-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
válasz
petya220 #9360 üzenetére
Nem szeretném elrontani az örömöd, de szerintem ez egy EMUI-bug.
Amikor ilyen látványosan keveset mutat, akkor valami be szokott akadni. Próbáld meg, hogy megynyitsz egyre több weboldalt, és elkezded nézni, hogy maga a rendszer mennyi memóriát zabál. Sokszor egyre közelít a 0-hoz, de én már láttam negatívot is.
Mindegyik saját és több más telón is. Nem minden ROM-on, és akkor sem mindig. De mikor a szokásosnál kevesebb lett látványosan, akkor gyakran sikerült a bugot reprodukálnom.
-
gianone
őstag
válasz
petya220 #9343 üzenetére
A jelenség oka minden bizonnyal az, hogy ezek nem FULL ROM-ok, illetve nyilván valami telepítési hiba. Fontos részek a data fájlba vannak, de ha nem tökéletes az install, a datában lévő dolgok nem települnek.Pl. nálam ez van Nován, de hogy hicare-es frissítésnél ez hogy lehet azt nem tudom, de a németnek még guglis cuccai és bluetooth megosztás sincs. Én megúsztam frissítő és működő téma nélkül. Meg pár felesleges dologgal. Így van egy rettentő takarékos, de nem 100 %-osan stabil ROM-om.
Káposztás németünk meg megszívta.
TWRP más tészta.
-
gianone
őstag
Finoman ezekkel a telepítgetésekkel.
Németeknél még a hivatalos hicares korai install (ott arra már megy elvileg) is okozott NRD90M testkeys buildet VNS-L31-en. És onnan csak nagyon nehezen, komoly ROM-olóknak van menekvés. Ezek nem FULL ROM-ok, még datával együtt sem, nem ám nélkülük.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #9257 üzenetére
Mármint ki az a minket, ugye. Gondolom, nem királyi többes.
Amúgy meg elég egyértelmű, ha a B370 végleges build, akkor nagy valószínűséggel L21-re is az lesz. Szóval szerintem érdemi információ minden P9 Lite-nak. Aki meg nem érzi így, átgörgeti. Egyébként sincs kizárva, hogy valakinek L31 legyen.
-
gianone
őstag
Németeknél elindult a Nougat OTA, B370. Csak meglett a Q1. És L31!
Bár szerintem ez korai frissítés lesz, mert kvótás.[link]
-
gianone
őstag
Ez majdnem pontosan így van. A társkártyák óriási előnye volt, hogy nem volt plusz költség készülékvásárlás esetén. És durván felemelték a telefonok árát is. Most annyi a Novám a magentás 50000-s kedvezménnyel, mint előtte hónapban a 15 %-os akcióban az 50000 nélkül.
Egyébként fogalmam sincs, hogy nem vették észre emberek eddig is a 96000-t, mert pl. sima Next M-re megvolt ugyanez. Viszont sokan nem tudnak számolni.Azt az egyet kifelejted, hogy ha társkártyád van, akkor több előfizetés van, tehát 20 vagy 25 % lejön a 11000-ből.
-
gianone
őstag
válasz
atti1848 #8774 üzenetére
Hát kell, de androidos telót belépés nélkül elég korlátozottan tudott volna használni. A probléma inkább a helymeghatározás, hogy be volt-e kapcsolva.
De hát nézze meg webes felületen. Rövid úton kiderül. Egyébként ha rögtön Google-jelszót változtatott volna, nyert volna 24 órát, még factory resettel sem tudták volna használni a telót.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #8759 üzenetére
De ez ráadásul nem is OTA-n jött le neki. Az, hogy "becsapja" FF-fel a Frissítőt, az nem lesz OTA. Nován erről tudunk mesélni. Ahogy ott is van EMUI 5, már B330 is, de még véletlenül sem végléges, még csak nem is korai frissítés HiCare-ből. Na majd azután jön az OTA.
Egyébként megvan a diszkrét bája, ha valaki beírja a mindenki által ismert módszert, mintha feltalálta volna a spanyol viaszt, és még ki is osztja az egész topikot, hogy csak szokatlan a Nougat.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #8651 üzenetére
Vagy esetleg olyat kell keresni, amiben nincs NFC, nincs ujjlenyomat-olvasó, cserébe jobb a GPU.
-
gianone
őstag
-
gianone
őstag
válasz
hajraolaj1 #8067 üzenetére
Beállítások/Alkalmazások/Speciális/Alapértelmezett alkalmazások/Segítség és hangbevitel/Segédalkalmazás legyen nincs.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #7791 üzenetére
Ha nincs benne, akkor is gáz van, mert akkor a gyanútlan user felmegy az oldalra, kiválasztja a telefonját, és letölti ezt, és utána nézhet. Ahogy elsőre én is jártam. Kell szólni Huaweinek, hogy rossz helyen van ez a rollback. Csináljanak fület a L01-nek.Na látod, mondtam.
Nagyon nem volt mit belakni, ugyanaz a ROM, mint P8 Lite-on. Témát, csengőhangot, átraktam, ikonelrendezést, Telefonkezelő beállítását áthoztam Huawei Backuppal. Az appokat meg egy óra alatt megcsináltam.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #7789 üzenetére
Bubus, akkor harmadszor is leírom, de légyszí, próbáld ki, mielőtt válaszolsz. Felmész a Huawei hivatalos magyar oldalára, katt a Támogatásra, kiválasztod az Okostelefont, majd a L21 Single SIM-et (L01-et nem is lehet). És ezt dobja. Tehát valami gáz van. Vagy így, vagy úgy.
-
gianone
őstag
63 992 Ft Edigitalban.
-
gianone
őstag
válasz
Roland0224 #7034 üzenetére
Hitelesítő adatok törlése első körben.
-
gianone
őstag
Igen, ismerem, köszi, eddig is Huaweiem volt, gondolkodtam már rajta. Csak ehhez nekem nincs affinitásom. Tuti elcseszném. Pár sört megérne, ha valaki megcsinálná.
Nekem az elég is volna. És simán kijövök rendszerrel 16 gigából. Nem játszom, és mindenből lite cuccokat használok.
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #6968 üzenetére
Ha azt mondom, ugrok a kútba, beugrik előttem.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6962 üzenetére
99 %. Nova jobban passzolna hozzám, de plusz 43-at nem ér, a hangfalat meg nincs kedvem árulni, ezt is inkább olcsóbban odaadtam, csak vigyék el azonnal. Most az elején tutira kell a dual, mert csak új előfizetésre van ingyen, a régi számom meg kell. Azt kiviszem Dominóba. Mondjuk így szűkösen leszek 16 gigán, de ez van.
-
gianone
őstag
Valaki majd ha lenne kedves lementeni a béta full ROM-ot, az jófejség volna.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6826 üzenetére
Az oké, de akkor is 3 hónappal előbb lett jól működő 6.0, mint OTA-n. Viszont a teszt végétől is több mint 2 hónapra jött a végleges. Ha ez volna most is, akkor simán megéri megpróbálni ezzel is.
Ráadásul anno nekem mintha kicserélték volna a teló, annyival szebb lett a kijelző. Itt meg szerintem már csak az alkalmazásváltóért megéri. És elvileg az értesítések sem ragadnak majd be, és informatívabbak is lesznek. Nem öncélú a dolog.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #6824 üzenetére
Azért nem volt rossz. 3 hónap telt el a véglegesig, és B524 atomstabil béta volt. Januárban indult a teszt szintén (azaz most igazából csúszásban vannak, mert 7.0 korábban jött ki, mint 6.0), és csak áprilisban lett végleges B550. A hónap közepén spanyolban, a hónap végén nálunk.
-
gianone
őstag
Na látod, hogy na látod, hogy mégse tudod. Pl. az olasz egy single SIM.
Árulnak itthon is szolgáltatók független Huaweieket, de azokat ne szeresd másik országban gariztatni.
Örülök, hogy pár hete van Huaweied, de ne írj olyat, amiről nem vagy tisztában. Vagy pontosan. Nem véletlenül kell nézni, hogy van-e gyári gari, mert nincs minden telón. Aki elolvassa a hozzászólásod, beszalad a sarki GSM-be, mert olcsóbb pár ezressel, és belefut pl. német (újracsomagolt, kikódolt?) vodásba. Aztán van sírás, ha nem kapja vissza pénzét.
-
gianone
őstag
Mintha kicsit fordítva ülnénk a lovon. Most épp nekem magyarázod el azt, amit én javítottam ki?
Egyébként ennek van jelentősége. Mert ha felmegy olasz Amazonra, ahol sokszor a legolcsóbb a 3 GB-os P9 Lite, főleg, mikor akciós, nem mindegy, hogy olasz verziót vesz, vagy EU-sat. Előbbi olcsóbb is kicsivel. És nem véletlenül lehet belefutni itthon GSM-boltokban.
-
gianone
őstag
Így nem teljesen igaz. A gyári gari arra vonatkozik, hogy a gyártó hivatalos szervizében csináltathatod.
És ez legtöbbször az adott ország szervizét jelenti. Huaweinél általában pont nem, mert elvileg garanciában javítani kellene minden gyári garis készüléket az unión belül. Viszont ez nem általános más márkák esetében. Egyébként meg lehet, hogy besétálhatsz közvetlenül is a szlovák vagy cseh gyári szervizbe, de gondolom egyszerűbb és és olcsóbb a magyar Mall.hu-n leadni.
De fordított magyar példát is mondhatok, nem csak külföldit. A szolgáltatós telefonok is gyári garisak, és beviheted hozzájuk, hogy indítsák el a gyári szervizt.
Szóval mikor az Unión belül leegyszerűsíted a problémát, kicsit jobban el kellene olvasni, mit írok.
A gyári gari attól még gyári, ha nem a te országodban érvényes.Ez itt csak azért tűnik furának mindenképpen, mert eddig Huawei nem ezt mondta, csinálta. Amúgy pl. a VIP garijuk 3. éve P9-re is a vásárlás országában érvényesíthető, ettől még az is gyári gari. Szóval házon belül is volt már hasonló.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #5918 üzenetére
Szerintem az lesz a megoldás, amit mondtam. Gyártói az a gari, csak nem itthon. Mintha pl. brit Amazontól vennél Moto G-t. Visszaküldöd nekik, és ők gyári szervizbe küldik az UK-ban.
És ez így Huaweinek is megfelelhet. Persze csak tipp.
Amúgy igazából nincs nagy jelentősége. Csehből, szlovákoktól egy nap alatt megjárja az utat. Mall.hu eltűnni se nagyon fog, és ha cserélni kell, tuti Huawei ad másikat, különben nem lehetne promóciós. Én meg merném venni, ha ott a legolcsóbb.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #5892 üzenetére
De az, hogy kivel köt promóciós szerződést az igen. Ő adja a csomagot.
Amúgy az egészet nem értem. nyilván EU-s modelleknek kell lenniük, különben nem igazán forgalmazhatnák, ráadásul promóciós. Eddig arról volt szó, hogy minden EU-s modell gyári garis, bárhol is veszi az ember. Fura ez az egész.
Egyre tudok gondolni, hogy gyári garis, de nem itthon, ezért itthon bolti gari, és kiviszik gyári szervizbe Szlovákiába vagy a csehekhez. Viszont akkor meg hülyeség akcióztatni a Huaweinek, illetve arról volt korábban, mindegy, melyik országban veszi az ember. Nehéz okosnak lenni.
-
-
gianone
őstag
Én pl. Swiftkey-t használok, és az egészben ez a legjobb. Még a közösségi médiumokat is hozzákapcsolva megtanulja az összes szófordulatomat, egész mondatokat lehet vele megspórolni. és szinte mindig releván javaslatot ad Jó, hát némi adatvédelmi aggálya lehet az embernek. Ami idegesítő szerintem az az automatikus javítás, de simán kikapcsolható.
Mondjuk azt én sem értem, Gmailben miért nincs számlálós lehetőség. De talán ez nem EMUI-probléma.
-
gianone
őstag
válasz
bubus66 #5797 üzenetére
Őszintén szólva én soha nem változtattam betűtípust, nem éreztem késztetést. Gyári témát buherálok mindig. Ha rootoltam volna, akkor esetleg variálnék mást is, pl. a Beállítások menü ikonjait.
De szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy lehet változtatni témával. Ha más nem, EMUI Theme Editorral csinálni kell egyet.
-
gianone
őstag
válasz
armand254 #5707 üzenetére
Huawei is ezt ajánlja, de gyakorlati jelentősége nincs. Szóval ennyire ne parázz tőle, használd, ahogy kényelmes, ha nem hibás az akksi, nem fog tönkremenni.
A kijelzőidő meg nem jelent semmit. Telefonálj egyfolytában vagy hallgass zenét streamen, és 0 kijelzőidővel lemeríted az akksit. Szóval ki mire mennyit használja a telót, annak függvénye lesz a kijelzőidő. Persze beállításokkal is lehet optimalizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged