Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
jegenye77 #2748 üzenetére
Basszus én is erősen gondolkozok egy P9-en, de nem tudom ér e annyit amennyivel többe kerül...
Hál isten még a tartom magam...A kamerát nem használom napszerűen, egyedül a multitask az ami jó lenne ha kicsit normálisabban működne. De ez nem ér +60-70k-t nekem úgy érzem.
Ettől függetlenül használ egészséggel, remek készülék.
Viszont arra készülj hogy az is egy örökkévalóság míg feltöltődik
kattEnnyit jelen esetben a 2A-s töltőkről egyébként
[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
válasz
jegenye77 #2487 üzenetére
elképzelhető hogy sikerült kifognom egy gyengébb darabot, mert csináltam egy összehasonlítást a GPS Test-tel (wifi nélkül szabadban)
P9Lite
i4S
Meizu
Lenovo Adam tab.
samsung Note Pro tab.
és azt vettem észre, hogy általában olyan 2-5 méter átmérőjű körbe pozicionálnak addig ez a telo 12-16 méteresbe -
törölt tag
válasz
jegenye77 #2059 üzenetére
Ez energiatakarékosabb és alacsonyabb a hőtermelés. Plusz 3000 -es akksit kapott a 2680 ellenében. HA nálad nincs jelentősége a GPU -nak, akkor én nem sok értelmét látom a cserének. Főleg, hogy Neked 3 gigás verzió van. Nekem ez a véleményem.
Szerk.:
P7 -tel nagyon jó fotókat lehet készíteni. HA kész lesz rá a manual mód, akkor P9 -ig bőven ver mindent házon belül.[ Szerkesztve ]
-
-
Hubzsi
tag
válasz
jegenye77 #741 üzenetére
[link]
Igazából én nem szeretek kamerával kapcsolatban vitatkozni, mert továbbra is az a véleményem hogy túl magas az elvárás ezekkel az apró szenzorokkal kapcsolatban, az utóbbi években használt telefonjaim kamera szempontból nekem megfelelőek voltak (xperia p, lumia 640ds) egy lenovo s660 volt ami tényleg elég gatya volt ilyen szempontból.De persze kinek mi az elvárás az egyedi dolog
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával