- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leeka
tag
válasz
balage25 #3066 üzenetére
akkor mehetek is vissza az üzletbe a kis usb-s hdd-vel
Az "e" és az "r" betűt nem tudom leütni...mi oka lehet ennek???
2.3.4 van még rajta,de gondolkozok valami stabil custom romon... ven értelme?
Nem szeretnék úgy járni mint a Defy-nél h végig kell próbálni a világ összes romját -
-
Matada2.3
veterán
válasz
balage25 #2392 üzenetére
Egy batt kalibráció kéne neked nem tudom próbálkoztál-e vele.Battery Calibration
-
Pepeninho
őstag
válasz
balage25 #1834 üzenetére
Ez így van, de az is igaz, hogy az átlagos felhasználó ellen a kódsorral ellátott bill.zár is jól véd.
Kétségtelen, hogy a biometrikus zár nagyon jól néz ki és kib......tt laza, de valjuk be kicsit parasztvakítás. Én mondjuk paraszt vagyok, mert sajnálom, hogy nincs a kettőben benne. Ez talán az egyetlen ami érthetetlen, hogy miért nem lett átmentve az új Atrixba. :S Valaki tudja az okát?
-
JSaN
addikt
válasz
balage25 #1713 üzenetére
Autos tarton en is gondolkodok egy ideje, ez felkeltette a figyelmem. Foleg hogy igy kompleten a motorolahoz van, es nem valami univerzalis noname.
Szivar gyujtora ra lehet tenni? Csak mert a kepen ugy latom alul a kava vegig fut.
Mi ez az UPS, valami futar szolgalat?
Medddig tart az akcio? Nem nemetes vagyok. :/ -
premete
veterán
-
Kispósi
aktív tag
válasz
balage25 #1684 üzenetére
Na most ott tartok hogy amikor én csináltam a partíciót akkor nem volt dock-om. Próbálgattam de nem ment. Végül a telefonon formatáltam az sd kártyát. a webtop2sd-ből csináltam egy partíciót és telepítettem ismét. Eztán most ott tartok hogy van dock, van 2 új ikon is: AWN manager, LXTerminal, de nem indtja el egyiket sem. Tipp hogy most mi a baj?
-
premete
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest