-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
stemplar07 #3982 üzenetére
Nem V10 telóm van (sajnos) de ez amit leírtál szolgáltatói probléma. Samu A3 telóval ugyan ezt tapasztaltam Debrecen-Budapest-Bécs-Linz távokon oda vissza folyamatosan.Vodafon és telenor is ugyen ez,telenor talán picivel jobb,vodafon sokszor még BP-n sem volt acélos.
-
Kisbea
csendes tag
válasz
stemplar07 #3982 üzenetére
hali mz/x jelentkezik /nem vicc, ez a cégnevünk/. No ma cseteltem az lg-vel. Szerinte 1 lefagyás még belefér -2 volt-, spotifyra nincs tippje, szerinte lehetett ott is valami frissítés. Mondta vigyem be a Váci útra, megnézik, bírja e a 4g-t. Na tuti most erre nincs időm, lehetőségem, így reggel visszaállítottam az lte-t, még ma nem jelentkezett a hiba. Ha nem is valami acélosan de van térerő. A spotify most éppen ok, le sem fagyott, szóval egyelőre hagyom. Amikor kérdeztem, gáz-e ha csak 3 g, mondta, hogy az is visz 20 mbitet. Amúgy is car erre a mobilnet, így nem izgat, de kiváncsi vagyok, jelentkezik e megint a hiba.szóval kivárás van.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- IPhone 12 64GB gyári független új akku
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest