- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! 381-nél még nincs frissebb hivatalos verzió?
-
jatszo
aktív tag
válasz
tomboy0013 #11056 üzenetére
+1
-
jatszo
aktív tag
válasz
billyjack21 #10303 üzenetére
-
jatszo
aktív tag
válasz
billyjack21 #10300 üzenetére
Vegyél P9 lite 2017-et, az már 3gb ramos.
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Használja már valaki hosszabb ideje a hivatalos 7-est? Sikerült a béta hibáit javítani? Már az asszonyé a telefon, rollback volt nála, mert hasznáhatattlan volt neki(messenger). Köszi a válaszokat.
-
jatszo
aktív tag
válasz
snakebait #9548 üzenetére
1. Firmware finder letöltése és telepítése.
2. Telepített alkalmazás megnyitása - jobb felső sarok 3 pötty katt - Settings - engedélyezzük az alábbi 2 pontot (csak ezek legyenek engedélyezve!):
- Installation via system update: itt telepíteni kell 1 addont, amit letölt (megkérdezi, hogy letöltés vagy mégse), ha letöltötte kézzel kell telepíteni (meg fog jelenni az értesítési sávban, így arra csak rá kell bökni, ha kész a letöltés és telepíteni, ezért kellett engedélyezni az ismeretlen forrásokat), ha sikerült a telepítés az adott sor engedélyezve lesz
- View OTA updates
3. Firmware finderben katt a "GET FIRMWARE LIST" feliratra: ekkor megjelenik a telefonhoz az összes elérhető FULL és OTA frissítés. (Arra figyeljünk, hogy a megfelelő telefonhoz töltsük le!)
4. Válasszuk ki a B131-es FULL szoftvert (vagy OTA), katt rá, majd meg kell nyomni a megjelenő képen a "SEND FIRMWARE TO UPDATER" gombot.
5. A megjelenő képen pedig kövessük az alábbi utasításokat:
- Beállítások - Wi-Fi - arra a wifi-re, amelyre csatlakozva vagyunk, hosszan kell kattintani - Hálózat módosítása - Speciális beállítások megjelenítése - Proxy-t kézi üzemmódba kapcsolni:
Proxy hosztnév: localhost
Proxy port: 8080
Ha ezt a két sort kitöltöttük, akkor Kapcsolódás gomb.
6. Ha sikeresen csatlakozott a wifihez, akkor:
Beállítások – Frissítések - és meg is fog jelenni a kiválasztott frissítés. Ezen belül pedig menű – Legutolsó teljes csomag letöltése
7. Lépjünk vissza a wifi-be és kapcsoljuk ki a proxy-t.
8. Lépjünk vissza a frissítés menübe és a telepítsük a legutolsó teljes csomagot.
A 7. lépés kiváltható azzal is, hogy másik ismert wifi-re csatlakozunk, aminek a proxy-ja nem lett átírva -
jatszo
aktív tag
válasz
mrbarbrady #9267 üzenetére
2017 második negyedévben.
-
jatszo
aktív tag
Én már átnyergeltem Honor 8-ra, páromé lett a p9 lite. Béta 7 volt rajta, visszatértünk a 6-ra, mert egyfolytában panaszkodott, hogy akad, messenger használhatatlan stb.. Honornál korrekt a 7-es droid.
Szerintem a nougat inkább a 3gb-os verzióra készült, kiváncsi vagyok a véglegesre. -
jatszo
aktív tag
-
jatszo
aktív tag
válasz
Just_Reboot #8444 üzenetére
1. Feloldás után az értesítési sáv egy pillanatra felvillan
2. Usb hibakeresés magától kikapcsol
3. Ujjlenyomat olvasós képlapozás a galériában "döcög"
4. A kamera elég nehézkesen indul.
5. Kamerán belüli galéria indítás szintén nehézkes.
6. Galéria belül megosztás gombra kattintva 1 üres hwresolver lap ugrik fel 1 mp-ig
7.Wifi+ szolgáltatás nem kapcsolódik automatikusan a mentett hálózatra csak képernyő feloldás után.
8. Ram menedzselés még mindig gyenge.
9. Nincs iker alkalmazás funkció.
10. Nincs felhasználók funkció. -
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Észrevettem 1 érdekességet 7-es droidon. Néha ujjlenyomat feloldáskor "a nagyobb biztonság érdekében adja meg a pin kódot" felodó képernyő jön be. Mintha iphone-nál olvastam volna hasonlóról. Vagy extra funkció vagy bug.
-
jatszo
aktív tag
Sziasztok! Időjárás appot milyet használtok? Köszi
-
jatszo
aktív tag
Én szívok az új androiddal, több mint egy hete használom, de tegnap este letettem 95%-on, reggel 77%-on volt. Minden kikapcsolva, csak az időképet nem zárom.
Második képen látszik, hogy ébren van a teló nulla használat mellett.
Tanácstalan vagyok.
Aki most teszteli figyeljen erre is, nehogy rendszer bug legyen. -
jatszo
aktív tag
Igen:
Tisztelt Juhász Jácint!Köszönettel megkaptuk visszajelzését. Levelét továbbítottuk az illetékes ügyosztálynak.
Üdvözlettel
Huawei ÜgyfélszolgálatTisztelt Juhász Jácint!
Kérjük küldje meg részünkre telefonszámát a gyorsabb egyeztetés miatt.
Köszönjük együttműködését!
Üdvözlettel
Huawei Ügyfélszolgálat -
jatszo
aktív tag
válasz
online1986 #7841 üzenetére
Integrálták a chromeba.
-
jatszo
aktív tag
-
jatszo
aktív tag
Ezt írták nekem:
Kedves Jácint! Köszönjük a türelmedet. Sajnos az alkalmazást nem lehet visszatelepíteni a gyári beállítások visszaállítása után, de szívesen vesszük, ha észrevételeidet elküldöd nekünk a mobile.hu@huawei.com e-mail címre, természetesen továbbítani fogjuk fejlesztőink irányába. Szép napot! -
jatszo
aktív tag
Elküldtem a hibajelentést:
Tisztelt Huawei!
Mivel nem tudom a FUT alkalmazáson keresztül elküldeni a hibákat, így levelet írok Önöknek.Hibák:
1. Feloldás után az értesítési sáv egy pillanatra felvillan
2. Usb hibakeresés magától kikapcsol
3. Ujjlenyomat olvasós képlapozás a galériában "döcög"
4. A kamera elég nehézkesen indul.
5. Kamerán belüli galéria indítás szintén nehézkes.
6. Galérián belül megosztás gombra kattintva 1 üres hwresolver lap ugrik fel 1 mp-ig
7.Wifi+ szolgáltatás nem kapcsolódik automatikusan a mentett hálózatra csak képernyő feloldás után.
8. Ram menedzselés még mindig gyenge.
9. Nincs iker alkalmazás funkció.
10. Nincs felhasználók funkció.Kérem levelemet az illetékes személyekhez eljuttatni.
Köszönettel: Juhász JácintHátha célba is ér.
-
jatszo
aktív tag
-
jatszo
aktív tag
válasz
Richvargas #7653 üzenetére
Igen, zsebmód.
-
jatszo
aktív tag
App twin lehetőséget csak én nem találom?
-
jatszo
aktív tag
Én ezt kaptam:
Kedves Jácint! Köszönjük a türelmedet. Sajnos az alkalmazást nem lehet visszatelepíteni a gyári beállítások visszaállítása után, de szívesen vesszük, ha észrevételeidet elküldöd nekünk a mobile.hu@huawei.com e-mail címre, természetesen továbbítani fogjuk fejlesztőink irányába. Szép napot! -
jatszo
aktív tag
válasz
ANDROID??? #7478 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyen böngészéskor.
-
jatszo
aktív tag
Hát gyerekek, nougaton nem hogy jobb lett a multitasking, gyakorlatilag eltűnt.
-
jatszo
aktív tag
Gyertek minél többen:
huawei p9 lite béta teszt -
jatszo
aktív tag
Ne nyissunk egy topicot, amibe összeszedjük a béta hibákat? Többen jelentjük, csak ránéznek..
-
jatszo
aktív tag
válasz
online1986 #7344 üzenetére
Emailben tudjuk elküldeni a hibákat. A frissítések szerintem nem ezzel a programmal jönnek, hanem a rendszer által.
-
jatszo
aktív tag
válasz
online1986 #7339 üzenetére
Nem lehet újratelepíteni.
-
jatszo
aktív tag
válasz
Balathruin #7333 üzenetére
Képek jobbak lettek, a kamera alkalmazás nehézkesen indul el.
-
jatszo
aktív tag
Én két hibát találtam eddig:
1. Galériában az ujjlenyomatolvasó elég darabosan lapoz.
2. Wifi gyengébb lett.
Jelenteni nem tudom. -
jatszo
aktív tag
Az előző körből kinn van már a béta?
-
jatszo
aktív tag
válasz
Roland0224 #7038 üzenetére
-
jatszo
aktív tag
válasz
bubus66 #6944 üzenetére
Mindegy, ez a hajó elment. Kiváncsi lennék környező országokban is ilyen amatőr módon folyt ez a projekt...
Új infó:
Kedves Jácint! Köszönjük az adatokat, ezek alapján a készüléked nem független, ami feltétele a tesztben való részvételnek. Természetesen, a végleges verzió a tesztperiódus, és az eredmények feldolgozása után elérhető lesz a szolgáltatós készülékekre is. Ha további kérdéseid lennének, készséggel állunk a rendelkezésedre! Szép napot és kellemes hétvégét kívánunk! -
jatszo
aktív tag
Már nem is érdekel a béta, remélem jó rossz lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest