- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
A telefon Biztonsági mentésével, majd átteszem pc-re, vagy a HiSuie programmal is lehet.
Korábban a MyPhoneExplorert használtam, néhány névjegyhez 2-nél több dátum tartozik, az pedig csak 2-őt tud, így nem jó nekem.Sajna a fejembe nem maradnak meg a dátumok. Anno szívtam is miatta történelem órákon.
-
ORCA58
addikt
Tapasztalatom szerint a Google szinkron eddig az egyetlen ami nálam az egy névjegyhez tartozó összes adatot mindig el tudta menteni. De sajnos nem egyszer tapasztaltam adatvesztést. Néha teljes névjegy, néha egy egy adat tűnt el. A legcifrább a dátum kezeléssel volt. Előfordult, hogy több névjegyhez kb.10 születési dátumot adott vissza, amik egymás utáni napok volta, de semmi köze nemvolt az eredetihez, de az összes többi dátumhoz sem. Ez több telefonnál is produkálta.
E-miatt tartok a PC-n is mentést a teló adatairól
Ilyenkor visszaállítottam egy régebbi mentést, és kiegészítettem azzal, ami hiányzottBár a 21 században ilyennek még egy kis cégnél sem szabadna előfordulni, de ettől még van.
Ha a MyPhoneExplorer 2-nél több dátumot is el tudna menteni egy névjegyhez, biztos azt használnám mentésre, és szerkesztésre is. Ezt leszámítva szerintem a legjobb.
-
-
Helló!
Mióta át lettek állítva a beszélt dolgok, megszűntek az afféle értesítések. Viszont!
Jönnek mások, például a youtube értesítget ilyen és olyan videókról. Aztán tegnap este értesített, hogy frissítette a facebook alkalmazást. A vicc ebben az, hogy a play áruházban úgy van beállítva, hogy ne frissítsen automatikusan alkalmazásokat.
Nem egészen értem, hogy akkor mégis miért frissítget nekem magától.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem nem p9-lite om van
Mindkét telefonom rootolt+xposed is van rajta...tehát nincs értelme
Mert van erősebb megoldás mint az Adguard.Volt fent 2-3 napig, de igazából csak arra használtam hogy az esetleges spyware hostok-at berakjam a hosts fájlba.
Alapjában véve hasznos...de nem mindig ismeri fel a dolgokat ugyebár.
-
petya220
senior tag
-
ORCA58
addikt
A stabilitásban nálam a 7 béta is kiváló. Kiakasztani nem lehet, vagy én nem tudom. Újra indítgatni nem kell.
Csak az időzítő teszt miatt indítottam újra, ill. mikor kipróbáltam egy dark témát, és mikor visszaálltam a megszokottra, a betűk színe nem lett fekete, csak újraindítás után. -
MK VII
veterán
(#8038) Lauda
Figyi...
Főoldalon húzd le fentről az ujjad lefele.. Ne a fenti értesítési sávot hanem mondjuk 2/3-ad kijelzőtől lefelé.
Olyankor előjön a gyakran használt app rész.. Ott felül van egy kereső sáv. Oda kezd el beírni azt, hogy Egészség. Ki kell hoznia.. Olyan nincs, hogy nincs.Vagy egyszerűbben menj bele a Beállítások-Alkalmazások menübe.. Ott lesz az összes app ami a telefonodon van és ott fogod tudni letiltani és törölni is az appokat...
Ha így sincs meg akkor már tényleg nem tudom, hogy, hogy kéne keresned.... -
ORCA58
addikt
"Egészség" a neve legalábbis Nugaton . Az asztalon is ott az ikonja és az alkalmazás listában is ott van. Egyébként a lépést nem az app számolja, hanem a Huawei féle lépésszámláló érzékelő.
Az app csak feldolgozza, megjeleníti. Hogy kikapcsol-e az érzékelő app nélkül nem tudom.
Ezek szerint törölve lett?MK VII
Huawei wear már az okos karperecek, és órák kapcsolatához kell. Az is számol, lépést kalóriát, de az értékeket a karkütyüről szinkronizálja. -
@matthew@
őstag
Azt próbáltam, de az a baj, hogy az csak egyet pittyent és annyi, így ha épp nincs telefonközelben, vagy a zajok miatt nem hallja akkor az az emlékeztető már el is veszett. Viszont tegnap este sikerült betenni az akku kímélő kivételek közé az egyik jónak ígérkező app-ot (Just Reminder) és úgy már jelzett is szépen és addig nem hagyja abba amíg le nem nyomom
-
ORCA58
addikt
Mert van lehetőség utána nézni dolgoknak.
A tapasztalat az, ha van a készülékhez használati utasítás, azt a felhasználók többsége nem olvassa el. Közben olyan funkciókat hiányolnak amik a leírásban is szerepelnek, ill. sz...nak nevezik e készüléket, mert valamit nem tudnak használni rajta.
Az igaz most már általában le kell tölteni ezt a dokumentumot, de akinek okos telefonja van, annak ez nem okozhatna gondot. -
ORCA58
addikt
Részlet a használati utasításból
"Csatlakozás a legerősebb jelű Wi-Fi hálózatra
A Wi-Fi+ engedélyezése után a telefon figyelni fogja a Wi-Fi és mobiladat hálózatokat, és
kiválasztja a legjobb jelerősségű, illetve leggyorsabb átviteli sebességű hálózatot.
Lapozzon lefelé az állapotsávon az értesítési panel megnyitásához. A Parancsikonok fülön tartsa
nyomva az elemet, majd válassza a Wi-Fi+ opciót. A funkció engedélyezéséhez kapcsolja be
a Wi-Fi+ kapcsolót." -
barrasz
aktív tag
Igazad van ebben a kérdésben de mivel kellene egy magán és céges szám is ezért gondoltam erre nem akarok két telefonnal járkálni és ha már esetleg megvan ez a lehetőség akkor minek vegyek egy másik készüléket ami eleve két kártyás.
Amúgy nagyon bejött a P9 lite és nem szeretném egy darabig cserélni. -
ANDROID???
addikt
Ez a kérdés, leginkább ebbe a topicba való, nem a P9 Lite-hez.
Kerestem vagy 30-35 másodpercen keresztül -
gianone
őstag
Na látod, hogy na látod, hogy mégse tudod. Pl. az olasz egy single SIM.
Árulnak itthon is szolgáltatók független Huaweieket, de azokat ne szeresd másik országban gariztatni.
Örülök, hogy pár hete van Huaweied, de ne írj olyat, amiről nem vagy tisztában. Vagy pontosan. Nem véletlenül kell nézni, hogy van-e gyári gari, mert nincs minden telón. Aki elolvassa a hozzászólásod, beszalad a sarki GSM-be, mert olcsóbb pár ezressel, és belefut pl. német (újracsomagolt, kikódolt?) vodásba. Aztán van sírás, ha nem kapja vissza pénzét.
-
gianone
őstag
Mintha kicsit fordítva ülnénk a lovon. Most épp nekem magyarázod el azt, amit én javítottam ki?
Egyébként ennek van jelentősége. Mert ha felmegy olasz Amazonra, ahol sokszor a legolcsóbb a 3 GB-os P9 Lite, főleg, mikor akciós, nem mindegy, hogy olasz verziót vesz, vagy EU-sat. Előbbi olcsóbb is kicsivel. És nem véletlenül lehet belefutni itthon GSM-boltokban.
-
gianone
őstag
Így nem teljesen igaz. A gyári gari arra vonatkozik, hogy a gyártó hivatalos szervizében csináltathatod.
És ez legtöbbször az adott ország szervizét jelenti. Huaweinél általában pont nem, mert elvileg garanciában javítani kellene minden gyári garis készüléket az unión belül. Viszont ez nem általános más márkák esetében. Egyébként meg lehet, hogy besétálhatsz közvetlenül is a szlovák vagy cseh gyári szervizbe, de gondolom egyszerűbb és és olcsóbb a magyar Mall.hu-n leadni.
De fordított magyar példát is mondhatok, nem csak külföldit. A szolgáltatós telefonok is gyári garisak, és beviheted hozzájuk, hogy indítsák el a gyári szervizt.
Szóval mikor az Unión belül leegyszerűsíted a problémát, kicsit jobban el kellene olvasni, mit írok.
A gyári gari attól még gyári, ha nem a te országodban érvényes.Ez itt csak azért tűnik furának mindenképpen, mert eddig Huawei nem ezt mondta, csinálta. Amúgy pl. a VIP garijuk 3. éve P9-re is a vásárlás országában érvényesíthető, ettől még az is gyári gari. Szóval házon belül is volt már hasonló.
-
ORCA58
addikt
Hosszában elvágtam a bal kezemen ujjbegyemet. Unoka első kérdése: "most is feltudod vele oldani a telefon?"
Amint elállt a vérzés kipróbáltam és simán felold vele.
Nagyon jó az érzékelője, az épen maradt értelmezhető részletek is megfelelően tudja értelmez.
Azért a jobb kezem ujja is regisztrálva van, mikor melyik esek kézre alapon. -
ORCA58
addikt
Lauda; snakebait
Az előrejelzés azt jelenti, hogy megpróbálja kitalálni, mi a következő szó és még gépelés előtt felajánlja. Persze csak akkor, ha van tippje, amit a korábbi gépelések alapján tanul meg. Ha ezt kikapcsolod, nem jön a felajánlás. Amit ti keresetek, az a gépelt szöveg alapján megjelenő szójavaslat. Ha elgépeli az ember, innen nagy valószínűséggel ott lesz a felajánlott sorban. Ez a swype miatt lehet benne állandóan, mivel az nem kikapcsolható, és ott bizony gyakran szükség van rá.
Így szeretem használni.G@ß!
Nem használom az Gmail alkalmazást, le van tiltva. Úgy rémlik az ikonszámláló beállításokban nincs benne.
Főképernyőn hosszan nyomni, majd egyéb menü, ott ikonszámláló.A fényképpel nekem nincs bajom. Amit elvárok tőle azt tudja. A családban van Nikon compact gép, ahhoz tudom hasonlítani.
-
snakebait
senior tag
Szia!
Igen,ez a beállítás megvan nekem is,ezzel nincs is gond,viszont ahogy Lauda is írja nekem is azzal van problémám,hogy ki van kapcsolva a szavak előjelzése,mert én úgy értelmezem,hogy ez lenne a prediktív szövegbevitel és mégis dobálja a szó javaslatokat,ami nekem nem kell. Ezt kellene megszüntetni.De hogyan?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest