- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
Köszönöm nektek!
Majd kiderül mi is lesz...L
-
Taci
addikt
válasz
MaxxDamage #1592 üzenetére
Szerintem kb. bármelyiknél lehet (PartneroGSM-nél biztosan láttam), de 64 GB-os csak a dual SIM-esből van.
Idézve E2E4 fórumtárs leírásából:
H961N: 64 GB flash memória, 2 SIM (dual standby), rádiónál felvételi lehetőség, hivatalosan nem támogatja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát (rootolás után mókolható bele), EU-ban nem forgalmazott, így nincs is rá hivatalos LG garancia (csupán bolti "no komment" kategóriás)
H960A: 32 GB flash memória, 1 SIM, rádiónál felvételi lehetőség nincs (vélhetően EU-s szerzői jogok miatt), tudja a B20 (800 MHz) LTE frekvenciát, EU-ban forgalmazott, van rá hivatalos LG garancia 1 évig, személyesen is lehet vinni az LG központ márkaszervizébe
-
k5.20
senior tag
válasz
MaxxDamage #1592 üzenetére
Igen, arra gondolt.
A 64-esnél mérlegeld, hogy B20 LTE-t csak root utáni belepiszkálással fog tudni.
A 6.0-a pedig az olyan típusú készüléken nem rootolható. (az 5.1.1 még igen) -
E2E4
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1583 üzenetére
-
sixpak
nagyúr
válasz
MaxxDamage #1583 üzenetére
Hi.
Pont emiatt van a second screen...nincs szükség a notification ledre. -
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
G4-et megéri lecserélni V10-re vajon?
/semmi bajom a G4-el...el sem adnám, lenne 2db LG-m , de a V10 jobban bejön mint a G4/
V10-ből amit hiányolok az a LED értesítésL
-
sixpak
nagyúr
válasz
#31631410 #1581 üzenetére
Akkor passz...nekem egyből felismerte.
Próbáld meg ez alapján... -
törölt tag
letöltöttem a lg bridge t..
de a telefon nem csatlakozik,hiába dugom rá kábelen... nem tudom kiválasztani az opciok közül a szoftver frissítést... csak a 3 lehetőséget ajánlja fel: média eszköz,csak töltés,fájlok átvitele. és a beállításokon belül sem találom azt a rohadt usb csatlakozási lehetőségeket.... -
törölt tag
sziasztok. nem tudja megmondani vki, h telefonról miért nem ajánlja fel a szoftverfrissitest 6.0 rá? azt írja, h a legkisebb van rajta.. szépen kellene? ( mondjuk fogalmam sincsen, h kell gépről.. mindig telefonról frissítettem a telefonjaimat.. mondjuk azok mind samuk voltak..)
-
E2E4
aktív tag
válasz
zoleeno1 #1574 üzenetére
Még nem volt rá lehetőségem, de reményeim szerint hamarosan... Szóval addig csak általánosan "osztom az észt".
Amint meglesz ez a remek készülék, - a V10, - kicsit jobban szeretném letesztelni, hogy ne csak olyan kis nyúl farknyi gondolatot kellejen leírnom, mint amilyet ezen fórum debütáló hozzászólásában tettem.
(Bár egy barátom szerint inkább a logout-ra kellene cikket írnom.)
-
E2E4
aktív tag
válasz
Litván Zongora #1572 üzenetére
Valóban, két akkumulátor használata "jelentősen" - optimális esetben akár kétszer - hosszabb élettartamot biztosíthat, ha:
a két akkumulátort szimmetrikusan használjuk, r-go egyszer az elsőt, egyszer a másodikat. Költői kérdés: ez vajon a gyakorlatban pontosan betartható? Gyakorlatias válasz: nem.Folyamatos használat mellett, általában 2 év az élettartam Li-Ion akkumulátorok esetében.
Hosszabb távon, valóban rászorulhat a felhasználó az akkumulátor cserére - pláne a V10 esetében, amely a telefon funkciója mellett egy kvázi FLAP zenelejátszó.
Újabb költői kérdés: emellett szüksége van -e a felhasználónak pl. az akkumulátor tartó és töltő egységre (Charging Kit) illetve egy másik (redundáns) akkumulátorra?
A gyakorlati választ pedig mindenki megadhatja magának. -
-
E2E4
aktív tag
"Vagy jobban megéri egy sima power bank?"
Szerintem, igen, mert:
1) többször - és főleg egy 2,1 A-es kimeneten keresztül, kihasználva a V10 gyors töltési lehetőségét - viszonylag hamar feltölthető vele a telefon, ellentétben az LG V10 Battery Charging Kitben lévő feltöltött akkumulátorral, amely csupán egyetlen további 3000 mAh elektromos kapacitásnövelést tud biztosítani;
2) univerzális, tehát más készülék(ek) - akár egyszerre történő - töltésére is használható;
3) olcsóbb, mint az LG V10 Battery Charging Kit;
4) nagyjából akkora, vagy nem sokkal nagyobb, mint az LG V10 Battery Charging Kit;
5) Vannak szituációk, ahol csak a power bank jöhet szóba. Pl.:
a) hosszabb, de még egy napos túrázásnál, műholdas tracking alkalmazás használatakor (pl. Endomondo). Akkumulátor cserekor az útvonal folytonos mentése megszakad.
b) még hosszabb, akár több napos túrázáskor, ahol elektromos hálózat nem érhető el, egy nagyobb kapacitású, 20.000 mAh-s power bankkal, feltöltött induló telefon akkumulátor mellett, akár egy hétig is "életben tartható" a telefon. (Vagy folytonos, napi GPS nyomkövetés esetén is több napig.)Hirtelen ennyi.
-
k5.20
senior tag
Szerintem ezzel akkor lesz gond, ha karcos lesz, és akkor már egy sötét készüléken csúnyácska is.
(a linkelt cégnél meg kell érdeklődni, hogy van-e egyáltalán nekik készleten, mert én egyszer vártam náluk 1 hetet, aztán visszamondtam a rendelést és jött egyenesen Angliából, 4 nap alatt... Ők elsősorban iphone-osok.)
-
Taci
addikt
válasz
zoleeno1 #1565 üzenetére
Egyben (legolcsóbb, amit találtam): ~11.300 HUF
-
zoleeno1
veterán
Mennyiert vesztegetnek egy ilyet? Annyi elonye van a power bankkal szemben, hogy mindig lesz egy fullra toltott, csere aksid. De gondolom jo draga is
szabosasito: nalam meg senki sem panaszkodott ilyenre, bar nem regen van meg a "kicsike". Ugye nem kihangositva beszelsz, amikor panaszkodnak?
-
Taci
addikt
Használ közületek valaki ilyet?
LG V10 Battery Charging Kit: BCK-4900 Charger + BL-45B1F 3000mAh
Ha igen, mik a tapasztalatok vele/velük?
Vagy jobban megéri egy sima power bank?
-
Doller
tag
Sziasztok!
Ilyen tokot használ valaki?
-
szabosasito
aktív tag
Volt már valakinek gondja a telefonálás közbeni érthetőséggel? Páran jelezték, hogy távolról bödönszerűen hallanak.
-
zoleeno1
veterán
válasz
littleshagy #1558 üzenetére
Sokat agyaltam én is ezen
Edzett üveg kérdés sem volt, azt instant megkapta. De a tokon én is rágódok, mert tényleg nagyon szép, így ahogy van, kár rontani rajta... Minden esetre én is rendeltem egy vékony, átlátszó szilikon tokot. Még nem jött meg, majd kipróbálom mennyit ront rajta, legfeljebb nem használom majd...
-
Taci
addikt
válasz
szabosasito #1559 üzenetére
Én ezt fogom venni, ha a V10 nyer. (OnePlus 3-at még megvárom, aztán döntök.)
Eddig minden telefonomhoz ilyen tokot használtam, és nagyon bevált, megmaradok mellettük. -
szabosasito
aktív tag
válasz
littleshagy #1558 üzenetére
Én is nehezen tudtam eldönteni. Kapott egy jó minőségű üvegfóliát, hátra pedig egy vékony átlátszó szilikon tokot. Sajnos a tok kicsit így is kicsit csúfitja. De ennyi védelmet megszavaztam neki.
-
littleshagy
csendes tag
nagy a dilemmám!
nem tudom, hogy tegyek-e tokot a telóra (bár kicsit lealacsonyító a teló, inkább készülék őnagysága) mert annyira szép, hogy kár volna eltakarni, mindazonáltal nagyon féltem is.
Mit tegyek? -
E2E4
aktív tag
k5.20 érdekes felvetésére, rögtönzött közvélemény kutatást indítok. Aki kedvet érez, csatlakozzon.
Kinek, milyen tapasztalata van üvegfólia kontra gyári Gorilla Glass 4-el kapcsolatban:
- használhatóság,
- ujjlenyomat gyűjtés,
- ujj tapadása / ujj könnyen siklása tekintetében?Eddig kiderült:
xPROtector ultra clear 0.33: "nagyon gyűjti a zsírt...állandóan opálos, homályos"Aryon87: Ez elismerés volt számomra egy ilyen vérbeli G4 felhasználótól, és kommentelőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Synology NAS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest