a (majdnem) gyári Nottatrich-romokat használni, abba már beletetettük a magyar nyelvet is, gyári, legújabb kernel van benne alapból, van full bluros és lite változatban, pár apró extrával.
Persze, ahogy minden beavatkozás, úgy ez is kíván némi utánaolvasást, nem mindegy, hogy milyen a telefon, európaiban és amerikaiban is több kivitel van, vodafontól t-mobilon át orange-ig, a leírások általában az at&t változatra vonatkoznak, a többinél kellhet ramfix, vagy unified kernel. -
rum-cajsz
őstag
Az amerikai Atrixra jelentették be az ICS frissítést, a többi Atrix (Bell, nemzetközi, stb..) változatra pedig fontolgatják.
Nem szokott gány romokat kiadni a Motorola, én bízok bennük most is.Nottach kiadott egy javított verziót, a változások listája:
-Added External Keyboard Settings (sajnos a magyar nincs benne)
-Swapped Camera for Droid3 Camera
-0kb Camera Sounds
-Ad Blocking (hosts) -
hito
nagyúr
Szerintem azért egy Tegra2-es ujjlenyomat olvasós 540x960 felbontású kijelzővel szerelt gépet bátran lehet még mindig a csúcskészülékek közé sorolni. Pláne, hogy sokkal erősebb készülékük nem nagyon van. Moto csúcskészülékek közé sorolható még a RAZR, Atrix 2 és a Milestone 3. Miért ne lenne az Atrix Motorola csúcskészülék?
-
pojzon
tag
bevallom én nem tettem.
Viszont ennek fényében korrigálom a dolgot, mert kapható kártyásan.
Viszont így hogy van itthon is operátortól kapható, ezek szerint magyar nyelv is lakozik vajon benne? Mert igazából csak ez az egyetlen ami hiányzik a telómhoz, hogy tudjon magyarul...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Mi 11i 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest