- iPhone topik
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Márpedig ha görgetésnél akad, akkor valami fogja. Most dirrekt megnéztem. Kilőttem a böngészőt, újból megnyitottam ezt a fórumot. Amíg be nem tölti rendesen az oldalt, addig nekem is akad egy kicsit, de mikor betöltődik rendesen, akkor már folyamatos a görgetés. Nem tudom pontosan mi történhetett, de megpróbálhatsz egy factory-t a recoveryben. Először csak egy cash törlést, azzal nem bukod az adatokat. Ha nem oldja meg, akkor egy factory. Ha az sem akkor vissza kellene állnod az előző verzióra, mert mintha azt mondtad volna, hogy rendszer frissítés után jelentkezett. Ez viszont bonyolultabb művelet, és ha nem jön össze, bukod a garit. Visszaolvastam. Visszavonom. Volt factory és nem a rendszer frissítés az ok. Javaslatom: Memoria kártya ki. Nova töröl. C Cleaner letölt.(play) Visszamaradt filok és mappák törlése. Telefon újraindít kártya nélkül. A többi utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Goddess of Victory:Nikke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gumi és felni topik
- Microsoft Outlook topic
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest