- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc #11701 üzenetére
Nekem ne irkálj privátban, ott a barátaimmal szoktam beszélni, erre van a fórum. A másik, nem díjazom, ha fenyegetnek, itt is ez volt az utolsó, hozzád intézett írásom. Nem törlök semmit, futhatsz jelenteni, ahogy privátban meg fenyegettél, szánalmas vagy, dupla reges.
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11684 üzenetére
Ez tök jó, de ez eddig is ott volt benne. Nem lehet, hogy a "benéztem"-be tartoznak ezek is??
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11679 üzenetére
Mozgatás közben minden mobilé meg fog. Hiszen még azt sem tudja hogy a kijelző orietációja milyen. Az érzékelők adatait azért fel kell dolgozni. Ez szerintem nem probléma. Viszont a másik kollégánál valódi gond a kamera hosszú sötétsége.
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11672 üzenetére
Megteszem, de azért elég életszerűtlen hogy fényképezés
előtt a kamera indulásakor mozgassam a készüléket.
Ha nincs a memóriában a kamera és induláskor mozgatom akkor van egy 1mp akadás. Ha a memóriába van, akkor nincs. -
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11670 üzenetére
Elég lenne csökkentett módban indítani és úgy megnézni, de bevallom őszintén 7.0-án nem tudom safe módban elindítani. Sikerült valakinek?
Egyébként a puding próbája az evés. Ha megpróbálod maximum az időd veszik. Cserébe lehet jó lesz a telefonod. -
Wallenberg
senior tag
válasz
eladogeppc #11645 üzenetére
Végigolvastam a hozzászólásaidat e telefon kamerájának megnyitásával és a videózás közbeni AF hiányával kapcsolatban.
Elég lett volna annyit írni, hogy a kamera (számomra) lassabban nyílik meg (Nougat alatt) és videózás közben nincs autófókusz.
Egy átlag felhasználót ezek kevésbé fogják érdekelni.
Ezek olyan dolgok, amikkel simán együtt lehet élni a mindennapok során.
A telefon P9 LITE, tehát nyílván kevesebbet tud, mint maga a P9.
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11627 üzenetére
"Sok pénzembe került, buktam rajta, de ne okoskodjon akinek közel ennyi telefonja volt?"
Ember, neked ez a hobbid, ezzel jár, meg ne sajnáljunk miatta?
Egyébként nem kérdezés a kötözködés és mások leszólása és hol írtak rólad hím jelzőt?
Ez a topik nem erről kellene hogy szóljon, hog az apróságot kell rágni napokig, de a keresőt sokan nem ismerik és össze vissza telepítenek mindent mindenhová, aztán ha nem kapnak azonnal segítséget megy a pattogás. Van aki még 2. Imeit is gyárt?. -
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11645 üzenetére
Akkor kár volt ez a sok.....
-
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11630 üzenetére
"7.0 alól nem lehet oeminfo-t és custom.bint cserélni! Vissza kell állni a 6.0-ra és akkor lehetséges csak" ezt találtam az összefoglalóban, meg még sok mást szerintem benne van amit kerestél.
-
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11636 üzenetére
Nem tudom. Nekem nincs beleszólásom ebbe. Bubus szabin van. Szerintem. (Remélem nem hagy itt minket)
-
kcsa
veterán
válasz
Az afc hiányával még igazad is van. Bár az opció ott van, de nem, vagy nem az elvárások szerint működik. P10 lite ugyanez.
De hogy kettőt röccen a kamera, és ebből ilyen cirkuszt csinálni... (kipróbáltam, ötből kétszer szaggat, háromszor nem)
-
snooze
veterán
válasz
Irdd már le,hogy amiröl beszélsz,az pontosan mi?én ugy tudom p9 az egy MOBILTELEFON!ne várjunk már csodát töle!a komolyabb fényképezögépekben sincs mobilfunkcio..ha fotozni akarsz,akkor vegyél 3-400 ezerért egy komoly gépet..ennyi..
-
sebijani1982
senior tag
válasz
eladogeppc #11614 üzenetére
Jelen esetben: Kamera app megnyitásakori lagg, illetve autófókusz hiánya.
Ezekre cáfolatot nem olvastam még. Várom a jól működő kamera app-ról a videókat. ParancsoljEgyébként fényévekkel gyorsabban nyitja meg a P9 Lite a kamera app-ot, van olyan 500 ms különbség.
Sajnos az még 720p-ben tudott csak rögzíteni, de ezek szerint akkor ne is várjak többet egy közel 50x jobb készüléktől ?
Ez nem a hardver korlátja, mert akkor felhozhatnám akár a Galaxy SII-őt, SIII-at, ami már akkor is tökéletesen gyorsan tette a dolgát.
Ahogy megyünk előre Androidéknál, egyre éhesebb a rendszer.
Erre pedig ezt tudom ajánlani olvasásra:
Galaxy S5: Az applikáció első indításától az első fotó rögzítéséig körülbelül 2,5 másodperc telik el, de a memóriából betöltve ez 1,5 másodpercre csökken, a fókusztalálat és -váltás valóban tizedmásodpercek kérdése.
Forrás:ittEzek után, ha egy zászlós hajó, tudom korábbi 2,5 sec alatt nyílt meg a P9lite pedig 500ms előnyben van egy másik készüléktől, akkor tulajdonképpen mi is a gondod?
Zagyvaság az egész, amit ki akarsz domborítani.
Te hozod az ellen készüléket, mégis a P9 lite-ot dícséred.... Saját magadnak mondasz ellent -
Just_Reboot
addikt
válasz
eladogeppc #11561 üzenetére
Add el, mindenkinek jobb lesz, főleg nekünk hogy nem kell a rinyálásodat olvasnunk.
"Ezt a G3 / G4 fórumban lévő kollégák nem vették ennyire szigorúan"
Ott is utált mindenki, ahogy itt is...
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11616 üzenetére
Korábban kérdeztem már.
Különben nem tűnt DS-nek,
Nálam a tesztelés, biztosan nem a Romok piszkálgatásával kezdődik, majd amikor elveszek a sűrűben, elkezdek szapulni másokat, vagy mások munkáját.
Azonban megtaláltad ezt az óriási gyenge pontot így már megnyugodhatsz, mi is beletörődünk.
Egyébként azt tudtad, hogy ez a Lite verzió?
Akár vehetsz G3-at, valaki biztosan ráfizet erre szívesen.Üdv!
-
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11614 üzenetére
Az érvek megvannak, viszont mivel neked semmi nem jó csak a saját véleményed és csak azt rágod így semmi értelme érveket írni. Egyébként az összehasonlítót tesztet csináld meg és azt tedd közzé a blogodban. Bár ahhoz már kell mindkét típus, hogy meglegyen
Különben az "előző" készülék valóban DS volt?
-
Muerte68
addikt
válasz
eladogeppc #11609 üzenetére
az megvan hogy ez egy telefon és nem fényképezőgép?
A Note4-emnek olyan a képe mint egy olajfestmény ha belenagyítok de attól még jó teló ráadásul 120000ft volt.Van P9-lite is teljesen jó a kamera és gyorsan is indul-van egy p8-is az meg simán veri a Samut
Van A5 2016-is
Nálunk mindenki használja gond nélkül őket.
Nekem van fényképezőgépem azal fényképezek a telóval meg telefonálok -
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11605 üzenetére
Ez nem ide való
-
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11599 üzenetére
Irigyellek a problémáidért! Jó lenne ha az embereknek ez lenne a legnagyobb baja, hogy milyen gyorsan indul a kamera a telón. Vegyél már egy fényképezőt aztán megszünik ez a problémád is. Szép estét neked.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #11604 üzenetére
Ahaaa... Én is meglepődtem, hogy nem hozza a huawei minőségét..
Anyum is kiakadt, hogy "neked még mindig jobb telefonod van, mint nekem.."
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11604 üzenetére
Azért kell mérni, mert azt mondod harmatos. Két dolog között csak valamilyen mérőzsámmal lehet különbséget tenni. Jelen esetben a samun legalább 1 mp-ig fekete képernyő van. (Betölti az alkalnazást) A huaweinél látsz egy sötét képet 1 mp-ig(betölti az alkalmazást). Hol itt a különbség?Ja hogy csak neked nem tetszik? Akkor tényleg szar mérnökei vannak a huaweinek.Még jó hogy különbözöek vagyunk. Mi lenne az lg vel ha mindenki samut akarna venni? De azért nem szar egyik sem, csak nem annyira tetszik.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #11602 üzenetére
AZ elején, ahogy megnyílt
Amúgy.. Anyumnak van a5 2016-a... az a kamera egy fostaliga... már nem azért.. olyan szemcsés kaka..
-
sepyi
aktív tag
válasz
eladogeppc #11596 üzenetére
Hasonlítsd össze a két időt, amig megnyílik az alkalmazás. A samunál nem látsz semmit, ameddig a kamera nem kész. A huaweinél pedig látod ahogy a kamera felkészül. De le is mérted az időt mindkettőnél?
Megint megelőztek.😬
-
petya220
senior tag
válasz
Itt lagg helyett fekete kép van
-
batai15
félisten
válasz
Oké, inkább csak tovább kacagok mint ahogy minden topikba ahol felbukkansz . Tök fölösleges veled a vita .
-
kcsa
veterán
válasz
Én személy szerint azt javaslom, hogy cseréld le ezt a problémás típust egy Galaxy A5-re. Gondolom arra is bőven vannak romok...
-
sebijani1982
senior tag
válasz
eladogeppc #11591 üzenetére
Ne haragudj meg, de kíváncsi volnék, hogy ha a te fejedet mozgatnák folyamatosan előre-hátra, mennyire tudnál ráfókuszálni bármire.
A másik dolgot a task killer utáni állapotot kicsit nehezebb lenne szimulálni, ugyanis ahhoz alvásból felkeltve kellene egyből fókuszálnod az előtted lévő tárgyra.
Az applikáció indítás, mint írták miért a kamera hibája?
Ha ennyit sem tudsz várni, használd a gyorstüzelő módot, ahol egyből kész a kép mire a kijelző bekapcsol....
Alap működési dolgokba kötsz bele, értelmetlenül. Ha már ennyire demonstrálni szeretted volna, akkor egy másik gyártó hasonló kaliberű készülékét illett volna a videóba tenni.
Számomra semmilyen rendkívüli dolog nem látszik a videódon a fejfájdító folyamatos hintáztatáson kívül, ami lásd be, egyáltalán nem életszerű fotózáskor illetve kamera használatkor. -
sepyi
aktív tag
válasz
B@sszus! Én tényleg azt hittem h. baja van a telefonodnak. A mellékelt video szerintem látványosan bizonyítja, h jó úton járnak a huaweinél. A gyorsítótárból egész gyorsan betölti a kamerát. Itthon pillanatnyilag csak két készüléken tudtam kipróbálni, lg l70 samu galaxy s4 mindkettő lemarad a kamera megnyitásban a p9 litetól. 1mp az nem lag, hanem aljalmazás megnyitás. És ha nem jelenne meg a fehér kör észre sem vennéd az autófókuszt. Mire a szemed elé emeled már van autófokusz. Én sem vagyok szerelmes belé használom. Mint ahogy az autómat is.
De látom meg is előztek.
-
batai15
félisten
válasz
Mondjuk nem azért , de a 2gb ram ,a közép kategóriás soc és a ram urites miatt laggol be.
Aha baj hogy te veszett rosszul keresed a hibat , sőt ez nem is hiba ez a hardver korlátja . nálad ez már valami fobia hogy minden telefon fosh.röhejes hogy 1-2 sec erejéig belaggol a kamera és neked ez gond.erdekes mikor nem task killerezel nem laggol be . -
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11588 üzenetére
Az a furcsa, hogy eddig nem volt ezzel gondja senkinek, most hogy neked lett, már másnak is van. Nálam megy normálisan, nem telepített camera, hanem a gyári. Tuti Dual volt az "előd"?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Nálam nincs ilyen akadás.
-
petya220
senior tag
válasz
Érdekes. ._.
Custom rom?rakj fel egyet! Ott nincs probléma a kamera applikációval
-
snooze
veterán
válasz
Ahogy olvasgatom a hsz-eket,sajnos neked elég sok probléma van a telefonoddal!nem kellene venni egy zsir ujat,és azt nem bs..tatni,akkor lehet menne minden..érdekes,nekem nem csinál ilyet,meg ezek szerint sokaknak jo,mivel nem irják a hibát..😁
-
keshudioo
csendes tag
válasz
eladogeppc #11538 üzenetére
Most, hogy felhívtad rá a figyelmemet.. de..
Eddig nekem fel sem tűnt, mert korábban az egész kamera akadozott, nem csak betöltésnél, és sokkal többet kellett várni rá. Viszont az Open Camera most egyáltalán nem akad. -
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11548 üzenetére
Nekem sem ugrál , akad a cucc. Vagyis valami nálad nem jó, vagy csak User error?
Rollback? Készülék eladás más típus vásárlásán gondolkodtál már? -
ANDROID???
addikt
válasz
eladogeppc #11543 üzenetére
Küld be szervizbe.
-
98bja
senior tag
válasz
eladogeppc #11538 üzenetére
Nekem igen. Nem csináltam FR-t, de muszáj lesz mert valamikor meg sem videót sem képet nem akar készíteni.
-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc #11312 üzenetére
Az internet nem felejt, kissé vissza kellene venni az arcodból [link]
A dupla regedről meg ne is beszéljünk informatikus úr -
MK VII
veterán
válasz
eladogeppc #11294 üzenetére
LoL.
Ennyi agyhalottat, komolyan mondom...
Először is.
Csak és kizárólag magadat hibáztathatod, hogy a telefonodat annyira hazavágtad, hogy lapcsere kell. ( Csak halkan jegyzem meg, hogy lapcsere nélkül is megoldható a dolog. De legalább lesz munkája a szerviznek is. )..
Ennek a dolognak te vagy az okozója és nem az aki normálisan összeállította az összefoglalót...A sárdobálást be lehet fejezni, mert amíg Te itt ebben a fórumban csak fostad magadból a sértegetést és leszólod más munkáját, addig, akit éppen szidsz az régóta segítségére van az embereknek a topikban.
Vajon miért sikerül neki egy test_key-es telefont megcsinálni? Vagy bárki másnak aki nem annyira IQ -100 mint Te vagy a hozzád hasonlók?
Nekem nincs P9 Lite-om, nekem egy P9-cem van, de ott is simán helyrehozható a test_key-es telefon...
Te nem bírtál elülni a seggeden és tovább romoltál, ergo még jobban tönkretetted a telefonod, és most bubus a felelős? Nézzél már tükörbe ember...Menjetek faszbúkra hisztizni, vagy XDA-ra fröcsögni... Aki nem becsüli azt, hogy egy magyar oldalon magyarul van neki leírva minden a normális romoláshoz az nem érdemli meg, hogy egyáltalán szóba álljon vele az ember...
Tudjátok pont a hozzátok hasonlóktól van elege minden rendes Topikgazdának és adják fel az egész segítséget.. Nem véletlen menekült el P9 topikból az eredeti Topikgazda, sőt, nem csak topikból, de a PH-t is itt hagyta végleg...
Annyi agyhalott ,nyomorék, faszbúkszökevény van már erre, hogy képtelenség tőletek normálisan idegbaj nélkül PH-zni..
Az általános iskolát meg ajánlom kijárni még egyszer azoknak akik képtelenek értően olvasni... Ha nem érted és tökrebaszod a telefonod az nem bubus és nem más hibája... Az csak a Ti hibátok...Akinek nem inge nem veszi magára!!
-
B.Pystike
csendes tag
válasz
eladogeppc #11182 üzenetére
Szia!
Én hazavágtam a telefonomat mert okosnak hittem magam,de a bubus66 blogjában meglévő leírás alapján visszahoztam a készülékemet.
Visszaolvastam a bejegyzéseidet azt gondolom,hogy nem a leírásvolt hibás,
hanem mert te a saját gondolatmeneted szerint próbáltad orvosolni a problémádat.Itt nem azért vannak az emberek,hogy kicsesszenek a másikkal.
Azért vannak,illetve írnak hozzászólásokat,hogy segítsenek.
Szerintem ha valaki eleget olvas akkor nem csinál magának gondot."A google másoknak a barátja,nekem az eszem!!!"
-
szemesi69
addikt
válasz
eladogeppc #11182 üzenetére
Nem tanulsz semmit, csak fikázol, mondta valaki, hogy csinálj bármit is, balfasz voltál, most már magadat fikázd. Itt mindenki hibás csak te nem. 50 emberből 49 a leírás alapján mindent megcsinál, marad 1, aki te volnál, akinek nem sikerült. Beszólsz olyan embereknek, akik a szabad idejüket áldozták rá egy tesztelt leírás elkészítésére, ezek után vidd szervizbe, itt senkitől ne várj segítséget a nagy arcoddal.
-
Zsocy155
őstag
válasz
eladogeppc #11174 üzenetére
Petya220-nak írtál privát üzit? Ő segít.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #11147 üzenetére
Nem is kell mással el számolni csak saját magaddal, főleg, hogy ha segítségét kérsz azt úgy tedd, ahogy illik.. Remélem tudod mire írtam ezt..
Tudom és tisztában vagyok vele, hogy sokaknak az én stílusom se teszik...
Azért írtam részemről ennyi, én megpróbáltam segíteni, de úgy vettem észre sok értelme nincsen, nem akarom részletezni miért...
Csak annyi a RollBacknek semmi köze, hogy nyitva vagy zárva van a BL....
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #11127 üzenetére
Kérlek, írd le pontosan előről az egészet jó?
Akár privátban is, hátha tudunk valamit csinálni, mert már engem zavar, hogy tégla a telefonod -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #11120 üzenetére
Senki nem mondta, hogy 7.0 alatt lehet oeminfo-t cserélni....... Csak a 6.0 lehet.. miért nem próbálod meg a RollBacket..
És miért nekem címezted???
Vagy mentesd le valakivel a B370-et és futtasd át rajta a 3 gombosból de ne másik innen kérd el valakitől..
Viszont elmondásod alapján a B370 van fent a (7.0 nem zárja vissza a BL) Akkor meg a L21-es Roolback és a B160 mehet fel....
Részemről ennyi volt...
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10980 üzenetére
Igen egyből sok okos ember gyűlt össze csak azért, hogy neked segíteni tudjon..
Itt derült ki, hogy a korábbi B370,B380-as frissítés "test-keys"-es
Ez nagyon jó a végén még mi leszünk a hibások, hogy te blokk téglát csináltál a telefonodból......
Még ennyit akartam most már tényleg befejeztem..
(#10990) petya220
Bocsánat, köszönöm, hogy pótoltad.
-
Cunaja
addikt
válasz
Kedves fórumtag!
Kérlek költözz át az XDA-fórumra és ott kérj segítséget!
Azt sem tudod, hogy miket írkálsz, de játszod a hozzáértő szakembert.
Ha életedben darabokra szedtél volna egy Huawei romot(nem csak az update.app fájl-t), akkor láthatnád a felépítési szerkezetét.
Azaz, gondolkoznál mielőtt írsz.
A legjobb az írásodban, hogy nem értek hozzá! Majdnem lefordultam a székről.
Lekritizálsz olyan embereket, akiket nem is ismersz és a munkáját sem.
Az ilyen emberek miatt fejezi be az ember a fórumozást és távozik őrökre.
Az aláírásom önmagáért beszél, illetve a munkásságom.
Többet nem kívánok a témával kapcsolatosan hozzászólni.
Mint írtam, kérlek fáradj az XDA-ra! -
petya220
senior tag
válasz
Az is világos, hogy olyanok írnak le tanácsokat nekem, akik életben nem próbálták ki a FirmwareFinderrel telepített ROM-okat, ha így lenne, már rég oeminfo-t kellene cserélniük.
oké, akkor nem is értem,hogy miért nem megy a te telefonod. Tényleg, én nem használtam FF-t. AZ MI???
Amúgy meg.. nézd már meg kérlek, hogy mi van Cunaja aláírásában. Várj, megmondom --> 华为ROM专家 --> Huawei ROM szakértő.
Nézd meg kérlek a p9 topikját. és oda másold be ezt amit írtálVárj megteszem én.
Mégegyszer hangsúlyozom, hogy a nem lett DS-re SS rakva. Egyébként mi lenne ? Max 1db IMEI-m lenne, de a képeket sem nézi senki meg amiket beraktam, hogy 2db IMEI ott világít a ROM verzióval.
egyébként mi lenne? az, mint most a telefonoddal.Nem gondolom hogy nekem vannak értelmezési problémáim, hanem annak, aki azt se érti, hogy a TWRP-t nem reboot-al indítjuk, hanem BOOT parancsal. Már NEXUS 4 óta így indítjuk, így aki annyira nem ért hozzá, ne is szóljon bele ! őő, ez nem nexus... azóta változhatott nem?
vagy más készülék, más fastboot módszer..
a recovery-be lépés is más néhány készüléknél.
-
Balathruin
veterán
válasz
Te ott hibázol hogy az amit feltettél 370-es az igenis végleges, de nem a te készülékedre lett kiadva (ami miatt kell az FF).
Szerintem sokkal egyszerűbb lett volna ha nem a B130-at kezded el visszatenni, hanem a 160-ast, mivel visszafelé nem lehet telepíteni. Gondolom ez nincs benne a leírásban. -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10965 üzenetére
Nem tudod, hogy miért nem mondom meg, még te kérdezed?? Különben te meg honnan tudod, hogy ugyan azt használom, amit te?
Pl van szerviz kábelem hozzáférek szerviz boxhoz tehát már nem ugyan azokat használom mint te..
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10965 üzenetére
na itt elég volt..
jelentem.. ELMONDTA, hogy mit csinálj.. te b@sztál rá, és mást csináltál, most mi a frászt vársz?? könyörgöm
nem értem.. aztán még beszólsz neki?
Akkor lennél igazán nagy arc, ha elmondanád mit kellene csinálni.
Te meg akkor lennél igazán jó páciens, ha azt teszed, amit mondtak.Részemről ennyi. Nem tudom felfogni, hogy ez most mire jó.
És jobb, ha itt ennek vége, és nincs ennek folytatása.
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10962 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy vidd a szervizbe ott meg csinálják, mert ah lemerül akkor semmit sem lehet vele kezdeni.. Addig még végérvényesen gallyara nem vágod..
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10955 üzenetére
A B370-ben nincs cust mappa helyette Vendor van.
(#10961) petya220
És a fizetőstől miért menne? Akkor ott a DcUnlocker 4euro és tud flashelni,de az nem azt jelenti, hogy jó is lesz. lehetőleg nem kellene össze vissza rakosgatni vele mindet mert még a végén tényleg kuka lesz...
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10960 üzenetére
Miért nem próbálod meg azt, amit mondtam?
leszeded ezt, kicsomagolod és flash...
ha nem megy, akkor ott a fizetős.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10955 üzenetére
b160
kibontod az update.app-ot, és onnan flash minden, amit leírtam -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10950 üzenetére
bontsd szét az update.app-ot és flasheld fel az összeset.
fastboot flash boot BOOT.img
fastboot flash recovery RECOVERY.img
fastboot flash recovery2 RECOVERY2.img
fastboot flash system SYSTEM.img
fastboot flash cache CACHE.img
fastboot flash userdata USERDATA.img
fastboot flash cust CUST.imgHa hibát írt ki a cust flash-re akkor próbáld meg ezt
fastboot flash custom CUST.img
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10950 üzenetére
Nem azért mert külön partició, hanem az adb-ből megy és ta oda nem tudsz belépni.
De TWRP azt tudsz flaselni
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10944 üzenetére
hmmm
akkor a jelenlegi állapotban van egy világítós papírnehezékedéés ha flashelsz egy másik oeminfot?
Bár.. bubust várd meg,hogy mit mond erre az ötletemre -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10940 üzenetére
Ugye nem mentetted le a TWRP-vel a fent lévőt?
Tessék itt a TWRP mentés próbáld meg tedd vissza a TWRP-t és próbáld meg telepíteni.
Na most már jobban értünk....
Szerinte meg nem jó kedvünkből kérdezgetünk.. Még mindig nem értem, hogy a B130 hogyan lett B160?
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10937 üzenetére
És akkor mi a probléma, ha a B130 felment akkor mit telepítegettél össze vissza a fb-vel...
Ha követted volna leírást akkor már lenne egy működő telefon a robi64 is írt neked, ha az alapján csináltad volna akkor menne. Viszont, ha a B130-vagy a B160 van fent akkor arra fel kellene menni a RollBacknek.
Ja persze nem a recovery2 kellett volna feltenni...
-
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10928 üzenetére
De Újjjra,miért akarsz DUAL-ra,SINGLE SIM-es ROM-ot rá erőszakolni,nem értem....
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10923 üzenetére
Ha fel ment akkor miért kellett flashelni ezt nem értjük, és ráadásul nem is jó lett flashelve
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10920 üzenetére
Remélem, azt tudod, hogy user hiba....
Mert az ki mondta, vagy írta, hogy az oeminfo csere után a fastbootal kell feltenni, ha az oemeinfo + custom.bin fel megy akkor a B130-nak felkel menni..
Különben a Toolkitben mauállisan is ki lehet cserélni az oeminfo+custom.bin-t
Itt a kép róla.
Amikor ki cserélted az oeminfo-t a telefon újra indulás után kért jelszót?
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10906 üzenetére
A B160 felment? előbb a Rollbacket kellett volna feltenni és utána lehet keveregni.. És ha RollBack fen van akkor a dloadból mehetett volna egyből a B160, és utána frissített volna
Ha meg flashelek akkor ezeket kell
- fastboot flash boot boot.img
- fastboot flash recovery recovery.img
- fastboot flash cust cust.img
- fastboot flash system system.img -
Cunaja
addikt
válasz
eladogeppc #10917 üzenetére
Minek flashelted a recovery2-t?
Az eRecovery-t nem szokás flashelgetni.
Boot.img miért nincs flashelve?
Amúgy fogj a telefonodnak megfelelő full romot, tedd a dload mappába, majd 3 gombossal telepítsd. -
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10914 üzenetére
Tuti,hogy Dualos Oeminfot (C432) flaheltél és dualos (páros számu) dload ROM raktál fel?
-
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10911 üzenetére
Csak nyomd fel a dload-ot.
B130-tol B160-ig,nem lessz baj,csak ELŐRE. -
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10910 üzenetére
Jártam igy már,jelzi booloader nyitva és semi,újra bootloader zárás majd nyijás és hopp ott a TWRP.
Csodálotos. -
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10908 üzenetére
Oeminfo csere fog segiteni.Semi más.
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10906 üzenetére
Őm...
Ha ráraktad a c900-asat oeminfót, akkor mehet rá 3 gombossal a b160 ami települni fogNem szóltam.
d
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10891 üzenetére
Miért ezt kellene letöltenem, ha DS a telefon ???? "Letöltöd a P9 Lite VNS-L21C432B131 SS firmwaret"
Édes jó istenem a többit inkább nem írom...
Talán kellene egy kicsit gondolkodni, mivel a DS a telefonod akkor értelem szerűen az oeminfo cserénél a DS oeminfo és a B130 kell... És a Toolkit tartalmazza mind kettőt......
(#10897) ufonauta
Felteheted, nyugodtam (az olyan 300Mb körüli) ez elég érdekes dolog.
Oké rendben...
(#10898) Stylerr
Csak ajánlott...nem kötelező......
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10881 üzenetére
DS=B370 Akkor nem kell háborogni, amit én már sejtettem, hogy user hiba DS-re feltenni SS Rom-ot és utána még csodálkozni, azt nem kellene...
Így aki ezt a szoftvert valaha is használta, az így járt.
Senki nem fog így járni mert előtte el olvassa a dolgokat..B160 fent. Ha innen frissítem, akkor megint test-keys lesz belőle szerintem.
Gyáva népnek nincs hazája mondja a közmondás. Igen az lehet, ha megint nem a meg felelő RollBacket tettél fel..
Azt mondom, hogy akkor csinálj valamit. ha tudod is mit csinálsz ha nem vagy tisztában a dolgokkal akkor inkább hagyjad..... Jelzett az OTA? Mert ha nem akkor megint test_keyes lesz.. főleg az XDA-s sz....tól....
Egyébként most néztem meg XDA-n, hogy a Firmware Finder csinálja ezt, ami logikus, hiszen egy "Beta" vagy "Test" fázisú ROM-ot rak fel.
Ja azt nem írták a nagy XDA-n, hogy ez nem az FF hibája, hanem user hiba...... Nem az XDA-ra és aFF-re kell fogni, mivel te hibáztál egy DS-r fel tettél egy SS-ra való ROM-ot és még várod a csodát???
Te mindent jól csináltál????
-
robi64
aktív tag
válasz
eladogeppc #10881 üzenetére
Totál nincs igazazd,te vagy a hibás.
Hogy tetted fel DUAL-ra SINGLE simes ROM-ot,ezért lett C900 Global.
Utánna csak is bajok kehettek. -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10876 üzenetére
De Te a rollback-ot tetted fel
ami csak egy oeminfo, és semmi más.. tessék visszarakni az eredeti b160/b161-et, és onnan frissíts -
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10873 üzenetére
A rollback miatt van ez.
ha nem ment volna fel rá, akkor nem is tudnál rollback-elni -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10853 üzenetére
Ha mákod van akkor meg kell próbálni a RollBack és a B160-at vissza tenni ha nem akkor oeminfo csere...
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10853 üzenetére
És az minek kellett neked, ha nem volt fenn a 7.0.
Pedig az se hibás mert én meg csináltam az enyémet, a B161-hez való RollBackel, és a B161-es ROM-al..
Olvassátok el és figyeljetek!!!!
Megkérek mindenkit, hogy ha valaki vissza akar állni akkor figyelmesen csinálja és a telefonjának megfelelő build számú RollBacket töltes le.
Azért mert L01-írak azért ez még az L21 SS-hez való és a build is L21 lesz.
SS
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L01, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L01, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B161a, NEU) Csak ezt lehet, telepíteni a roolback után..DS
HUAWEI P9 Lite Rollback Package (VNS-L21, from Android 7.0 EMUI 5.0, to Android 6.0 EMUI 4.1, C900B300, Hungarian)
HUAWEI P9 Lite Firmware (VNS-L21, Android 6.0, EMUI 4.1.1, C432B160, NEU)Senki nem próbálja meg a 6.0-re feltelepíteni mert bootloop lesz a vége
-
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10850 üzenetére
Igen a test-keyesnél elő fordulhat, hogy kuka... És jelezte is neked???
Azért nem találtad a frissítés menüt, mivel a test_keyesbe nincs Frissítés, nincsenek témák stb...
Miért a tied Dual SIM-es?
Ami a Magyar Huawei oldalán van fent az a L01 SS ROM B161 és ha Hozzávaló RollBack
Vagy a DS L21-es ROM B160 és a hozzávaló RollBack
(#10851) petya220
Nem az update volt a hibás, ha az a hibás nem is települ. test:keyes akkor lesz, ha nem a megfelelő build számú ROM-t teszed rá.. Ha az update.zip a hibás akkor másnak is gond lett volna...
-
petya220
senior tag
válasz
eladogeppc #10850 üzenetére
az hibás update volt.. Szóval nem csodálom, hogy arra nem ment fel
jó, hogy nem tégla -
bubus66
nagyúr
válasz
eladogeppc #10833 üzenetére
(#10833) eladogeppc
Abban hogy erre van garancia FF mokoltra meg nincs....
(#10834) laskr99
Az 5.0=> 5.1 nem fő verzió váltás csak verzió a kettő nem egy és ugyan az.....
-
espista
senior tag
válasz
eladogeppc #10730 üzenetére
Nem működött maradéktalanul az új aktivitás mérőjével. Downgrade alatt elolvastam a leírását és abból kiderült, hogy csak nem jól használja, de akkor már mindegy volt.
Mondjuk a telefon kamerája nagyon lassan indult el. Kellett neki vagy 20 másodperc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest