- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sonja
nagyúr
-
ANDROID???
addikt
Tuti megoldás, törlöd az alkalmazást
Wallenberg: Ne várjunk 200-300e Forintos DSRL/MILC szintet, de nem mondható rossznak a minőség.
Javasolt bemenni egy MM-be fotózni vele és azt átlökni a saját telefonodra Bluetooth és otthon monitoron megnézni
Gondolom azt mondanom sem kell, hogy a saját telefonoddal is készíts ugyanazokról fotókat, hogy össze tudd hasonlítani -
szmissz
senior tag
Nem fog rendesen működni az új Vodafone simmel, ha nincs fent a B120-as végű rendszerfrissítés. Ha mázlid van, akkor már megkapta a telefon, ha nincs, akkor szívás. Naponta 30x fog ledobni a hálózat amíg fel nem kerül.
Így tudod manuálisan feltenni, fullon letöröl mindent a telefonról, szóval ráköltözés előtt érdemes.
-
törölt tag
Kb. ugyanaz a helyzet, mint P7 -nél. Talán a RAM kezelés agresszívebb, de ez orvosolható frissítéssel.
Pl. kb. 2 óra után elkezdi üríteni a háttérbe rakott folyamatokat. Mondjuk egy megnyitott böngészőt újratölt. Viszont ez más telefonnál is így van 6 -os droidon. Korábbi példa (amit feljebb írtam) a HTC A9 is.
-
szami777
addikt
Ezt jó volt olvasni.
A baj az (és itt most nem rád gondolok, nem téged akarlak minősíteni), hogy a vásárlónak/vevőnek több hatalma van szerintem mint hinné, és ebből rohadt nagy perpatvart kellene csapni, mert ez már nem tudom hányadik bolt, ahol eljátsszák.
Azt tudjuk, hogy Magyarországon emiatt pereskedni felesleges, de rossz az, hogy itt-ott megjegyezzük,gép előtt ülve rácsapunk az asztalra, a bolt meg nem változtat, mert a vásárlók nem tesznek semmit (én is is ide tartozok), a dolgok ugyanúgy mennek tovább. -
Sonja
nagyúr
De ez az, hogy forgalmazza.
Csak gondolom kevés volt a készlet, mert fel is kellett iratkozni rá. Mondjuk azt is mondták, hogy lehet, hogy egy hónapot is kell várni rá, mégis kb. 1 hét alatt meglett. A honlapjukon tudom, hogy nincs. Egy kalap sz... az oldaljuk. Még egy regisztrációt se bírtam anyumnak összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest