- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Ha más nem is, ráböksz a Huawei tagság szolgáltatási szerződés linkre és elolvasod, mit írnak benne ;-)
De egy gyors google keresés is csodákra képes: infók. Ahogy olvasom viszont ez csak P9, P9 Plus, Mate9 és Mate 9 Pro modellekre értendő.
szerk: még egy link
-
sepyi
aktív tag
Semmi kimagasló és teljesen jól bírja a strapát. Tudom sokan nem szeretik a cromot, de mintha simábban menne nálam mint a dolphin. Ez persze nem oldja meg a névjegyzékben görgetést. Kíváncsiságból most elindítottam két böngészőt, az email-t, a messengert, a névjegyzéket, a beállításokat. És igen akadozik a görgetés konkrétan a play áruház használhatatlan, amíg az oldal be nem töltődik teljesen. Mondjuk a crome birkózik meg vele a legjobban. (hozzáteszem én sem rajongok érte). Tehát amit nem használsz zárd be!
-
sepyi
aktív tag
A három és fél óra szerintem nem olyan extrém hosszú idő, bár őszintén még soha nem mértem. Vond vissza az USB engedélyt csatlakoztasd újra. Talán létrehoz egy új kulcsot.Ne felejtsd el a file átvitelt engedélyezni a telefonon, különben nem csatlakozik csak töltést vesz fel. Azért egy próbát megérne, hogy mennyi időt venne igénybe a töltés, ha ki van kapcsolva a telefon. Teljesen úgy viselkedik, mintha be lenne ragadva egy alkalmazás, ami folyamatosan terheli az erőforrásokat.
Akkor sajnálom.
Nincs több ötletem.
-
sepyi
aktív tag
Márpedig ha görgetésnél akad, akkor valami fogja. Most dirrekt megnéztem. Kilőttem a böngészőt, újból megnyitottam ezt a fórumot. Amíg be nem tölti rendesen az oldalt, addig nekem is akad egy kicsit, de mikor betöltődik rendesen, akkor már folyamatos a görgetés. Nem tudom pontosan mi történhetett, de megpróbálhatsz egy factory-t a recoveryben. Először csak egy cash törlést, azzal nem bukod az adatokat. Ha nem oldja meg, akkor egy factory. Ha az sem akkor vissza kellene állnod az előző verzióra, mert mintha azt mondtad volna, hogy rendszer frissítés után jelentkezett. Ez viszont bonyolultabb művelet, és ha nem jön össze, bukod a garit. Visszaolvastam. Visszavonom. Volt factory és nem a rendszer frissítés az ok. Javaslatom: Memoria kártya ki. Nova töröl. C Cleaner letölt.(play) Visszamaradt filok és mappák törlése. Telefon újraindít kártya nélkül. A többi utána.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Samsung Galaxy A13 64GB / 4GB RAM
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő