- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobby G.
senior tag
válasz
#86973952 #14662 üzenetére
Jó képek ezek! Az enyémek nem állnak meg alvás közben sem...
Az a baj, hogy nem 20-ért árulják, hanem 33-ért, igaz frissen cserélt akksival-kamerával. Amúgy ugyanennyiért tudnék még garis P10 lite verziót is venni, az azért csak frissebb verzió. Ja, és, hogy bonyolítsam a helyzetet lenne Xiaomi Redmi note 4x 25-ért, szintén garisan, bár nekem nem tűnik annyira minőséginek, mint a Huawei termékek. Lehet inkább egy újabb verzióba kellene beruházni és néhány évig ismét nyugton lennék.
-
Bobby G.
senior tag
válasz
#86973952 #14659 üzenetére
A kamera az sarkalatos pont.
Amúgy magán és céges facebook, insta, levelezés, kevés böngészés, ads, analytics, néha viber. Nem nyomkodom sokat, de a jó kamera az kellene, ha céges insta posztot készítek, vagy a kutyáimat fotózom-videózom. Tudom, hogy ehhez külön gép kellene, de sajnos az nem mindig kivitelezhető.
-
armand254
csendes tag
válasz
#86973952 #4955 üzenetére
(#4955) ρσгτσ
(#4957) ANDROID???Rendben köszönöm a válaszokat, akkor megfontolom.
Esetleg szerintetek lehet próbálkozni a wowfixit-el? Tudom drágább, csak érdekelne hogy vannak-e tapasztalatok, illetve ugye hogy átverés-e az egész vagy nem. 1évre 7500-at elviselek, ha olyan mint amilyennek mondják -
dualcore
őstag
válasz
#86973952 #4758 üzenetére
Nem tudom mi okozza, talán a 2 sim miatt is esetleg lehet némi többlet. Nemsokára úgyis dobom az egyik kártyát és les egy teljes reset, majd akkor is megsasolom.
(#4760) sniper112
Azt én nem tudom hány bites rendszer, Windows-ban otthon vagyok valamennyire, de a droidot nem vágom.
-
válasz
#86973952 #4758 üzenetére
Te is hasznalsz ilyen telot? Szerinted a honor 8/p9-hez kepest milyen a rendszer sebessege, mukodese?
Attól függ hol veszed, mert van ahol az ellenőrzés miatt bontanak. Sok cég meg helyszíni megtekintéskor bont használat nélkül. Aztán ha mégsem kell kipostázzak másnak.
Koszonom! Ezt en meg is ertem, csak en nem szeretem ha mar ki van bontva, mert ugye onnantol fogva nem tudhatjuk mi tortent azzal a telefonnal. Le vannak ezek is ragasztva amugy? Lattad hogy jartam a honorral.
-
dualcore
őstag
válasz
#86973952 #4738 üzenetére
Értem én a lényegét, de a P8 Lite is droidos szintén 6-os verzió, és ua. böngészőt használja ő is, ráadásul csomó női cucc fut neki a háttérben, mégis gyorsabb érezhetően a 8 Lite. Amelett a szabad ram mindíg 1 Gb felett van neki, ha mindent bezárogattam, akkor volt hogy beszaladt az 1.8 GB szabad ramba is. Én ezen csodálkozom.
De mindent egybevéve nincs gondom vele.(#4740) OldMike.
Már megkaptad előttem a választ, de igen Medal téma, saját ikonjaival.
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
válasz
#86973952 #4609 üzenetére
Bubus megcsinálta a leírást a fastboot -os ROM telepítéshez.
A lényeg az, hogy ki kell bontani az app fájlt, aztán a különböző blokkokat egyenként kell flash -elni parancssorból. Természetesen a fastboot -hoz BL -t kell nyitni.
Peat76:
Nem kötelező, de hasznos. Nem feltétlen okoz problémát, ha nem tiszta telepítést csinálsz. -
Fall-N
veterán
válasz
#86973952 #4433 üzenetére
Ez Play Service hiba, a legfrissebb jó.
Én csütörtökön vettem egy Honor 7 liteot és másnap nem működött a Play Store frissítés/telepítés. Állandóan 941-es hibakódott dobott.
Letöltöttem a legfrissebb Play áruházat meg szolgáltatásokat az apkmirror.com -ról, azóta jó. A cache, data törlés nem ért semmit se, ezért biztos, hogy rossz volt valamelyik Play Service verzió (azt hiszem 9.x volt, a legfrissebb 10.x).Euronicsban vettem én is a Honort 65k Ft-ért akcióban. Normál ára 72990 Ft lett volna.
P9 lite-ot is néztem, ugyanaz mint a Honort 7 lite ugyebár, csak nekem jobban bejött a fém hátlap ezért az utóbbit vettem.
-
gianone
őstag
válasz
#86973952 #4345 üzenetére
Annyira nem valós veszély. Tesla 8 év és korlátlan km garit ad akksira. Amúgy egy taxi két év alatt beletolt, ha jól emlékszem 100000 km-t egy Teslába, és nem emlékszem pontosan, így nem mondok számot, rá lehet guglizni, de alig vesztett valamit. És ez egy korai modell. Nyilván marketing is, de gari miatt igazából tök mindegy.
-
ORCA58
addikt
válasz
#86973952 #4340 üzenetére
A többszörös rátöltés a Nikkel Kadmium és a Nikkel Metal-hidrid akkunak árt, gyakorlatilag hamar kinyírja.
A Li-ion és Li-polimer aksiknak nem árt, ha többször kis időre rádugjuk a töltőre! Az 500 töltési ciklus akár 3000 kis töltésből is összejöhet.
Egy példa más világból. Az elektromos autók aksija menet közben, főleg városi forgalomban milliószor kap kisebb ideig visszatöltést. A motorfék üzem visszatölt, éppen ezzel lehet az eddig feleslegesen elveszett energiát visszanyerni. -
gianone
őstag
válasz
#86973952 #4338 üzenetére
Én nem fórumon olvastam, hanem Huawei teló szervizmenüjében, igaz nem pont ezében, de gondolom, ebben is benne van hasonló. Egyébként 55-75-öt ír. Nyilván betarthatatlan, és a gyakorlati jelentősége is kicsi. Viszont ez nem kitalálás, legalábbis nem a userek részéről, max. a gyártóéról, tehát ez az elvi ajánlás.
-
obalazs83
csendes újonc
válasz
#86973952 #4261 üzenetére
Nem mértem egzaktul a merülés mértékét, de 2-3 perc kameraidő után már kb -2%.
Még az volna a kérdésem, hogy van-e olyan topic, ahol kifejezetten a p9lite fényképezési "trükköket",módszereket tárgyalnak? Mostanában eléggé rákaptam a kattintgatásra, szeretném kihozni a cuccból a maximumot... -
nagypasztor
tag
válasz
#86973952 #4040 üzenetére
Köszi! Akkor lehet, hogy a SIM lesz a gond, mert a régit vágatta le öcsém, de akkor a telekom biztos cseréli, ha beviszi. Nem biztos, hogy célszerű rögtön visszadobni a telefont, mert amúgy meg nagyon szereti.
(#4039) ANDROID??? Próbálkoztunk játszani a különböző sávszéllel. Alapvetően 4G-t használt, de mikor elkezdett vacakolni a vonal, akkor tanácsoltam neki, hogy próbálja ki a másik kettőt is, viszont tapasztalata szerint ott is gond volt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3888 üzenetére
De ha kompletten le menti a Telenorost, (mint ahogy a Milestone2 tenne nekem anno B131-el amit nagyon köszönök neki
) és úgy vissza teszi a TWRP-vel a lementett ROM-ot és úgy a Stock recoveryt akkor az jó lesz, ezt teszteltem és egy fórum társ is tesztelte.
Én egy Vodásnak adtam oda a TWRP- 131 feltette, majd vissza ment a stock recovery, és megkapta a frissítést is az gond nélkül fel is ment neki.
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3885 üzenetére
Így van lelehetne, (hiszen én is milyen nehezen szereztem meg a függetlenhez valót) menteni egy TWRP-s komplett Telenoros ROM-ot de ha valami balul sül el akkor vége.. Hát az elég nehéz lesz szerezni, max, ha vállalkozó kedvű az user és meg meri csinálni a dualsítás, és előtte a komplett ROM lementését..
-
readonly
csendes tag
válasz
#86973952 #3880 üzenetére
Csodás, akkor ha mindent jól értek kinéz nekem kb egy délelőttös bohóckodás és a készülék újra belakása... Az még mindig nem tiszta,ha le is butítja a szolgáltató akkor legalább a frissítéseket miért nem tolja rá? Gondolom nincs keret a supportra ilyen alacsony tarifák mellett...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- EA Sports WRC '23
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged