-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
petya220 #14030 üzenetére
valamit akkor is elszúrok, mert ezzel a rommal is "The update package does not exist. Please download the package again." felíratot kaptam.
Szóval adott a sd kártya, rajta létrehoztam egy root, abban pedig egy dload mappát. Ez utóbbiba bemásoltam a rom zip tartalmát az update.app-al együtt. Van még valami, amit kell csinálni, vagy elvileg helyes? Mert, ha ebben a formában korrekt, akkor eldobozolom a telót és majd egyszer előveszem, ha lesz hozzá idegem.
-
leviske
veterán
válasz
petya220 #14028 üzenetére
most kiszedtem apáméból a sd kártyát, de a dload-os, rollback-es cucc is hibát dob ("the update packages does not exist").
most leszedtem egy service full repair VNS-L21 C432B381 romot, azt másolom, hátha megoldja magát dload módszerrel.
a dload esetében is kéne valamit vacakolni a fastboot-tal?
-
leviske
veterán
válasz
petya220 #14023 üzenetére
közben este még bepróbálkoztam az elite-el, meg a lineage-el és eljutottam oda, hogy a telefon
Failed to mount ´/vendor´ (Invalid argument)
Failed to mount ´/product´ (Invalid argument)
Failed to mount ´/version´ (Invalid argument)
hibákat dob TWRP-ben. Az AOSP újratelepítéskor nem ír hibát, de megakad a "Your device is booting now..." huawei-es felíratnál.Van erre olyan megoldás, amihez nem kell sd kártya?
-
gabby123
tag
válasz
petya220 #13415 üzenetére
Na a fejlemény az hogy hétfőn elvittem a postára feladtam a Telemax nak mára Megjött a telefon cserélték a kijelzőt az n f c chipet az akksit főbb darabot amivel Ugyan megváltozott az IMEI számom De nem érdekel van egy teljesen új telefonom jobb a wifi vétele és gyorsabb az érdekesség az hogy b 170es szoftverrel volt telepítve.
De frissült b380 ra.
Fólia nincs a kijelzőn azt majd pótolom Én megvagyok elégedve így a Telemax al mert nagyon féltem a negatív kommentek miatt -
ORCA58
addikt
válasz
petya220 #13420 üzenetére
Nem akarok elkiabálni, de 1,5 év van meg, és semmi probléma a kijelzővel, aminek szerintem kimondottan szép a képe. Ráadásul még mindig a hibátlan gyári fólia van rajta, ami vagy nem tud karcolódni, vagy "öngyógyító". Igaz eléggé tud zsírosodni, de az könnyen letörölhető puha nedves papírral.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #12974 üzenetére
Szia petya220!
Igen rajtad de nem a jövő csak a Téma Összefoglaló (már aki olvassa) mivel úgy amit múltkor beszéltünk azért szeretném ha te vennéd át, mivel a custom részt is te csinálod. De ha gondolod maradhat a Logoutomba de azárt gondolom, hogy neked kellene, hogy frissíteni is tud.
És elnézést tőled is sokszor a nyers modoromért...
-
bmt50
senior tag
válasz
petya220 #12423 üzenetére
Ez csak azt mutatja, hogy a Huawei a listában szereplő típusokra a -nem szolgáltató függő- készülékek esetében ígér 8-as update-et. Legalábbis egyelőre úgy tűnik... Hogy a 3 magyar szolgáltató ebben mennyire lesz partner, az dönti majd el, hogy ki kap officiális 8-as robotot.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #12130 üzenetére
Szia tessék a B381 system.img ha meg vagy akkor szólj mert törlöm köszi
-
ORCA58
addikt
válasz
petya220 #11872 üzenetére
Mint látható nem mindenkinek van. A 7-est béta utára tettem fel, és ez lett. Akkor kerestem is, hogy hova lett az "Értesítések bekapcsolják a képernyőt"?
Az alkalmazásonként tudom kikapcsolni, ha minden igaz, hogy ne legyen zárképernyőn értesítés. Ki is próbálom!tomboy0013 Egy leheletnyi idővel megelőzött.
Ja még annyit, FR nem volt. Ha kikapcsolom az alkalmazásnál, akkor nem jelenik meg, de mindet ki kell kacsolgatni, ha semmit sem akarok látni.
-
MK VII
veterán
válasz
petya220 #11872 üzenetére
Igen. Miután kimostan a csippát a szememből már én is észrevettem. Csak hirtelen mikor megnéztem átsiklottam felette. De hisz nekem is ott ki van kapcsolva.
Na mindegy. Van ilyen...
Bár azt nem értem, hogy miért nem találta a kolléga, ha ennyire nyilvánvaló helyen van? -
bmt50
senior tag
válasz
petya220 #11717 üzenetére
Ezt nem tudtam, köszi. :-)
Viszont aki nem akarja kockáztatni a garanciát, annak jó megoldás lehet ez.
Mellesleg Google-éknál kezdik már nagyon unni a warezolást. Hallani olyat, hogy a rootolt/nyitott BL-es telók nem fognak tudni bizonyos alkalmazásokat letölteni/futtatni. A Netflix-et már most sem lehet. -
eladogeppc
veterán
válasz
petya220 #11600 üzenetére
Petya220: Hol ?
Sepyi: Nem mértem, de miért mérném ? Akkor fedje el a gyártó, ha ez ilyen. Amúgy is egy gyors példát kerestem arra, hogy egy azonos kategóriájú készülék hogyan dolgozik. Mivel valaki a hardvert okolta.
SII alatt már bőven volt AF is, itt úgy látom ez nem nagyon megy. -
sepyi
aktív tag
válasz
petya220 #11531 üzenetére
Én azt mondom jó ha meg van csinálva. De még egyszer mondom és csak a magánvéleményem, hogy önmagában nem csodaszer.
Részemről két verzión vagyok túl FR nélkül, de mindent a memória kártyára telepítek a kezdetek óta és szigorúan ellenőrzöm karban tartom a telefonomat. Nálam nem opció, ha belassul akkor veszek másikat.Chumlee: hogyan szeretnél frissíteni?
-
PACSA75
őstag
válasz
petya220 #11493 üzenetére
Nem akarom rommá dicsérni ezt a telót sem, hiszen még csak pár hete nyúzom, egyelőre meglepően jó főleg az árához képest (bár ennyiért vettem a Huaweit is - és sikerült drágábban eladni). Remélem hw gond nem lesz. Valószínűleg nem véletlenül ritka ez a model
, egyelőre best buy, de ha bukta lesz (mert ezzel mindig számolok) legalább nem sok pénzt szórtam el rá. A csere fő oka végül is a vr volt, azaz a gyro szenzor (hiánya a Huawei ben), mert próbálkozom a pc + android + vr comboval.
-
-
eladogeppc
veterán
válasz
petya220 #10879 üzenetére
Szia !
Petya220:
Leírom hogy futottam bele ebbe:
- B160-al vettem a telefont.Frissítés nem volt, ezért Firmware Finderrel lett felrakva szépen sorjában ahogy le volt írva
Így lett B371Nem tetszett a kamera indítás, ezért ment rá a RollBack ( C900B300NEU )
Innen Huawei oldaláról a B160 vissza. Simán felment.Ma olvastam, hogy van frissítés, ezért rányomtam. És innentől már az új letöltött firmware óta lett test-keys.
Egyébként most néztem meg XDA-n, hogy a Firmware Finder csinálja ezt, ami logikus, hiszen egy "Beta" vagy "Test" fázisú ROM-ot rak fel.
Így aki ezt a szoftvert valaha is használta, az így járt.
B160 fent. Ha innen frissítem, akkor megint test-keys lesz belőle szerintem.
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #10564 üzenetére
Neked ezt tudni kellene és még ajánlod neked a B160 fel tette RollBaceket leírtam már vagy milliószor hogy nem lehet mert vagy bootlop vagy tégla lesz.
(#10556) petya220
Mákod volt a RollBackel de a C900B300 a B161 tetted fel? Szerintem előbb a B381 próbáld meg
Nem is fog már menni neki sehogyan sem max egy oemifo cserével...
(#10565) tucsok8510
Én letudom kérni a BL nyitó kódot és mit akarsz a hivatalos Huawei Szervizbe talán kiakarod velük nyittatni a BL?
product ID nélkül egyáltalán lehetséges volna-e a "nyitás" igen van én letudom kérni a nyitó kódot
-
tucsok8510
csendes tag
-
Diabo6
senior tag
válasz
petya220 #10489 üzenetére
Úgy, hogy megnyomtam a 3 gombot egyszerre
Hivatalos EU innen szedtem le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés