Hirdetés
- Ulefone Armor X31 Pro - vízálló, de elsüllyed
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
batai15 #12046 üzenetére
P9 lite és P9 azért más tészta
Iphone-t ne keverjük ide. Van kb (fene tudja mennyi.. nem is érdekel) 20 készüléke, arra könnyű optimalizálni. De itt van az Android.. több millió készülékkel, na arra optimalizálj
kb lehetetlen.. csak a fókuszba teszel 1-2 telefont, azon tökéletes lesz minden
Nekem sosem akadt meg a telefonom
mondjuk én mókolom is..
[ Szerkesztve ]
-
satee76
aktív tag
válasz
batai15 #12023 üzenetére
Jaj ne már. Most hasonlítottam össze az asszony szifon 5s-t a huawei p9-emmel, youtube, viber esetén is sokkal gyorsabban indul a p9 lite.
Illik karbantartani.
A szifonnál meg a hw-hez van optimalizálva a szoftver, így azért nem olyan bonyolult optimalizálni. Nyilván ott a multi tasking sokkal működésképesebb lesz mindig is. Nem kell figyelni rá, hogy mi minden van meg nyitva.De sebességben kentbe veri a p9 lite-ot? LOL
-
eladogeppc
veterán
válasz
batai15 #11592 üzenetére
Az autófókusz természetesen a video felvétel közben értendő, azaz video közben nincs AF.
Tudom, hogy sokan totálisan betegnek gondolnak, de ennyire nem mentek el otthonról
Ha már itt tartunk kedves Batai kolléga, pont a mai nap volt a kezemben egy Galaxy S Advance.
Ugye az már nem mai darab. Android 2.3.3 fut rajta, a mai napok Facebook és Messenger Appjaival.
Sajnos az még 720p-ben tudott csak rögzíteni, de ezek szerint akkor ne is várjak többet egy közel 50x jobb készüléktől ?
Ez nem a hardver korlátja, mert akkor felhozhatnám akár a Galaxy SII-őt, SIII-at, ami már akkor is tökéletesen gyorsan tette a dolgát.
Ahogy megyünk előre Androidéknál, egyre éhesebb a rendszer.Egy kategória például evvel a Samsung Galaxy A5 2016 nagyjából.
Íme a Kamera APP megnyitása, sehol semmi lagg.
[link][ Szerkesztve ]
-
gianone
őstag
válasz
batai15 #3521 üzenetére
Miért bonyolítjátok az életét? Szuper a Nova, de csak annyit kérdezett, hogy tudná eltüntetni a gyári témán a hátteret a nem gyári appok ikonjai mögül. Ezért teljesen felesleges launcherezni, csak újabb gyári téma kell neki. Persze ha neki sem jön be EMUI, mint neked, az más tészta.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
batai15 #3208 üzenetére
Te mindenhol power user vagy úgy tűnik... Mert minden mobil sz*r amit a kezedbe fogtál. Én egy hónapja használom lassan folyamatosan ezt a telefont és a ram miatt maximum a Facebook, meg a Messenger ugat. De ezek mind olyan gányul megírt, szeméttel/felesleges dolgokkal teli appok. Hasonlóan a viberhez, aminek a háttérben futását le is tiltottam a francba. Még az akksi is fényévekkel jobban bírja.
-
B********
aktív tag
válasz
batai15 #3206 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nekem pont jó ahogy működik, nem éreztem még soha hogy elfogyna a ram vagy hogy lassú lenne. Soha nem tartogatok a háttérben futó alkalmazásokat vagy weblapokat, a legtöbb szinkronizációm (kivéve emailt) le van tiltva, nincs aszisztens, stb. Még a mobilnet is csak akkor van bekapcsolva ha használom. Hogy hogyan működik a droid a motorháztető alatt, egyáltalán nem érdekel, nekem az fontos hogy a telefon azt és úgy csinálja ahogy én szeretném, ebben tökéletes társ a P9 lite. Ezért írtam hogy nekem más szempontok a fontosak. Ezért nem is érné meg nekem a high end kategória, ez a középszint pont jó. De nyilván ez csak egy felhasználás, lehet hogy aki jobban kihasználja annak kevés.
-
Roland0224
senior tag
válasz
batai15 #3195 üzenetére
Én nem tapasztaltam,hogy ilyen rosz lenne a helyzet ,hogy rögtön váltani kelljen sőt... Az én telóm sebességével (még) semmi baj. Játék fut rendesen net is gyors. Nekem van h nem tölti újra ha pl megnyitom a 4 alkalmazást a sorban de gondolom app függő. Ennyi pénzért nem kell csodát várni. Ha csodát akar vki rakjon hozzá még 200k-t
[ Szerkesztve ]
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz
batai15 #3127 üzenetére
Igen,igen. Tudom, nekem is megvolt a must get érzés, viszont engem az akku idő az nagyon elszomoritott.
Aztán kaptuk cégesnek a P9L-t és meg is váltam az 5X-től azonnal. Persze a képbe bele tartozik, hogy nekem a stock droid, meg a romolás nem annyira fontos, viszont az akksi igen és a P9L szerintem ha igy nézzük verhetetlen ebben a kategórióban és még jól is néz ki, EMUI szép, gyors, bár én Nova-t használok, szóval jó cucc ez. Az 5X is kiváló, mikor kifizették, olyan volt, mintha a fogamat húznák. Csak hát az akksi...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
batai15 #2932 üzenetére
Nincs semmi gond az OFF -fal, a veszekedésel viszont annál inkább. Jó példa erre az S6 -os sztori.
Szerintem addig nincs probléma az OFF -olással, amíg közösségi építő jellegű. Erre meg jó példa a P7 fórum. Vagy akár a Nova hozzászólásod, ami szerintem tök hasznos volt. És simán semmi gond nem lett volna a további OFF -olással sem.
Az a baj, hogy az ilyeneknek mindig az a vége, hogy egymásnak feszülnek az emberek, ami láthatóan tökre nem működik. Plusz közösség romboló.
[ Szerkesztve ]
-
ORCA58
addikt
válasz
batai15 #2860 üzenetére
Nevezhetjük gagyinak, de kényelmes, nem csúszik, nem lett sokkal nagyobb a telefon, pontosan illeszkedik, minden lyuk a helyén van, és rugalmas. Mindamellett egyáltalán nem néz ki rosszul. Hasonló volt a G6-on is. 2 évet szépen kiszolgált, és eséskor megvédte.
A fotón vettem észre a sarkain a fröccsöntés helyét. Nyilván szebben le lehetett volna vágni, majd javítom. Mivel a valóságban kisebb mint a minitoron, egyáltalán nem feltűnő.
Kipróbáltam drágább átlátszó tokkal is, az tényleg nagyon ronda a fekete teleón, főleg elölnézetben. Fehéren viszont el tudnám képzelni. -
törölt tag
válasz
batai15 #2541 üzenetére
5 -ös droiddal került forgalomba és a legfrissebb fut rajta. 7 még nincs.
Közben látom szerkesztettél. Szerintem az még jön rá és vége, de ugye már több mint 1 éves. Tavasszal lesz 2.
gianone:
Ez csak az, hogy ezek a modellek biztosan megkapják. Lesz ennél több is[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #2508 üzenetére
Bocsi már Mi köze van a Telekomhoz? te meg olyanba beszélsz bele amibe halvány kicsi fingod......
a C432B131 mióta a másik két szolgálta hagyjuk te inkább ne jó ha halvány kicsi fingod nincs, hogy mi kellene..(#2509) 313313
Az enyém is független.
Egy ember kivételével köszönöm a felajánlást mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #2402 üzenetére
(#2402) batai15
És miért csak, egy szolgáltatóssal menne ha független a telefon ezt magad se hiszed el ugye?
Mert akkor a másik se menne másik kártyával..
Nem kell nekem fejet hajtani, elég ha nem hiszel el mindent amit olvasol, mert sokszor fele nem igaz.
Majd szerzek egy Vodás vagy Telenoros kártyát.
A P8 litenél is olvastad, mert ott is voltak ilyen fel vetések amik nem voltak igazak mert használtam, én is kettő különböző kártyával.
Hol olvastad a KFV szaklapba
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
batai15 #1885 üzenetére
Manual Camera Compatibilityvel nézted? -
xeo98
csendes tag
válasz
batai15 #1849 üzenetére
Én kérek elnézést a cinikus hangnemért, számolnom kellett volna 10ig mielőtt válaszolok...
Egyébként kaptam másik kártyát, pedig az előzőt 3 hete cseréltettem. Semmit sem kértek, csak személyit meg lakcímkártyát (Szfvár Auchan T üzlet)
Most jutottam el odáig, hogy bekapcsoljam... hááát fura az Xperia Arc után
-
xeo98
csendes tag
válasz
batai15 #1845 üzenetére
Valóban nem voltam körültekintő, de azért ezt a kioktató szöveget itt nem vártam volna.....
P8Lite-ot akartam, azért kértem a microt mert lövésem nem volt, hogy van már nano sim is (de lehet hogy már kissebb is van, majd megkérdezem nehogy megint lyukra fussak). Végülis a 9es lett a befutó, én meg mehetek kártyát cserélni (nem vágatni), és nincs ezzel semmi baj, legközelebb jobban figyelek
Köszönöm a mobiltársak segítő szándékú hozzászólásait!
-
keszo
őstag
válasz
batai15 #1512 üzenetére
én ezen cikkből következtettem ezek szerint tévesen
azaz igazság, hogy a videó azért nem mondott nekem semmit mert talán pc-n is volt valami hasonló kocka forgatás a directx-ben
ne kövezzetek meg mondom mindezt laikusként
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával