- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
endruboy1
senior tag
válasz
Roxbury #12267 üzenetére
Valójában barátnőmnek nézek amúgy telefont, nem is magamnak. Nekem most Note 3 Pro-m van (a Snapdragonos verzió) ami az elődje a Note 4-nek. Meg vagyok vele elégedve, szoftveresen is oké, sok buggal még nem találkoztam, bár én nem a developer hanem a global stable ROM-ot használom. Így a legújabb featureök van hogy fél év csúszással jutnak el rá, cserébe elég stabil. Ami talán zavaró lehet annak aki stock Androidról jön, hogy alapból eléggé kegyetlenül bánik a nagy, háttérben procit zabáló appokkal (pl. Messenger) és lelövögeti őket, így annak legalább 2 opciót kellett engedélyeznem a menüben hogy ne álljon le, és még külön azt, hogy ha szeretném ezeket a buborék értesítéseket, mert azt sem hagyja alapból (utóbbit végül kikapcsoltam mert rájöttem hogy végtelenül zavaró).
Szóval a Note 4-el meg az enyémmel is csak az a gond ami miatt nem egyértelmű választás, hogy viszonylag nagyok, vastagok és nehezek. Ami esetemben nem akkora gond, de barátnőmnél már nem lenne annyira praktikus. De még lehet hogy mégis az lesz, vagy a Redmi 4X.
-
Fall-N
veterán
válasz
Roxbury #10644 üzenetére
Honnan tudná? Attól, hogy nem az OTA-n jött le, attól még ugyanúgy a hivatalos szerverről töltődött le a ROM.
Az FF csak annyit tesz, hogy átveri a szervert, hamis földrajzi helyzetet ad meg telefonról és lehetővé teszi, hogy hozzáférj a frissítéshez.
Ez másik kérdést is felvet. Attól méghogy proxyn keresztül szedi le az ember attól még nem ugrik a garancia elvileg. Hivatalos ROM került a telefonra, nem 3rd party főzött ROM. Semmivel sem rosszabb metódus, mint amikor PC-n keresztül tölti le az ember és telepíti fel a frissítést.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #10644 üzenetére
Azt, nem tudja,hogy FF-el tetted fel, csak azt, hogy még nálunk nincs kiadva ezért nincs garancia rá.
Megoldás vissza kell állni a RollBackel..
Ha a garancia a lényeg akkor megkel várni a hivatalost meg akkor nem kell mokolni, ha pedig gond van vissza kell tenni a 6.0, ha az MM valamiért nem menne vissza akkor meg édes mindegy mi van rajta, mert vagy alaplapot cserél vagy tesz rá egy másik szoftvert.. -
ORCA58
addikt
válasz
Roxbury #10534 üzenetére
Ha jól rémlik a QuickShourtcutMcer-el tettem ki az ikonját, "Tárhely súgó" néven.
Zsirmanc
Nem tudom lehet köze hozzá vagy sem, nekem 32Gb-os Clas 10 Samsung van benne, és az alapértelmezett a belső memória. Úgy vélem, hogy a korábbi modelleknél több adat került az SD-re mint most, de lehet tévedek. Az tény, hogy az SD-ről olvasás az lassabb mint a belső memóriából. -
andrás47
senior tag
válasz
Roxbury #10357 üzenetére
Bocsi, nekem lehet nincs ilyen , igazából 7 Lite van nekem, csak annak a topicjaban nem nagyon pörög úgy tudom szinte ugyan az mint a 9 lite, azért írtam . Más olyan óra van erre ami látható lenne lezárt képernyőnél is, és az ujjlenyomat olvasó is működni fog ,ha telepítve lesz az óra? Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #9795 üzenetére
Igen de azért kérdeztem minek ezzel foglalkozni, tudomásul kellene venni, hogy ez nem Nokia 3210 ami el ballagott egy töltéssel akár 14 napot is. (nem rád értettem)
Volt egyszer a 6.0 ki próbálta, hogy csaj telefonálásra meg sms-re, meg egy kis wifi, volt csak használta 3,5 nap volt.
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Roxbury #7185 üzenetére
Én egyelőre lekaparom az arcom miatta.
A memóriakezelés még agresszívebb lett, lazán kilövöldözi/újraindítja a fehér listás védett alkalmazásokat. Ennek köszönhetően ugyan folyamatosan minimum 500MB szabad memória van (Android/Linux esetén mi a fenének), kézi pucolás után 780MB - 1.02GB közötti értékeket kaptam eddig. De ez nem vigasztal, amikor egy Llama képtelen megtanulni, hogy itthon vagyok, vagy az SSH Autotunnel-t 3-4 percenként kell újra csatlakoztatnom. Az Eset-et jelen pillanatban letojom, de az is folyamatosan áldozatul esik.Amúgy frankó lett, pattog és kényelmes a kezelése. Az appok betöltése érzésem szerint gyorsult.
Amit még nem találtam meg: hol tudom átállítani a processzor kezelési módot? Mindjárt áttúrom a fórumot, hátha csak rosszul nememlékszem rá, hogy hol keressem. -
Toby0501
csendes tag
válasz
Roxbury #7185 üzenetére
Szép letisztult lett, a szemvédelem funkció már most tetszik, lehet időzíteni is, szerintem hasznos lesz, majd kiderül. Fordítási hibával nem találkoztam. A Telefonkezelő alkalmazásban kijavították a progress circle-t, most már hihetőbben jelzi, hogy hány %-nál tart a vizsgálattal. A Huawei Share-t nem tudtam kipróbálni. A tárcsázó a hívásnaplónál továbbra sem írja a telefonszámot. Eddig úgy vettem észre, hogy kevesebb RAM-ot eszik.
-
KVZacc
csendes tag
válasz
Roxbury #7121 üzenetére
A magyar Huawei úgy néz ki azt se tudja mikor/mit/miért ír.
A projekt leírásában 2 hét szerepel a sikeres csatlakozást követően, úgyhogy van még idő.Viszont jogos az észrevétel, akárki is tette facsén: kiírás szerint ez az újabb VNS-L01 teszt. Ez elvileg más hardver verziót jelent, nem?
-
Forestjo
senior tag
válasz
Roxbury #6933 üzenetére
Igen, én is a hetesben bízom!
Addig ügyeskedünk vele és szidjuk a facét...Nem fogom lecserélni a P9 Lite-t, mivel ahhoz túl jó, hogy csak úgy eldobjam, meg aztán ennyiért ilyen minőségű és képességű vasat nem találok szerintem. Én kifejezetten szeretem az órát is hozzá. Bár nem túl férfias, de mindegy. Tényleg ez teló a nagyobb, okosabb (férfiasabb) Huawei órákkal is kompatibilis?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #6908 üzenetére
Singeles vagy? Szerintem a tied azt tudjuk, hogy a dualosnak lehet regisztrálni.
(#6903) Juditta_56
Az új kártyát a telefonba formázzátok meg, és után ahogy a sepy javasolta ha van kártya olvas a gépen egyszerűbb és gyorsabb is.
(#6910) Roxbury
Elméletileg benn lesz de én szerintem nincs meg a dualba a létszám vagy ne legyen igazad ki marad.
Mondjuk a P8 Litenél érdekes módon a dual vett csak rész benne
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #6753 üzenetére
A Részvételi szabályzatba benne van Február 04-ig kell beküldeni az elforduló hibákat, szerintem február vége március elejére várható lesz...
A ROGRAM MENETE
3.1 A Tagok számára a Programhoz a BETA Friendly User Test alkalmazáson keresztül történő
csatlakozást követően, 2017. január 21. napja és 2017. január 25. napja között elérhetővé a béta
szoftverfrissítés oly módon, hogy a Tagok erről rendszerüzenetet kapnak a telefonjukon, amelyre
kattintva le tudják majd tölteni az új szoftververziót készülékükre.
3.2 FIGYELEM! A szoftverfrissítés előtt ajánlott biztonsági mentést készíteni a telefonmemóriáról,
mert a frissítés során minden személyes adat törlődhet a készülékről. A biztonsági mentés
elmulasztásából eredő adatvesztésért a Szervező, illetve a Lebonyolító semminemű felelősséget
nem vállal.
3.3 A Tagok 2017. február 4. napjáig tudják beküldeni beszámolójukat a Szervező részére a BETA
Friendly User Test alkalmazásban található Jelentés aloldalon keresztül.
3.4 A tesztverzió telepítését követően a Tagnak nincs lehetősége a korábbi verzióra való
visszaállásra.
3.5 A Tag a Programba történő jelentkezéssel és részvétellel kifejezetten tudomásul veszi, hogy a
béta szoftverfrissítés egy tesztverzió. A tesztelés során felléphetnek hibák, rendellenességek,
kérjük, ilyen esetben mihamarabb jelezze problémáját a Szervező felé. A Szervező
haladéktalanul megtesz minden szükséges intézkedést annak érdekében, hogy a hiba okát
mielőbb feltárja, illetve megszüntesse. -
ORCA58
addikt
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #4636 üzenetére
És miért kell annyira az OTA? Soha nem telepítettem az OTA-t csak a FULL verziót mindig is, érdekes módon nekem a B161 van fent és a Full OTA-t tettem fel.. Az, hogy senkinek nem jelzett ez nem igaz mert akkor nem lehetne letölteni a frissítés OTA vagy Full változatát. Azt viszont úgy igaz, hogy nálunk még nem jelzett, én azóta használom mióta kinn van.
ρσгτσ
Ma dualositottam egy telefont, és ki próbáltam, hogyha visszaállásnál a B151 vagy a B161 rakom fel akkor is "Locked" lesz-e a bootloader, sajnos, nem lesz lesz az. A fent említett kettőnél csak relocked lesz. De ha a 131- vissza van téve akkor a fenti kettő közül bármelyik fel van rakva már "Phone Locked" felírat jelenik meg..
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #4220 üzenetére
Facebook Lite Ezt használják az ismerőseim közül jó páran..
-
batai15
félisten
válasz
Roxbury #3504 üzenetére
Legjobb launcher. Kevesebb erőforrást is eszi, rengeteg dolgot tud(gesztus vezérlés, duppla koppos lezárás, stb stb) a legtöbb geek user alap alkalmazása.
Most jó drága, én 125ért vettem 2 hónapja a primeot, de sima is jó, mondjuk amint tudod vedd meg a primeot.
Minden pénzt meg ér! -
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #1883 üzenetére
Ott jobb ha csak 2G használod és nem használod, és a beállításokat is tedd 2G ne a 2G/3G/4G-re az automatikus keresést.. És figyeld mert közvetlen a határ közelében, még úgy is hajlamos átmászni a szerb tornyokra.
Ha kell a net kapcsoltat bekapcsolod és akkor is működik ha csak 2G-van.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roxbury #1873 üzenetére
Melyik határ szakaszra mész?
(#1875) porterocka
Azt fogja használni, ami elérhető. A leggyorsabb T -t.
Igen de ha a horvát határa megy ott simán át áll a horvátokhoz.. Minden kérdezés nélkül. Tudom én mióta ráfáztam azóta csak kézi keresésen 2G-n használom a és ha kell kapcsolgatom a 3G és 4G de még így is van, hogy be tolakodik a HRVIP, még jó hogy jön SMS-is hozzá..
-
OldMike
őstag
válasz
Roxbury #1430 üzenetére
Én ezért gondolkodom ezen a fólián: matt fólia, de vannak aggályaim.
Gondolom ez nem ad olyan védettséget, mint az üveg (9H), ráadásul a korábbi telefonomra feltett - más gyártmányú - matt fólia észrevehetően rontja a kép élességét. Nem véletlenül tükörfényes a legtöbb tévé, monitor, tablet kijelzője, így sokkal élesebbnek látszik a kép.
-
Soma01
veterán
A hangszóró sincs kivágva?
Én is vettem valami üveget a Firstphone-tól. De a széléig nem ér ki az üveg, épp a kijelző széléig ér, alul és felül sem ér végig a telcsin (itt már sok marad ki), a kivágás se középen van, ha középre rakom, lelóg az üveg. Nem ajánlom. Vissza fogom vinni szerintem.
Nillkint akarok venni. Vagy melyiket ajánljátok? -
törölt tag
Ez attól függ, hogy miket használsz.
Nálam a mail és a böngésző van rendszeres használatban, de sokan használnak csevegőket, közösségi felületeket. Olyankor érdemes azt is.
Vartanus:
Nem sokat nyersz vele, mert a fogyasztás, teljesítmény marad a régi, a kép viszont romlik. Mióta van ROG (azt hiszem EMUI 2 óta), azóta inkább csak placebo. -
-Gerzson-
aktív tag
Tökéletes, szép.
A mienk épp tegnap kapott valami kis behatást, és a fiam megijedt, hogy a kijelző is sérült így leszedte.
Szerencsére a fólia megvédte. Most felraktam az ebay-ről rendelt temperált üveget.Sajnos alul a kijelző alatt a huawei feliratnál eláll az üvegtől. Gondolom a temperált üveg a görbe, nem a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest