Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A mobilos gaming aranykorát ígéri a Red Magic 10 Pro különkiadása
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, már több helyen javították.
online1986:
Szerintem leghamarabb tél elején. Érdekes, hogy egyik gyártó sem kapkodja el, pedig elég hamar került ki az új droid. Sony októbert írt, de szerintem lesz az november is, HTC decemberre tervezi, más megbízható bejelentés még nem nagyon volt...Egyébként a P9 droid 7 még nincs béta sem, csak egy kisumákolt félkész ROM.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Jah, jogos. Feljebb is írták.
----------
Majd ha nem oldja meg a kódolási problémát az új ROM, akkor bedobom az összefoglalóba. Nekem sem volt még időm foglalkozni az új verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
igen 2016 utániak elvileg okésak. radásul 3gb ram, nem amoled mint a nexus 6, custom rom is van, szal minden adott, kivéve fingerprint de meg vagyok nélküle is.
ki is van nézve egy g4, ami még garanciális, és volt cserélve az alaplapja.
Kérdés mikor megy egy a lite. és mennyibe, nyilván csak ha reális árat kapok érte, mert szaré nem fogom eladni nem sufni gsm.
téma befejezve. nem akarok offolni -
gianone
őstag
Nem is nyitott bootloadert, utána nyilván két gomb helyett hármat nyomott stb.
Közben nem is akar garit veszíteni.
Teljesen felesleges azon filozofálni, hogy mit csinált parancssorban.
Szerintem addig jó neki, amíg semmit nem mókol.
Sírás lesz a vége, téglázott, garivesztett teló.
[ Szerkesztve ]
-
-Gerzson-
aktív tag
Nagy-Nagy köszönet az infóért !
A lányomnak lesz és már hetek óta minden nap nézem a MediaMarkt és az Edigital oldalán, hogy mikor lesz akciós. A mai nap pont nem néztem rá, csak benéztem a fórumba mivel a fiamnak is ilyen van feketében.Most gyorsan meg is rendeltem egy fehéret, elvileg azonnal elvihető. Várom nagyon a visszaigazolást
-
-
sepyi
aktív tag
Hát a p9 lite-ról sem írnak semmi jót a kamera szempontból, ettől függetlenül lehet vele jó képeket csinálni. Elég szubjektív a dolog. Én úgy gondolom inkább ok keresés, hogy miért ne vegyem meg. És ez vonatkozik minden tipusra nem csak erre. Engem is bosszantanak bizonyos dolgok ebben a telefonban, de csak ezért nem veszek másikat. Főleg annak tudatában, hogy ezek a dolgok a használat során derültek ki. Mondok mindjárt egy példát is. Halálosan bosszant, hogy a híváslistában nem látszik a telefonszám. Most akkor kűldjem vissza garanciába? Ez egy jó telefon. A kamerája közepes. Az ára is.
-
törölt tag
Ja igen, most látom elmennek szunyókálni a magok.
Viszont cserébe lassan reagál, bár nem írja ez pontosan mennyi időt jelent. Illetve nem mindig old fel, lejjebb 10/8 -at írnak. Ezen mondjuk nem tudom minek pörögnek, LG -nél sem 100% -os.
Viszont ez legalább korrigálja azt a butaságot, hogy hátulra került az ujjlenyomat-olvasó. Nem kell tapizni a gombot asztalra letéve vagy autós tartóban.
-
OldMike
őstag
Köszönöm (batai15-nek is). Akkor ha jól értem ez a fentről lehúzást helyettesíti.
Még egy félig off kérdés. Új SIM kártyát kaptam a Telekomtól, mert a régi mérete nem volt jó. Jött üzenet a T-től, hogy telepítenének valamit a telefonomra, és ehhez kapcsoljam be az automatikus SMS küldés funkciót. Jó ez nekem, és ha kellene akkor hol kell ezt megcsinálni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
GSam Battery -nek van részletes statisztikája ROOT nélkül, de ott a CPU Spy, amivel Deep Sleep -et tudsz nézni.
Amúgy magában az akku statban (programoknál, elemeknél) is látszik, hogy használja -e valami a CPU -t és mennyit.
ANDROID???:
Ugyanaz a helyzet dual-single témában, mint az előző telefonodnál, csak itt még nincs pontos megoldás.Szerk.:
Én általában kintről rendelgetek, vagy kis mobilboltokban szoktam megkérdezni. Pl. KÖKI -ben a felső emeleten van egy bolt a Tesco felöli végén, ahol rengeteg tok van olcsón. Bár P9 Lite -hoz ozz még nem néztem. Illetve Speedshop -nál és egsm -nél szokott lenni jó áron, most is vannak náluk tokok.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lehet nem volt nekik készleten óra. Meg kell kérdezni vásárlás előtt.
Szerk.:
HA adnak ki személyes vásárlás nélkül is órát, akkor a számla készítésekor a rendszer jelzi nekik. HA kifogytak az órából, akkor nem. Tehát nem tudják elsumákolni, mert akkor a számlán is rajta lesz az óra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- PlayStation 5
- Modding és elektronikai kérdések
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Politika
- Bestbuy játékok
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mobil flották
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban