- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Apple Watch
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeka
tag
válasz
balage25
üzenetére
akkor mehetek is vissza az üzletbe a kis usb-s hdd-vel

Az "e" és az "r" betűt nem tudom leütni...mi oka lehet ennek???
2.3.4 van még rajta,de gondolkozok valami stabil custom romon... ven értelme?
Nem szeretnék úgy járni mint a Defy-nél h végig kell próbálni a világ összes romját
-
-
Matada2.3
veterán
válasz
balage25
üzenetére
Egy batt kalibráció kéne neked nem tudom próbálkoztál-e vele.Battery Calibration
-
Pepeninho
őstag
válasz
balage25
üzenetére
Ez így van, de az is igaz, hogy az átlagos felhasználó ellen a kódsorral ellátott bill.zár is jól véd.
Kétségtelen, hogy a biometrikus zár nagyon jól néz ki és kib......tt laza, de valjuk be kicsit parasztvakítás. Én mondjuk paraszt vagyok, mert sajnálom, hogy nincs a kettőben benne. Ez talán az egyetlen ami érthetetlen, hogy miért nem lett átmentve az új Atrixba. :S Valaki tudja az okát? -
JSaN
addikt
válasz
balage25
üzenetére
Autos tarton en is gondolkodok egy ideje, ez felkeltette a figyelmem. Foleg hogy igy kompleten a motorolahoz van, es nem valami univerzalis noname.
Szivar gyujtora ra lehet tenni? Csak mert a kepen ugy latom alul a kava vegig fut.
Mi ez az UPS, valami futar szolgalat?
Medddig tart az akcio? Nem nemetes vagyok. :/ -
premete
veterán
-
Kispósi
aktív tag
válasz
balage25
üzenetére
Na most ott tartok hogy amikor én csináltam a partíciót akkor nem volt dock-om. Próbálgattam de nem ment. Végül a telefonon formatáltam az sd kártyát. a webtop2sd-ből csináltam egy partíciót és telepítettem ismét. Eztán most ott tartok hogy van dock, van 2 új ikon is: AWN manager, LXTerminal, de nem indtja el egyiket sem. Tipp hogy most mi a baj?
-
premete
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest