Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
juhasz22
aktív tag
Ha csak az alapvető funkciókat nézzük, telefonálás, netezés, videózás, alkalmazások futtatása akkor szerintem nem éri meg váltani, nincs akkora különbség 6.0 alatt a két telefon közt. Igazából játék terén sem érzem sokkal kiemelkedőbbnek a P9 et a Lite al szemben. Egyedüli indok a +1GB RAM illetve a Dual Kamera, (ja meg persze a premium érzés amit most nem veszek ide) de nekem ez nem lenne elég, hogy váltsak. Mondom úgy hogy mindkettővel rendelkezem.
-
juhasz22
aktív tag
-
juhasz22
aktív tag
Valóban megtévesztő lehet az AnTuTu pontszám.. hasonló teljesítményű Qualcomm os chipsetű telefonok általában jobban futtatják a játékokat. A P9 Lite SOC ja nem gyenge csak valószínűleg nincsenek annyira optimalizálva a Huawei saját chipsetére játékok. E felé anomáliákat egyébként a csúcs hardverű P9 nél is megvannak.
-
-
juhasz22
aktív tag
válasz
dragonn1226
üzenetére
Amit írtál az majdnem a teszt kategóriát is kimerítette.
Csak ezért.
-
juhasz22
aktív tag
válasz
dragonn1226
üzenetére
Tessek magyar teszt minden benne van

-
juhasz22
aktív tag
Nem fogható a vékonyságra a vibramotor, sokkal inkább spórolási szándékra (bár ezek egész kis tételek) a P9 ugyan ilyen vékony mégis sokkal csendesebb és erősebb vibramotort kapott. Amúgy akadnak még ilyen finomságok a telefonban mint pl. az iránytű ami valahogy nem úgy működik ahogy annak kellene viszont ettől függetlenül megtalálhatóak a P9 Lite ban ami dicséretes.
-
juhasz22
aktív tag
Nektek nincs akadozas az animációban amikor pin kóddal védett belépéskor úgy akarjuk feloldani a készüléket hogy elhuzzuk jobbra pl egy email értesítést? Kíváncsi vagyok mert nekem ott mindig akad.
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Hol lehet letölteni a P9 Lite Dualsim legfrissebb ROM ját, mert rafrissitettem a múltkori updatet ami óta kissé lassabban lett mint volt. Szeretném tisztán ujratelepiteni.
Koszonom a válaszokat előre is.
-
juhasz22
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy a nagyobb játékokat hogyan tudom sd kártyára tenni a telefonon?
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest