Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterking
tag
válasz
OldMike #13491 üzenetére
Sajnos garivesztéssel jár. Nem törli az adatokat minden megmarad. Azért ajánlani szokták a reszetet. Kis keresgéléssel találsz jó leírást hozzá. Én par napja frissítettem az enyém. Pár dolog jobb lett. Pl kamera megnyitási idő jobb gyorsabb ujlenyomat olvasó. Bubus66 oldalán ajánlott nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
válasz
sebijani1982 #11721 üzenetére
Enyire nem ástam bele magam. Köszi az infót.
-
Peterking
tag
válasz
Wallenberg #11649 üzenetére
De garivesztéssel jár. Kivéve ha szerviz elött vissza állítják eredetire. És a szervíz nemelég alapos. ( Szerintem)
-
Peterking
tag
válasz
ANDROID??? #11647 üzenetére
Az meg ügye legális? Én nem tudom csak kérdem. De én nem verném nagydobra.
-
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11645 üzenetére
Akkor kár volt ez a sok.....
-
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11630 üzenetére
"7.0 alól nem lehet oeminfo-t és custom.bint cserélni! Vissza kell állni a 6.0-ra és akkor lehetséges csak" ezt találtam az összefoglalóban, meg még sok mást szerintem benne van amit kerestél.
-
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11636 üzenetére
Nem tudom. Nekem nincs beleszólásom ebbe. Bubus szabin van. Szerintem. (Remélem nem hagy itt minket)
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
válasz
Balathruin #11635 üzenetére
A leírás mikor is készült?( Ez csak költői kérdés volt. )Szerintem a beta sokat javult a véglegessel. Tehát változott is.
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
Én meg ma lemaradtam két ufóészlelésről mert túl lassan nyitott meg a kamera. Sajnos ez miatt nincs bizonyítékom.
-
Peterking
tag
válasz
PACSA75 #11624 üzenetére
Nem az a baj, hogy leírják a hibákat amit találnak. Szerintem itt elég komolyan segitenek, sok telefont visszahoztak az életbe. Komoly munkával csináltak egy profi összefoglalót, amit nem sokan tudnának itt megcsinálni.... Inkább az a baj, hogy vannak olyanok akik ezt a munkát fikázzák és közben várják a segítséget attól aki munkályát becsmérli. Ezek után meg talál egy apró bugot és ezt szajkózza hosszú-hosszú ideig, mert ez a teló egy szar.
Amugy a 7-es betán nekem is akadt a kamera induláskor. Amikor megjött a végleges csináltam egy Fr-t. Plusz még a memória kártyát is formáztam. El is múlt az akadás. Szerintem a kártya formázása legalább olyan fontos mint az Fr. Sok ideig rakjuk rá a szemetet amit a telefonnak folyamatosan be kell olvasnia és ha sok szaron kell átrágnia magát akkor bizony megakadhat pár pillanatra.
Szép napot nektek -
Peterking
tag
válasz
eladogeppc #11599 üzenetére
Irigyellek a problémáidért! Jó lenne ha az embereknek ez lenne a legnagyobb baja, hogy milyen gyorsan indul a kamera a telón. Vegyél már egy fényképezőt aztán megszünik ez a problémád is. Szép estét neked.
-
Peterking
tag
válasz
ANDROID??? #8256 üzenetére
Nálam is ezt csinálja. Dualos Beta.
-
Peterking
tag
Töröltem. 😁
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
Beta-nál. Képernyőzár ikont sikerült már valakinek előcsalogatni, és asztalra rakni. Ha feltelepítek egy nem gyárit akkor csak pinkóddal tudom feloldani. Az ujlenyomat nem megy, kódot kér. A lebegő gomban van képernyőzár azzal minden ok.
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
És tényleg megjött a Beta.
-
Peterking
tag
A PM Plusz-ból az 1.1.0 a legújabb?Nekem nem csinál semmit ha felrakom. 6.0-ás androidra. Nem kéne neki új menüt létrehozni a beállításoknál?
-
Peterking
tag
válasz
mrbarbrady #7660 üzenetére
Valószinü egyszimes a készülék. A téma összefoglaló ajánlott olvasmány. Sok infót megtalálsz benne.
-
Peterking
tag
-
Peterking
tag
Nekem egyre többször fagy le a chrome. Megáll az egész telefon úgy 20mp-re. Másnál is csinál ilyet?
-
-
Peterking
tag
Nekem még mindig nincs Beta. Viszont a Huawei szépen válaszolgat. Most a regisztrálás dátumát kérik meg a telefonszámom. Igérik kivizsgálják az ügyet. Aminek nagyon örülök, csak lassan vége a tesztnek, és még sehol semmi.
-
Peterking
tag
Én ezt kaptam most:. Kedves Péter! A béta teszten résztvevők listájával nem rendelkezünk. Amennyiben minden kritériumnak megfeleltél, az illetékesektől kapott visszajelzések alapján 02.03.-ig kiküldésre kerülnek a béta teszt frissítések, amiről 02.07.-ig szükséges beszámolót küldeni az applikáción keresztül ahhoz, hogy részt vehess a játékban. Megértésedet és türelmedet köszönjük! Ha további kérdéseid lennének, bátran fordulj hozzánk! Szép napot kívánunk!
-
Peterking
tag
Köszi a tapasztalatok megosztásáért. Kitartás!
-
Peterking
tag
ANDROID??? Nálad hogy szalad az uj 7-es az első sokk után?
[ Szerkesztve ]
-
Peterking
tag
-
Peterking
tag
Akkor egyenlőre ki kell hagyni a FR-t?
-
Peterking
tag
Dualoshoz jött már valakinek Beta?
ANDROID??? Sikerült megoldást találni?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.