- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
klrt
tag
Üdv!
Lejárt a hűségidőm a telenornál (p9 lite). Kértem a feloldó kódot, hogy más szolgáltató kártyáját is tudjam használni.
Tudok majd független romot használni a feloldás után vagy az marad a telenoros? -
klrt
tag
Üdv!
FF-el szeretném frissíteni a telefonom, most ez a telenoros rendszer van rajta: WNS-L21C128B141
Megmondanátok pontosan mire kell innen frissítenem, hogy frissüljön majd OTA-n?
Bocsi, ha volt már ez a kérdés, kérés! Nem szeretném elrontani a telefont!Köszönöm!
-
klrt
tag
válasz
Piedon #10779 üzenetére
Szia!
Tegnap délelőtt néztem rá a frissítésekre és nekem jelezte, hogy elérhető a b140. Délután volt időm foglalkozni vele, akkor raktam fel. Amire és ahogy én használom változást nem vettem észre. Eddig rendesen működik minden.
kcsa a #10768 hozzászólásába említi a frissítés tartalmát. -
klrt
tag
Üdv!
Nekem most jelezte a telefonom (vns-l 21c128b131), hogy van egy 312MB-os frissítés vns-l 21c128b140
Ez már a 7 android lehet? Nincs annyi mobilnetem, hogy most letöltsem, majd csak délután leszek otthon . -
klrt
tag
Üdv!
Segítsetek!
Ujjlenyomat olvasóval használtam a teló feloldását. Tegnap este fél 9 körül beszéltem vele utoljára, reggel a bekapcsoló gombbal ránéztem, hogy mennyi az idő. Most itt a melóhelyen akarok telefonálni erre kéri a pinkódot, utána meg, hogy újraindítás után kell neki a feloldási jelszó. D, én nem mondtam neki, hogy induljon újra. Az ujjlenyomatot nem fogadja el, a kódot persze nem tudom.
Hogy lehetne működésre bírni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged