- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
Cöletibi #3843 üzenetére
A Play-en fellelhető Igo fekvő üzemmódban is működik, a felbontásra nem lehet panasz, nagyon szép. De nekem pont az nem tetszik benne, hogy annyira aprók a betűk. Nincs idő vezetés közben hosszan vizslatni, hogy el tudja olvasni mit mutat. Nem vagyok mai gyerek a szemem már nem a régi. Feltettem egy 7 colos tabra, de pont olyan picik maradtak a betűk, pedig hely aztán lenne bőven. Az adatokat nem tudja SD-n tárolni.
A Szülinapp nem fog frissülni. A fizetősnél a térképet egyszer kell megvenni, de a forgalmi információkért évenként kell fizetni. Tapasztalatom szerint helyenként nagyon hiányos a térképe. 1980 óta változatlan a címem, nem volt névváltozás, de a lakótelepet nem ismeri, és nem csak ezt. Az összes többi ingyenes és fizetős viszont ismeri. Nyugodtan megírhatom nekik, válaszolnak is, hogy majd a frissítésben .... . A térképük elméletileg 2015 4. negyedévi. Ennyit a frissítésről.
Úgy döntöttem, veszek egy Sygic örökös Európa licenszet. Azon minden tökéletesen látható, bár kissé puritánabb a megjelenése.Bori hangja hiányozni fog, nejem meg örül majd, hogy nincs újratervezés.
pink75
A googl nekem is okozott némi kellemetlenséget.
Pár hete levelezgetek velük. Nem tudtam fizetni. Új bankkártyát fel lehetett venni, de csak ezt engedte. Se módosítani, se törölni, se fizetni. Ha a playbe fizetési mód változtatásra kapcsoltam Egy hiba üzenetet kaptam: Hoppá hiba történt. Hiába adtak különböző linkeket, mindig az az üzenet fogadott. Hogy mit tettek nem tudom, de most már fizetni, módosítani tudok, de törölni a kártyát még nem engedi. -
sepyi
aktív tag
válasz
Cöletibi #3331 üzenetére
Szerezz be egy nfc tagget-et. Programozd fel úgy, hogy mikor beülsz az autóba a készülék feloldás nincsen legyen. Megnyomod a bekapcs gombot és már látod is a trafit. Vagy egy másik megoldás:az autóba teszel egy blutyúkos eszközt és smart look beállítás. Ne kapcsolja ki a telefont az eszköz közelében. Megnyomod a bekapcs gombot és látod a trafit. Hirtelen ez a két ötletem van.
-
ORCA58
addikt
válasz
Cöletibi #3325 üzenetére
Nekem a telefon teteje kilóg annyira a tartóből, hogy könnyedén hozzá tudok érni az ujjlenyomat olvasóhoz ha kell.
Most, hogy beszélünk róla jut eszembe, hogy ennél még nem volt hívásom navi közben, így nem tudom, hogy viselkedik ilyenkor.
Az Ascend G6-nál semmi dolgom nem volt, mikor ment az Igo és a zene. Híváskor felvettem, beszéltem, majd utána automatikusan visszatért az Igo is és a zene is. Egyébként ahogy sepyi írja a navi nem sötétedhet el magától.
Mivel kazettás magnós a Fiesta rádiója, kihangosításhoz a jack dugós kazettát használom. -
sepyi
aktív tag
válasz
Cöletibi #3325 üzenetére
Navigálásnál nem szabad a kinelzőnek elsötétedni. Maga a navigációs rendszer kényszeriti h.ne sötétedjen el. Ha közben hívás jön, akkor az alkalmazásváltó al lehet visszatérni. De hívást te is az alkalmazásváltóval tudsz kezdeményezni,ha esetleg olyan navigáciot használsz aminek a vezetési térképnézetén nincs hivás gomb. Én is ujjlenyomatos feloldást használok de nem volt gondom a kijelzővel. Ha mégis akkor van screenon nevű alkalmazás a marketen. Ki lehet jelölni benne h mely alkalmazások használata közben ne engedje a kijelzőt lekapcsolni. Pl-ul böngésző,navigáció
-
bubus66
nagyúr
válasz
Cöletibi #1705 üzenetére
Itt nem működik, sajnos,én már jeleztem a Huawei fele de azóta se sikerült kijavítani. És az nem a billentyűzet hibája hanem a karakter kódolásé.. Bocsi de nem mindegy..
Akár melyik billentyűzettett teszed fel nem lesz jó.
Le írtam mit lehet csinálni, de leírom még egyszer (egy engem nem zavar ettől meg a telefon jó) Olyan billentyűzet amelyik tud jobbra dőlő ékezettet.
az a Probléma a P8-Liten, a G620s, a P9Liten, is fenn állt áll(t) a mai napig. Mivel az úgy "7 bites optimalizás" a hibás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Emulátorok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EA Sports WRC '23
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest