- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
robert900420
újonc
válasz
bubus66 #14504 üzenetére
A TWRP nem tudom már honnan lett letöltve,az oldalon nem volt fent. PRA-LX1 8.0.0.373(C02) Frimware van a telefonon,de nem találtam sehol csak PRA-LX1 8.0.0.376(C02) os frimwaret annak azt az UPDATE.APP lett kicsomagolva.Lehetséges hogy az a probléma ?Huawei p9 lite 2017
-
válasz
bubus66 #14480 üzenetére
Köszönöm a segítségetek
Ma már a P8 lite-al végigcsináltam, hogy Android 5-ről 6-ra frissítsek, ott nem kellett ff meg hasonlók. Azzal ma már elment kb 3 óra így itt már nem volt erőm órákat keresni sorry. Ha hivatalosan nem jelent meg a B380-nál nagyobb itthon (de ha igen akkor annak örülök
), akkor lehet annyiban hagyom a témát, ezt még átgondolom mert a telefon még garanciális.
Főképp azért lenne érdekes a frissítés, mert néha nem jelzi ki a hívást, csak jön az sms, hogy ekkor-akkor kerestek, pedig mellettem van a telefon munka közben, sem zenehallgatás, sem hangosság, hanem gép előtt ülök. Abban bízom, ha van friss hivatalos firmware akkor ez a hiba megjavul, ha nincs akkor lassan szervíz.... -
csacsi67
addikt
válasz
bubus66 #14231 üzenetére
nem birtam sehogyan sem ezt az oem felodást engedélyezni elsö körben jo volt utánna már nem . csináltam egy FR-t nem lett jó .Mondom akkor rollback.Most frissiti 370-re majd kiváncsi leszek mi lesz. Anélkül meg az FF -hez nem mertem hozzá fogni mivel ott kell az OEM feloldás engedélyezése.
-
-
gbal65
aktív tag
válasz
bubus66 #14213 üzenetére
Szia!
Vagy 2000 hozzászólást végignéztem és többször elolvastam az általad írt OEM Info cserét, de 1-2 dolgot nem értek. Nagyon megköszönném, ha ezekben tudnál nekem pár percedben segíteni.
-Szoftverek letöltése: világos
-BL nyitó kód megvan, nyitása világos
-"Rá kattintasz a Packages gombra" -> ebben a menüpontban le kell tölteni a ROM-ot (ezt: pkg.L21C432B130_SS.zip), majd ezt betallózom és "Install package"
-"Packages kézi beillesztése" - világos (itt adom hozzá manuálisan az oem info & custom.bin fájlt és ezzel fejezem be a B130-as ROM telepítést)
-ezután Recovery menüben fel kell flashelni a TWRP recoveryt, ami továbbra is innen van betallózva: pkg.L21C432B130_SS.zip
-TWRP-ben ROOT és angolra állítás: világosAkkor itt újra le kell tölteni a bekarikázott Google Drive-ra ugró tárhelyről egy L21C432B130.zip-et,
és itt a Dual/Single SIM menüpont Individual füle alatt CSAK custom.bin és oeminfo.img-t flashelni? (jól gondolom, hogy akkor ez nem az a fájlcsomag, amit az oeminfo csere elején kellett betölteni /lásd: L21C432B130_SS.zip/ ?)Segítséget köszönöm!
Szép estét! -
ORCA58
addikt
válasz
bubus66 #14173 üzenetére
Köszi!
A B397-től A törölt képek videók 30 napig visszaállíthatók. Ezt hol lehet megtalálni? Töröltem egy képet, de semmit nem vettem észre.Egy nap után nem lehet végső következtetést levonni, de most éjszak jobb volt a készenléti fogyasztás.
Ez lehet a frissítés miatt is, de lehet, hogy csak az FR-nek köszönhető. Végülis mindegy, ha így marad. -
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13562 üzenetére
Az, hogy nem tudnám mit akarok (akartam) csinálni, nem igaz. (Az meg, hogy nem mindig tudok pontosan fogalmazni, megint más.) Telefonomat szerettem volna helyretenni (ami -mint írtam- figyelmetlenségből, kapkodásból el lett szabva), és ahhoz segítséget kérni jöttem ide.
Nem fikáztam le az írást, csak nem tudtam értelmezni egyes részeit. Miért? Talán mert napi 14 órát melózom és hulla fáradt vagyok, mikor eljutok ide. Talán mert van még más dolgom is, de a nap nekem is csak 24 órából áll. Talán mert már nem vagyok annyira napra kész a témában, és már lassabban tanulom/értem az új dolgokat.
Szóval segítséget kérni jöttem, mert a fórum erre is való. A magas lóról való személyeskedésért elég, ha bemegyek melózni, vagy bármilyen hivatalos ügyet intézni.
Mind azon által köszönöm a Te a segítséged is, mert hasznosak voltak.
-
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13557 üzenetére
Azt értem, hogy C432 lesz, csak azt (se) nem (többek közt), hogy az mennyivel (és miért) jobb, meg hasonlók. Szóval én kérek elnézést tudatlanságomért.
Toolkit: korábbi hsz-emben írtam, hogy semmilyen packagest nem enged telepíteni, mert hibásnak véli (ld fentebb, képpel)
Ezektől függetlenül köszönöm segítséged -
Totya_77
csendes tag
válasz
bubus66 #13522 üzenetére
"PHONE Unlocked"
"FRP Unlock"
Leírni letudtam. Akkor lehet, hogy elolvasni is tudtam?...Legelőszőr is örülnék, ha a betallózot zip-et egyáltalán tudná telepíteni, és nem pedig hibát dobna rá. Mert ha az sikerült volna, akkor talán eljutottam vlna twrp-ig, amit éppen mutatsz
-
Roland0224
senior tag
válasz
bubus66 #13262 üzenetére
Pedig csak azt csináltam amit leírtam . Ff frimware letöltés (b390) proxyn keresztül letöltötte , aztán újra , meg újra valamiért . Újraindítottam a telefont aztán újra letöltöttem akkor sikerült újraindult és 5%-nál közölte h nem jó és utána jött ez a felirat. Factory,wipe nem segített . Valami megoldás?
Frissítettem mer FF-en keresztül 6.0-7.0-ra akkor sikerült azóta nem csináltam most akartam ezt de nem jött össze -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
bubus66 #13108 üzenetére
Ez nem megfelelő build akartak rá erőltetni
A telefon találta magának elvileg, már abból, amit leírt, hogy akarhat rosszat magára erőltetni? Nekem is akadt már meg így frissítés, és másodszorra lefutott, szóval én csak segíteni szeretnék, de nyilván nem értek hozzá, mert valaki úgy gondolja.
-
Markó László
csendes tag
válasz
bubus66 #12980 üzenetére
Köszönöm, hogy ilyen gyorsan válaszoltál...azóta rájöttem, hogy egy sor dolgot eltüntettem a telefonról, valószínűleg a telefonkezelőben voltam "valahol", ott ronthattam el valamit. Sajnos, talán a korommal is magyarázhatóan jelentős elmaradásban vagyok ahhoz képest, ahol ehhez a telefonhoz tartanom kellene. Vissza lehet-e újra állítani a régi, gyárilag kapott formát, s újra személyre szabni, vagy visszapótolni?
Megkaptam a linked, s még abban segíts, (többek között), hogy hogyan és hová mentsem a telefonon, így gépen keresztül.....Tényleg kezdő vagyok... -
rbertkrl
aktív tag
válasz
bubus66 #12751 üzenetére
Pontosan erről beszéltem. Úgy tűnik a mondanivalóm felét sem sikerült felfognod. Kár érte. Én szépen kérdeztem azt amit. Ráadásul nem "vauvauzva" tettem!
(#12749)szemesi69:
Te egyáltalán elolvastad azt amit írtam? Nem csak erről az esetről beszéltem. Ez az a pont volt, amikor leírtam a véleményemet. De mindegy. Aki beleütötte az orrát más dolgába az most Te voltál.
A legutóbbinak: Olvasom a topikot igen rég óta, nem kell bemutatnod nekem, hogy mennyit segít. Nem is mondtam, hogy azok a dolgok, amiket mond, nincsenek más emberek hasznára. A stílusáról volt szó.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
bubus66 #12739 üzenetére
Nem azért, de miért vagy ilyen savanyú és lekezelő mindenkivel ? Próbáljunk már emberként viselkedni a másikkal ... Nem értem miért kell mindenre úgy válaszolni, mintha valami fogyatékossal beszélnél. Van amit off topikban kéne folytatni, ez tény, de miért kell mindenért a másikra förmedni? Bocs, de eléggé bántja ez a stílus a szememet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged