- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liller7
tag
válasz
ANDROID??? #13531 üzenetére
Hát így sem jön.....sajnos.Marad a várakozás.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #13531 üzenetére
Itt nem jön mobilneten se wifin
Majd egyszer talán ideér
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #13454 üzenetére
Onnan, hogy ez nem az első ilyen készülék sajnos
Mondtam, hogy sokaknak rossz a kijelzőjük.
Sárgulnak, foltosodnak, és ilyen zöld cuccok jönnek elő. Valakinek becsíkosodott
-
morzsa16
csendes tag
válasz
ANDROID??? #13448 üzenetére
Hátha meg találtam volna a papirjait
Mi okozhatja ezt a zöldülést?
-
Doki42
őstag
válasz
ANDROID??? #13418 üzenetére
Nem ratyi..
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #13418 üzenetére
Igen, szép kijelző, de sok a hibás
p9lite-nál elég gyakori a sárgulás, meg a nem 100%led háttérvilágítás. FoltosMeg P9/P9lite-nál nem ugyanaz a kijelző/digitizer kijelzőkként. Változó, hogy mit kaptak
Ezért van az, hogy néhány p9lite tudja a duplakoppot, néhány meg nem (nem ébred fel, crash)H8-ról nem tudok...
-
T. Almeida
senior tag
válasz
ANDROID??? #13370 üzenetére
Csak a "Van valami baja, hogy annyira kell a frissítés??" kérdésedre válaszoltam
Egyébként az a gond, hogy egy bizonyos mobileszközmenedzselő szervernél a kontaktokat nem frissíti fel a userek outlookjába a hatos android (hetessel hibátlanul működik).
Különösen bosszantó, hogy a P9 Lite-ra hivatalosan is kijött a Nougat, a Telekomos-Vodás duó is kiadta szépen, csak a Telenor tök(él)etlenkedik. -
T. Almeida
senior tag
válasz
ANDROID??? #13341 üzenetére
Van baja, ráadásul fontos funkciót nem tud az Android 6 :\
Ld. 13332 hsz. -
bmt50
senior tag
válasz
+1
6-os droid-om van, de sem a dupla alkalmazás-profil, se egyéb 7-es droid fícsörök nem hiányoznak. Minden fluid, nem fagy, nem laggol a telefon.
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #13343 üzenetére
Sajna tök felesleges várni a frissítésre. A jelezett hibákat eddig sem javították, nagy valószínűséggel ezután sem fogják. A biztonsági csomag azért frissülhetne, ártani nem ártana.
A memóriakezelésen meg biztos nem fognak javítani, hogy vegyél egy drágábbat. Ha messenger függő lennék, már idegbajt kaptam volna, mert azt lehetetlen a memóriában tartani pár óránál tovább, ha nem piszkálod közben. -
OldMike
őstag
válasz
Ahogy itt a fórumon volt róla szó, a fényképező gyorsabb lett (lehet hogy volt más jobbulás is, de erre emlékszem).
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #13092 üzenetére
Már megint te?
-
Negyven
tag
válasz
ANDROID??? #12779 üzenetére
Igen.
Kiderült, hogy gyári hibás volt -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12766 üzenetére
Szia ANDROID???
Az nem jó ez egyszerűbb igaz mit lehetett volna jelenteni azt nem tudom...
Csak azt nem tudom miért nem az OFF topikba írja?
(#12769) Negyven
Szia
Köszi, hogy szóltál. Gond nélkül ki cserélték?
-
válasz
ANDROID??? #12655 üzenetére
Nem tudom mi az a factory, tisztítani sem szoktam, azt sem tudom hogy kell.
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #12633 üzenetére
Akkor ezt nem szabad csinálnom?
-
Gabis
őstag
válasz
ANDROID??? #12624 üzenetére
+1
-
xeo98
csendes tag
válasz
ANDROID??? #12596 üzenetére
Nálam akkor semmi nincs. Ma is előttem volt a telefon az asztalon, a kijelző is felvillant, de üzenet sehol... Most felraktam a popup freet hátha az megmutatja.
-
xeo98
csendes tag
válasz
ANDROID??? #12594 üzenetére
És hogyan jöttél rá melyik volt az?
-
Roxbury
őstag
válasz
ANDROID??? #12520 üzenetére
😂😂
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #12514 üzenetére
jogos, csak felhuzott a folia...
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #12513 üzenetére
Szerkeszteni akartam, cska közben volt dolgom.
Intelligens asszisztens.Még jó, hogy a beállításokban legfelül van egy sáv, oda lehet írni ám, az egy kereső
Elkezdesz írni bele és bedobja a lehetőségeketÁltalánosságban, nem kifejezetten neked:
Ez pont olyan mint itt a kereső, hogy itt hol van, hát jobb oldalon felül, az összefoglaló, pedig legfelül, esetleg nagyobb betűméretet kell csináljon az illetékes? -
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12445 üzenetére
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12439 üzenetére
Valahogy SD kártyát is lehet belső memóriának használni csak ha jól tudom akkor PC-vel összekötve nem látszódnak a fájlok.
Tudod, amikor alkalmazásokat telepíthetsz rá. -
bmt50
senior tag
válasz
ANDROID??? #12415 üzenetére
Sziasztok,
A 2017-es kamerája gyengébb, ezt munkatársaimmal teszteltük, vakuja csak egy tónusú. Kirin 650 helyett 655 CPU van benne, ami annyiban jobb, hogy a 4x1.7GHz melletti másik CPU-mag páros már 4x2.1GHz-en fut. Ez 100MHz-cel magasabb órajel, ami nem sok. GPU ugyanaz. A már említett 1 GB memórián kívül a többi meg piár, meg paraszt vakítás.. -
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12415 üzenetére
Köszi! P9 Lite-on mennyi szabad területe hagy a rendszer? Valahogy SD kártyát is lehet belső memóriának használni csak ha jól tudom akkor PC-vel összekötve nem látszódnak a fájlok.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12402 üzenetére
Köszi!
Olvastam, hogy videofelvételnél a bal, jobb mikrofon fel van cserélve, GSMArena tesztjében is a balról-jobbra menő autók az ellenkező oldalról hallatszanak. Ezt már javították? Egyébként lehet, hogy mindegy, mert 60k-ért nem találok jobbat.
-
NoMagix
addikt
válasz
ANDROID??? #12319 üzenetére
Köszönöm!
Gondoltam, hogy nem egyszerű erre válaszolni!
A P70-sem aránylag erős, mégsem veszem mindig észre a jelzést!
Redmi 4X-nek sokkal gyengébb a motorja!
Valami olyasmit keresek ami legalább a P70 szintjét tudja rezgésben! -
robi64
aktív tag
válasz
ANDROID??? #12231 üzenetére
ROOT utánni bütykölésre gondoltam,neked működik,ha igen legy szives osztjad meg velünk a megoldást mivel nekem (meg másnak is) tényleg kellene?
-
csibike80
csendes tag
válasz
ANDROID??? #12221 üzenetére
Én az euronics vettem,ott is kapni 3000 ft-ért!
-
csibike80
csendes tag
válasz
ANDROID??? #12221 üzenetére
http://mobil.argep.hu/trend/TCAR/TCARHOLD.html.
Szia! Én ezt használom és megvagyok vele elégedve. Nem esik le az üvegről és nem rezeg menet közben! -
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #12185 üzenetére
Ja értem.....
-
winben
aktív tag
válasz
ANDROID??? #12179 üzenetére
Az megvan, hogy a wipe-olás mit jelent?
Egyébként nem is értem miért számít egyáltalán az megoldásnak, hogy "FR volt? Ha nem akkor csináld meg és jó lesz minden".
Én itt feltettem egy tök általános kérdést, ami nem specifikus és bárkinél kipróbálható és ha mondjuk kipróbálnátok, hogy a tieteken mizu akkor lehet kiderülne, hogy egy másik program kavar-e be nálam, vagy ez az OS alap viselkedése.
Merthogy (és igen, ezt elfelejtettem mondani) 6-os droidon is már ezt csinálta, de csak akkor figyeltem fel rá mióta megvan a bt-n kommunikáló mi band 2.
-
bmt50
senior tag
válasz
ANDROID??? #12148 üzenetére
Jaaajj hagyjátok!!! Ez egy maffia. Megvannak a szerződések mindhárom szolgáltatóval. Gyári alkatrészekkel dolgoznak, a kicsiknek csak az Ali Express-es kínai utángyártott szar jut. Miért foglalkoznának szoftveres problémákkal???Asszony Alcatel Idol 3-ját 3x kellett visszaküldeni hozzájuk, hogy ugyan ismerjék már el, és javítsák már meg a hibáját. Hívás közben bekapcsolt időnként a kijelző, és bontotta a vonalat, meg zenére dedikált stereo telefonon ugrottak az mp3-ak.
-
ORCA58
addikt
válasz
ANDROID??? #12117 üzenetére
Cáfolva!
-
fiktív1
tag
válasz
ANDROID??? #12015 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
pjen
félisten
válasz
ANDROID??? #11959 üzenetére
Igen,P9 lite telót teót vettem a vodánál,minden papírján az van.Csak a google ismeri be p8 nak.
-
kidd25
tag
válasz
ANDROID??? #11866 üzenetére
Köszi a segítséget
Olvasgatva a fórumot éreztem, hogy rossz helyen járok. Sajnos majdnem ugyan az a 2 telefon neve -
szkaroly
senior tag
válasz
ANDROID??? #11812 üzenetére
Őszintén szólva nem igazán érteném miért adták ki a B140-es frissítést ha nem lesz hetes. Azonkívül 3 olyan mobil is van amelyeknek gyakorlatilag ugyanez a hardvere és már hetessel jöttek ki (p9 lite 2017; p10 lite; p8 lite 2017 - bár ez ugye nincs a telenornál gondolom).
-
bmt50
senior tag
válasz
Nevelt lámyomnak LG Leon-ja van, és kapott hozzá android 6.0-t pedig már rég nem árulják.
Itt valami a Huawei és a Telenor között lehet. -
bubus66
nagyúr
válasz
A P8 Litere se adták ki a 6.0, még azóta sem?
(#11812) ANDROID??? Köszönöm a választ.
-
golyós
addikt
válasz
ANDROID??? #11698 üzenetére
Igen olvasom tavaly óta, mióta megvan a telefon.
-
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #11687 üzenetére
+1 Eddig is benn volt
-
eladogeppc
veterán
válasz
ANDROID??? #11681 üzenetére
Az oeminfo cserénél bekerült már sok:
"7.0 alól nem lehet oeminfo-t és custom.bint cserélni! Vissza kell állni a 6.0-ra és akkor lehetséges csak.."
Ez a mondat 100% hogy nem volt benne amikor én csináltam !!És ez is változott picit, és így jobb is:
"Nem ijedsz meg fogod és kikapcsolod a telefont.
Kikapcsolás után, a 3 gombossal elindítod a B131-as vagy a B130-as ROM. a Legvégén KELLfactory resetet csinálni!!!
(Ha véletlenül elfelejtetted, volna az update.app az sd kártyára másolni itt még meg teheted, ha van SD kártya olvasod.)"Javasolni lehetne, hogy inkább ez legyen oda írva ?
"Kikapcsolás után a korábban felmásolt B131 / B130-as ROM-ot a 3 gombos módszerrel telepítsd. Ezt követően Factory Reset szükséges !!"Nagyon köszönöm !!
ANDROID???: Ezek akkor nem így néztek ki, de örülök a változásnak !!
-
sepyi
aktív tag
válasz
ANDROID??? #11674 üzenetére
Mielőtt leszakadnék a témáról...! Olvasol is vagy csak beszólsz? Tehát a kérdésem: sikerült elindítani 7.0-án csökkentett módban a telefont? Lehet h. neked nem fontos, de sokak számára az egyik legfontosabb dolog.
-
Peterking
tag
válasz
ANDROID??? #11647 üzenetére
Az meg ügye legális? Én nem tudom csak kérdem. De én nem verném nagydobra.
-
eladogeppc
veterán
válasz
ANDROID??? #11615 üzenetére
Ez most hogy jön ide hogy DUAL-os volt ? Az volt, de miért ?
MÁS:
Én úgy gondoltam, megosztom a tapasztalatokat veletek. Ezt a G3 / G4 fórumban lévő kollégák nem vették ennyire szigorúan, bár ott az LG embereivel összeakadtam a G4 terén. Később a személyes találkozókon mint például a Veletech 2015-ben talán, de pontosan már nem emlékszem megbeszéltem az LG-s standnál.
Ott érdekes már elmondták, hogy a G4-nek mik a gyenge pontjai, és szó szerint 20 perc védés után maga az LG-s standon lévő kolléga szétalázta, hogy mi mennyire rossz.
Azon is csodálkoztam, hogy 1db, azaz összesen 1db szoftver fejlesztő emberük volt akkor még Spanyolországban. Nekem totál kikerekedett a szemem amikor ezt hallottam.
Egyszó mint száz, én megkeresem és megtalálom melyik készüléknek mik a gyengeségei. Ha tudom hogy nincs AF, talán meg sem veszem. Párom G3-asa a maga kis Laserfókusszal és a régi procijával kenterbe veri szegény P9 Lite-ot, pedig kemény 30eFt-ba kerül. /most jön, hogy miért nem vettem azt/Köszönöm annak, aki a hozzászólásaimat nem támadásnak, hanem tapasztalatnak veszi. Egyáltalán nem a szapulás vagy alázás a célom, hanem kérdezek, tesztelek, megosztok.
-
eladogeppc
veterán
válasz
ANDROID??? #11612 üzenetére
Mi nem való ide ? Elfogytak az érvek ?
Egyébként fényévekkel gyorsabban nyitja meg a P9 Lite a kamera app-ot, van olyan 500 ms különbség.
Annyit inkább várnék egy LAGG miatt. De ez mint írtam az én véleményem.
Utolsó link a témában.
Kamera app megnyitás sebessége. P9 Lite vs A5 2016Muerte68: Teljesen igazad van, én csupán prezentáltam a különbségeket, és hol itt, hol ott raktam le a garast. Nem szeretem, ha ferdítenek a fórumokban bizonyos érdekből bizonyos emberek. LG-nél is be lett nyelve a G5 kijelzőjének minősége hogy egy rakat.
Én azt szeretném elérni, illetve megértetni az itt honos csapattal, hogy aki ide téved, az kapjon megfelelő információkat. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy csak úgy váltogassák a telefonjaikat.
Én már az első oldalra kapásból kiraknám, hogy a kamera NEM TUD autófókuszt videózás közben. Ezt úgy gondolom annak tudnia kell, aki venni szeretne ilyen készüléket.
Az, hogy ez csak egy telefon már az Android születése óta nem igaz. Ez egy multimédiás képességű mikroszámítógép vagy PDA egybegyúrva egy hordozható mini fotókamerával és GSM tulajdonsággal.
Ha csak egy telefon lenne, akkor ugye FB nem kell fusson, vagy eMail-t sem kellene tudni, sőt se képet, se videót nem kellene tudnia.
Felsőbb árkategóriákban már abba az irányban fejlesztenek, hogy szó szerint egy hordozható mikroszámítógép legyen belőle. A tableteket/notebook-okat akarják kiszorítani egy plusz dokkoló megoldással, lásd S8 vagy Lumia 950 - ami sajnos meghalt. -
szemesi69
addikt
válasz
ANDROID??? #11567 üzenetére
Az enyém is ilyen rossz üzemidőt produkál😀
-
snooze
veterán
válasz
ANDROID??? #11565 üzenetére
Inkább az utobbi..
-
eladogeppc
veterán
válasz
ANDROID??? #11544 üzenetére
Miért vigyem ? 6.0 alatt nincs ez a hiba.
-
PACSA75
őstag
válasz
ANDROID??? #11506 üzenetére
Így van, a telefonos vr csak egy kóstoló a valódi vr érzésbe. Nekem is volt már kellemetlen élményem Alcatel telóval, ez a mostani, egy át hídaló megoldásnak indult, míg eladom a Huaweit és találok mást, de egyelőre szerelem lett. Viszont én elég gyakran váltom a telókat (hogy ne bukjak sokat), hamar fellángolok, és ugyanúgy ki is ábrándulok
.
-
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #11506 üzenetére
Alapvetően egyikben sem..
-
MK VII
veterán
válasz
ANDROID??? #11491 üzenetére
Szóra sem érdemes az Idol az Alcateltől meg úgy komplett maga az Alcatel.
Lehet, hogy OS-ben felhasználóbarátabb, de majd véresre vakarja a fejét az ember az HW miatt.
Annyi szemetet mint amennyit az Alcatel az Idolokkal a világra tett még nem csinált talán egyik gyártó sem... -
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #11491 üzenetére
idol 2s-em volt.. azóta sincs kitkat rá..
-
@ndrew
csendes újonc
válasz
ANDROID??? #11436 üzenetére
Ez biztos?
Mert amit én pl eddig észrevettem a két metódus között:
- A kétgombos visszaállításnál a telefon megjegyzi a google beállításokat, és a telefon első bekapcsolásakor kéri a google fiók jelszavamat, addig nem is enged tovább lépni a beállításokban, amíg nem adom meg a fiókomat. ("Adja meg egy google jelszót, amivel a telefon már korábban regisztrálva volt" - vagy valami hasonlót ír.)
- A beállítások menüből történő visszaállításnál, ha ki van pipálva a teljes törlés (képek zenék stb) akkor a telefon úgy indul, mintha most bontottad volna ki, így a google bejelentkezés is átugorható.Egyébként az utóbbi esetben nekem pl tovább is tart az első indulás, mint a kétgombosnál.
Szóval akkor most melyik a jobb? -
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #10204 üzenetére
Ja "pár hónapja"
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #10198 üzenetére
Akkor ez jó???
(Ezt te linkelted még anno)
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #10196 üzenetére
Hol?
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #10104 üzenetére
Egyre goncibb vagy
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #10031 üzenetére
Pedig nem is olyan sokkal előtted írta a Cunaja..
Azért ne légy ilyen szívtelen, hogy nem mondod meg neki...
(#10030) K e n y a
kukkancs ide csak..... -
Cunaja
addikt
válasz
ANDROID??? #10031 üzenetére
Ez nagyon jó!
-
bedibazsa
senior tag
válasz
ANDROID??? #10016 üzenetére
Elég, ha pár alap alkalmazás próbálsz az alkalmazásváltóval megnyitni. Spotify-t kidobja a memóriából, akad, az appok újraimdulnak. Első naptól kezdve sikerült ezeket produkálnia.
-
Gabis
őstag
válasz
ANDROID??? #10016 üzenetére
Nem vagyok egy pro felhasználó, de nekem az ablakváltások, egyes programokból való kilépés pl. fotó készítése után, néhány appon belüli művelet nem adja a gördülékeny rendszer érzetét. Lehet bennem van a hiba.
-
siobio
csendes tag
válasz
ANDROID??? #9870 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
espista
senior tag
válasz
ANDROID??? #9626 üzenetére
De mivel azt nem tudhatjuk, hogy az FR hiánya okozta a galibát, sőt azt sem, hogy egy FR esetén nem lépett volna fel ugyan úgy, így ez csak egy elmélet. Merő spekuláció.
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #9495 üzenetére
? Miért lenne zárlatos?
-
Just_Reboot
addikt
válasz
ANDROID??? #9477 üzenetére
Hogy beletegye a SIM kártyát?
wolf88: Amúgy a hátlap nem levehető...
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #9439 üzenetére
szolgáltatói nem dual simes elvileg, de még nem próbáltam ki lehet h vinné, ezért kérdeztem.
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #9299 üzenetére
-
gianone
őstag
válasz
ANDROID??? #9257 üzenetére
Mármint ki az a minket, ugye. Gondolom, nem királyi többes.
Amúgy meg elég egyértelmű, ha a B370 végleges build, akkor nagy valószínűséggel L21-re is az lesz. Szóval szerintem érdemi információ minden P9 Lite-nak. Aki meg nem érzi így, átgörgeti. Egyébként sincs kizárva, hogy valakinek L31 legyen.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9254 üzenetére
Persze biztos mert az sem divat.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9247 üzenetére
Te azt nagyon jó tudod, és jó párszor már le is írtad(tuk) de hiába. Anno ez volt a P8 Lite Topickba is.
-
steele80
senior tag
válasz
ANDROID??? #9210 üzenetére
Nem volt frissítés. Kb 1 hónapos készülék és a main kívül idáig soha nem csinálta.
-
Doki42
őstag
válasz
ANDROID??? #9187 üzenetére
Ez nem jön fel? Mert már sokat költöttem..
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #9187 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9120 üzenetére
Ezt most honnan szedted mikor a Telekom honlapja nem is működik
Különben meg tarifa csomagtól függő.. De 40-50 biztos, hogy nincs ha meg lenne annyi a P8L és a P8L (2017) között akkor nem csak az 1Gb RAM különbség van ha nem elég sok...
Remélem nem kell felsorolnom az ellen érveket..
A P9L és a P9L (2017) az más tészta, de akkor is tartom azt amit írtam, hogy a lányomnak az kell.. És (mint itt jó pár helyen olvastam, ilyen milliomos csemeték) "hogy nem érdekel az ár" ha valamelyik gyerekemnek kell....
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9116 üzenetére
Na ja én majd júniusba veszek a lányomnak egyet.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #9111 üzenetére
Szia Csak azért kurv@ kíváncsi lennék, hogy abból a 199 hsz-ből hánynak van Huawei P9 Lite (2017)?
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #9097 üzenetére
Valahol el kell kezdeni... Mutass valakit, aki úgy született, hogy tudja.
-
tomic
addikt
válasz
ANDROID??? #8880 üzenetére
Erre ez van csak îrva amit ide be is îrtam. Gondolod ha rajta lenne kérdezném itt a fórumon?
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #8864 üzenetére
Most nekem is. Hasznos volt az éjjeli iratcsipesz. Remélem rendesen megszáradt és így is marad.
-
Balathruin
veterán
válasz
ANDROID??? #8861 üzenetére
Most már egy ideje nekem is EazyGuard van, mert nagyon hullámos az üveg a telefonomon és ez volt az első 6 üvegből ami a logónál is feltapadt. A beszédhangszórónál továbbra sem jó, de az belefér.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #8861 üzenetére
Kicsit csalóka a kép. Most rátettem egy iratcsipeszt. Éjszakára rajtahagyom. Meglátjuk rászárad-e. Köszi a tippet. Ha továbbra is levegős lesz akkor kipróbálom azt.
-
Diabo6
senior tag
válasz
ANDROID??? #8858 üzenetére
Igen. A legviccesebb az, hogy most cseréltem ki a fóliát, és rögtön felrakás után a hangszóró felettmár fel is jött. Nem tapad rá. Előtte direkt alkoholossal áttisztítottam. Szerintem szemmel láthatatlan felületi hiba, mert különböző helyről vett üvegfóliákkal ugyanazt produkálta.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8810 üzenetére
Nekem is most jó..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #8804 üzenetére
Android???
Az neked nem fog jönni mert Telenoros tehát senki más nem kapta meg csak a Telenorosok.
(#8798) Peterking
A P8 Light-ről küldesz egy képet mert azt nem tudom milyen?
(#8801) castiels
Köszönjük de ez nekünk biztos, hogy nem fog jönni..
.A Telenorból kiindulva (ha úgy csinálja mint a P8 litenél) akkor soha nem lesz rá 7.0..
Márpedig ismerve szerintem így lesz.. De ne legyen igazam..
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #8804 üzenetére
Ram kezelès is jobb lett. 700MB volt körüobelül a frissitès.
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #8802 üzenetére
Emui frissitès volt de jobb lett töle a teló,pörgősebb.
-
castiels
addikt
válasz
ANDROID??? #8666 üzenetére
Èrdekes. P9 L jobb teljesítményt mutat mondjuk egy gta sa vagy egy ac alatt mint a g2, de mèg is az összehasonlìtás mást mutat, még az itt lévő vèlemény. Ezèrt vagyok kíváncsi a vèlemènyère,alátámasztására hogy mièrt is olyan gyenge ez a p9 es gpu.
-
Balathruin
veterán
válasz
ANDROID??? #8651 üzenetére
Van ennél olcsóbb, de jóval erősebb készülék. Nem csak drága lehet a játékra képes telefon.
-
petya220
senior tag
válasz
Hát, én megértem..
Max egy kis gpu oc-t lehetne ráengedni..Bááár, még nem tudom,hogy hogyan lehetne forgatni a kernelt,de még nem volt jó a forgató... valami hibája volt
-
gianone
őstag
válasz
Vagy esetleg olyat kell keresni, amiben nincs NFC, nincs ujjlenyomat-olvasó, cserébe jobb a GPU.
-
petya220
senior tag
válasz
ANDROID??? #8450 üzenetére
Gondolom nem kapott választ :c
Amúgy nem tudom, én nem használom ezeket az app-okat .
Próbáld meg chrome-ból, ott nem fog akadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Opel topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest