- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Poco F7
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 16: önfejlesztés önfotós oldalon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
addikt
válasz
#86973952 #5998 üzenetére
Jee gépről kikapcsolva 20 perc és jó. Modulok nem aktívak, és holo letiltva, most hálózatról próbálom. Amúgy a saját téma is mükszik, az volt a baj, hogy EMUI 3.0 témánál acom.android.systemui-nál a navi ikonokat a drawable-xxhdpi mappából keresi és a 2.3-as témában csak a drawable-xhdpi mappában voltak. Lásd mellékelt kép. Fejlődöm
10 perc és még jó
-
törölt tag
Közben eszembe jutott, hogy volt hálózaton kikapcsolt állapotban is, mert volt, hogy közben össze volt kötve a géppel, olyankor megy ugye töltés módba kerül. Nálam nem jött elő ilyen gond.
Nyomsz neki egy wipe -ot a biztonság kedvéért, aztán csak 3 gombossal felnyomod a B609 general verziót. Minden visszaáll. Kivéve a boot logó, ami az animáció előtt van. CWM -ből tudod telepíteni a gyárit.
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5988 üzenetére
Amikor gép előtt dolgozom, akkor fent szoktam lenni itt is.
-------
Már feltették (tegnap) a hivatalos magyar oldalra is a B609 general verziót.
-
orbit76
tag
Szóval, MIUI. A roaming problem itt is előjött, de manuálisra állítottam a szolgáltató választást, csak a drei 3g. Elvileg nem tud máshoz csatlakozni, bár a roamingot így is kiírja. Valszeg szoftveres probléma, a pénztárcámat nem érinti. Ha valami gond van, írok, a többit Portrerocka jól leírta.
-
Cunaja
addikt
porterocka!
Szóval akármikor felrakom kikapcsolt állapotba tölteni a telefont, kb: 5-10 perc töltés után Bootloader módba kapcsol, és befejezi a töltést. MY-ROM van fent. Itt kérnék mindenkit, akinek ez a rom van fent próbálja már ki, kikapcsolt állapotban a töltést, de nem kell megijedni, mert ha esetleg Bootloader módba kapcsol, akkor csak leveszi töltőről és a bekapcsolót hosszan nyomja és újraindul normál módba. Ez probléma.
Előre is köszönöm! -
KKrisz751
aktív tag
Na, ide értem.
A tok fogása jó. Vákony műbőr.Minőségi hatása van, nem gagyi. Bár nem is 600$ os hatása van.
Mundjuk úgy, hogy egy állófogadáson újgazdok közt, ahol annyiba kerül egy cipőfűző mint ez a telefon, ott is meg lehet vele jelenni.A képek annyira nem adják vissza, mivel lámpafénynél készültek. És az asztal is erezett és ezen kínlódik a telefon a fókuszálással, de megpróbáltam pár közelit amin talán jól látszik a szélezés.
Meg a felbontáson csökkenteni kellett, mert a maxon nem tudtam feltölteni, csak 8Mp vagy 3Mb os htár miatt.Igaz nem törölgettem tisztára előtte, vagyis használat közbeni kép készült. Az átlátszó lap nem karcos, csak koszos, kéretik figyelembe vanni.
Nem válogttam, csak beszórom ide, néhányat csak linkbe raktam, mert az egész oldalt tele pakolnám.
Ez a tok, amit itt láttok.
[link]Ennek egy hibája van, hogy nincs záró füle. A képeken jól látszik.Vagyis ki tud nyílni a teteje mikor le, vagy felveszem.
De lehet ugyan ilyet kapni aminek van füle, ma rendeltem 2db-ot.
[link]http://mobilarena.hu/dl/upc/2015-01/29/503040_fwmwq3hqywpxr7ws_resize_of_img_20150128_231754.jpg
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5979 üzenetére
MIUI -ban ha elakadnál szólj. Cust -ra még nincs megoldás, tehát Telenor irányban csak 2G -ben tudsz egyelőre hívást indítani, vagy fogadni. Illetve tudsz 3G - 4G -ben is, csak nem fogsz belőle semmit érteni.
Mobilnet viszont szuperül megy mindegyiken, meg ami még fontos, hogy a GPS és a Wifi is rendben van. Néhány nap után szépen beáll a RAM és az akksi fogyasztás is. Az elején a net és a letöltések nagyon eszik, botrányosan merül tőle.
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5974 üzenetére
Én mindent leírtam az összefoglalóba, tehát csak azt tudnám ismételni. Kérdeztem, hogy nincs -e bootloader lock a telefonon, mert az nem mindegy. A másik dolog, meg ha képet tudsz betenni a parancssoros folyamatról, akkor lehet van ott valami infó.
HA nem megy fel a CWM, akkor nem működik az adb, vagy lock -olt a telefon. Vagy valami user hiba. Ilyen is előfordul, Múltkor 6x flash -eltem fel valamit, aztán rájöttem, hogy nem azt a fájlt akartam, ezért nem volt jó. Kicsit fáradt voltam...
General verziós B609 után én fel szoktam flash -elni adb -ből a kernelt, aztán a cwm -et. Utána már megy a többi a CWM -ből.
-
gilbo
csendes tag
Sziasztok
itthon lehet valahol aluminium keretet kapni a telefonra?
-
törölt tag
válasz
#86973952 #5966 üzenetére
Ebbe kell majd belemásolni az adott .img fájlt, amit használni szeretnél. Ami most van benne, azok még 2.3 -hoz valók, mert ezt a FlashTool -t a 2.3 ROOT -oláshoz kell használni. Az ADB viszont benne van, szóval használható.
Majd felteszem az összefoglalóba is. Ezt már úgy csomagoltam be, hogy csak rá kell másolni a c:/ meghajtóra a tartalmát úgy ahogy van. Utána meg bele kell másolni az flash -re szánt .img -t.
-
törölt tag
-
-
orbit76
tag
Gondom van: adb parancsot nem tudja értelmezni. Win7, hisuite módban csatlakozok, usb hibakeresés pipa. Tallózni tudok. Mi a megoldás?
-
törölt tag
válasz
Newlachka #5950 üzenetére
Sok olyan tokkal, illetve eszközzel találkoztam, aminek a minősége kb. nulla. Sima toknál nem is lenne lényeges, de aktív toknál azért érdekel, hogy rendben működik -e, vagy nem gagyi.
A legjobb az, hogy itthon is árulnak aktívnak tokot, aztán kiderül, hogy nem is az (boltban). Ilyen P7 -nél is volt, pár 100 hozzászólással korábban. Itthon gyorsabb ezt érvényesíteni, de mellette nevetséges áron is szeretnék őket eladni.
Én is szoktam kintről rendelni, még kb. 10 évvel ezelőtt kezdtem. Nagyobb cégeknek is gyártattam kint eszközöket, promós cuccokat (néhány ezertől a pár 100.000 darabos mennyiségig). Szóval azért bőven vannak problémás darabok. Volt hogy kb. 6.000 darab számológépből a fele nem működött, vagy buborékfújóból az összes eresztett (50.000 db)... és még sorolhatnám.
-
Newlachka
őstag
-
törölt tag
válasz
KKrisz751 #5948 üzenetére
Ráér. Milyen a színe? Nincs gagyi hatása? Azért általában ezek az netes képek nem szokták teljesen a valóságot tükrözni.
A linkeltből az a barnás-arany nem is lenne rossz, mint visszafogott csajos darab.
Szerk.:
Azt nem tudja valaki, hogy van -e határideje a logout -on a nem publikus cikknek? Csinálni akarok egyet, amit csak én látok, hogy néhány program -nak a linkjét ott tárolja, de ha bizonyos idő után publikussá válik (pl.: 30 vagy 60 nap), akkor inkább bele sem kezdek. -
-
zsolesz777
tag
Sziasztok!tudja valaki milyen DAC van a p7-ben?
-
törölt tag
MIUI ROM -ról:
Néhány nap után szépen beállt a fogyasztás. Stabilan 1 giga környkén, illetve picivel felette van a szabad RAM. Ez persze felhasználás függő, és normál állapotra értendő, tehát innen indul, ami picivel jobb, mint EMUI alatt. -
KKrisz751
aktív tag
Na végre le tudtam tesztelni az inteligens tok funkciót.
Ebayről megjött a tok. Kinyitom feloldja a kijelzőt, ha lecsukom akkor a kis ablakban óra van, meg lapozható az időjárás funkcióra. Ha csörög akkor kinyitás nélkül fel tudom venni, és kiírja ki hív.
Hibátlan. 1100Ft ért megérte.Pláne mert állítható a telefon és hétvégi online filmnézésre tökéletes, nem kell támogatni
(Jelzem, az okos teló képes zombit csinálni az emberből, szóval csak óvatosan.)
-
Zotya21
senior tag
-
törölt tag
válasz
Merseyside #5938 üzenetére
Beállításokban tudsz állítani 2G - 3G - 4G között variálva.
-
orbit76
tag
válasz
Merseyside #5931 üzenetére
Nem is fog. A frissítésnek fail lett a vége, nem ok. Az enyémen is üres a mozgásvezérlés menü.
-
zeon.hu
nagyúr
Mindenkinek:
Vegyetek Tempered Glass-t a telóra, ebayen kb 2500 Ft az első és hátsó együtt.
0.3mm vastag, alig vehető észre.
Ha leesik, a TG törik csak és olcsón pótolható. -
törölt tag
válasz
Zotya21 #5934 üzenetére
Tudomásom szerint eltörölték már a 30 napot, de 15 nap után lehet panasszal élni, amire kötelesek válaszolni.
Egyébként ennél nem olyan egyszerű dolog a hátlap csere, hogy házilag barkácsolja valaki. Nem olyan vészes (de melegíteni is kell), de a garanciát el lehet vele simán bukni, a TeleMax meg úgy húzza át a garancia levelet, hogy öröm nézni. Ha később valamiért javítani kell.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Juszuf89 #5930 üzenetére
ha nem garis akkor meg ebayon van hozzá hátlap (elvileg ugye még garisnak kell lennie)
porterocka: amúgy a javítási idő kb mennyi szokott lenni ? (még sose kellett gariztatnom semmit)
ottvan már 11.-e óta
tegnap megkérdeztem erre azt mondja még a szervízben van még nem járt le a 14 nap
igazából ha kiszámolom lejárt de mindegyde jó hír hogy nem az a válasz hogy nem ezzel a rommal küldtük ezért fizess
-
törölt tag
válasz
Juszuf89 #5930 üzenetére
Mindeképp oda kellene vinni, ahova szól a garanciája. Nem tudom, hogy a te készüléked bolti, vagy gyártói garanciás, de ha máshova viszed, akkor bukod a garanciádat.
Szolgáltatónál a legegyszerűbb, mert csak beviszed a valamelyik üzletükbe, ami útba esik, aztán kiküldik Budaörsre (oda kell érte menni, ahol leadod). HA jól tudom (és nem változott - bár nem hiszem) van ilyenkor egy bevizsgálási díj, amit akkor is ki kell fizetni, ha nem csináltatod meg. Mivel ez nem garanciális javítás, illetve nem rendeltetésszerű használat. HA megcsináltatod, akkor meg levonják a javítás árából. DE ezt meg kell kérdezni, meg telefonon értesítenek úgyis a javítás várható költségéről.
Szerk.:
Persze azt érdemes az elején rögzíteni, hogy van -e másra hatással a sérülés. Vagy minden más tökéletesen működik. -
Merseyside
tag
Így néz ki.
-
Merseyside
tag
Továbbra sem változott semmi hiába csináltam meg a törléseket
-
daveh
tag
Sajnos csak a jegyzettömböt választva hibát ír...
Nem lehet valahogy a mentésből kinyerni az adatokat? -
daveh
tag
válasz
#86973952 #5921 üzenetére
Sajnos semmi nem jött. Már többször próbáltam.
Ha a jegyzettömb visszaállításából kiveszem a pipát, a többi dolgot gond nélkül visszarakja, csak annál szórakozik egyedül.Amúgy nem érdekelne, csak most pont fontos dolgok vannak jegyzetelve.. (melóban töltött túlórák a hónapban
)
-
törölt tag
Sajnos ez sem segít, pedig szakállam nőtt, mire adb -ből fel flash -eltem.
daveh:
Telefonra nem jött valamilyen értesítés, amit le kell okézni?Ha nem...
Indítsd újra (a HiSuite -ot, gondolom kifagyott), mást nem nagyon tudsz csinálni. Én nem tartom túl biztonságosnak a kábelen keresztül történő biztonsági mentést. -
daveh
tag
Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy biztonsági mentés visszaállításánál (Hi Suite) miért áll meg a jegyzettömbnél az egész? Már vagy fél órája ott ácsorog és nem hajlandó továbblépniEddig ez nem volt gond..
-
törölt tag
Kicseréltem az előtagot, mert nekem így nem jött be a letöltés.
http://chrome//mega/content/secure.html
helyett
https://mega.co.nz/HA valaki letöltené:
- Stock_b609_CWM.zip (bár ez benne van az összefolalóban is)
- boot-hrt-p7-l07-l05-b610-emui3.0.imgSzerk.:
Az .img fájlt természetesen adb -ből tudjátok flash -elni. -
repvez
addikt
ja és azt elfelejtettem kérdezni, hogy valaki nem találkozott olyan programmal vagy beállitással amivel mint egy kiterjesztett képernyöt tudnám a telefont használni a PC-vel? Tehát mindent ugyan ugy megjeleniteni rajta lehetőleg akadás és laggolás nélkül mintha a PC monitora lenne?
-
törölt tag
válasz
Atlantisz48 #5914 üzenetére
Van, feljebb írtam, meg benne van az összefoglalóban. Nekem is L10 van. Az ne tévesszen meg, hogy L07 -et ír.
Egy gond van vele, a Telenor irányába, és onnan érkező hívásokat csak 2G -ben lehet kezelni, mert torz. Többi szolgáltató az mindegyik módon hívható, mobilnet szintén. Persze mindegyik hálózatot rendesen kezeli, volt a telefonomban mind a 3 szolgáltató.
Majd remélhetőleg erre is lesz megoldás, de egyelőre még nem jutottam a végére.
Se7en -t kell már csak tesztelni, de amíg nem csinálják meg B602 -nél magasabb FW -re, addig nem foglalkozom vele.
-
repvez
addikt
Na feltettem a 133as romot a telomra vannak pozitiv és negativ vváltozások.
Teljes 1,2gb-os romot szedtem le,de menüből frissitettem ,nem a 3 gombossal wipe nem volt.
Minden maradt a régiben csak a verziószámon látni, hogy uj a rom.
Elöször jöjjön a pozitivum, a multkor irtam, hogy teljes feltöltött állapotban elalvás elött vettem le a töltöröl és reggel felkeléskor 29% ot merült.
A mostani rommal 4% volt ugyan igyA másik a rosszabb része, hogy a régi rommal a Gmailem minden hálózaton (mobilnet és wifi) egyből jött értesités ha jött levelem, most nem jött egy sem egész nap mig itthon be nem kapcsoltam a wifit.
ugyan ez a helyzet a facebook és messengerrel is, annyi különbséggel, hogy még wifin sem kapok semmi értesitést csak akkor ha elinditom az appot,de egyéb esetben nem jön semmi infó , hogy kerestek.ugyan igy nem jön SMS ha nemfogadott hivásom volt azalatt amig nem volt térerőm.
pedig az appokban elvileg amit láttam mindenhol engedélyezve van az értesités
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5909 üzenetére
Az értéke nem lesz ettől kevesebb a visszajelzésnek.
Csak azért nem ajánlott mindenki számára, mert amíg egy másik ROM -ról simán vissza lehet állni, addig a B15x -hez elég nehéz lesz gyári ROM -ot találni, amiben minden szám megegyezik a telefonon lévővel.
Vodára is részben ezért nem javaslom (ott ugye más FW -k vannak), mert ha garanciában vissza kell vinni, akkor vakarhatja a fejét.
-
törölt tag
Szerintem igen. DE már annyi mindent néztem, hogy nem vagyok benne biztos, meg nem vagyok otthon. Szóval köszönet érte, megnézem. Jelenleg kb. 30 zip lehet a gépemen, ami mindegyik különböző. Csomag, meg egyedi is.
orbit76:
Köszi a visszajelzést. GPS, WiFi rendben? Elvileg a különböző hálózatoknak jónak kellene lennie, de azért én biztos megnézném.Persze nem szívesen tenném be az összefoglalóba, mert ha egy önjelölt laikus elkezd buherálni, annak nem biztos, hogy jó vége lesz. DE hozzászólások között infónak mindenképp fontos.
-
orbit76
tag
válasz
#86973952 #5452 üzenetére
Hello! Ígéretemhez híven jelentem:
az osztrák Drei szolgáltatós Huawei P7-L10 B151 szoftverre wipe nélkül belső tárhelyből a három gombos módszerrel simán felment a B133SP01. Csinált magának egy data formatot is közben. Sem akadás, sem szünet nem volt, kb. egy cigit tudtam elszívni és végzett. Jöhet a B609. -
mikesa
tag
Tegnap óta ez a kernel van fent.
[boot-hrt-p7-l07-l05-b610-emui3.0.img]
version: 3.0.8-00465-g5856629 // Dec. 20. 2014
credits & thanks: HRT club & bertolehmIgen- igen jól látjátok, L07-L05-re van de faszán működik. (szerintem jobb mint a stock B609 kernel) Root megmaradt!
Ha mégsem jó mehet vissza a "HRT-EMUI 3.0 with init.d support" kernel [innen], vagy a [Stock_b609_CWM.zip-et]
-
törölt tag
válasz
orbit76 #5900 üzenetére
Gmail -en sem enged mindent átküldeni, még akkor sem, ha be van csomagolva. Nem említeném, hogy mit.
Mert az itt tilos. Drive -on hasonló a probléma.
Viszont azt hiszem utóbbival ellentétben ezt lehet állítani a Chrome -nál. HA nem, akkor meg másik böngésző. Én amúgy sem vagyok oda érte, az első dolgom mindig letiltani/törölni.
Időnként telefonon is sokat szoktam neten böngészni, keresni...stb., nálam nagyon bevált a Dolphin. Sokkal gyorsabb, és a letöltés "vezérlése" is stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 12 GB-os RTX 4070 SUPER - garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest