- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
-
ORCA58
addikt
válasz
SzaboZE #4477 üzenetére
Forgathatod akár hogyan, mindig megfordítja a bal és jobb hang csatornát. Nem hiszem el, hogy a Huawei úgy adja ki a telefont, hogy soha senki nem néz vissza egy vele készült videót. Ha igen egy ember van már akit ki kell rúgatni!.
Azért érdekelne, hogy másnál jó-e, de látom inkább meg sem nézitek, mert amiről nem tud az ember az nincs is?stanley00
Az optimalizálás mellőzése menüben is be vannak jelölve? -
petya220
senior tag
válasz
SzaboZE #3638 üzenetére
Tudom milyen a gorilla. :c
csak eddig abban a hitben voltam, hogy a p9 lite az gorillásAmúúgy, csak nekem szórakozik az ujjlenyomat olvasó?
Néha megy,néha nem... Néha normálisan érzékeli az ujjamat, néha pedig nem... Most nekem van rossz ujjlenyomatom, vagy maga a készülékkel van baj? -
sepyi
aktív tag
válasz
SzaboZE #2776 üzenetére
Rossz helyre címezted. Én nem panaszkodtam a telefora. Azt mondtam h. autópályán tűző napsütésben melegedett. Ez tény. Simán túlélte. Mi az h. nem erre való? Hol van az leírva a használati utasítáyban, h meleg időben nem lehet csak fél órát használni a gps-t. Jah! Azért arra a készülékre kíváncsi lennék amelyik 50 fokos környezeti hőmérsékleten hideg marad. A waytek x820 navigációm nem tud ilyet,pedig céleszköz.
-
ORCA58
addikt
válasz
SzaboZE #2776 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz. Ami funkciót bele tesznek annak illik is működni, hosszú távon is. Az a lényeg. hogy ne kelljen 5-6 kütyüt cipelni, hanem egy elvégezze az összes feladatot. Ami nem bírja, az nem jó. Ha úgy tervezték, hogy tudják, nem bírja, akkor attól a gyártótól nem szabad semmit venni, mert becsapja a vásárlóit.
A G6-osnak soha sem jelentett gondot, hogy órákon át ment a navi és közben zenét szolgáltatott.B********
Nekem nem lötyög. Éppen ellenkezőleg. Félve dugom rá, mert nehezen kap bele a közepe, és igen csak erősen meg kell nyomni, hogy belecsusszanjon.ANDROID???
Gyakran látom én is. A legnagyobb szolgáltató, ebben is ki tud tűnni a többi közül. Egyébként egyszer egy akcióról csúsztam le hasonló miatt. Habár az még a régi, de ugyan ilyen rossz rendszerrel volt. Az ügyintézők előtt viszont le a kalappal, mert ezt telefonon másnap jeleztem, és ott helyben rögzítette nekem a kedvezményes rendelést, és meg is kaptam azon az áron a kiszemelt eszközt.nickedez89
Úgy érzem ez a kamera dolog már túl van lihegve. Nekem például megfelel. Tény, hogy nincs 4160 X 3120 -as 2-3 méteres monitorom, így kénytelen vagyok csak Full HD-ban nézni max 40"-on, vagy esetleg egy papírképen, ami szintén elég kicsi.
Persze ezzel nem azt mondom, hogy nincs jobb, de a Sz@...-tól szerintem messze van. -
törölt tag
válasz
SzaboZE #2245 üzenetére
Bubus -sal beszéltünk róla korábban, de ezidáig nem vezetett eredményre. Rejtett funkcióként van benne.
Azt tudom, hogy az OIS -t nem írtad, csak közben felmerült az is egy másik készülék kapcsán (OTG, giro mellett). Azért írtam oda, hogy "másik hozzászólás miatt írtam".
-
OldMike
őstag
válasz
SzaboZE #1657 üzenetére
Köszi, én általában megírom az e-mailt, és csatolom hozzá a képeket. Ki fogom próbálni ezt a megoldást is. Egy kérdés ehhez: ha több képet akarok küldeni, akkor mi a menet?
Porterocka
Telefonon nem szoktam a képeket szerkeszteni, mert áttöltöm a számítógépre (jellemzően fényképezőgéppel fotózok, a telefon a kiegészítés, amikor nincs kéznél a gép). Ettől függetlenül valószínűleg megnézem a Snapseedet is.
-
-
balazska92
senior tag
válasz
SzaboZE #1212 üzenetére
Semmilyen appot nem szedtem le, a pokemon go illetve az instagram a két első app amit leszedtem. A gyáriakat is amit csak lehet törlök folyamatosan, semmi fölösleges dolgot nem szeretek a telón. Viszont a gps így elég tré... Meg a pokemon go is, hogy a kamera ar-t nem tudja hasznalni, vagy alapbol nincs is benne, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest