- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Peterking #11720 üzenetére
Cunaja ROM-jánál elegendő volt a supersu eltávolítása!
A rendszer rootolt maradt, de az OTP Smartbank elindult, használható lett.
Volt egy leírás a Smartbanknál, hogy javították a gyárilag rootolt telefonok miatt. Nem értek hozzá, így csak tippelem, hogy a gyárilag rootolt készülékek (pl.: Xiaomi) esetében nincs SuperSu alkalmazás a telefonon, vagy esetleg rejtik a rendszerben.
Nem 100%-ra mondom, hogy tökéletes megoldás, dí egy próbát megérhet.
Azt nem tudom megoldható-e úgy is, hogy csak fagyasztva van a Supersu, vagy a program megléte az ami lázadásra készteti az OTP Smartbankot. -
ANDROID???
addikt
-
eladogeppc
veterán
válasz
Peterking #11632 üzenetére
Mi a helyes válasz ? Mellőzd kérlek a becsület sértő mondataidat.
Hozzá teszem, hogy a kamera akadás, ha a telefon deepsleepből jön vissza hosszú pihi után, akkor rosszabb, illetve több applikáció nyitott állapota esetén is bosszantó.
Tegnap fotózni akartam Auchanban valamit, és nem 1,5-2mp telt el. Tudom be kell mindent csukni.
Megjegyzem, 6.0 alatt ilyenre nem emlékszem hogy lett volna. Egyébként ezeket leszámítva gyors és jó telefon.
-
eladogeppc
veterán
válasz
Peterking #11629 üzenetére
Jó lenne tisztában lenni a szavakkal, és azok súlyával.
Én nem becsméreltem senki munkáját, de az már megint röhej, hogy nem tudtok olvasni. Súlyos vádak ezek.
Az, hogy véleményem szerint valami nincs jól megfogalmazva, vagy nem helyes, az magánvélemény.Annyit kértem az oeminfo részhez, hogy a cikk írója legyen kedves megírni 2 dolgot.
1., Melyik verzióról indul a csere, tehát 6.0 vagy 7.0 ?? Nincs ott. Van aki 7.0 alatt kezdi el.
2., Az utolsó mozzanatnál az FR után a B130 újraindulás után, vagy kikapcsolás és egyből B130 kell.Baromi nagy kérés, már látom.
Sok leírást készítek a cégnél ahol dolgozom, és ilyenekre is oda kell figyelnem.
-
-
Diabo6
senior tag
válasz
Peterking #7589 üzenetére
Idióta f.szfejek ezek mind. Kezdenek egyre jobban felidegesíteni. Szívességből jelentkezünk, hogy segítsük a fejlesztést, ezek meg sz.rnak a fejünkre. Lassan eljutok oda, hogy teszek a béta tesztre, teszek a 7es androidra, elkezdem mókolni a telót és inkább bízok a főzött romokban, mint ezekben a fos hivatalos sz.rokban. mindezt ezért a teljesen komolytalan szervezésért, amit leműveltek.
-
ORCA58
addikt
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Peterking #7318 üzenetére
Végülis használható a rendszer, érdemes próbát tenni ha nincs kritikus alkalmazásod, aminek mindenképpen működnie kell.
Csináltam egy 2:30 perces videót a RAM kezelésről. 0:30-nál kezdődik a buli - elszórakoztatja magát a rendszer...
[link]Azt hiszem csatolom majd a hibajelentő e-mail mellé...
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Peterking #7307 üzenetére
A RAM kezelés egyelőre ratyi. Korábban nyígtam, hogy jelenleg a kivételként jelzett alkalmazásokat is újraindítja, ha éppen úgy gondolja - 3-5 percenként. Pucolás után eddig a legnagyobb free eredmény valahol 1,2GB körül volt újraindítás után. Általában 800MB-1GB szabad nálam a kukázás után.
Chrome-ot letesztelem, de nem jellemző, hogy böngészésre használnám a készüléket. Reggel lefagyasztotta az egész telefont egy feedly-ből indított Chrome-ban futtatott videó, de nem sikerült reprodukálnom a hibát.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Peterking #7244 üzenetére
(#7244) Peterking
Pedig én is kiléptem, mert nem sok értelmét látom.. Kezdődik úgy mint anno a P8 litenél.. Pedig tegnap el fogadták a singlemet is de ma reggel elálltam a tesztől
(#7242) Diabo6
Pedig úgy volt, hogy a Single nem kapja meg írogattam nekik mikor nálatok betellett a jelentkezés a legutolsó levelembe megfenyegettem őket FV-vel és lás csodát a Single elindult..
A Frissítés a Beállítások/Frissítés menü alatt kell megnézni mert nem jelez semmi pedig azt mondták. (ez se jött össze)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged