- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonye
senior tag
válasz
Matyi222 #8104 üzenetére
Én még az alap 6-os rendszert használom.
Amolyan kiváró típus vagyok, mert ami működik azt ne piszkáljuk elven.
közben megfejtés:
Semmit nem állítottam. Csupán a win10-es gépemen is be voltam jelentkezve. Ott meg futott a skype, így oda megérkeztek az üzenetek. A telefonon meg ugye kvázi másolatként láttam.A furcsaság, hogy attól még a telónak kéne jelezni.
Miután kikapcsoltam a gépet, megint kéken villog a LED -
ORCA58
addikt
válasz
Matyi222 #7979 üzenetére
Én az Alcatel OT995-el hasonlítottam össze. Az több programot és Chrome oldalt tart a memóriában mint ez, és csak 500MB RAM van benne. A igaz használni nem lehet mert olyan lassú már szegény az 1 magos procijával, de becsületére legyen mondva nem lövi ki a programokat.
Meg is írtam nekik! -
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #7409 üzenetére
A TWRP hogyan megy fel a Betara próbáltad?
(#7411) zolka1977
Igen mert a vissza állni nem lehet a 6.0 dload mappából. Csak fastboot módszerrel, de ott is rizikós, mivel a 7.0 ban nincs cust.img helyette vendor.img van.. Én ezt ajánlanám, megpróbálni, és ha feltelpült akkor utána nyomni neki egy FR-t
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6978 üzenetére
Köszönöm, hogy drukkoltál. Azért várjál még mert
A képen alul kékkel írva na ha ott át csúszik akkor lehet szólni valamit is.
Max elkobozzák a telefont..
Ha bekerülök és nem böröntönbe akkor igen én 50 vagyok
Ja rákérdeztem másik országban egy ismerősömmel, hogy ott volt-e ilyen, éha volt akkor hogyan lett le bonyolítva.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6961 üzenetére
(#6961) Matyi222
Én csak bizakodok.... A P8 litenél is így volt dualosítottal jelentkeztem csak ott papír alap volt... de szerintem holnap már többet tudok.. Tudod mire lettem volna kíváncsi, ha elutasitják akkor meg csinálom, ha csak ROOT és a build.prop-ba átírom a build számot szerinted?
gianone ez csak természetes.. Akkor P9 lite mellett döntöttél?
-
bubus66
nagyúr
válasz
Matyi222 #6852 üzenetére
A Telekomnál gyárilag független a készülék.. Ezért a C432-es Európai firmware megy rá és nem a C150 Telekomos.
Ez megint nagyon tettszet
Ha a BETA teszteles veget er, hogy oldom még a visszaallitast?
Itt a kérdező a 6.0 való visszaállásra gondolt
Válasz:
kikapcsolt állapotban bekapcs gom+hangerő fel egyszerre benyomva tart és factory reset
Hát ettől biztos vissza fog állni 6.0-ra na
Na akkor az ilyenek tesztelek... Már bocs nem akarok megsérteni senkit se de szerintem az ilyen nem a tesztelő kategóriába tartózik..
-
winben
aktív tag
válasz
Matyi222 #6818 üzenetére
Mi tart 15-nél?
@bubus66
Én úgy próbálgattam, hogy ki-be lépkedtem az alkalmazásból/ba. Tehát visszagomb 2x és normálisan kilépp az app. Aztán vissza belépek és újra csekkolom. Próbáld így, hátha!@Diabo6
A játékba már bekerültünk, szerintem a release napjáig csakcsak kiderül a folytatás... -
-
@matthew@
őstag
válasz
Matyi222 #6571 üzenetére
Közben találtam egy Widgetes megoldást: Unread Badge (for Gmail) ez a gyári Gmail App-ot "használja" csak kiteszed a Widget-et aminek tudsz adni Gmail kinézetű ikont, és ki is jelzi az üzenetk számát, ha pedig rányomsz a widgetre akkor a gyári Gmail appot nyitja meg
-
xeo98
csendes tag
válasz
Matyi222 #6535 üzenetére
Persze mindenre van megoldás
Akkor úgy mondom, hogy szeretném ha tudná ezt a ficsört mert szívesen használnám kocsiban, kajaközben, betonozás után (tavaly nyáron kerítésépítés után két hétig nem tudtam használni az ujjlenyomatolvasót, mert a zsalukő szészedte az ujjaimat)A Novát azért megnézem, bár mivel bejön a gyári launcher csak emiatt nembiztos, hogy felteszem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Autós topik
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest