- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Ha más nem is, ráböksz a Huawei tagság szolgáltatási szerződés linkre és elolvasod, mit írnak benne ;-)
De egy gyors google keresés is csodákra képes: infók. Ahogy olvasom viszont ez csak P9, P9 Plus, Mate9 és Mate 9 Pro modellekre értendő.
szerk: még egy link
-
sepyi
aktív tag
Semmi kimagasló és teljesen jól bírja a strapát. Tudom sokan nem szeretik a cromot, de mintha simábban menne nálam mint a dolphin. Ez persze nem oldja meg a névjegyzékben görgetést. Kíváncsiságból most elindítottam két böngészőt, az email-t, a messengert, a névjegyzéket, a beállításokat. És igen akadozik a görgetés konkrétan a play áruház használhatatlan, amíg az oldal be nem töltődik teljesen. Mondjuk a crome birkózik meg vele a legjobban. (hozzáteszem én sem rajongok érte). Tehát amit nem használsz zárd be!
-
sepyi
aktív tag
A három és fél óra szerintem nem olyan extrém hosszú idő, bár őszintén még soha nem mértem. Vond vissza az USB engedélyt csatlakoztasd újra. Talán létrehoz egy új kulcsot.Ne felejtsd el a file átvitelt engedélyezni a telefonon, különben nem csatlakozik csak töltést vesz fel. Azért egy próbát megérne, hogy mennyi időt venne igénybe a töltés, ha ki van kapcsolva a telefon. Teljesen úgy viselkedik, mintha be lenne ragadva egy alkalmazás, ami folyamatosan terheli az erőforrásokat.
Akkor sajnálom.
Nincs több ötletem.
-
sepyi
aktív tag
Márpedig ha görgetésnél akad, akkor valami fogja. Most dirrekt megnéztem. Kilőttem a böngészőt, újból megnyitottam ezt a fórumot. Amíg be nem tölti rendesen az oldalt, addig nekem is akad egy kicsit, de mikor betöltődik rendesen, akkor már folyamatos a görgetés. Nem tudom pontosan mi történhetett, de megpróbálhatsz egy factory-t a recoveryben. Először csak egy cash törlést, azzal nem bukod az adatokat. Ha nem oldja meg, akkor egy factory. Ha az sem akkor vissza kellene állnod az előző verzióra, mert mintha azt mondtad volna, hogy rendszer frissítés után jelentkezett. Ez viszont bonyolultabb művelet, és ha nem jön össze, bukod a garit. Visszaolvastam. Visszavonom. Volt factory és nem a rendszer frissítés az ok. Javaslatom: Memoria kártya ki. Nova töröl. C Cleaner letölt.(play) Visszamaradt filok és mappák törlése. Telefon újraindít kártya nélkül. A többi utána.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest