- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Jarod1 #12895 üzenetére
Próbáld ki a Glance Plus alkalmazást. Igaz nincs folyamatosan a képernyőn,de csak a kezedet kell elhúznod az érzékelő felett és már ott is van. Ha pedig zárt tokban tartod és kiveszed a tokból elő is jön egyből. Ugyanez van flip toknál is. Több telefonomon is használtam már és mindegyiken tökéletesen működik.A fogyasztása pedig minimális.
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Elég vad csengőhangot raktam fel magamnak nemrég. Ami jó ha meló közben a zsebemben szólal meg. Viszont otthon majdnem leugrottam a székről mikor megszólalt
Be lehet állítani valahogy azt hogy emelkedő hangerővel szólaljon meg? Én nem találok semmit erre a beállításoknál. Esetleg valamilyen alkalmazást kell felrakni? Ha igen ,mit javasoltok?
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Lehet hogy az orrom előtt van a megoldás csak nem találom,vagy csak hülye vagyok. Egyszerűen nem találok megoldást arra a gondomra hogy a gyári telepített naptárbó hogy tudnák kitörölni elmúlt eseményeket. Csak úgy sikerült hogy felraktam a google naptárt és azon keresztül töröltem. De mivel nem akarok két naptárt a telefonon érdekelne hogy van e valami megoldás? Mondjuk és inkább a gyárit törölném,de azt nem lehet.
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogyan tudom kiiktatni a képernyő zárat? Hiba van a feloldási módhoz beállítva a "nincs" mégis van képernyő zár. Igaz hogy csak húzni kell és felold,de nekem ez sem kellene.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
DjShockh89 #7438 üzenetére
Hoppá! Fel tudtam rakni Köszi!
Most már csak valahogy a méretén kellene állítanom. Úgy rémlik hogy nagyobb volt a másik telefonon. Vagy csak a szemem lett rosszabb
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Van valami megoldás hogy a Sony Xperia Keyboard-ot felrakjam erre a telefonra? Sokáig használtam és szerintem az egyik legjobb billentyűzet. De sajna eddig nem tudtam rájönni hogyan tudnám feltelepíteni a Huaweire
-
Tökimanó
senior tag
válasz
bubus66 #6772 üzenetére
Akkor lehet másképp hívják nem felébresztésnek. Mindenesetre flip tokot használok és ha kinyitom a tokot ez a kép jön elő amit felraktam. A régi telefonomnál is ezt az appot használtam és ha erre kétszer koppintottam akkor az indítóoldal jött be. Ezen a telefonon viszont a képernyő zár. Ezért kérdem hogy van e mód arra hogy semmilyen zár ne legyen. Ki lehet iktatni valahogy? Lehet kicsit hülyén magyarázom el mit szeretnék,de talán a lényeget ki lehet venni belőle.Bocsi !
-
Tökimanó
senior tag
Újabb kérdésem lenne. (Keresőben semmit nem találok erről) A képen látható Glance plust használom amivel két koppintással fel tudom ébreszteni a telefont. Ez nekem tökéletesen megfelel. Éppen ezért nincs szükségem se ujjlenyomatra se képernyőzárra. De sajna mindíg a képernyőzár jön be ébresztés után. Az ujjlenyomatot ki tudtam venni de a képernyőzárat nem. Van rá valami megoldás hogy egyből a főképernyő ( indító oldal) jöjjön be?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged