- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR ME
aktív tag
válasz
Stylerr #11411 üzenetére
ő lenne az, én csak a képernyőzárat használom, a többiről nem tudok nyilatkozni
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #11024 üzenetére
Miért keresnék, csak véleményemet, írtam, amit most is tartok...... örülj neki meg annak is, hogy települt és nem lett belőle egy blokk tégla... Mert akkor ma a tied lett volna a második..
Mert tudod (most szerencséd volt) de a rest az kétszer fárad, és másodszor nem biztos, hogy szerencséd lesz... és én is írhattam volna a 2 Gb mert tudom mennyi egy Firmware sőt azt is tudom, kicsomagolva mennyi..
De inkább rá hagyok neki, mint a vak szerencsében bízzak, és csináltatok vele egy blokk téglát....
a belső tárhelyen volt 2 Gb-ot???
(#11026) tomboy0013
Ezért nem értem, a 2Gb hova csomagolta ki akkor szerinted..
-
gianone
őstag
válasz
Stylerr #4970 üzenetére
És a lényeg, hogy a nem gyári appokhoz az ikonokat csomagold ki a Business témából. Sima zip-ként a témát, majd az ikonpakkot is így. Lesz benne vagy 60 ikon képe, ahonnan válogathatsz passzolókat. Szerintem simán lehet találni a nem használtak közül. És elrejted az appokat kezdőképernyőről, QuickShortCutmakerrel meg mehet a csere.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #4949 üzenetére
Úgy, hogy QSCM-ben a középső Application fülnél kikeresed Gmailt, megnyitod, betallózod hozzá az ikont. Megadsz neki egy másik nevet, mint az eredeti ikoné volt, mert különben visszadobja QSCM, hogy már kint van.
Én (gianone) a gyári téma ikonpakkjából adtam neki egy passzoló kinézetűt. pl. az emailes visszajelzés ikonját. Ez a fenti a képemen jobbra lent van. És így kb. az összes appnak lehet valamit találni a gyári témában, amit amúgy nem használ az ember.de az oldalamon fent van
-
dokee78
félisten
válasz
Stylerr #3517 üzenetére
Esetleg itt próbálkozz.
-
choco01
addikt
-
törölt tag
válasz
Stylerr #1788 üzenetére
Én mindent 1.8 amperossal töltök. Többet úgysem vesz fel, amennyit a szabályzó enged.
ANDROID???:
Szerintem meg tök felesleges. Túltöltés- és alulmerülés elleni védelemmel is el van látva az akksi. Max. akkor döglik be, ha valaki beteszi úgy a fiókba egy hónapra. Nekem szinte folyamatosan 5-10 % körüli szintre merülnek az akksik és sosem volt gondom vele, évek óta. A folyamatos rátöltés sokkal károsabb, meg ha valaki éjszakára rajta hagyja a telefont.Kicsit úgy érzem minden telefonnál túl van pörögve az akksi téma.
-
törölt tag
válasz
Stylerr #1773 üzenetére
Ez az egy idő után elkezd fagyni már nem teljesen igaz. Tele van szemetelve, akkor újratelepítéssel felfrissíthető a droid és úgy használható, mint régen. Ez akkoriban volt igaz, amikor minden évben duplázódott a belső tárhely (és az sem volt elég). Amikor még pár mega volt a belső. Meg a droid is rosszabb volt.
Vagy alsós telefonoknál, ahol eleve alul van pozícionálva a hardver. Régi és/vagy gyenge SoC -t kap.
Pl. P7 -et is lehet a mai napig vígan használni, pedig már elavult.
-
bubus66
nagyúr
-
RókalanyLau
csendes tag
válasz
Stylerr #1759 üzenetére
Én is ezen agyalok. A flipes tokok nálam kilőve, frászt kapok tőlük. Tegnap a váci úti tesoban, körbe kérdeztem a mobilboltokban, 3-4000 körül vesztegetik, úgyhogy tuti ebay lesz. De alig talalók olyat, ami nem leheletnyi vékony szilikon es nem pink :'D
/Másfél nap használat és windows után nagy felüdülés a készülék. : ) Páromnak is bejövős. Enyém fehér, övé fekete/
Jarod1: ugyanez a ketto lett. Koszi
Magamnak egy sima szilikon lett, egy cica olvas rajta egy konyvet, a vilag elfoglalasa macskaknak cimmel -
OldMike
őstag
válasz
Stylerr #1759 üzenetére
Szerintem ez nagyon szubjektív dolog. Ahogy látom sokan használnak olyat ami a hátlapot és az éleket védi. Nincs vele tapasztalatom, de szerintem leejtésnél elég jól védhet, viszont ajánlott egy masszív üvegfólia is. Kényelmes lehet használni, mivel nem kell kinyitni, tokból kivenni stb. A korábbi telefonomhoz zsebszerű tok volt, kihúzóval. Ez is jól véd, de a használathoz ki kell venni a telefont, a tokkal is kell kezdeni valamit, tehát nem a legpraktikusabb. Sajnos a P9L-hez való méretet én nem láttam, 5 illetve 5,5 colos van általában. Én végül egy oldalra nyíló, mágneszáras tokot vettem. Nekem ez bejött. Telefonáláskor akár teljesen hátra lehet hajtani a fedőlapot, viszont fényképezéskor könyvszerűen nyitva kell legyen, mert takarná az objektívet. Asztalon letámasztva is használható (csak vízszintesen), de így még nem használtam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Stylerr #1482 üzenetére
(#1482) Stylerr
Van benne Gyroscope csak valami hiba miatt a Huawei letiltotta, és ha javítják akkor aktiválva lesz..
De van helyette más
Jegenye77
Az off-ba igazad van..
Android???
Kinek ez kinek az a szempont, de mondjuk elég érdekes..
(#1490) batai15
Szia a HR nem FR akart lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest