-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte68
addikt
válasz
AlfaGyuri69 #13439 üzenetére
ha nem raksz bele memória kártyát-annak a helyére-ha olyan a kialakítása-a t-kom függetlennek olyan.
-
Muerte68
addikt
válasz
OldMike #13298 üzenetére
Ilyen nekem is volt a P8-először ment utána a Note4-kábelével ment csak később megint jó volt a sajátja
Nem értetem én sem hálistennek most a P9-nem variál
A P9 lite sem akart menni a sajátjával annak is a samu kábel segített-azóta nem használtam kábeles rákötéssel úgyhogy most nem tudom pont mi a jó neki,de az OTG-tuti kell -
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
Genesistibi #12525 üzenetére
a fejlesztői menüben kell engedélyezni a kapcsolatot-nekem is csinált ilyet először ment utána meg csak átállítás után
-
Muerte68
addikt
válasz
Roland0224 #12471 üzenetére
nem sokat de mivel kommunikálnak biztos van töbletfogyasztás de nem vészes
-
Muerte68
addikt
válasz
eladogeppc #11609 üzenetére
az megvan hogy ez egy telefon és nem fényképezőgép?
A Note4-emnek olyan a képe mint egy olajfestmény ha belenagyítok de attól még jó teló ráadásul 120000ft volt.Van P9-lite is teljesen jó a kamera és gyorsan is indul-van egy p8-is az meg simán veri a Samut
Van A5 2016-is
Nálunk mindenki használja gond nélkül őket.
Nekem van fényképezőgépem azal fényképezek a telóval meg telefonálok -
Muerte68
addikt
válasz
giornalista #9703 üzenetére
otg-kábelt szereti,nekem több telefon is válogatott
-
Muerte68
addikt
T-Kom-nál évente egy ingyenes+ha méret vagy hibás töbször is-nem szokták nézni tényleg hibás -e vagy hogy milyen a teló.
Én egyszer vágattam mert a legközelebbi bolt 50km és csak személyesen lehet de az rögtön kuka is lett+a vágottat már nem cserélik csak 5000ft ért
Rendes volt a csajszi azt mondta nem is hallotta hogy vágva volt
-
-
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9157 üzenetére
Ezt nem tudom-de szerintem ha van rá program nem telefon függő-de lehet tévedek
-
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9155 üzenetére
Hát igen a P9-elég kívánatos
-
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9148 üzenetére
Bocsi igen azt elnéztem -tényleg egyforma-de jobban használja a tesztek alapján.
A Feleségemnek van még semmi gondja nem volt vele szereti-P8l-a kollégámnak volt most cserélte P9l-re azt mondja nagyon megérte a kijelző az ujlenyomat olvasó meg a sok apróság amit beleraktak -
Muerte68
addikt
válasz
Sirandrish #9143 üzenetére
Bőven
Több ram sokkal jobb kijelző a proci is gyorsabb pld
-
-
Muerte68
addikt
válasz
vertebrata #7514 üzenetére
az egészet nem lehet csak egy részét,az újabb droidok nem engedik elvileg a stabilitás miatt
-
Muerte68
addikt
a karpánthoz a B0-hoz lehet valahol külön szíjat kapni??
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5551 üzenetére
A kamera nem az erőssége-de megfelel általános használatra,az Lg elégé rá szokott gyúrni a kameráira,de ennyi pénzért nem rossz
nekem Notes 4-a másik teló hát az se valami meggyőző pedig van köztük árkülömbség(OFF)
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5524 üzenetére
Tudom írtam is
-
Muerte68
addikt
válasz
VOLTCRAFT(1) #5500 üzenetére
Amúgy az almás kivételével gyak mindent "vágottszeműek" csinálnak
Sőt még azt is kis kicsi kínaiak gyártják mint majdnem mindentAmúgy tesztek jöhetnek a stílusodtól függetlenül
-
Muerte68
addikt
válasz
Bandus99 #5495 üzenetére
attól függ mi a fontosabb?Kevesebb pénzért a lite-is stabilan megbízhatóan működik-ha több extra felső kategóriás teló kell és a pénz nem probléma akkor a nagytesó.
Tavaly nem akcióztak nagyon most a 8-as szériát nyomják olcsóbban-az okosóra egy okos karpánt igazából,időt mutat meg ha hívnak+a lépésszámot(de csak ha mozgatod amúgy sötétbe marad)de amúgy megéri nem drága cucc.
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
sharkypeti #4325 üzenetére
Duble Twist player-fele ingyen+pénzért extrák
-
-
Muerte68
addikt
válasz
imperio77 #3368 üzenetére
Csak egy része megy SD-re a fő adatok a telefonra ez androidos találmány azért hogy biztosabban fussanak az alkalmazások,egy részüket át lehet helyezni utólag de teljesen nem-sokszor ezért vannak bajban a kis belső memóriás telók tulajai,mert pld a face csak úgy frissíthető hogy újra tölti az egészet és marha sok hely kell neki
Régebben engedte a droid a memós alkalmazásmentést de most az újjabakban megint korlátozzák
-
Muerte68
addikt
válasz
ANDROID??? #3178 üzenetére
Mi lesz akkor a célzott reklámokkal?
-
Muerte68
addikt
válasz
Wiz Khalifa #3040 üzenetére
a p8-ban biztos komolyabb a kamera de amit mondasz a bemozdulás stabilizálatlan lencséknél mindig meglesz azt meg csak kimondottan kamerára hegyezett mobilba raknak-több lencse stb..A kis szenzor meg hozza a zajt.Ha mobillal fotózol ezzel együtt kell élni.
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
-
Muerte68
addikt
válasz
spider80 #2880 üzenetére
ez a honor8-párja de értelemszerűen a honor a butított verzió a huawei nem csinál magának házon belul konkurenciát.Valószínűleg jobb az S6-nem egy kategória inkább a P9-el kellene hasonlítani-viszont a honor7 még egy szériával régebbi és gyengébb is mint a P9 lite úgyhogy ez sem mérvadó
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest