- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Szép Estét!
Nem sokat raboltam itt az időtöket és türelmeteket. Sok hasznos tanácsot kaptam, de átköltözöm a honor 8 topikba. Használjátok még sokáig megelégedettséggel a telefont.
-
sepyi
aktív tag
válasz
minimumgame #12235 üzenetére
Elég vastag tokom van, de nem kell kivenni.
-
sepyi
aktív tag
Simple érintéses fizetés egy hónap tesztelés után tökéletesen működik.
-
sepyi
aktív tag
Tehát: Telefon indítás csökkentett módban. Telefon kikapcs. Újraíndítás. Amikor az animáció elindul folyamatosan nyomni a hangarő le gombot, amíg be nem bootol. Ebben a módban csak a gyári alkalmazások működnek. Minden telepített alkalmazás le van tiltva. Ilyenkor el lehet távolítani az esetleges virust vagy azt az alkalmazást ami a problémát okozza. Csak az próbálja ki, akit nem zavar, ha az asztal átrendeződik. Kilépés biztonságos módból, újraindítás.
-
sepyi
aktív tag
válasz
petarda92 #11683 üzenetére
Ha csak a chrommal van bajod akkor ezt javaslom: lépj ki a chromban a fiókból! Telefon beállítások/alkalmazások/chrome/adatok törlése vagy frissítések eltávolítása. Telefon kikapcs! Hangerő fel+bekapcs egyszerre. A legalsó menüpont (wipe cash). Utána reboot. Ha felajánlja a chrome frissítését a play bátran tedd meg!
Ugyanaz lesz mint az FR de nem kell az egész készüléket újra belakni.Nem bánnám ha cunaja mester megerősítene.
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11679 üzenetére
Mozgatás közben minden mobilé meg fog. Hiszen még azt sem tudja hogy a kijelző orietációja milyen. Az érzékelők adatait azért fel kell dolgozni. Ez szerintem nem probléma. Viszont a másik kollégánál valódi gond a kamera hosszú sötétsége.
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #11674 üzenetére
Mielőtt leszakadnék a témáról...! Olvasol is vagy csak beszólsz? Tehát a kérdésem: sikerült elindítani 7.0-án csökkentett módban a telefont? Lehet h. neked nem fontos, de sokak számára az egyik legfontosabb dolog.
-
sepyi
aktív tag
Mozgatás közben.
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11672 üzenetére
Megteszem, de azért elég életszerűtlen hogy fényképezés
előtt a kamera indulásakor mozgassam a készüléket.
Ha nincs a memóriában a kamera és induláskor mozgatom akkor van egy 1mp akadás. Ha a memóriába van, akkor nincs. -
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11670 üzenetére
Elég lenne csökkentett módban indítani és úgy megnézni, de bevallom őszintén 7.0-án nem tudom safe módban elindítani. Sikerült valakinek?
Egyébként a puding próbája az evés. Ha megpróbálod maximum az időd veszik. Cserébe lehet jó lesz a telefonod. -
sepyi
aktív tag
válasz
Hubzsi #11668 üzenetére
Tehát nem hardweres probléma. Én is 7.0-át és 380-at használok. Erős bennem a meggyőződés, hogy mégis valamelyik alkalmazás lassítja be. Ezt pedig csak úgy lehet kiszűrni, ha FR után még az alkalmazások telepítése előtt kipróbálod a kamerát. Azért elég sokan megnézték már a videómat. Biztos a tiedet is. Gondolom, ha ez a probléma sok embernél fennállna, már lenne egy pár bejegyzés itt a forumban. Tehát gyanítom nem tömeges hibáról van szó. Innentől nem készülékhiba.
A játékokra vonatkozó megjegyzésem gyenge kisérlet volt a humorra.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Hubzsi #11665 üzenetére
Ennek érdemes lenne a végére járni. A kártya biztos nem ok, mert én kezdetektől mindent kártyára mentek. Hardweres probléma nem lehet, mert a kamera működik. A gyári appot használom, tehát az sem lehet gond. 380 as van a telefonomon, te is azt használod. Ebben sincs különbség. Én még soha nem csináltam FR-t, te csináltál. Ez lehet különbség, de nem hiszem.hogy ez az oka. A kérdés inkább az, hogy azóta ilyen-e a kamera amióta megvetted, vagy egyszer csak ilyen lett? Azt hiszem egyszer talán bubus66 írta, hogy FR előtt csak a névjegyekről, smsekről, naptárról, hívásnaplóról csinál mentést, és FR után csak azt állítja vissza. Egy korábbi bejegyzésemben ezt mondom én is. Hiszen, ha az alkalmazásokról is csinálsz mentést, és FR után visszaállítást, akkor gyakorlatilag nem csináltál semmit. Mintha egy rosszul működő rendszerről csinálnál biztonsági mentést. Én nem akarok neked munkát adni, de egy próbát megérne. Ird le egy papírra azokat az alkalmazásokat, amiket most használsz a telon. A hy suite-val ments az sms, névjegy, hivásnapló, naptár bejegyzéseket. Csináld meg az FR-t. Utána a play-ről egyesével telepítsd a felírt alkalmazásokat. Nyilván bukni fogod a pokemon pályákat, az ezer éve játszott xy eredményeket, de van esély, hogy jól fog működni a telefon. És ha már így nekiesel, javaslom egy nagyobb kártya behelyezését. Nem baj ha legalább 90MB/sec. Igaz kicsit drágább, cserébe b@szott gyors. Telepítési helynek SD kártya. Igy kezdetektől a kártyára tesz minden adatot. Azt meg könnyebb karbantartani. Hát ennyi a javaslatom. Vagy...? Nem csinálsz semmit és használsz alternatív kameraalkalmazást, ami nem produkálja a hibát.
-
sepyi
aktív tag
Talán ez már jó. Kamera működése. Szerintem együtt lehet vele élni. Megkérnék egy moderátort, h az előző hsz-mat törölje!
-
-
sepyi
aktív tag
válasz
PACSA75 #11624 üzenetére
Olyan telefont még egyetlen gyártónak sem sikerült összerakni,ami minden felhasználó minden igényét kielégíti elfogadható áron. Mert ha sikerülne is, akkor becsukhatná a boltot. Nem is a kritikával van a baj. Nagyon sokan fogalmaztak meg kritikát a telefonnal kapcsolatban,aminek egy része valós probléma más része egyszerű user hiba. De olvasd vissza a forumtárs korábbi hsz-it a kamerával kapcsolatban. Órákat töltöttem azzal h kamera alkalmazásokat teszteltem a play-en mlyik produkál hosszú laggokat. Mert a kolléga nem azt írta h szerinte sokára tölt be a kamera alkalnazás, hanem már-már használhatatlan a telefon a kamera és ha jól emlékszem a chrome betöltés miatt. Ha a kezdet kezdetén tisztázzuk h szubjektiv megitélésről van szó, elintézödött volna a forumban max két mondattal. Pl-ul:ez ilyen és kész. De ezen rugózunk egy hete, miközben a probléma talán nem is probléma. És ugyan nem zavarok sok vizet itt,de a kérdést részemről lezártnak tekintem.
Jah még annyit. Senkinek nem verik ostorral a hátát h frissitsen 7.0-ra ha egyébként a 6-os jól működik. -
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11604 üzenetére
Azért kell mérni, mert azt mondod harmatos. Két dolog között csak valamilyen mérőzsámmal lehet különbséget tenni. Jelen esetben a samun legalább 1 mp-ig fekete képernyő van. (Betölti az alkalnazást) A huaweinél látsz egy sötét képet 1 mp-ig(betölti az alkalmazást). Hol itt a különbség?Ja hogy csak neked nem tetszik? Akkor tényleg szar mérnökei vannak a huaweinek.Még jó hogy különbözöek vagyunk. Mi lenne az lg vel ha mindenki samut akarna venni? De azért nem szar egyik sem, csak nem annyira tetszik.
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11596 üzenetére
Hasonlítsd össze a két időt, amig megnyílik az alkalmazás. A samunál nem látsz semmit, ameddig a kamera nem kész. A huaweinél pedig látod ahogy a kamera felkészül. De le is mérted az időt mindkettőnél?
Megint megelőztek.😬
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11591 üzenetére
B@sszus! Én tényleg azt hittem h. baja van a telefonodnak. A mellékelt video szerintem látványosan bizonyítja, h jó úton járnak a huaweinél. A gyorsítótárból egész gyorsan betölti a kamerát. Itthon pillanatnyilag csak két készüléken tudtam kipróbálni, lg l70 samu galaxy s4 mindkettő lemarad a kamera megnyitásban a p9 litetól. 1mp az nem lag, hanem aljalmazás megnyitás. És ha nem jelenne meg a fehér kör észre sem vennéd az autófókuszt. Mire a szemed elé emeled már van autófokusz. Én sem vagyok szerelmes belé használom. Mint ahogy az autómat is.
De látom meg is előztek.
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
válasz
petya220 #11531 üzenetére
Én azt mondom jó ha meg van csinálva. De még egyszer mondom és csak a magánvéleményem, hogy önmagában nem csodaszer.
Részemről két verzión vagyok túl FR nélkül, de mindent a memória kártyára telepítek a kezdetek óta és szigorúan ellenőrzöm karban tartom a telefonomat. Nálam nem opció, ha belassul akkor veszek másikat.Chumlee: hogyan szeretnél frissíteni?
-
sepyi
aktív tag
A világon senki nem csodálkozik, amikor windows verzióváltásnál valamilyen alkalmazás nem működik. Pl-ul a nyomtató. Feltúrja az ember a netet, keres egy nyomtató drivert és boldog. Ha nem talál, virtuál boxban xp vagy vesz egy új nyomtatót. De tudja a lehetőségeket. Mitől lenne más egy androidos telefon? Verzió váltásnál általában újra írják a Dalvikot, Sokkal tömörebb gyorsabb lesz a fordítás. Tipikus eset, hogy az öt éve szeretett játékom megakasztja a telefont. Főleg ha a játékom idegen forrásból lett telepítve, de négy éve nem kapott frissítést. Magyarul nem lett az alkalmazás felkészítve a magasabb verziószámra. Visszafele egy verzióval még nincs baj, azzal kompatibilis a következő, de két lépés már sok. Nem biztos, hogy egy Kitkatra írt alkalmazás elfut a Nougaton. Illetve elfut, de terheli a processzort, ami saját maga fordít, ahelyett hogy a fordítást a Dalvikból tenné. Az eredmény látványos akadás. Ezért ajánlják sokan az FR-t. De ez csak akkor hatásos, ha nem a tíz éves bevásárlólistát telepítjük először. Na meg a felhasználói adatok törlése, ami letakarítja az összes általunk telepített alkalmazás visszamaradt szutykát.
A fejlesztői lehetőségekben az ablakanimáció, az áttünési animáció, és az animáció sebessége ha ki van kapcsolva, rengeteg erőforrást tud felszabadítani. Az állandó szinkronizáció szintén nincs jó hatással a teljesítményre, mint ahogy annak engedélyezése sem, hogy a Play áruházbó letöltött alkalmazások bármikor frissülhetnek. Nem kell ahhoz átlagos használónak lennem, hogy belássam az olajcsere periódus betartásának a fontosságát.
-
sepyi
aktív tag
Mint mondottam egy nappal ezelőtt. 160-ról béta, arról 370 aztán 380 FR nélkül. Gyakorlatilag 11 hónapja használom a telefont. A fenti hibákból egyet sem tapasztaltam. Viszont kinosan vigyázok, hogy visszamaradt filok az alkalmazások eltávolitása urán ne maradjanak. A cash-t nem árt néha üríteni. Nem mondom, hogy mindíg, de az esetek többségében az user is tehet róla, ha belassul döcög a telefon.Amig telon bepötyögtem ezt a szöveget bőven bezárhatott volna mindent. Kamera 2mp alatt kész a fényképezésre. Nem mondom,hogy nincs jobb telefon. De amikor én vettem még 90 rugó volt és most is azt mondom megérte.
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
válasz
ati0420 #11336 üzenetére
Az a probléma hogy a szolgáltatói telefonok is elfogadnak két simet,ha dualosak. De az igazi amikor két szolgáltató kártyáját is megeszi.
A fent emlitett oldalon viszont a garancia arra vonatkozik, amivel a gyárból a telefon kikerült. Tehát minden mókolás alapja. Tök mindegy hogy most mi van rajta, a lényeg hogy eredetileg mi volt. A rollback az eredetihez készült. Legalábbis én igy gondolom. Bár ritkán ugyan de velem is elöfordul, hogy tévedek. -
sepyi
aktív tag
Uraim!
Elöljáróban szeretném elmondani,hogy az én telomon végig a béta volt, kivártam az OTA frissitést és FR nélkül(kiváncsiság) az van rajta. A páromén viszont FF-el felrakott 370 volt, arra kapott 380-as OTA frissitést. Az elejétöl nagyon az elejétöl figyelemmel kisérem ezt a topikot és a német topikot is. A telefonok 100% ban amikor megborul a nem a rá való ROM a ludas. Ez hatványozottan igaz a használt telefonokra, hiszen nem lehet tudni az elözö tulaj mit mókolt. Tehát ha sikeresen elb@szott valamit az ember, akkor a minimum, hogy segitség kéréskor a lehetö legtöbb információt megadjon a történtekröl, illetve ide-oda kapkodás nélkül próbálja megérteni és alkalmazni a segitség nyújtó magyarázatait.
-
sepyi
aktív tag
A németeknél többeknek elöfordult,hogy frissités után a kamera inditásnál fekete képernyö jelent meg, utána visszaállt a kezdöképernyöre. A megoldás ebben a topikban. https://www.android-hilfe.de/thema/huawei-p9-lite-probleme-mit-neuen-updates
Tulajdonképpen ugyanaz, amit most csinálsz. Vissza 6.0-ra. A javitás folyamatban.
-
sepyi
aktív tag
válasz
snooze #11153 üzenetére
Bétáról frissítettem, a párom 6.0-ról frissített és mindkettőnknek bejövő és kimenő hívásnál is kicsi képen, de tökéletesen látszódik a partner.
Hasonló problémám 6.0-n volt, amikor nem a gyári tárcsázót használtam és a hívó képe teljes képernyőn jelent meg. Mióta a gyárit használom, megszünt a probléma. -
sepyi
aktív tag
válasz
PACSA75 #9953 üzenetére
De vissza kellene menniük,ha nem törölted volna őket. Egyébként a system/ app mappában vannak. Javaslatom: Csinálj egy rendszer mentést a feleséved telefonjával. Másold a mentést a sérült telefonra. Csinálj visszaállítást. Utána factory reset. Minden telefonnak van a biztonság menüpont alatt mentés visszaállítás. Hogy melyik mappába,azt neked kell kitalálni, de valahol a kártyán vagy a belsőn keress egy backup mappát a dátum árulkodó lesz.
-
sepyi
aktív tag
Mindenképpen jó, ha megvan vagy ha újra belakod akkor is olyat kell beállítani amit mindig tudni fogsz, mert az újjlenyomat beállítása után is random biztonsági okokra hivatkozva bekéri a jelszót. Szerintem most is ez történt. Én egy éve használom a telefonomat, kb háromszor vagy négyszer bekérte a jelszót az újjlenyomat mellé. A hívásfogadás nem extra funkció. Működik lezárt képernyővel is. Mint ahogy a vészhívás is.
-
sepyi
aktív tag
Én nem akarok senkit sem meggyőzni az igazamról. Mindenki úgy vigyáz az adataira, ahogy akar. Számtalan lehetőség van. Drive, google, sd kártya. Viszont mindenkivel fordult elő adatvesztés már, ami kellemetlen. A fenti példa, hogy FR-t kel csinálni csak egy a sok közül. Ha nincs mentésed buktad az adatokat. Ennyi lett volna a mondanivalóm.
-
sepyi
aktív tag
válasz
petya220 #9726 üzenetére
Adb csak akkor működik, ha engedélyezve van az usb hibakeresés. Akkor is csak különböző módokban tudod újraindítani a telefont. Pl ul fastboot módban fel tudsz flashelni egy romot. De az eredmény ugyanaz. Mindent visz mint a piros hetes. A biztonságot nem tudod megkerülni. Ez a célja ezért van. Ha nem így lenne az lenne nagy baj. Viszont erre találták ki a biztonsági mentés funkcíót a google fiókba, amit előszeretettel kapcsol ki mindenki pár perc képernyő idő nyreségért.
-
sepyi
aktív tag
Bétára mindenhogy hibaüzit dob. A háromgombossal is és a proxys otásra is az írja, h. töltsek le egy hivatalos verziót.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Megkérdezném, hogy nincs-e valakinek emui 5.0-hoz valami használható betűkészlete félkövér (semmi csicsa) normál betűtipussal? Megköszönném. Jah! Az sem lenne hátrány, ha nem kellene hozzá root. -
sepyi
aktív tag
Nem hiszem h. alkalmazásfüggö a dolog, hacsak az nem h. nincs facebook az összes google a play kivételével le van tiltva, játszani nem játszom. Alap google billenyüzet, rocket dialer, office egy camscenner tehát semmi extra. A kártyám egy sandisk 64 gb 80 mb/s tehát nem lassú. Semmi nem indokolja az akadást. Föleg, h. hatoson hasitott minden.
-
sepyi
aktív tag
Nem publikus navi. Van benne felvevögomb. 6.0-án tökéletesen megy. Nem azt mondom, h. azonnal, de egy pár perces beszélgetés alatt kiürül a memoriából. Az akadások engem is kiakasztanak. Föleg azért, mert nem köthetök semmilyen rendszerhez. Gondol egyet és mintha teljesen kiürülne a memória még az inditó képernyö is akad. Máskor meg napokig semmi gond.
Jah! Van egy alkalmazásom, ami nem engedi kikapcsolni a kijelzöt. Be lehet állitani hozzá különféle alkalmazásokat. Értelemszerüen ennek mindig futni kellene. Na ezt is kilövi. -
sepyi
aktív tag
Simán kilövi a navigációt is, ha közben jön egy telefonhívás. (Tapasztalat.)Ha szöveget írok és jön egy bejövő hívás, kezdhetem újra írni, mert bezárja az alkalmazást. Ha nem használom a telefont én is bezárok kilépés előtt mindent. De azért használat közben ez már zavaró sőt bosszantó. A chrom-mal kifejezetten mostohán bánik. Mindenesetre fent hagyom, mert kíváncsi vagyok mi derül még ki a napi használat során.
-
sepyi
aktív tag
válasz
dualcore #8242 üzenetére
Ha nem igy lenne, akkor egy call centernél nem tudnád a megfelelö menüpontot kiválasztani.
Más. Tesztelem a Nugat-ot. Nem akartam elhamarkodottan véleményt mondani. De eltelt egy hét és kialakult egy kép bennem. A ramkezelés és a többi probléma jelentkezik nálam is. A kamera alkalmazás szó szerint döcög. Az alkalmazásokat random kilövi. Érdekes a zenelejátszó tud a háttérben futni. A bloutouth kapcsolattal nincs baj atomstabil a fülessel. Ami a fixa ideámon kivül(t.i. nincs a hiváslistában szám, miközben a kedvenceknél van, soha nem bocsájtom meg a Huaweinek) legjobban a böngés,ö szaggatása zavar. Idönként teljesen váratlanul oldalváltásnál döcög alig birja összeszedni magát. Jópofa dolog a kétablakos mód és vannak helyzetek, amokor létjogosultsága van. Az állapotsáv kifejezetten tetszik. A beállitások az állapotsávon teljesen jók. Összességében úgy gondolom, hogy van még tennivaló ezzel a verzióval.
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #7413 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/huawei-p9lite/development/android-7-emui-5-0-vns-l31-l21-l23-t3513816
Nézzétek meg ezt a linket! A srác egy spanyol oldalra mutató link alapján azt írja, hogy TWRP nélkül vissza tudott állni 6.0-ra. De biztos vannak akiknek jobban megy az angol. Nem is értek hozzá, teljesen véletlen akdtam ma rá.
-
sepyi
aktív tag
Tudna valaki segíteni? A beállítások a névjegyzék és egy pár dolog háttere fehér. Lehet ezt valahogy sötétre változtatni?
-
sepyi
aktív tag
válasz
Juditta_56 #6903 üzenetére
Bocsánat most láttam az sd kártya linkjét. Használat és formázás előtt egy alkalmas programmal pl: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.humanlogic.sdi ezzel meg kell nézni. Sajnos nagyon sok hamisítvány van az e-bay en. Akkor viszont lehet adatvesztés, ha a kártya kapacitása kevesebb, mint a másolandó adat. Lehet hogy semmi probléma nincs a kártyával, de előtte ellenőrizni kell.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Juditta_56 #6901 üzenetére
Kiveszed a régi kártyát és beleteszed az újat. A tárhelynél kijelölöd az sd kártyát, az opcióknál kiválasztod a formázást.Aztán a régi kártyát beteszed egy kártyaolvasóba és rámásolod a készülékben lévő kártyára. Ez a hosszabb. Rövidebb ha formázás után kiveszed az új kártyát és azt is beteszed egy kártyaolvasóba és így másolod az adatokat. Ez pár perc.
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #6831 üzenetére
A mód abból lesz érdekes, h. simán Ota v. dload mappa és három gombos v. szervízmenüs. Egyébként meg tök mindegy úgyis megmondják. Kíváncsian várom h. követi-e a Huawei a többieket és lesz-e pl-ul adoptable storige funkció. Ebben az esetben hogy oldják meg a kártya hordózhatóságát. Vagy lesz-e a híváslistában telefonszám is, ami nekem pl-ul egy fájó pont.
-
sepyi
aktív tag
válasz
bubus66 #6809 üzenetére
Elvileg 35ik vagyok. Mondjuk nem jelent semmit,de ha megkapom a romot tesztelésre le fogom menteni és feleszem a megára, feltéve h. root nélkül meg tudom csinálni. Egyenlőre azt sem tudjuk hogyan kell telepíteni, vagy melyik mappába jön le. Meglátjuk. Azért nem is mondtam semmit, bár olvastam egabi bejegyzését.
-
sepyi
aktív tag
Semmi kimagasló és teljesen jól bírja a strapát. Tudom sokan nem szeretik a cromot, de mintha simábban menne nálam mint a dolphin. Ez persze nem oldja meg a névjegyzékben görgetést. Kíváncsiságból most elindítottam két böngészőt, az email-t, a messengert, a névjegyzéket, a beállításokat. És igen akadozik a görgetés konkrétan a play áruház használhatatlan, amíg az oldal be nem töltődik teljesen. Mondjuk a crome birkózik meg vele a legjobban. (hozzáteszem én sem rajongok érte). Tehát amit nem használsz zárd be!
-
sepyi
aktív tag
A három és fél óra szerintem nem olyan extrém hosszú idő, bár őszintén még soha nem mértem. Vond vissza az USB engedélyt csatlakoztasd újra. Talán létrehoz egy új kulcsot.Ne felejtsd el a file átvitelt engedélyezni a telefonon, különben nem csatlakozik csak töltést vesz fel. Azért egy próbát megérne, hogy mennyi időt venne igénybe a töltés, ha ki van kapcsolva a telefon. Teljesen úgy viselkedik, mintha be lenne ragadva egy alkalmazás, ami folyamatosan terheli az erőforrásokat.
Akkor sajnálom.
Nincs több ötletem.
-
sepyi
aktív tag
Márpedig ha görgetésnél akad, akkor valami fogja. Most dirrekt megnéztem. Kilőttem a böngészőt, újból megnyitottam ezt a fórumot. Amíg be nem tölti rendesen az oldalt, addig nekem is akad egy kicsit, de mikor betöltődik rendesen, akkor már folyamatos a görgetés. Nem tudom pontosan mi történhetett, de megpróbálhatsz egy factory-t a recoveryben. Először csak egy cash törlést, azzal nem bukod az adatokat. Ha nem oldja meg, akkor egy factory. Ha az sem akkor vissza kellene állnod az előző verzióra, mert mintha azt mondtad volna, hogy rendszer frissítés után jelentkezett. Ez viszont bonyolultabb művelet, és ha nem jön össze, bukod a garit. Visszaolvastam. Visszavonom. Volt factory és nem a rendszer frissítés az ok. Javaslatom: Memoria kártya ki. Nova töröl. C Cleaner letölt.(play) Visszamaradt filok és mappák törlése. Telefon újraindít kártya nélkül. A többi utána.
-
-
sepyi
aktív tag
válasz
petarda92 #5596 üzenetére
Fél éve használom a telefont. Egy fullos naviszoft fut rajta minden extrával. Soha nem dobta még el gps jelet. És soha,de soha nem kaptam még xy alkalmazás váratlanul leállt üzenetet sem. Nem imádom a telefonomat, nem ajnározom agyon sem dicsérem. Teszi a dolgát gyorsan. Nem bosszant nem hagy cserben. Észre sem veszem h. van. Ezért vettem.
-
sepyi
aktív tag
válasz
juhasz22 #5125 üzenetére
Áthelyezni nem tudod. Nincs rá opció. De ha az sd az alapértelmezett tárolási hely akkor az alkalmazás adatait az sd-re rakja. Maga az alkalmazás akkor is a belső tárhelyre települ. Van megoldás, de sokan odzkodnak tőle. Én viszont meg fogom csinálni, ha beszerzek egy nagyobb kártyát. Üres kártya be a telóba. Formázás és használat belső tárhelyként. A kártya innentől titkosítva van és ebben az esetben csak ezzel a telefonnal működik, mert a kulcs a telefonon van. Természetesen formázás után bármilyen más eszközben használható.
-
sepyi
aktív tag
Nem te vagy öreg. Ha valaki ne.m kezdte volna el ezt az agresszív ramkezelés dumát,senki nem foglalkozna vele. Egyébként meg inkább legyen háttérben hiábavalóan futó alkalmazások bezárása, mint az alkalmazás váratlanul leállt hibaüzenet naponta tízszer. Ne fusson a háttérbe semmi, ne akarjon álandóan szinkronizálni felfalva az akksi kapacitását. Igenis lője ki amire nincs szükség. Egyetértek a Huawei_jel. Aki nem tud egy másodpercet várni, az ne menjen kocsmába, orvoshoz, bevásárolni, ne utazzon és még sorolhatnám.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Cöletibi #3331 üzenetére
Szerezz be egy nfc tagget-et. Programozd fel úgy, hogy mikor beülsz az autóba a készülék feloldás nincsen legyen. Megnyomod a bekapcs gombot és már látod is a trafit. Vagy egy másik megoldás:az autóba teszel egy blutyúkos eszközt és smart look beállítás. Ne kapcsolja ki a telefont az eszköz közelében. Megnyomod a bekapcs gombot és látod a trafit. Hirtelen ez a két ötletem van.
-
sepyi
aktív tag
válasz
Cöletibi #3325 üzenetére
Navigálásnál nem szabad a kinelzőnek elsötétedni. Maga a navigációs rendszer kényszeriti h.ne sötétedjen el. Ha közben hívás jön, akkor az alkalmazásváltó al lehet visszatérni. De hívást te is az alkalmazásváltóval tudsz kezdeményezni,ha esetleg olyan navigáciot használsz aminek a vezetési térképnézetén nincs hivás gomb. Én is ujjlenyomatos feloldást használok de nem volt gondom a kijelzővel. Ha mégis akkor van screenon nevű alkalmazás a marketen. Ki lehet jelölni benne h mely alkalmazások használata közben ne engedje a kijelzőt lekapcsolni. Pl-ul böngésző,navigáció
-
sepyi
aktív tag
-
sepyi
aktív tag
Apus browser. Simán kilövi a reklámokat root nélkül. Go billentyűzet. Ha akarod nem tanul, cserébe mindent tud.
-
sepyi
aktív tag
válasz
OldMike #2951 üzenetére
Kipróbáltam a dolgot és igazad van. De...! Elég sokszor használom a gps-t navigációra és méter pontosan rak a térképre. Számomra egyetlen magyarázat tünik logikusnak. A fényképekhez nem a nagypontosságú gps-t használja, hanem a cellainformációt, amit a gps fordít le koordinátákra. Remélem érthetően írtam le, mert logika nincs benne. Mindenesetre navigáció használata közben nagyon pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- EA Sports WRC '23
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged