- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
OldMike #13977 üzenetére
Ez a frissítés javítja a rendszer biztonságát a legfrissebb Google biztonsági frissítésekkel.</feature></features><features module="[Biztonság]"><feature>2018 májusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát a garanciajegyről, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Nekem még B396 van.
-
szemesi69
addikt
válasz
OldMike #13921 üzenetére
Ez a frissítés javítja a rendszer biztonságát a legfrissebb Google biztonsági frissítésekkel.</feature></features><features module="[Biztonság]"><feature>2018 áprilisában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz.</feature></features><features module="Frissítési tudnivalók:" type="end"><feature>1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt.
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát a garanciajegyről, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.Nekem még mindig B394 van, nem jelez semmit.
-
robi64
aktív tag
válasz
OldMike #13854 üzenetére
Ezt írja a logban:
Ez a frissítés új osztott képernyő gombot ad a WhatsApp üzenet szalagcímekhez. Lehetővé teszi az osztott képernyő módba lépést egyetlen érintéssel, anélkül, hogy el kellene hagyja a teljes képernyős videót.
[Újdonságok]
Új osztott képernyő funkció. Gyorsan feloszthatja a képernyőt a WhatsApp üzenetek ellenőrzéséhez az osztott képernyő gombbal videók nézése közben.
Új Nemrég töröltek album a Galériában, ahol megmaradnak a törölt fotók és videók 30 napig. A véletlenül törölt fotók és videók így egyetlen érintéssel visszaállíthatók.
Biztonsági eljárást vezet be, amely háromnaponta kéri a zárképernyő jelszavának megadását – így segít megjegyezni azt.
[Optimalizációk]
Optimalizált Kamera teljesítmény a gyorsabb fotózáshoz és gördülékenyebb általános élményhez.
2018 márciusában kiadott Google biztonsági javítások integrálva a jobb rendszerbiztonsághoz -
Peterking
tag
válasz
OldMike #13491 üzenetére
Sajnos garivesztéssel jár. Nem törli az adatokat minden megmarad. Azért ajánlani szokták a reszetet. Kis keresgéléssel találsz jó leírást hozzá. Én par napja frissítettem az enyém. Pár dolog jobb lett. Pl kamera megnyitási idő jobb gyorsabb ujlenyomat olvasó. Bubus66 oldalán ajánlott nézelődni.
-
Muerte68
addikt
válasz
OldMike #13298 üzenetére
Ilyen nekem is volt a P8-először ment utána a Note4-kábelével ment csak később megint jó volt a sajátja
Nem értetem én sem hálistennek most a P9-nem variál
A P9 lite sem akart menni a sajátjával annak is a samu kábel segített-azóta nem használtam kábeles rákötéssel úgyhogy most nem tudom pont mi a jó neki,de az OTG-tuti kell -
bubus66
nagyúr
-
-
ORCA58
addikt
válasz
OldMike #11885 üzenetére
A bekapcsolt Fejlesztői menü biztos nincs rá hatással. Az csak néhány korábban rejtett funkció elérését teszi lehetővé.
bubus66
Csak magában a teljes rom telepítése nem hiszem, hogy elég, én is azt tettem fel. E miatt én nem tartom értelmét annak, hogy a 6-osra visszamenjek. Egyébként nem zavar, hogy nem látszik, ettől függetlenül is letiltható -bár kicsit több munkával- amit nem akar látni az ember.
Az viszont biztos, hogy a FR ki tud irtani korábban még működő dolgokat. Lást Béta szoftver esete. -
OldMike
őstag
válasz
OldMike #11150 üzenetére
Kíváncsiságból bekapcsoltam a Profil GPU... nevű parancsikont, amitől a teljes kijelző tele lett grafikonokkal
. Nagyon látványos, de a háttérkép jobban tetszik, úgyhogy kilőttem. A másikkal (Elrendezés...) már nem próbálkoztam, mert az akár az ikonok elrendezése rázással funkciót is jelentheti (nem biztos), és azt nem szeretném.
-
bubus66
nagyúr
-
ORCA58
addikt
válasz
OldMike #10856 üzenetére
Az adatforgalom kezdőnapján állíts be az értéket, akkor onnan fogja nézni. A 7-esből kikerült az a menüpont.
A témáknál nézz körül, biztos megtalálod. Telepítsd, és meg lesz a háttered.Cunaja
Már csak a kíváncsiság is hajt. Most sem csinálok FR-t, mint korábban a béta telepítése után sem tettem. Nekem még nem okozott gondot a hiánya. Majd kiderül most mi lesz. -
z00mhead
tag
válasz
OldMike #10483 üzenetére
Valszeg a Huawei kiszámolta, hogy van x db P9 lite júzer Eúrópában, a szervereik szávszélességével x/10 júzert lehet kiszolgálni normális letöltési tempóval, ergo valahogy szét kellett darabolni a frissítés kiadását. Most épp Magyarország került a szopóágra. Ha jól emlékszem, már a P8 lite Marshmallow bétatesztjénél is volt, akinek bő kétórát töltögetett a másfél gigás cucc.
-
winben
aktív tag
válasz
OldMike #7699 üzenetére
Vagy nagyon alacsony szinten van lebutítva vagy tényleg nem ugyanaz a kettő. Root nélkül mindig mindenre azt kapom, hogy a készülék nem támogatja a funkciót (pl. 60fps videó).
Én timelapse felvétel készítéséhez keresnék valami kamera appot, amiben a fehéregyensúly, vaku meg fókuszon kívül más beállítási lehetőség is van (pl. záridő meg iso), mert a gyári kamera app tróger módon csak 720p-ben rögzíti videóként a timelapse "videót".
Szóval a legjobb az lenne, ha beállítható lenne, hogy x másodpercenként fotózzon a telefon fotó pro módban az aktuális beállítások mellett néhány órán keresztül.
Tud valaki erre megoldást? -
-
snakebait
senior tag
válasz
OldMike #6626 üzenetére
Igazad van,akkor látszik,vagyis aktív ha be van dugva fülhallgató. Engedélyeztem és egy picit tényleg hangosabb vagyis inkább másabb lett a hangzás.Meg kipróbáltam még egy harmadik fülessel és ezzel már elfogadható a hang erőssége. Úgy látszik nem mindegy mivel hallgatok zenét
-
satee76
aktív tag
válasz
OldMike #6153 üzenetére
Ez sincs benne a használati útmutatóba. Egyesek szerint itt azért nem tudjuk a telefonunkat normálisan használni, mert nem olvassuk el a használati útmutatót.
De te elolvastad és mégsem találtad.
A kérdésed jogos
A válasz:
Beállítások-Wifi- alsó sávon Menü-Speciális beállítások-Hálózati értesítés (Értesítést kérek a nyitott hálózatokról) kikapcsolása
Többé az akaratod nélkül bekapcsolt wifivel sem kapcsolódsz oda, ahova nem akarsz
(Válaszom első része természetesen nem neked szólt, kérlek ne haragudj a szarkazmusért) -
-
petya220
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest