- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petarda92
csendes tag
Szia!
Én miután B380-ra frissítettem, csináltam FR-t, de elkövettem azt, hogy az appokról is csináltam mentést a HiSuite-tal, majd FR után visszaállítottam az appok adatait is a mentésből. Pár napig úgy ment az egész rendszer, mint kés a vajon. Aztán a Chrome-nál előjött az, hogy főképernyőre visszalépéskor kicsit többet kellett várni, mint más appoknál. Ilyenkor (de gyakorlatilag csak ilyenkor) a főképérnyő betöltése után a lapozás is akadozni szokott. Most letiltottam a Chrome-ot, felraktam helyette az Operát, ami a rendszert egyáltalán nem akasztja meg, de nálam nem hozza a Chrome gyorsaságát és van olyan honlap ami nem úgy működik, mint Chrome-on.
Szerinted érdemes megpróbálni még egy FR-t, úgy ahogyan leírtad, tehát Playről újból lehúzni minden appot? Azért gondoltam erre, mert lehet hogy így a Chrome miatt se akadna a rendszer. -
ANDROID???
addikt
Mivel nálam működik normálisan nem piszkálja a fantáziámat
Az FR-t meg lehet ismételni, esélyes, hogy fog érdemi változást hozni.eladogeppc: Ezért generáltál ekkora "feszkót", mert nem jól olvastad? Napokig ment ez..
A videon az első indításkor akadt a többi 4 indításnál az a pici teljesen elfogadható.
Ilyen ez, szerencse kell hozzá, hogy épp elkapja az ember a pillanatot. két variáció felső kategóriás tuti hibátlan telefon beszerzése, vagy MILC fényképező is a zsebben -
Hubzsi
tag
A kamera 7 es frissítés óta ilyen. 6 alatt kimondottan fürge volt FR után mindig egyesével telepitek vissza dolgokat ( jó alkalom hogy a felgyülemlett felesleges appok ne kerüljenek vissza ) memória kartya nincs mert 2 SIMel használom....pokemonja meg max a gyerekeknek van
-
bubus66
nagyúr
(#11335) sepyi
Igen de ha single akkor a dualitásnál is csak egy IMEI marad.
Igen az L01-re a szervíz rá tette a DS-hez való ROM-ot.
(#11336) ati0420
Nem is kell ha működik ezzel akkor dualos ha nem akkor Single
(#11340) rostiron
Mint már le írtam az L01 build száma is VNS-L21 de a rendszer frissítésnél is a update_data_full_VNS-L01_hw_eu L01 és ebben van egy data\hw_init\dataversion.txt és ez írja át a build számot VNS-L21-re
ro.confg.hw_userdataversion=VNS-L21C432B371_DATA_VNS-L01_hw_eu Ha ez nem települ akkor szokott test_keyes lenni. SS
Az pedig a DS
update_data_full_VNS-L21_hw_eu data\hw_init\dataversion.txt/ ro.confg.hw_userdataversion=VNS-L21C432B370_DATA_VNS-L21_hw_eu
-
barrasz
aktív tag
Köszönöm neked és jarod1-nek is a választ de éppen az elöbb jöttem el egyismerösömtöl és ott gond nélkül sikerült a hálozatra csatlakozni.
Viszont amikor haza jöttem ismét csak a csatlakozva és nincs internetkapcsolat felirat volt a wifi beállításoknál.
minden más eszköz müködik rendesen ezen a wifi hálozaton laptop tablet tv telefonok csak a P9 lite nem. -
bubus66
nagyúr
-
ORCA58
addikt
Pár perc?
Egy éjjel 30-50%-ot is elért a fogyasztása! Magyarán egy teljesen feltöltött telefont akár le is meríthet 16 óra alatt!
Nagyon sz...ul van megírva. nem beszélve arról, hogy már próbáltam, de csak az üres appokat telepítette vissza. Ehhez nem kell nagy tudomány, bárki meg tudja tenni, ráadásul plusz energia felhasználás nélkül.
Szívesebben használom a gyári mentést, az igaz nem mindennap.
Egyedül a névjegy és naptár mentést használom, de abban is volt már adatvesztésem, hiába van szinkronizálva rendszeresen. -
ORCA58
addikt
Sokáig én is Rocket dialer fizetős változatát használtam, egy darabig senki nem javítgatta a hibáit, mást kerestem. Most már a True Phone Dialer & Contacts a nyerő. Szintén megvásárolva. A testreszabhatósága, keresője és kinézete szerintem jobb. A Rocket dialer januári frissítése után megnéztem, de nem maradt fent.
-
ORCA58
addikt
GMD immersive is hasonló app, be lehet állítani alkalmazást, aminélnem kell a navigációs sáv. Nagyon ritkán kell, de akkor is zavaró, hogy nem marad a memóriában ha azt szeretném.
Nem tudom miért, talán más alkalmazásokat használok, de akadásokkal nem nagyon találkoztam. Kivéve a fényképezőt. Az néha másodpercekig elgondolkodik. -
ORCA58
addikt
Milyen navigációt? Hívás érkezésekor nekem a Sygic bent marad, csak a zenét lövi le néha ha közben az is megy. Viszont felvenni navi alatt kocsiban nem egyszerű, mert nem jelenik meg a hívás ablak, így az értesítési sávot kell lehúzni és ott rábökni a pici zöld kagylóra. Egyelőre nekem is marad.
A FUT-ból eltűnt a projekt, a csatlakozott projektek közül, de ettől még engedi, hogy a korábbi projekthez üzeneteket küldjek. Ha találok valamit meg is teszem, csak elolvassa valaki? -
ORCA58
addikt
Arra rájöttem, hogy azokat az appokat lövi ki, melyek egy ideig (ne kérdezd, hogy ez 1 vagy 5 óra ???) nincsenek használva. Ha mondjuk az app csak arra vár, hogy valami felélessze, előbb utóbb kukázva lesz. Ha mondjuk óránként megnyitod, a memóriában marad. A Messengert is kilövi, ha van olyan nap, hogy nem kapsz üzenetet. Viszont ha az apphoz tartozik Mini alkalmazás, mondjuk egy ikon és kiteszed az asztalra, már folyamatosan használva van, így a memóriában marad.
A céljuk a spórolás, de pont a fordítottja történik. Az Huawei által nagy fogyasztónak kikiáltott alkalmazások rendre a fogyasztási lista végén vannak, mert nem azt bámulja folyamatosan az ember. Viszont ha kilöp és naponta újra és újra be kell tölteni, vagy 10-szer meg kell nyitni, esetleg ki kell tennem egy mini alkalmazást, már sokkal többet vesztek, mintha hagynák a memóriában.bubus66
"Abban az esetben nem működik a RollBack mivel szolgástól és szolgáltatósra nem lehet a RollBacket feltenni.
6.0 meg még a függetlenre sem lehet fel tenni, pláne nem mert bootloop lesz a vége.. Mivel a Telenoros C128 ha emlékeim nem csalnak.
Független ROM-ot csak oeminf+custom.bin cserével lehet feltenni"A kérdés telekomos készülékre vonatkozott. Most van rollback a T-s telefonhoz vagy nincs. Múltkor azt írtad, tesztelve.
-
ORCA58
addikt
pl [EMUI dark téma] Azt hiszem ez olyan
. -
ORCA58
addikt
Nem szabadna kilőnie, ha van egy olyan funkció, hogy leállítás letiltása. Így az a funkció tök felesleges, mert nem csinál semmit. Egyébként a Doze-hoz semmi köze annak, hogy akkor is leállít programokat, ha a képernyő aktív. Érdekes, az aCalendar-t már 1 órája nem lőtte ki, de erre nincs garancia, hogy így is marad.
Gyakran elindítok egy app-ot, azonnal kilő egy másikat, pedig hely van bőven. Pl. fut a Sygic, indítom Messengert a Sygic azonnal leáll, ha visszaváltok rá teljesen elölről kezdi az indulást. -
ORCA58
addikt
Sokáig azt használtam, meg is vettem, de mikor a Huawei telefonom lett, le kellet váltanom valamire. A hívás megerősítés, amit nagyon szeretek, csak a hívás után jött fel, és több egyéb nyűgöm is lett vele, és nem is javították a hibákat. Amit szerettem még benne, a lecserélhető Teljes képes hívás ablak, de az is megbolondult.
Most ránéztem és látom azóta van frissítése. Lehet kíváncsiságból megnézem, de nem hinném, hogy visszacsábulok, mert a TruePhone szerintem átláthatóbb, szebb, stabilabb.Matyi222
Lehet, hogy az csak sablon szöveg, és teljesen más alapokon választanak. Az enyém T-mobilos 1 simes L21-es. -
ORCA58
addikt
Többek között ezért használom a True Phone Dialer & Contacts app-ot. Én adom meg, hogy mi látszik és mi nem. Remélem Nugat alatt sem lesz gond vele.
Érdekes milyen lassan osztogatják a "belépőket" a teszthez. Írták, hogy az kapja, aki sokat facebookozik. -Na az nem én vagyok, úgyhogy ne is reménykedjek-
Csak nem kézzel számlálgatják a hozzászólásokat?ANDROID???
Én majd meg megmondom, csak egy kicsit (lehet pár hónapot is) várjatok a válaszra, biztosra akarok menni. -
ORCA58
addikt
Mindent szerintem nem lehet, SD-re telepíteni. Nyilván ha sz SD az alapértelmezett, akkor az alkalmazások egy része oda kerül. No meg az adatok, ha az alkalmazás ás a droid is engedi. Nekem most az nincs beállítva. Ha neked igen, nézd meg az alkalmazásoknál a tárhely adatot is. Ott látni miből mennyi hol található. A korábbi Huawei-nél az app egy része mindig a belsőn tárhelyen volt.
Nem erről az iGo-ról beszéltem, hanem a Play-ről letölthetőről. Az ha a telefon nem enged az SD-re telepíteni, és sok olyan telefon van, a térképet is a belső memóriába teszi. Ezen nem is akarnak változtatni. -
saeed8
tag
Oké köszönöm szépen!
Közben beszéltem a huawei ügyfélszolgálattal, hogy nem-e lehet kiokoskodni a cserét valahogy, mert én szervizbe nem küldöm az biztos. Ismerem tapasztalatból a szervizeket, vagy sérülten jön vissza itt egy karc ott egy karc, vagy annyit csinálnak vele amit én is. A nagy semmit. Köszönöm még egyszer.
-
saeed8
tag
Köszi a választ. Igen volt factory és tegnap egy gyári visszaállítás, de az sem segít. Üresen próbáltam csak a gyári alkalmazásokkal és úgy sem jó. Meg ma észrevettem még egy dolgot, a pc-hez nem tudom csatlakoztatni. Csak töltés van, pedig fenn van a hisuite, a hibakeresés bekapcsolva a fejlesztőiben, engedélyezve a HDB a hisuite számára. Pedig korábban működött. Meg szerintem megnőtt a töltési idő is, 38%-ról 3 és fél óra kellett hozzá, hogy 100-on legyen.
Rendben megcsinálom amit írtál. A nova a tegnapi gyári visszaállítás óta nincs fent, viszont kiszedem a memókártyát, letöltöm a ccleaner-t, visszamaradt filok és mappák törlése és újraindítom.
-
saeed8
tag
Szia ismét. Menet közben csináltam egy rendszer visszaállítást. Most semmit nem telepítettem fel, mindent úgy csináltam ahogy korábban írtad, még a google szinkronizálást is kikapcsoltam. De halott. Akad, akad, akad még a névjegyek görgetésénél is akad. Ha weboldalon járok, vagy facebook vagy bármi, nagyon rossz. A görgetésen kívül viszont pörög forog, minden okénak tűnik. Nem tudom, vigyem vissza garanciában? Meg eleve milyen a huawei garancia? Az extreme digital-ban vásároltam.
-
saeed8
tag
Szia! Köszönöm válaszod. Az a helyzet, hogy az animációk 0.5-ön vannak a legelejétől, de ha kikapcsolom, akkor is görgetésnél ugyanúgy fenn áll a probléma. A play automata frissítés ki van kapcsolva, ki is volt. A google szinkronizációt nem szeretném kikapcsolni, védett alkalmazások pedig csak a nagyon fontosak mennek. Meg az az igazság kb. másfél hete semmi baja nem volt. Azóta változás nem nagyon történt a telefonon, kivéve 1-2 alkalmazás lefrissült. Azt még elfelejtettem írni, hogy nincs telepakolva mindenféle alkalmazásokkal, nagyon megszűröm mit rakok fel és azt is csak a play-ről. Persze ez nem jelenti azt, hogy valami nem akasztja egy frissítés után. /google keep, hd widgets, nova, facebook messenger, poweramp, spotify, két otp alkalmazás/ Ennyi ami plusz. Leírtam hátha számít valamit.
-
ORCA58
addikt
Akkor nem kíváncsiskodok.
Gondoltam megveszem a GMD Full Screen Immersive Mode Pro verziót, de semmit nem enged kifizetni a Play. Próbáltam egy 125Ft-os app-al is, de hiába. Gondoltam kitörlöm a kártyát, és újra felveszem, persze azt sem lehet, az oldalt be sem tölti. Újat bezzeg felvehetsz, de azt is megtartja magának. Dögöljenek meg!Micka21
Szerintem nem az üvegfólia a hibás, hanem a feliratnál nem egyenes sajnos az üveg. Több tulajnál is jelentkezett már ez. Emiatt nem is merem megpróbálni, marad a gyári fólia. -
ORCA58
addikt
-
Cöletibi
tag
-
ORCA58
addikt
Egész nap az ébresztést próbálgatom, megy tökéletesen. Elkönyvelhetem én lehettem béna.
Annak csak örülhetünk, hogy a strapát is ilyen jól bírja. Nem szedet-vedett alkatrészekből lett összelapátolva.Láttam már olyan Igo-t, amelyik ismerte az előbb említett címeket. Ezek szerint az sem gyári térképet használt?
-
OldMike
őstag
Az értesítési LED ennyire lassan villog? Nekem több másodpercig kell néznem, hogy észrevegyem. Murphy törvénye szerint az egyszerű rápillantás mindig a szünet állapotban történik
.
Gondolom a villogás sebessége nem módosítható.
Egy érdekesség (nekem mindenképpen): véletlenül jöttem rá, hogy az SMS értesítéshez külön csengőhangot lehet beállítani, mást mint az általános értesítési csengőhangot, azaz tudom hogy SMS jött vagy e-mail. -
batai15
félisten
Mint írtam nekem látja a belső tárhelyet , ha sd a default akkor is.
Szerintem nálatok valami gond lehet.
Amúgy is amit írsz hülyeség , mert ennyi erővel a rendszer se menne mert nem letezik a meghajtó .
Meg amúgy is akkor az a 10 giga semmibe menne el.
A telefon sdre valtaskor titkositasrol ír ami nem ugyanaz amit te írsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged