Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökimanó
senior tag
válasz
Jarod1
üzenetére
Próbáld ki a Glance Plus alkalmazást. Igaz nincs folyamatosan a képernyőn,de csak a kezedet kell elhúznod az érzékelő felett és már ott is van. Ha pedig zárt tokban tartod és kiveszed a tokból elő is jön egyből. Ugyanez van flip toknál is. Több telefonomon is használtam már és mindegyiken tökéletesen működik.A fogyasztása pedig minimális.
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Elég vad csengőhangot raktam fel magamnak nemrég. Ami jó ha meló közben a zsebemben szólal meg. Viszont otthon majdnem leugrottam a székről mikor megszólalt
Be lehet állítani valahogy azt hogy emelkedő hangerővel szólaljon meg? Én nem találok semmit erre a beállításoknál. Esetleg valamilyen alkalmazást kell felrakni? Ha igen ,mit javasoltok? -
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Lehet hogy az orrom előtt van a megoldás csak nem találom,vagy csak hülye vagyok. Egyszerűen nem találok megoldást arra a gondomra hogy a gyári telepített naptárbó hogy tudnák kitörölni elmúlt eseményeket. Csak úgy sikerült hogy felraktam a google naptárt és azon keresztül töröltem. De mivel nem akarok két naptárt a telefonon érdekelne hogy van e valami megoldás? Mondjuk és inkább a gyárit törölném,de azt nem lehet.
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani hogyan tudom kiiktatni a képernyő zárat? Hiba van a feloldási módhoz beállítva a "nincs" mégis van képernyő zár. Igaz hogy csak húzni kell és felold,de nekem ez sem kellene.
-
Tökimanó
senior tag
válasz
DjShockh89
üzenetére
Hoppá! Fel tudtam rakni Köszi!
Most már csak valahogy a méretén kellene állítanom. Úgy rémlik hogy nagyobb volt a másik telefonon. Vagy csak a szemem lett rosszabb 
-
Tökimanó
senior tag
Sziasztok! Van valami megoldás hogy a Sony Xperia Keyboard-ot felrakjam erre a telefonra? Sokáig használtam és szerintem az egyik legjobb billentyűzet. De sajna eddig nem tudtam rájönni hogyan tudnám feltelepíteni a Huaweire

-
Tökimanó
senior tag
válasz
bubus66
üzenetére
Akkor lehet másképp hívják nem felébresztésnek. Mindenesetre flip tokot használok és ha kinyitom a tokot ez a kép jön elő amit felraktam. A régi telefonomnál is ezt az appot használtam és ha erre kétszer koppintottam akkor az indítóoldal jött be. Ezen a telefonon viszont a képernyő zár. Ezért kérdem hogy van e mód arra hogy semmilyen zár ne legyen. Ki lehet iktatni valahogy? Lehet kicsit hülyén magyarázom el mit szeretnék,de talán a lényeget ki lehet venni belőle.Bocsi !
-
Tökimanó
senior tag
Újabb kérdésem lenne. (Keresőben semmit nem találok erről) A képen látható Glance plust használom amivel két koppintással fel tudom ébreszteni a telefont. Ez nekem tökéletesen megfelel. Éppen ezért nincs szükségem se ujjlenyomatra se képernyőzárra. De sajna mindíg a képernyőzár jön be ébresztés után. Az ujjlenyomatot ki tudtam venni de a képernyőzárat nem. Van rá valami megoldás hogy egyből a főképernyő ( indító oldal) jöjjön be? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Be lehet állítani valahogy azt hogy emelkedő hangerővel szólaljon meg? Én nem találok semmit erre a beállításoknál. Esetleg valamilyen alkalmazást kell felrakni? Ha igen ,mit javasoltok?
Eszembe nem jutott volna ott keresni. Köszönöm!
A zár marad ,csak nem kér semmit hanem megint húzással nyitható. Azért köszi!

Most már csak valahogy a méretén kellene állítanom. Úgy rémlik hogy nagyobb volt a másik telefonon. Vagy csak a szemem lett rosszabb