- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
válasz
Matada2.3 #4419 üzenetére
Hat lehet hagyom mara en is az egeszet, meg lehet eleve mar rosszul kezdtem. Rumcsajsz es az adott xda aoldalon is a linkek 95% mar hasznalhatatlan, aztan mashol kotorasztam ugy hogy fogalmam sincs hogy jo e az.
Koszi a segitseget, remelem majd megtudom csinalni hogy ne 300mb legyen, meg hogy nottachtrixet valahogy felrakom. -
JSaN
addikt
válasz
Matada2.3 #4413 üzenetére
lol ram fix meg jol el lett felejtve. De igazsag az hogy mar nem emlekszem mit csinaltam 1 eve, nincs unlockolva (volt csak valahogy vissza is zartam) csak szeretnem. most delutan neki estem de katasztrofa ez atelo. rumcsajz blogja alapjan de nem ertem mert nem haladok mafastbootban nem jutok tovabb pedig ugy csinalom ahogy irva van a blogban, de cmdben nem reagal mintha nem is lenne semmi. pedig telo fastbbotban inditva, win is csippan ha ossze dugom aztan ennyi.
Ennyit meg nem szoptam egy telefonnal fel napom ra ment es itt ulok ket szek kozt es nem tom merre tovabb. -
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #4410 üzenetére
Olyan kinai. Jo hardware... (Legalabbis a specko jo. 2GB RAM, ez nagyon jo! Meg azert... nem MTK. A Snapi sokkal jobb valasztas szerintem.) Gyengusz ROM. Epp elviselheto. Jo a navi, nem lepked ki a programokbol, nem fagyogat. Neha belassul. (Fozott ROMoknal meg... Hol ez nem megy, hol az rossz. A szokasos.) A kijelzo nalam foltosodik. (Paran pabaszkodnak ra.)
Osszessegeben veve, aranak megfelelo a minosege. (Nem evekre vettem.) -
ressting
csendes tag
válasz
Matada2.3 #4352 üzenetére
Nottachtrix-ot szeretném feltenni és nem tudom hirtelen hol kezdjem... [ez szerint akartam elkezdeni]
még régebben rootoltam a telefont. de flash meg semmi mást nem csináltam még rajta
-
törölt tag
-
acura13
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4336 üzenetére
szia
feldobtam az Attrixra egy orange nevü CM (majd megnézem a pontos nevet) romot, utána kiprobáltam a stockot, aztán ujra vissza a 4.2-t(kernel, gaaps) vioszont a wifi most meg nem megy a 4.2-n
nem vált át kékre a kapcsolo mikor aktiválom
2.3.6-on viszon müködik...Ez mitöl lehet?(már volt fent ez a 4,2 akkor meg érdekes modon jo volt)
köszi -
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #4320 üzenetére
Na, a csoringer Amerikaiak nem csak az Atrix lecserelesere kapnak US$ 100-at...
Termeszetesen pont most diskuraltam a zugyfelszolgalatal... -
rum-cajsz
őstag
válasz
Matada2.3 #4316 üzenetére
Nem mindenkinél jelentkezik, viszont már nem indul újra a telefon.
Egész pontosan ezt írta krystianp:
For those who would like to know what is different in the latest kernel. This one has fixed permanent data dropping issue. It doesn't fix root cause of spi issue. There are still packets dropped but that doesn't brake network connection. I found with that fix, that network data drops usually happen when there are multiple connections with different sources. So if you are streaming online music and browsing websites, second task might not work as fluently as it should. I suspect that drops happened usually when android was syncing with different services (and was having gsm network unstable connection). I hope you can confirm that permenent drops are gone. This way we can call this issue no more fatal (but for future improvements) and move on with development.
-
acura13
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4277 üzenetére
szia
pár szo a Sonyhoz.....az asszonynak egy Xperia L van...én Moto fan vagyok
kijelzője nem szép, érintésre érzéketlen(motohoz képest) , kamera valoban erősen közepes, és a mi a legszomorubb, 5X volt már garis javitáson..kifagy, nem indul, telokönyvben contaktok oldalon mindha belehuztak volna radirral egy csikot...mindig csak szoftverfrissités a javitás leirása...
Az előző Xperia X8 ( is végleg elromlott szoval én csalodtam benne, pedig szemeztem Z1 teloval is....Viszont volna kérdésem a T.Forumtársakhoz..Most készülök venni a gyereknek egy Atrixot...milyen Android lehet rajta max, amivel eléggé gyors ?? 4.0...4.1???
Köszi
-
hohohohóó...
tag
válasz
Matada2.3 #4304 üzenetére
Épp egy Moto X beszerzését kezdtük volna el és csak idő hiányában tolódott, de így már aggasztó lehet a frissítések sorsa. Lehet még belevágunk az utolsó csúcs Motorola megvásárlásába, de már nem nyugodt szívvel.
Szégyen, hogy már csak apple és samsung szintű ipari hulladékok maradnak a piacon. Csak a gagyit veszi már mindenki, mert azt mondják a birkáknak, hogy az a jó... -
Tomcó
újonc
válasz
Matada2.3 #4299 üzenetére
Szia! Nagyon szépen köszönöm, de én nem értek a telefon javításához, nem mernék így nekiállni... Olyan segítség kellene, hogy esetleg valaki, meg tudná-e csinálni. Egy hozzáértő szervíz, ember persze ésszerű anyagi ellenszolgáltatásért cserébe. Szeretem ezt a telót, nem szívesen dobnám el, meg nem is tudom mire cserélném le. Köszi szépen!
-
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #4279 üzenetére
Sajnos azért vannaka a Sony-nál is bakik bőven a frissítésekkel, van hogy fél évet is csúszik és szarvas hibákkal érkezik. viszont tény, hogy nem nézik levegőnek a felhasználókat olyan szinten mint a motorola az erópai embereket.
ugyanakkor én marhára nem értem a frissítési mániát sok embernél, mivel többségük nem hoz hatalmas változásokat. legtöbbje csak annyit, hogy amit eddig le kellett tölteni az most bele lett építve.... Az optimalizáltság és felhasználási idő javulás az oké, a többit nem nagyon értem
-
tvamos
nagyúr
válasz
Matada2.3 #4284 üzenetére
En is hallottam az ios7 gondrol... Ket munkatarsam hasznal 4-et, az egyik nem frissitett, es ugy is nagyon jo a telo, en is hagynam, a masik 7-tel hasznalja, de nem rossz ugy sem. Bar nem olyan furge, mint volt.
En regebben nagy Sony fan voltam... csak telefonok teren nagyon bennem maradt a tuske egy rossz emleku SE keszulek miatt. Tudom, hogy ez mar nem SE, es az nem is Droid volt, de valahogy meg nem tettem tul magam rajta.
Az a legrosszabb, hogy most is lattam valami dual sim Moto telot, ami nagyon tetszik, de...
-
ktg3
őstag
válasz
Matada2.3 #4270 üzenetére
Toltam egy factory resetet. Most nagyon pöpec minden. Mennyivel gyorsabb. Másfél év után most tettem újra mindent először. Nem is akarok már G2-est
Ahhoz képest egész jól bírta.
Most noob kérdés következik
Kb. 4 éve használok androidot, de rootnál tovább nem nagyon jutottam. Hozzá kell tenni, hogy nem is éreztem szükségességét.Van valami olyan soft ami szinkronizál a PC-vel vagy vmi felhővel? Úgy értem, hogy minden appot mindent. Szal ha vennék új telefont, akkor csak nyomom a syncet és ott is van minden appom, contactom üzenetem etc.
Ugye most a motoblur meg a google próbálkozott vmit szinkronizálni. A contactok maradtak, de az appok mentek a levesbe, ahogy a beállításaim is.
Feltettem ezt a android syncet, de outlook kell hogy tudjon szinkronizálni, amit nem használok.Nincs erre vmi egyszerű mód?
-
nesto
csendes tag
válasz
Matada2.3 #4259 üzenetére
Én megkeresném az IC-t a panelon és rámelegítenék, max ez után cserélném
(De ha garis, akkor szerintem hagyd, mert azzal bukod a garidat)
(Rootolás: Csak nekem nem volt egyértelmű, hogy a terminálban hova és miért kell a parancsokat beírni? pl. letöltöttem hozzá a preinstallt, azt c:\root-ba tettem, majd így kezdtem a terminál munkát: cd C:\root
Ez így mindenkinek tök kézenfekvő volt?
Vagy én nem figyeltem a leírásra?
)
-
indy1984
csendes tag
válasz
Matada2.3 #4241 üzenetére
Hat..... teljes wipe? (factory reset + cache+ dalvik?) Mert en igy csinaltam
A system formatot hogy kell csinalni ?
Esetleg van-e otleted h miert nem mentek a kapacitiv gombok....?
Az az igazsag h talan inkabb visszaterek a 2.3.7-re mert a mostani 4.0.4-nal 13 ora alatt 60%ot esett az akksi -
-
nesto
csendes tag
-
ADP10
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4201 üzenetére
Én már feladtam, mert rátaláltam a Neutrino-ra, amiben minden pöpec és nem hiányzik semmi.
Mindenki az MROM-ot ajánlotta, de annak a kinézetétől rosszul voltam, xda-n meg nem lapoztam a 2-3. oldalra, így az eléggé inaktív Neutrino thread-et nem vettem észre. Szerencsére nemrég megtaláltam, és búcsút is intettem a Nottachtrixnak.
-
freelanced
addikt
válasz
Matada2.3 #4187 üzenetére
Hello!
Jelenleg egy Galaxy S Plusom van érdemes lecserélni egy ilyen Atrixra?
Igazából játszani nagyon nem játszok ami a lényeg az a zene illetve böngészés, telefonálás.
Viszont félek, hogy a SGS+-ban jobb a hangchip.
Illetve romok terén nem tudom mennyivel jobb/rosszabb a helyzet a Samsunghoz képest, mennyire sok van mennyire könnyű felrakni stb.
Győzzetek meg
-
tvamos
nagyúr
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4181 üzenetére
Én is nexus 4-re szeretnék váltani.. akkor sok ismerős lesz innen abban a topikban
Akinek végképp elege van a frissítés mizériából, annak mindenképp érdemes nexust venni..
Nem kevés a 16GB.. rengeteg felhő alapú tárhely van már, szóval feleslegeses a hatalmas tárhely, ha nem filmeket akar nézni rajta az ember.
-
Rascally81
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4139 üzenetére
Mennyire használhatóak, ezek a Romok??
Hibájuk van?
A lényeg, hogy teljesen használható rom legyen, ami nem fagy és minden működik benne, még az ujjlenyomat feloldás is....Kispósi igen régről ismerem az appot, most is használom, csak jelenleg Cm7-el.
Nagyon köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltok!
-
ADP10
aktív tag
-
Kispósi
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4066 üzenetére
Te milyen recovery-t használsz TRWP vagy CWM? Mintha valami olyasmit olvastam volna hogy valamelyiket használva vannak gondok az új kernel felrakása után (legalább is pár embernek és lehet a recovery miatt) Nekem TRWP van de ha kell visszarakom a másikat. Ki akarom próbálni az új kernelt a Paranoidon hogy muzsikál. Ha nem lesz jó akkor felterszem lehet a CM10.1-et próbaképpen.
-
stbtamas
aktív tag
válasz
Matada2.3 #4034 üzenetére
Most épp nyaralok.. gondoltam készítek videókat is, de így elmarad. Most nincs időm ezzel foglakozni.. esetleg majd vasárnap vagy jövőhéten..
Addig ha segítenétek milyen romot tegyek fel, mik kellenek hozzá.. töltsem le..
A lényeg hogy az aksi tartson, kamera legyen jó fotó/video és lehetőleg minden működjön normálisan, és nem hátrány ha android 4.x lenne -
törölt tag
válasz
Matada2.3 #4008 üzenetére
Így is csoda, hogy nyáron ilyennel foglalkoznak
Nortol:
egen, kicsit talán rosszul fogalmaztam
Tehát, a PA-t kiraktam a lapdock kijelzőre, 120 "dpi"-vel és 720 px-el.
Egész jó képet ad. Ezen futtattam a LinuxOnAndroid-ot egy Ubuntu image-el.
Ez így nagyjából jó is.
Csakhogy levéve a dockról a telót nagyítóval kell nézni, hogy láss is valamit
Ezért mondtam, hogy a WT3, ami kb egy tablet-es Launcher és átállítja a felbontást csatlakozáskor, jó lenne erre és így ez a kombó már elég használható.
Még arra kell rájönnöm, hogy a VNC kurzor is úgy mozogjon, ahogy a dock kurzor, ne csak odaugorjon kattintásra. -
törölt tag
válasz
Matada2.3 #3993 üzenetére
A PA 299-el 4 napot sikerült kihozni, igaz, 3G nélkül, de így is maradt 34%
Az AtrICS és az ICSakármi ennyivel rosszabb?
Ma meglett az "új" alaplap a 2-es Atrixba.
Woa. Wifi szuper, GSM -79 dBa (ahol eddig -95-110 volt...
Aktív autós tartó, még egy HD Dock (mondjuk így ez a második és tök fölös), dobozok, töltők... happy vagyok -
Tomacko
őstag
válasz
Matada2.3 #3922 üzenetére
Igazából átmeneti telefonnak vettem, amíg az xperia s kényszerpihenős a hibája miatt, úgy néz ki, hogy a jövő 7-n meg tudom csinálni azt. És gondoltam ezt meg le cserélem egy kicsivel talán erősebbre, kicsivel nagyobb kijelzősre, talán kicsivel szebbre is, aztán meg kapja a 8 éves lányom, hogy néha játszon rajta. Ha meg nem játszik, hát akkor én lőnék vele fotókat....talán
De nem tagadom, hogy eléggé hozzám nőtt ebbe a talán másfél hónapba az Atrix, viszont a dockoló adta lehetőségket én nem használom ki tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Medence topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Facebook és Messenger
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest