-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PACSA75
őstag
Furcsa ez a prohardver, itt ha valaki elmondja a gondjait lehordjátok. Lassan úgy érzem ez egy komcsi reklám felület, ahol csak a jót lehet leírni
. Nem jó ez így srácok. Szerintem egy fórum éppen ezt a célt kellene szolgálja, mondjuk el hogy mi bánt, ha van megoldás, segítsünk, ha nincs akkor mondjuk azt hogy ez a készülék ennyit tud, akinek megfelel jó, akinek nem, lépjen tovább.
-
PACSA75
őstag
válasz
ANDROID??? #11506 üzenetére
Így van, a telefonos vr csak egy kóstoló a valódi vr érzésbe. Nekem is volt már kellemetlen élményem Alcatel telóval, ez a mostani, egy át hídaló megoldásnak indult, míg eladom a Huaweit és találok mást, de egyelőre szerelem lett. Viszont én elég gyakran váltom a telókat (hogy ne bukjak sokat), hamar fellángolok, és ugyanúgy ki is ábrándulok
.
-
PACSA75
őstag
válasz
petya220 #11493 üzenetére
Nem akarom rommá dicsérni ezt a telót sem, hiszen még csak pár hete nyúzom, egyelőre meglepően jó főleg az árához képest (bár ennyiért vettem a Huaweit is - és sikerült drágábban eladni). Remélem hw gond nem lesz. Valószínűleg nem véletlenül ritka ez a model
, egyelőre best buy, de ha bukta lesz (mert ezzel mindig számolok) legalább nem sok pénzt szórtam el rá. A csere fő oka végül is a vr volt, azaz a gyro szenzor (hiánya a Huawei ben), mert próbálkozom a pc + android + vr comboval.
-
PACSA75
őstag
Alcatel idol 4 (35 ropiért) vr szemüveggel, 2 hónaposan (számla + gari), mint az új. Hihetetlen a különbség, a 3 ik gb ram nagyon is érződik, de lehet elég egy jobb sw, a ram kezelés isteni. Ha egy fél óra múlva vissza térek egy apk ba, még mindig oda jutok ahonnan ki léptem. Ilyet sajnos a kis Huawei nél soha nem tapasztaltam.
-
PACSA75
őstag
Én szóltam srácok hogy ne várjátok olyan hisztérikusan a frissítést, mert nem jó. Ahogy fentebb írta egy kolléga, nekem is eldobálta az okos órát, kamera app katasztrofálisan lassan - akadva nyilik, és a ram kezelés 1 fillért sem ér. Meg is váltam ezek miatt a telefontól. Szép teló, jó hw, szar sw. Kár érte. További sok sikert srácok.
-
PACSA75
őstag
válasz
bubus66 #10751 üzenetére
Igen, ez így helyes, azaz nem 100%. A béna az szerintem is túlzás. Sajnos vannak benne hibák, de ettől függetlenül ez egy nagyon jó kis teló. Igaz én használtan vettem féláron egy új készülékhez képest, nekem ennyit megért. Az én lányomnak is P8 Lite ja volt, sajnos annak is software es problémája volt, a mikrofon tompán szorta a hangot, alig értettem mit beszél ezért lecseréltem Honor 7 Lite ra, ami tulajdonképpen ugyanez a készülék
. Imádja.
Gratulálok az leendő új telefonodhoz (P10), én ennyi pénzt nem szorok ki telefonokra, általában használtakat veszek occón, én a P9 et néztem ki magamnak, de még várok míg lejebb megy az ára.
-
PACSA75
őstag
válasz
Wallenberg #10735 üzenetére
Üldözési mániátok van. Tuti megkapjátok ti is. Inkább azért háborogjatok, hogy nem lett jobb mint volt
. Össze vissza jönnek a frissítések, pl Honor 7 Lite nálatok jelent meg előbb és csak később Romániában. A feleségem Honor 6x re még most sincs frissítés itt sem, pedig más (jobb) kategória.
-
PACSA75
őstag
válasz
leviske #10724 üzenetére
Nincs 1gb szabad memória, nekem jelen pillanatban 489mb szabad. A kamera sajnos tényleg lassan (lassabban) tölt be nougat alatt. Már írtam fennebb is, sajnos nem jobb a frissítéssel, csak szebb, de ennyi.
Nagyon szeretem ezt a telót, de sajnos sehogy sem sikerül egy jól optimalizált romot csinálni rá. Ennél frissebb pedig már aligha hinném hogy lesz rá. -
PACSA75
őstag
Mivel nekem OTA s friss Nougat om van, kötelességemnek érzem megemlíteni, hogy kb 1 hét használat után a következőket tapasztaltam: a telefon semmivel sem gyorsabb mint a 6 ossal, az akku idő sem változott, kb ugyanannyit bírja, tehát néhány optikai változás kivételével nem lett jobb a telefon. Ezt inkább azért osztom meg veletek, hogy ne sóvárogjatok a frissítés után. Nem ugrott kategóriát tőle a telefon. Vannak szép és kellemes változtatások, de ennyi
.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy ugyanolyan szar mint volt, hanem ugyanolyan középkategóriás telefon mint volt, továbbra is szeretem, de továbbra is hiányzik a 3 ik gb ram belőle. Eddig én is haragudtam ha valaki több ramot emlegetett, de most vettem a feleségemnek egy Honor 6x et, és sajnos érződik a különbség.
-
PACSA75
őstag
Ez egyszerű pszichológia. Ha rá kerül a legfrissebb android, néhányan úgy érezzük hogy egyelőre egy "nem" elavult telefonnal rendelkezünk, és érdemes tovább használni. Ha pedig megszűnik a software s támogatás, késztetést érzünk a váltásra. Sajnos nagyon sokszor a gyártók ezt használják ki, és szándékosan megvonják a támogatást néhány hosszabb ideig használható (véletlenül túl jól sikerült) modelltől, mi ezzel tisztában vagyunk, de attól még bedőlünk ennek a trükknek, pedig az aktuális telefon simán használható lenne a régi kis droiddal is.
-
PACSA75
őstag
Sajnos már találtam pici negatívumot a frissítésben, a ram kezelés rosszabb, ami nálam egyelőre abban nyilvanul meg, hogy állandóan leválasztja az okos órámat ha belépek egy alkalmazásba. Ha kilépek újra csatlakozik, de ez nem normális, a 6 al nem így működött, stabil volt a kapcsolat. Esetleg ha van megoldás, szívesen kipróbálom.
-
PACSA75
őstag
válasz
bubus66 #10518 üzenetére
Azért úgy is próbáltad ahogy normálisan OTA n keresztül nekem történt? Azaz belső tárolón HwOUC mappában egy másik mappa, ennek a neve egy számsor volt (pl 823576 - sajnos ez már nem létezik, ezért nem tudom a pontos nevét) és abban a 2 zip fájl amit küldtem? Semmi 3 gombos, csak sima restart.
-
PACSA75
őstag
Azt azért megemlíteném hogy egyelőre nagyon meg vagyok elégedve vele, talán jobban mozog mint a 6 os droiddal, nem is merül gyorsabban (kb ugyanúgy) de egy nap után nem akarom agyon dicsérni (valószínűleg jobb lesz az akku idő, hiszen kell pár nap míg beáll rom csere után) . Majd 1 hét után többet tudok mondani. Azt viszont megjegyezném, hogy a f.r. re szükség van, előtte kaksin ment, de most hasít.
-
PACSA75
őstag
Végre Romániában is megérkezett a hivatalos N, most töltöm lalalala.
-
PACSA75
őstag
-
PACSA75
őstag
A lányom Honor 7 Lite jára már tegnap megjött a frissítés. Pedig azt hittem a Huawei re fog előbb megérkezni
.
-
PACSA75
őstag
-
-
PACSA75
őstag
válasz
okoska74 #9966 üzenetére
Egy másik telóról volt szó, amit váltott a p9 lite. Lecseréltem rajta a gyári galéria + kamera apk t, ezeket töröltem, különben nem engedte telepíteni a másikat. Viszont a gyári beállítás nem hozta vissza őket (előkészítése eladásra), sőtt billentyűzetet sem adott. Ezért volt az egész herce hurca, de már megoldva.
-
PACSA75
őstag
Amúgy ha csinálok egy gyári beállítást nem kellene ezek appok vissza kerüljenek? Mert sajnos nem térnek vissza. Nagy nehezen megtaláltam a másik telón az apk t, de nem engedi feltelepiteni. Elindul a telepítés, de a végén azt írja hogy nincs telepítve. Mi a fenét csináljak vele. Mielőtt eladom, mindenképpen rendbe akarom tenni (nem a p9 lite ról van szó
.
-
PACSA75
őstag
Igen eddig világos, csak léci picit bővebben: (igen, természetesen rootolva van) milyen apk t használjak az átmásolásra, és mi a system fájl neve, azaz honnan kell kimásoljam? Nem vagyok teljesen kezdő, de régen mókoltam már, és általában vissza még nem kellett tegyek semmit. Kösz.
-
PACSA75
őstag
Bocs az off ért. A telót amit leváltott a P9 Lite, szeretném eladni, viszont töröltem néhány gyári apk t róla. Van a családban másik ugyanilyen készülék, léci segítsen valaki hogyan tudom visszavarázsolni rá (kamera, galéria, billentyűzet). Nagyon szépen köszönöm előre is.
UI: azért itt kérem a segítséget, mert a saját topikja nagyon kihalt.
-
PACSA75
őstag
-
PACSA75
őstag
Sziasztok. Én is boldog P9 Lite tulajdonos lettem. Szeretném egy frissítéssel kezdeni. Ha jól értelmeztem, mivel az enyém dualos, páros szám kell a vége legyen, azaz az én VNS-L21C432B160 as romora, a VNS-L21C432B380 as rom passzol. Léci erősítse ezt meg valaki, mielőtt neki állok. Előre is köszi.
Mind a 3 fajlt le kell tölteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest