-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
debi94
csendes tag
Easy Voice Recorder. Teljesen jól müködik. Sokat kipróbáltam de szerintem ez a legjobb.
P7 B-609
-
debi94
csendes tag
Sziasztok.
Kb 1 hónapja lettem p7 tulajdonos. Nagyon jónak tartom ezt az oldalt sok hasznos információt olvastam már. Most azért írok mert nekem is szükségem volt hívásrögzitőre és a /system/build.prop-ba. átírtam a a leírtak szerint. ES file manegerrel. Persze nem engedte átírni mert nincs root-va a készülék. Utána a legnagyobb megdöbbenésemre kipróbáltam és müködik a hívásrögzités sd kártyára menti record mappába.
Pedig nincs root. EMUI 3.0. ALATT
Ezt csak azért írtam le mert olvastam hogy másnak is süksége lenne a hívásrögzitőre. Egy próbát megér.P7 B-609
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #6292 üzenetére
Pl. Gravity -vel lehetne, de Xposed -del meg KO lesz a készülék.
DE pl. a SoftKeyZ is megöli a system ui -t, pedig az nem modul, de ROOT kell hozzá. Néhány gombot elfogad, viszont ahogy elnéztem, ott is a méretezéssel vannak gondok. Azzal meg a navi sávot nem lehet módosítani.
Gravity -vel pikk-pakk meg lehet csinálni, csak ugye Xposed...
[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #6283 üzenetére
Ja.
Megtaláltam este. Le is szedtem.
Közbe felment a cwm. Ez már szimpatikus, mert a samuGio-n is az volt és megszoktam. Egyből csináltam is egy mentést.Elsőre, le kell cserélnem a navibar ikonokat, mert az zavar most elsőként ez a kartika, négyszög,
Viszont a kérdés, nem lehet ezt növelni? Az újjamnak kicsi...
Nem valamelyik xml- file tartalmazza a terület méretét amit a gombnak érzékel?Hátha valaki tudja, akkor ott egy kicsit lehetne növelni, nem lenne rossz.
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
törölt tag
válasz philoxenia #6290 üzenetére
Mindegy mikor próbálom (próbáljuk), mindenki panaszkodik. Már írtam a Huawei -nek, tudnak róla...
Amúgy ez csak EU -s, hála a jó égnek. Az lenne még a szép.
-
törölt tag
Nem hiszem el, hogy a Huawei oldala már megint sz...kodik... Vicc amit a szerver csinál mostanában. Másik készüléknél is kellene egy ROM, és nem tudjuk leszedni... Meg valakinek most akarom lehúzni a P7 ROM -ot, az sem megy. Meg megszakad...
Vicc, hogy a Win 10 pillanatok alatt lejött, pedig nem hiszem, hogy kevesebben töltenék le.
-
törölt tag
Nem illegális, csak a tárolása és a felhasználása vet fel jogi kérdéseket. Amikor valamit nem tilt egy törvény, akkor vonnak köré szabályokat, amik erősen korlátozzák.
Van ennek fordítottja is. Ilyen pl., hogy Magyarországon tiltja a KRESZ a kutyák bringával történő sétáltatását, ugyanakkor legálisan árulhatnak ehhez a tevékenységhez a kereskedők kiegészítőket. Ezáltal legálisan vásárolható pl. távtartó, vagy rugós, sétáltató kormány toldalék...stb.
Viszont, szerintem egyik ROOT nélküli alkalmazás sem fog működni. Körbe kell járni, én nem használom.
-
Tompie
őstag
-
musiclover
újonc
Sziasztok!
Nekem megvan már két hónapja a P7, függetlenül vettem. Eddig csak olvasgattam a fórumot és az összefoglalót (nem kis haszonnal, amiért külön köszönet nektek!), ám úgy döntöttem, inkább regisztrálok, mert még jól jöhet, ha elakadnék valahol. A készülékemen fent van a B609, root, set_immutable.list kiütése OK, mindent az összefoglalóban leírtak alapján csináltam. Konkrét gondom jelenleg nincs, viszont abban kérném a visszajelzéseteket, hogy az összefoglalóban szereplő GPU & DDR állítása (by mikesa) pontban található szkriptek használata során van-e észrevehető változás akár pozitív, akár negatív irányba (pl. gyorsabb működés kontra gyorsabban merülő akku). Bocsi, ha valaki már írt erről, de nem volt időm végigpörgetni az egész fórumot.
Köszi előre is!
-
orbit76
tag
-
törölt tag
válasz #86973952 #6279 üzenetére
Tévedtem, beleírtam az összefoglalóba.
Itt van:
"Gyári EMUI 3.0 recovery visszaállítása:
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
0. Másold bele a c:/adb/ mappába a B609_recovery.img -t.
1. Nyisd meg a számítógépen a Star menüt
2. Beírod: cmd
Ezután megjelenik egy újabb abblak, ebben dolgozz tovább.
3. Beírod: cd c:/adb
4. Beírod: adb devices
5. Kiírja az azonosítót: Pl. 1131221321312 device
6. Beírod: adb reboot bootloader
Újraindul a telefon bootloader módban, egy fehér képernyő lesz, egy kis robottal, és némi szöveggel.
7. Beírod: fastboot flash recovery B609_recovery.img
Gyorsan fog végezni, ezt ki is írja.
8. Beírod: fastboot reboot
Újraindul a telefon normál módban.
9. Most már a gyári EMUI 3.0 recovery lesz fent."
Szerk.:
Itt pedig a hozzászólás, amiben a linkek vannak: [link]DE továbbra is a 3 gombos general -t javaslom, mert gyorsabb, egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz orbit76 #6277 üzenetére
Ez ebből nem derült ki, de köszi a visszajelzést. Megy bele az összefoglalóba, ha ez így megfelel a valóságna (?):
Hívásrögzítő funkció EMUI 2.3 tárcsázó alatt (ROOT kell hozzá):
Az esetlegesen felmerülő károkért felelősséget nem vállalok!
Az eredeti fájl PC -re mentése után ajánlott!
Letöltés [link]
1. Módosítsd a build.prop -ban a következő részt:
ro.config.hw_voicerecord=false
erre:
ro.config.hw_voicerecord=true
2. A system/priv-app/ mappában töröld ki a phone.apk -t és a phone.odex -et.
3. Másold bele a letöltött phone.apk -t a system/priv-app/ mappába, és állítsd a jogosultságát a következőre: rw-r--r--
4. Indítsd újra a készüléket.A hívásrögzítő funkciót hívás közben a Kibontás gomb után érheted el. A rögzítés befejezése után a fájlt az SD kártya /record/ mappájában találod (amennyiben az SD kártya az elsődleges mentési hely).
FONTOS! A telefonbeszélgetés rögzítésével a Magyar törvények értelmében adatkezelővé válsz. A rögzített beszélgetésről tájékoztatni kell a másik felet. Ha ezt nem teszed meg és (vagy) a másik fél nem járul hozzá és közzé teszed, számíthatsz bírósági eljárásra!
------
Nem, ezért írtam. Simán 3 gombossal elindul a telepítés. Mindegy milyen ROM vagy recovery, vagy egyebek van fent. ÉS mindent visszaállít. Nem kell külön mindennel szórakozni.
Kivéve a boot logót, ami a boot animáció előtt van. DE a boot logó csak akkor változik meg, ha te teszel fel másikat, vagy felteszed a My-RoM -ot. A többinél nem.
CWM csak azt cseréli, ami a célja, a gyári recovery -t saját magára.
SIM eszköznek itthon azt hiszem csak a Vodánál van jelentősége. T -nél nem tudom van -e még, Telenornál már nincs. Ebben a SIM "saját menüje" van, ahol matricát lehet venni, egyenleget nézni...stb...stb.
[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #6276 üzenetére
Nem azért kell, csak ha vissza akarok állni, akkor kell a stock recovery.
CWM alól nem indul gondolom az update.app vagy a 3 gombos telepítés.
Vagyis ha valamiért teljes B609 telepítést akarok csinálni, hogy root és egyéb mentes legyen akkor kell a stock recovery? Vagy nem?Más. Nekem jó a boot logo és animáció, a cwm lecseréli? Mert akkor azt mejd vissza kell pakolnom.
Ja!
Mi ez a sim eszközök? Azt mondja nincs sim menü..
Hicare, és higlights? Kell ez nekem?[ Szerkesztve ]
... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
törölt tag
válasz orbit76 #6274 üzenetére
Na tessék. Aki megcsinálja 2.3 alatt, az is jelezhetne róla itt a fórumban. Köszi.
KKrisz751:
My-RoM -ban benne van, de külön is feltettem itt a hozzászólások között, ha valakinek kell.Viszont ugye azt írtam korábban is, hogy mivel a B609 general, így mindent visszaállít, tehát egyszerűbb azt csak simán feltenni. Boot animáció, ROOT, recovery...stb. Kivéve a boot logót, annak a visszaállítása meg benne van az összefoglalóban, linkkel együtt.
Szerk.:
Én is Root Genius -t használok, de nem mindenkinél megy.[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #6273 üzenetére
Na megvan a teljes root is.
Nekem a B133 locked volt. De a kinguser-es rootgenius feloldotta mindig. A másik ami leszedhető ami supersu-t tesz fel az nem oldotta a bootloadert.
Más:
Ha már kioldva a telefon. teles root van, felrakható mág a cwm recovery. Gondolom az csak recovery.
A supersu.zip nem kell nekem.Más:
Az összefoglalóban nem találom a B609 gyári recovery linkjét. Én vagyok vak?... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
orbit76
tag
válasz pitypang18 #6264 üzenetére
Lehet:így
-
KKrisz751
aktív tag
Csak jelzem.
A B133 esetén amit a huawei oldaláról leszedtem a bootloader locked volt ha teljesen új frissítést csináltam.
Mot a huawei oldaláról leszedett B609, 3 gombos dload mappás telepítés után, most hogy belaktam a trelefont, nekiálltam a rootnak, és a bootloader unlocked alapban.
Ez normális jelenség?... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
zeon.hu
nagyúr
megoldható, Elixir és/vagy Quickshortcut kell hozzá.
az előbbivel értesítési sávra is teheted a widgeteket, az utóbbi tud rendszer ablakokat is.
itt vannak a linkek.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Tompie
őstag
A kérdésem a következő:
van egy .ppt file, azt ki lehet tenni a főképernyőre, hogy ott rákoppintva tudjam indítani ne kelljen mindig filekezelővel kikeresni?
thx -
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #6263 üzenetére
Hogy mit?
ne kármokodj légyszives.
Most állítgattam be mindent, mindent el is indítottam...
NA DE megtaláltam az első hasznos funkcióját a B609-nek. Vagyis eddig is tudtam, hoigy van, de ami okos benne azt nem szúrtam ki. Feltünt valakinek, hogy pl a fb és az fb messengerben is növekednek a betüméretek ha növelem a beállításokban?
Az autómatikus ikonrendezést nem lehet valahogy kikapcsolni?
Nekem adott helyeken vana képernyőn néhány ikon, és bosszent, hogy ha egyet törlök akkor átrendez mindent...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pitypang18 #6266 üzenetére
Szívesen.
DE az is csak ROOT és teljes hozzáférés után. Magyarországon, illetve EU -ban már nem nagyon jellemző ez a funkció, mivel jogi megközelítésből kétes a megítélése.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz pitypang18 #6264 üzenetére
Csak 3.0 alatt, vagy MIUI -n.
Szerk.:
Illetve nem kísérleteztem vele 2.3 -on, de szerintem nem fog menni.[ Szerkesztve ]
-
pitypang18
tag
Hívásrögzítést lehet valahogyan csinálni 2.3 alatt?
-
KKrisz751
aktív tag
Na. Most került fel a B609.
megy a mentés visszaállítás.
Legalábbis amit vissza tud állítani B133-as backupból.Most leszedtem a két B133as témát amit eddig használtam, így a külső ugyan az lesz. A beállítások rész átszerkesztése meg mejd amint lesz időm.
Widgetet is kell szerkesztenem majd. De ez már részlet.
Mivel a B133asban volt egy digi óra ami 2x1 helyet foglal el, és nagyon megszoktam. Sok helyet sem igényel, és az egyik téma nagyon jó kinézetet adott neki.Az ebben lévő órát is néhány téma kifejezetten széppé teszi, csak 2x2 sok helyet foglal a kijelzőből.
-
Tex
senior tag
válasz pitypang18 #6260 üzenetére
Üdv, és használd egészséggel!
[ Szerkesztve ]
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
pitypang18
tag
Sziasztok!
Mától én is a tulajok táborába tartozom. -
törölt tag
Valakinek van ötlete arra, hogy melyik Xposed modullal tudom megcserélni a navi bar ikonok sorrendjét, azt megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
orbit76
tag
válasz Pumuklee01 #6257 üzenetére
Ez van. Nem egy strapamobil.
-
törölt tag
válasz Pumuklee01 #6255 üzenetére
Elnéztem a szót, amit írtál. Én slim farmert hordok, most már 8 hónapja használom a telefont, de még nem hajolt meg. Bár nem hiszem, hogy nagy dolog lenne megtörni vagy meghajlítani nadrágzsebben a mai telefonokat.
Ami nem hajlik, az törik. Ekkora készülékeknél már nem nehéz ezt előidézni.
ÉS elég sokat vezetek. Slim farmereknek meg általában a zsebe is kisebb, ahogy nálam is. Hiába vagyok 182 centi, 1-2 nadrágomból kilóg a telefon vége.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Pumuklee01 #6251 üzenetére
Már nem azért, de 6,5 milliméteres telefont farzsebben hordani? Én ott bármilyen telefont meghajlítok.
[ Szerkesztve ]
-
orbit76
tag
válasz Pumuklee01 #6251 üzenetére
Tanács: ne ott hordja. Tapasztalat: törött, hajlott telefont garanciában nem javítanak. Ha van rá biztosítása, az más. Érdemes, mert sok az üveg.
-
Pumuklee01
csendes tag
Sziasztok!
Megpróbáltam végigolvasni majdnem a teljes topicot és az összefoglalót is elolvastam, de nem találtam választ. Nekem és cimborámnak is Ascend P7 van, elégedettek vagyunk vele, cimborám most úgy járt, hogy farmerzsebben meghajlott neki a telefon a bekapcsológomb vonalában( itt vékony a keret a gomb miatt) , a készülék működik tökéletesen, csak hajlott, tapasztalat, vagy tanács valakinek esetleg? Hajlott apple és samsung termékekről már hallottam, de p7 ről még nem, valaki találkozott már ilyennel. Vigyáz rá a barátom, nem kelekótya(40 év feletti emberke).
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
törölt tag
válasz philoxenia #6249 üzenetére
Köszi. Egyelőre úgysem tudok mit hozzátenni.
Max. akkor tudnék, ha visszatérnék 2.3 -ra, és az arra készülő ROM -okat tesztelném TWRP -vel, meg a B602 -re épülő ROM -ot. DE ez nem mostanában fog megtörténni. Meg túl sok értelme sem lenne most már az új ROM -ok miatt.
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #6242 üzenetére
Én ezért szoktam mindent letölteni a gépre, így nem kell mindig várnom a letöltésekre. Ajánlom ezt másnak is, ha megteheti, van elég helye. Nálam minden telefonnak külön mappája van, azon belül témák szerint rendezve az anyagok. P7 mappája 43 giga, nem kevés. Nem mindenki tud ennyi anyagot tárolni. ÉS ez még csak 1 telefon.
Csak az FW -k ebből 20 giga. Bár én nem játszom a telefonon, meg nagyobb mentéseim nincsenek. Átlag 2 giga körül meg van egy CWM.
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Na kész!
EMUI 3.0 5359db ikon
EMUI 2.3 5404db ikonFigyelem! Az ikonoknál nem csak a méret számít, hanem a dpi is.
De azért jól fog kinézni, csak most elfáradtam. Megint csak rádobtam a témát a másikra.
Ha lesz időm, kb jövö hét, akkor csinálok egy alap témát. Ha valaki kísérletezni szeretne, töltse le
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
KKrisz751
aktív tag
Azt kellene megtanulni, hogy bootloader alatt, hogyan lehet a telefont helyreállítani.
Vagyis nem csak recoveryt cserélgetni.Mert pl. most 15 percig hagytam bekapcsolva amíg állt a logonál és a telefon kidobta, hogy kapcsold ki vagy rescue módba kapcsolható. Rányomtam és bejöt a bootloader.
Vagyis így bármilyen recoveryt, de úgy gondolom lehet bármelyik particiót helyre lehetne állítani.Vagy az nem erre való?
Szerk:
Na közbe már root megan és megy a helyre állítás.
Remélem a végén nem fog meghülyülni a kinguser.
Azért raktam fel a rootgeniussal, hogy ha visszaállítja akkor az már legyen meg, ha mást nem a helye és a tartozék fileok amiket valószínű a backup nem mentett le.[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
Ne idegeskedj, a tablet amit átírtam kb 15x volt totál halott. Se kép, se bekapcsolás, semmi. Mivel nem adtam fel most tökéletesen üzemel. A gyári rom gyomlálva lett rajta. Beletelt egy kis időbe míg megcsináltam. Türelem és mindent többször elolvasni.
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #6238 üzenetére
Nem a twrp alatt akartam telepíteni.
A twrp-vel készült backupot akartamn visszarakni a lepucolt telefonra.A problémája az volt, hogy mikor elindítottam a hisuit, vagy mtp alól a másolást vissza a telefonra, a 1gb-nél nagyobb fileokra azt mondta túl nagy file.
Így nem tudtam vissza másolni a twrp könyvtárba a belső tárhelyen.Akkor legyen külső, de oda sem akarta. Így kártya ki, és gépbe közvetlen be, a backup felmásolva, kártya vissza a telefonba és a twrp nem látja a backupot a kártyán.
Itt lett a gond, mert nyomtam egy wipe-ot, hogy a szűz telóra másoljam fel a twrp könytvárat, így a belső data is wipőolva lett. Újra indít és mondom file kezelővel átrakom a kártyáról a belsőbe. Na itt már hiányzott egy csomó program.
Mondom akkor kilépek és egy teljes wipe. Lefutott, és kidobta, hogy telepítse-e a super.su-t. Nem értettem, mivel kinguser már fent van. De mondom ok rakd fel. Újraindulás után huawei felirat és annyi.
10 perc mozdulatlanság.
De most le szedtem firefoixal a huawei oldaláról a b133-at és onnan jól jött le 25 perc alatt. Már fent van és működik a telefon. Csak most mindent vissza kell másolgatni.
Szóval ezen a twrp nagyon nem használható. anno a samun a GWM sokkal jobb volt. Napi 2-3 szor is romot cseréltem backupból.
-
DirtyFREE
tag
És,ha nem tetszik vissza lehet tölteni a régit?
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #6237 üzenetére
Az úgy más. Nekem is volt már ilyen, nem is egyszer... (nem ennél) Gondolom az SD-t formáztad?
Ilyenkor jön jól egy general verziós FW, vagy másik custom recovery mentés, vagy olyan program, amivel ki lehet menteni a teljes ROM -ot, vagy egy gyári PC -s szoftvert, ami visszaállítja a készüléket. Az a szívás, ha ezek közül egy sem áll rendelkezésre... Ilyen is van, sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz KKrisz751 #6235 üzenetére
Custom recovery -ből nem szabad gyári ROM -ot telepíteni. Felnyomod 3 gombossal azt az FW -t, ami éppen fent van, aztán az helyre fogja tenni. (general verziót)
Feltételezem, hogy a B133 is képes gyógyítani, ahogy B609 is EMUI 3.0 alatt a saját ROM -ján.
[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
válasz #86973952 #6234 üzenetére
El se jutottam oda.
Na a twrp-val csináltamn egy mentést.
Mentést leszedtem a gépre.
Nyomtam egy wipe
Leindítottam, ment.Elkezdtem kicsomagolni a b609-et, sérült... elindítottam letöltést 3 óra. Szóval ma nem lesz meg.
Vagyis vissza akartam pakolni a twrp mentést ha ma már nem lesz semmi belőle, de a file méret túl nagy a telefonhoz. Nekiállatm szóarozni, hogy fel tzudjam tenni valahogy de nem sikerült.
A végén még egy wipe, hogy tiszta rendszer legyen és a normál gyári backup progrtamból tegyem vissza a mentést, de nem rakta vissza és elkezdtek eltübnnni a programok, akkor egy wipe, és kakukk.Most update appal vissza tudnám állítani ha le jönne hibátlanul.
-
Cunaja
addikt
válasz KKrisz751 #6233 üzenetére
hm valamit nagyon elrontottál.
[porterocka oldala]Itt olvasd el a dolgokat részletesen, ne csüggedj, amíg a telefont nem építed a falba addig nem tégla.
-
KKrisz751
aktív tag
-
KKrisz751
aktív tag
Na.. tök jó. A 3.0 nem megy fel hibás a file, a B133 szintén, de le se lehet tölteni. Megauploadról meg 3 óra míg lejön... Tégla egyenlőre a teló.
hála a TWRP wipe-nakBootléoaderbe be tudtam lépni, recovery van, csak update app nincs.
-
GSPLR
senior tag
válasz DirtyFREE #6230 üzenetére
Wipe ajánlott előtte,de utána sem rossz. Csak hogy elkerüld a gondokat. Ha nincs mentèsed a wipe mindent pucolni fog.
Irigylem a kollegákat akiknek már a 3.0 pörög...a magyar voda kissè inkompetens a tèmában. Ez derült ki a levèlváltásomból amit velük folytattam.
[ Szerkesztve ]
Huawei
-
törölt tag
válasz DirtyFREE #6227 üzenetére
B133 -ra gondolsz? Igen. Amúgy fent van az összefoglalóban is a letöltője. Érdemes azt feltenni 3 gombossal.
Utána megint fel fog ajánlani egy frissítést, mert már van egy B609, ami az EMUI 3.0. Arról a tapasztalatokat meg elovashatod itt a témában, meg az összefoglalóban.
-
DirtyFREE
tag
Sziasztok!
Ezeket a rendszer frissítéseket érdemes letölteni,amiket ajánl?
33SP01-es végű frissítés[ Szerkesztve ]
"A siker létráját nem lehet zsebre tett kézzel megmászni" by AS
-
Cunaja
addikt
válasz #86973952 #6224 üzenetére
Szia!
Hiányoltad a custom romokból, csak azért, hogy a te kívánságod is teljesüljön. Kiszedtem a gyári romból.
Csak az telepítse akinek nem gyári rom van fent.Téma folyamatban..........
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez az, amiért nekem nincs szabad kapacitásom erre. Annyi fájl meg mappa keletkezik egy ilyen szétbombázáskor, hogy agyament. Aztán jön egy telefon, meg el kell intéznem néhány dolog, és azt sem tudom, hogy hol tartottam.
A téma szerkesztés felújításának legalább 10x álltam már neki az utóbbi időben.
-
Cunaja
addikt
Kezdek megbolondulni
-
törölt tag
Van olyan, akinek gondja van a bootloader nyitással? Mert a mobile@huawei.com -on keresztül a szükséges adatokkal el tudja intézni a kód lekérést.
Valakinek volt ilyen gondja, hogy nem tudta nyitni, csak nem emlékszem már, hogy ki volt az... (hozzászólások között nem találom)
[ Szerkesztve ]
-
Cunaja
addikt
-
-
Cunaja
addikt
Hm. nem ír senki, vagy mindenki azt várja, hogy kész legyek a 2.3 kinézetű témával 3.0-ra
-
truba
tag
Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet kikapcsolni, hogy a gyári zenelejátszó indítása után néhány másodperccel, a Google hangalapú keresés ne induljon el automatikusan. Jelen program beállításainál nem találtam ilyet opciót.
-
-
Cunaja
addikt
válasz KKrisz751 #6212 üzenetére
nem kell semmi!!!!!!!!
Viszont ezzel még tartoztam. Az UPDATE.APP szétbontása.
Gyári rom, vagyis UPDATE.APP Szétszedés
Igaz angol, de érthető!
Szóval végig csinálsz mindent a képek alapján, sorba letöltöd ami kell.A What you will need, itt találod vagyis amire szükséged lesz!
Ha minden kész, akkor a system.img is kicsomagolva lesz neked.
2. lépés
A app, framework, ( csak a framework-res.apk és a framework-res-hwext.apk), priv-app, themes könyvtár kell majd.
Az ikonok kiszedése az alkalmazásokból.
Total Commander összes apk kijelöl, majd fájl csoportos átnevezés és a kiterjesztéshez beírod, hogy zip.
Mindegyik átnevezve, így már az ikonokat kitudod szedni a xxhdpi, illetve amiből szeretnéd.
Az ikonokat szedem ki folyamatosan, majd felrakom ha kész.[ Szerkesztve ]
-
KKrisz751
aktív tag
Csináltam egy twrp mentést. Hát ezt nem tudom feltenni.
4GB a teljes. Mivel itthon a város szélén a T-home-os net csak lefelé gyors, felfelé halál lassú, így ez kb 2nap lenne míg felmegy egy tárhelyre.Most úgyis lesz wipe, aztán megnézem a szűz rom mekkora. Mivel abban is benne vannak a gyári ikonok neked az is jó lenne gondolom.
Max 1gb amit fel tudok tenni itthon az csak pár óra. A héten megyek anyámhoz a belvárosba, náluk van kábeles rendes net, 30Gb fel le, lehet azon feltöltöm.Addiog eljátszok itthon vele.
-
orsacchiotto
tag
válasz orsacchiotto #6104 üzenetére
Nos, kiolvastam a fórumot. Rengeteg segítséget találtam,
próbáltam ki.Mivel antikocka vagyok, csak erős felhasználó, emelem kalapom
a sok bátor "szoftver tunner" előtt!Az én telóm teljesen stock, illetve OTA jött rá a frissítés ( B609).
Tökéletesen működik minden funkciója, abszolute elégedett vagyok.Továbbra is veletek maradok, olvasok. Ha elakadok, kérdezek.
Szép napot mindenkinek!
"Az érett búza, lehajtja a fejét."
-
KKrisz751
aktív tag
Nekiállok én is közbe.
Előhalásztam a régi dvd-ről a képszerkesztőmet.
Egyszer csináltam 4db képet a weboldalamhoz, aztán meguntam és rábíztam húgomra. Ő otthon van benne.... Ráfogsz jönni, hogy sok igazság amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik - Obi-Wan Kenobi
-
Cunaja
addikt
válasz KKrisz751 #6206 üzenetére
Szia!
Amit látsz az csak kísérlet, de természetesen majd olyan témát csinálsz amilyet szeretnél. Te az EMUI 3.0 verzió hwt fájlt kapod majd meg és majd abban kell kicserélni a dolgokat, ha mindent kiszedtem a 2.3 romból. Ez csak a bizonyíték volt.
Dolgozom az ügyön, csak sok időt vesz igénybe.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
KKrisz751
aktív tag
-
Gzolo
senior tag
válasz #86973952 #6118 üzenetére
3 gombos frissítés után sem lett tökéletes sajna :/
Megnéztük T-nél a G620-at, a G6-ot, Vodánál egy 2.3-as P7-et, egyik sem produkálta a hibát, úgyhogy kijelzőhibával leadtuk a szerviznek. Szerencsére az átvevő is látta a hibát, így hardveres problémaként küldtük el.
Szegény első androidos barátom a P7 után most kicsit lassúnak érzi a csere Y300-at
-
tyotyiga
tag
Sziasztok! Nekem egy olyan problèmám lenne a telóval,hogy a mozgás vezérlèst nem szereti. Ha bekapcsolom neki,elfelejti,ès nem működik. Mi lehet ennek az oka,tapasztaltatok már ilyet. Nèha jó,nèha nem. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- CNC topik
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Synology NAS
- Eredeti játékok OFF topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- IPhone 15 Pro max white gyári független 100% hibátlan 2025.10.17. Apple jótállás
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Huawei P30 Pro // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest