Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
A telefonom sms küldésekor rendszeresen elhagy ékezeteket. Tehát megírom rendesen, miután elküldtem egy csomó ékezet hiányzik. Nem tudjátok véletlenül, hogy ezt mi okozhatja?
-
Helló!
Valami okból kifolyólag nem szinkronizálja a névjegyzéket a google fiókkal a teló. Be vagyok jelentkezve, ha gépről belépek a chrome-al a másik fiókba, akkor látom a telón elmentett könyvjelzőket, azonban a gmail felől a címtárat megnyitva, az teljesen üres.
Nem tudjátok esetleg mi lehet a gond?
-
Ránéztem a google fiókomra és nincs ott az összes névjegy. Most szinkronizáltam őket , kiléptem, beléptem és most sincs ott mind. Ez mitől lehet nem tudjátok véletlenül?
-
Messenger lite-hoz hogy tudnék smiley-kat letölteni, mint a sima messengernél is volt?
Köszönöm!
-
Érdekes dolog történt ma. Repülőgép üzemmódban volt a telefon és jött a banktól sms tranzakciókóddal. Ez meg hogy?
-
Amennyiben felfrissítem a messengert a legújabbra és nem tetszik, nem úgy működik, ahogy szeretném, le tudom törölni és feltelepíteni újra a jelenlegit? (60.0.0.24.70) Sajnos ebben egy csomó arckép nem jelenik meg, csak üres kocka, ezért gondoltam, hogy a frissebbel talán ez a hiba megszűnne.
-
A youtube folyamatosan küldözget értesítéseket. Az értesítéskezelőben nyoma sincs. Hogyan tudnám kigyomlálni?
Köszönöm!
-
Szeretném frissíteni a messengert, mert egy csomó emotikon nem jelenik meg, csak üres kocka. Jelenleg egy régebbi, 60-as verzió van fent. Melyiket ajánlanátok, amivel nincs gond, rendesen működik, megjeleníti az összes emotikont?
-
Helló!
Mióta át lettek állítva a beszélt dolgok, megszűntek az afféle értesítések. Viszont!
Jönnek mások, például a youtube értesítget ilyen és olyan videókról. Aztán tegnap este értesített, hogy frissítette a facebook alkalmazást. A vicc ebben az, hogy a play áruházban úgy van beállítva, hogy ne frissítsen automatikusan alkalmazásokat.
Nem egészen értem, hogy akkor mégis miért frissítget nekem magától.
-
Hello!
Szeretném, hogy ne jelezze a telefon, mikor frissítés elérhető, mivel nem frissítem, kivéve a böngészőt. A beállítások - értesítési panel és állapotsáv - értesítés kezelőben a frissítőnél inaktiváltam mindhárom kapcsolót és ma reggel megint kitette a kezdő képernyőre és az értesítésekbe, hogy van frissítés. Mit kellene tennem szerintetek?
Köszönöm!
-
válasz
aprokaroka87 #13035 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
aprokaroka87 #13033 üzenetére
Nem néztem még. Te használod?
-
Messengerben le lehet valahogy tiltani a körüzenetek fogadását?
-
Androidra még mindig nincs normális reklámblokkoló?
-
Androidra még mindig nincs normális reklámblokkoló?
-
Köszi a tippet!
Mit gondolsz hogy lenne a jobb, ha kivenném a telóból és mondjuk a notiban leformáznám, vagy ugyan azt érem el, ha a telóval formázom?
Néztem most a beállítások, speciális beállítások, memória és tárhely alatt a tárhelytisztítót. Ezt érdemes lefuttatni? Bár a formázást mindenképpen meg kellene csinálnom.
-
válasz
ANDROID??? #12655 üzenetére
Nem tudom mi az a factory, tisztítani sem szoktam, azt sem tudom hogy kell.
-
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy mostanában lassan tölti be a képeket a memóriakártyáról? Mondjuk ezt már pár hónapja csinálja. Nincs rajt sok kép és egy nagyon gyors kártya van benne. Vagy például a telóval készített videóra írja rákattintás után x másodperccel, hogy a videó nem tölthető be.
Az utóbbi pár hónapot leszámítva ilyen soha sem történt , mindig villámgyorsan kezelte róla a dolgokat.
-
Gondolkodom rajt, hogy le kéne frissíteni a chrome-ot a telón, a jelenlegi verzió ami fent van: 54.0.2840.85
Szerintetek érdemes frissíteni, vagy nincs jelentősége? Alapból minden frissítés le van tiltva, így megoldható, hogy csak a chrome-ot frissítsem?
... -
válasz
Just_Reboot #12127 üzenetére
Én nem találtam benne.
-
Hangszínszabályzó van alapból a telóban? Rádugtam egy fülest és jó lenne kicsit fabrikálni rajt.
-
Tegnap este elkezdte a telo, hogy yt linkre kattintva, nem vagy bejelentkezve szoveggel nem tudom megnezni a videokat. Nem frissitettem semmit, kitoroltem az elozmenyeket, ujrainditottam, ugyan az.
-
Hello!
Emlekeztek volt ez a lepesszamlalos dolog, 2000 ora utan ujrainditottam a telot es eltunt, azota nem is jott elo. Valoszinu csak beragadt az ertesitesekbe.
-
-
A hicare alkalmazas amugy micsoda, illetve mi jelentosege van, hogy le van tiltva vagy nincsen? Kerestem a forumban, de semmit nem talalni rola.
-
válasz
ANDROID??? #8048 üzenetére
En nem ertek hozza, emiatt nem merek torolgetni, inkabb kerdezek.
1800 ora uzemidonel jarok mindenfele problema nelkul.
-
válasz
ANDROID??? #8037 üzenetére
Hol keressem?
-
válasz
ANDROID??? #8003 üzenetére
Szamolja most is, csak az ertesiteseknel latom.
-
válasz
ANDROID??? #7993 üzenetére
-
1522 ora uzemidonel tartok, azt hiszem ez sok mindent elmond a telefonrol.
-
* A fényérzékelő szoftvere vagy működik vagy nem.
Ezt en is eszrevettem mar, igaz nagyon ritkan. Este mikor elfekszem az agyban, meg szoktam babralni a teloval es a kislampa fenynel teljesen le szokta venni a fenyerot. Elofordult viszont, hogy nem vette le. Mikor kivettem a pipat az auto fenyero elol, majd visszatettem, azonnal levette minimumra, szoval ott valami elakadt a rencerben.'' Amugy volt olyan is, hogy kiirta, ne takarjam le az erzekelot vagy valami hasonlo, ott en voltam a butus.
-
válasz
bedibazsa #6355 üzenetére
En megfogadtam amit multkor irt a kollega, hogy telepitsek regebbi messengert es ne engedjem frissiteni. Tanacsara a 60.0.0.24.70-et telepitettem es az auto frissitest kilottem az aruhazban. Lekopogom, az elso pillanattol kezdve tokeletesen mukodik es a telefont sem pusztitja le.
Mar en is 935 ora uzemidonel vagyok gondok nelkul. Nagyon jo kis telefon az androidrol nem is beszelve.
Amugy tobben morogtak a sok kerdesem miatt, de pont ezert nem telepitgetek csak ugy vaktaban. Inkabb megkerdezem, mert nem ertek hozza es meg is halalja a telefon. Ezuton is koszonom a sok segitseget!
-
MM-ban 69990 a telo+giftbox.
-
Nalam szuperul atvalt wifire, a wifi+ nincs aktivalva. A wifi es a mobiladat is aktiv volt, a wifit hasznalta, kilottem a modemben a wifit, a mobilnetet hasznalta, aktivaltam a modemben a wifit, atvaltott arra. Tobbszor is kiprobaltam es minden merest a speedtest alkalmazassal mertem. Nalam stabil a wifi sebesseg es duplaja mint a mobilnet, itt az a kerdes mivan, ha talal egy 1mbit-es wifit es mellette van 60mbit-es mobilneted.
-
válasz
petya220 #6115 üzenetére
petya220, satee76
Erdekes ez eddig nem jutott eszembe, ugye itthon wifit tud hasznalni, mikor elmegyek itthonrol joreszt mobiladat. A kerdes az, mi van ha a wifi lassabb/gyengebb, akkor marad a mobiladaton? Gondolom a wifi sebessege nem szamit, csak a jelerosseg. Okos akkor, ha wifire valt magatol. Jo lenne ezt automatizalnom es akkor nem kellene manualisan valtogatni.
Delutan raprobaltam itthon, akkor a wifit hasznalta az biztos. Majd holnap megnyuzom, aktivalom mindkettot, majd hasznalom wifirol, ezutan letiltom a wifit a modemben, hasznalom mobiladatrol, majd megint aktivalom a wifit a modemben, kivancsi leszek mit kezd vele.
-
Amennyiben a wifi es a mobiladat is aktiv a telon es mindketto elerheto, mi alapjan valaszt kozule a telo? Be lehet ezt allitani valahol?
-
válasz
ANDROID??? #6068 üzenetére
Nem oda tartozik, mert en azt szeretnem megtudni, hogy az applikacio hogyan mukodik a p9lite-on.
-
Aliexpress appot hasznaljatok? Nincs vele gond?
-
válasz
Genesistibi #6040 üzenetére
Miert lett elkuldve a szervizbe amugy?
-
-
-
válasz
Balathruin #5985 üzenetére
Koszi, kiprobalom ezt is! Egyre jobban szeretem ezt a telot minel tobbet hasznalom.
Most gyarilag ilyen nekem:
Ti mire szoktatok allitani?
Kilottem az ablakanimaciot es az attunesi animaciot es tenyleg mas lett. Mint a win7-ben az ablakvaltas kb hasonlo a jelenseg, ami igy eltunik es csak "bevillan" a masik.
-
válasz
gianone #5982 üzenetére
Na akkor az lehet amire gondoltam, hogy nem tudom mit kell nezni. Lehet kiprobalom milyen maskeppen, bar nincs gondom a teloval igy sem.
Ha jol informalodtam, akkor a telefon tulajdonsagainal a build szamot kell nyomkodni hogy elojojjon a fejlesztoi menu es ott lehet atallitani. A telot utana ujra kell inditani? Mar 612 ora uzemidonel vagyok mindenfele gond nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fujifilm X
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest