-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylerr
addikt
válasz
bubus66 #11025 üzenetére
Igen, a belső tárhelyen. Sőt, el akartam kezdeni telepíteni mikor 1,5gb volt, mert rányomtam, hogy frissítés, de kiírta, hogy kevés a tárhely. Ezután töröltem pár dolgot, ismét rányomtam, és feltelepítette. Azért van ebben biztonsági rendszer, egy casual felhasználó nem fogja csak úgy letéglázni.
-
Stylerr
addikt
Feltelepítettem a 7.0-t, meg az utána érkező frissítést. FR-t nem adtam neki, így is tökéletesen működik.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Észrevettem, hogy mostanában gyorsabban merül a telefon, és láttam az akkumulátor kezelőben, hogy sűrűn van ébren, még éjszaka is, mikor nem használom. Kérdésem az, hogy hol és hogyan tudom megnézni, hogy melyik alkalmazás tartja ébren a telefont? -
Stylerr
addikt
Másnak is csinál olyat a telefon, hogy pl a belső tárhelyen van 1.5gb szabad hely, de miután újraindítom a telefont, akkor lesz 2.3gb szabad hely, és tényleg 2,3 gb szabad hely van rajta, nem pedig 1,5gb. Ez miért van?
-
Stylerr
addikt
Pár napja kijött egy 480 megás frissítés. Azóta van, hogy a Messenger értesítéseket nem dobja ki a lezárt képernyőre, és nem is rezeg, csak ha feloldom a telefont akkor látom a kis ikont a Messenger mellett. Ezt hogyan tudnám megoldani?
-
Stylerr
addikt
B0 okosórám van, a telefonhoz adták. Olyan kérdésem lenne, hogy miután leállítom a stoppert, azután egy kis idő múlva eltűnik az időeredmény. Ezt az időeredményt vissza lehet nézni valahogyan?
-
Stylerr
addikt
válasz
CalibRasta #3430 üzenetére
Nekem a Lumia 930omhoz adott 1,5V-s töltő csinálja ezt. Másfél éve használom, mióta megvan a P9 Lite, azt is ezzel a töltővel töltöm, hibamentes.
-
Stylerr
addikt
SwiftKeyt használok, és olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnom beállítani, hogy enterrel küldje el az üzenetet Messengerben?
-
Stylerr
addikt
Bocsi a duplaposztért!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a gyári füles, amit adtak a készülékhez, egyik napról a másikra sokkal halkabb lett. Ugyanúgy tisztán szól, viszont max hangerőn is csak olyan mintha közepesen szólna. Másik fülessel próbáltam, azzal tökéletes. Ha garanciába visszaküldöm, akkor lehet simán csak a fülest visszaküldeni, vagy a telefont is kell? -
Stylerr
addikt
válasz
Balathruin #3228 üzenetére
Tehát akkor nincs, köszönöm, így megnyugodtam.
-
Stylerr
addikt
Picit OFF, de ma letöltöttem egy órarend appot, és miután kiléptem belőle, megnyitotta automatikusan a böngészőt, és kiírta, hogy 17 vírussal megfertőződött a telefonom. Ez létezik? Én úgy tudtam, hogy telefonra nincs vírus.
-
Stylerr
addikt
Olyan problémám van, hogy a telefon folyton lecsatlakozik a számítógépről amint másolni szeretnék rá. Emiatt nem tudok USB-n keresztül fájlokat juttatni a telefonra. USB hibakeresési módot is bekapcsoltam.
/EDIT: Arra lettem figyelmes, hogy csak akkor dobja le a telefont, ha a memóriakártyámra akarok másolni. Amíg nem indítom el a másolást a kártyára, addig tökéletes, amint elindítom ledobja a telefont a számítógépről. -
Stylerr
addikt
Betört kijelzőt mennyiért cserélik?
-
Stylerr
addikt
válasz
Balathruin #2178 üzenetére
Ezt be tudnád linkelni nekem, ahonnan rendelted?
-
Stylerr
addikt
Erről a tokról mi a véleményetek? Nekem nagyon tetszik a stílusa.
-
Stylerr
addikt
Az értesítéseknél beállítottam, hogy a beállítások tudjon értesítést küldeni a zárképernyőre. Mégsem működik.
-
Stylerr
addikt
A telefon rendelkezik IP szabvánnyal? Mintha valahol olvastam volna, hogy IP68, de félek, hogy hülyeség.
-
Stylerr
addikt
Valahogy be lehet állítani, hogy lezárás után ne kérjen ismét egyből jelszót, hanem mondjuk 5 perc után?
-
Stylerr
addikt
Urak, Eredmények.com app nem jelzi a meccseim eredményeit lezárt képernyőnél. Mindent beállítottam, külön az appban is, és a telefon beállításaiban is, és mégsem jön úgy az értesítés pl gól esetén, mint mikor írnak Messengeren. Más tapasztalt ilyet, esetleg tudjátok a megoldást?
-
-
Stylerr
addikt
2 napja vagyok boldog tulajdonosa a P9 Litenak.
Anno egy Xperia X8al kezdtem, majd jött egy SGS Advance, amiről váltottam Lumia 930ra, mert akkoriban kikészített az SGS Advance fagyása. Nagyon bejött a Lumia 930, amikor több mint 1 éve megvásároltam. Mára viszont megölték a konkurensek a WP-t, nem volt rá semmi app, nem fejlesztették... Ezért váltottam vissza Androidra, és így esett a választásom a P9 Litera.
Majdhogynem csak pozitívumokat tudok írni róla. Szinte úgy pörög a rendszer, mint a Lumiámon (bár tudjuk, hogy az Android idővel kezd el fagyogatni), és nagyon jó érzés, hogy nem kell kompromisszumokat kötnöm az applikációk terén, ismét mindent le tudok tölteni. Ami hiányzik, vagy talán negatív, az az, hogy itt nem tudom sehogysem felébreszteni a telefont "szemből", gondolok ezalatt arra, hogy a Lumiát fel tudtam ébreszteni duplakoppal, itt viszont vagy az ujjlenyomat olvasóval, vagy pedig az oldalsó lezáró gombbal lehet csak.
Összegezve P9 Lite vs Lumia 930
+rengeteg app
+értesítő led
+ (nekem adtak hozzá okosórát, bár ez Tmobilos ajándék volt)
+nagyon jól bírja az akksi
+ujjlenyomat olvasó
+remek testreszabhatóság
+a füles amit adtak hozzá
+előlapi kamera minősége
+bővíthető
+és ugye az ár, a Lumiát 130ért vettem, ezt pedig 83ért.
-duplakopp ébresztés hiánya
- a Lumia szebb volt, prémiumabb hatást keltett
-hátlapi kamera minősége -
Stylerr
addikt
Ti milyen tokot használtok a telefonra? Én most vásárolnék rá, de teljesen tanácstalan vagyok.
-
Stylerr
addikt
Uraim, ma megrendeltem a készüléket, és pénteken meg is jön. Remélem nem fogok benne csalódni. Lumia 930ról váltok a P9 Litera.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok!
Most tervezem a telefon megvásárlását, és olvastam, hogy nincs benne Gyroscope szenzor. Ez milyen hátrányokkal jár? Miben fogok hiányt szenvedni az appok terén? Illetve emiatt tudok tökéletesen Pokemon Gozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest